game Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 http://ghoststudy.com/gallery.html tak ... tu je duchov neúrekom .... skúste posúdiť sami :) hrôzy sú tu roztriedené. katalogizované a hm... čiastočne vysvetlené :) veríte, neveríte ? máte svoje súkromné strašidielko ? rodinného ducha ? niečo, čo vás máta ? ducha dobrej rodinnej tety, ktorá varuje pred hlúpymi životnými krokmi ? / ja som mala jedného .... takého môjho, osobného .... že čo to bolo .... hm, dodnes nemám najmenšiu predstavu :lol: / Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 Dobrá stránka. Možno si niečo z nej kúpim :lol: Ale ja som ducha ešte nevidel, teda momentálne sa neviem rozpamätať :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polaris Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 Obrazky_duchovia Link to comment Share on other sites More sharing options...
bad_guy Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 kazdy clovek ma urcitu formu energie v sebe niektori ju nazyvaju aj aurou v pripade nahlej smrti sa ta energia uvolni je to ako nejaka reagcia na tu nahlu smrt....tie fotky vyzera byt dost skutocne na to aby sa dali uverit ..problem - strach nie je v tom zjaveni ako napriklad pri tom poslednom obrazku kde sa objavilo dievcatko s babikou v ruke ale strach z toho neznameho .. :lol: najlepsie sa s tym nestarat lebo ked si to clovek zobere velmi ku srdcu zacne mat vidiny ine neprijemnosti.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polaris Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 Dalsie obrazky duchov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linkman Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 tuto najdete dve streamované duch videa musíte mať najnovší macromedia flash player a dobre pripojenie http://www.youtube.com/group/paranormal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Ak sem niekto hodí link na stránku kde vraj je duch len sa treba poriadne zahľadeť na tú stránku a dať si repráky nahlas že ho možno budem počuť a potom to na mňa zreve a vypúli to na mňa červené oči tak dostane ban! :lol: :) :) Obrazky_duchoviaHergot to som zase mal kam kliknúť! Teraz sa mi bude o tom snívať! ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andulqa Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 uaa, to som si nemala pozerat, teraz sa budem v noci baat :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Nejaké fotky duchov nemáte ešte? Nemám sa na čo dívať. A ani som nič nevygooglil. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted March 19, 2006 Author Share Posted March 19, 2006 http://www.ghostresearch.org/ghostpics/ fotky :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted March 23, 2006 Share Posted March 23, 2006 :lol: No zas som mal kam kliknúť! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 Niečo na rozptýlenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted May 23, 2006 Author Share Posted May 23, 2006 páni... to čo bolo ? ! :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 Tu je niečo miernejšie :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted May 23, 2006 Author Share Posted May 23, 2006 Axel, prosím... že miernejšie ... ja mám radšej desy za denného svetla :lol: také očičká z ničoho za tmy mi nerobia dobre :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoSo Posted May 24, 2006 Share Posted May 24, 2006 :lol: čistá skepsa :) ste si istí, že obidve videá nie sú obyčajný podvrh? Očičká v tme? Alebo len niečo reflexné? Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted May 24, 2006 Author Share Posted May 24, 2006 ale to je jedno :) väčšina týchto filmov a fotiek je náhoda, vedomý podvrh, či recesia či hocičo, na čo si vynaliezavý človiečik zmyslí...len ti "očičká" v tme nebol najlepší nápad ... v momente ma napadlo, že keby ma v noci zo spánku niečo takéto prebralo, a "kukalo " na mňa za tmy zo steny, tak neviem, neviem ... :lol: :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoSo Posted May 24, 2006 Share Posted May 24, 2006 neviem? Raz v noci som sa zobudil a z rohu miestnosti na mňa niečo zízalo, svetielkovalo. Stačilo sa trošku prebrať, otvoriť oči a zistil som, že to bola obyčajná fluoreskujúca soška. Ale v prvom momente som si myslel, že je to Predátor :lol: Mal som asi 11 rokov a deň predtým som bol v kine :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted May 24, 2006 Share Posted May 24, 2006 Ano, obidve videá sú "fake" :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 Pozerajte pozorne až do konca Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted September 17, 2006 Author Share Posted September 17, 2006 no dokelu :) to je ešte lepšie ako "očičká" :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hisham Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 To je dobrá blbosť. Najlepší bol ten udychčaný :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted November 25, 2006 Author Share Posted November 25, 2006 pozerávam teraz na Discovery seriál / samozrejme anglický :-) / o miestach, kde sa zjavujú duchovia, o ľuďoch, ktorí ich videli či stretli, či vôbec zažili niečo ohľadne miestnych legiend, mnohokrát ako náhodní návštevníci, ktorí o zjavovaní sa nejakého čuda nemali potuchy - a tých miest je na ostrovoch neúrekom. páči sa mi, že tie historky prezrú z každej strany, vrátane svedkov, minulosti, možného vedeckého vysvetlenia, parapsychológov ... skutočne je to perfektne spracované mnohé dediny , krčmy, domy, kde stáročia "straší" ležia na miestach zlomov v podloží, známe megality stoja v miestach, kde sa takéto zlomy stretávajú, kde sa niečo "deje" ... sú zapichnuté v tých miestach ako akupunktúrne ihly...niektoré prípady sú teoreticky vysvetliteľné, mnohé však zatiaľ ani veľmi nie ...zrejme po desaťročiach výskumu mozgu ako predmetu nasleduje výskum rozumu a najstarších, atavistickývh miest v mozgovom kmeni, ktoré nesieme so sebou milióny rokov ... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted November 25, 2006 Share Posted November 25, 2006 Neviem či je to skutočné video, alebo fake, ale je celkom dobré. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bad_guy Posted November 25, 2006 Share Posted November 25, 2006 co sa tam zjavilo ? nebolo to nejak dobre vidno ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts