Sniper Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Aký horror by ste vedeli odporučiť? Mám nejakú zbierku a mám pocit že mi ešte niečo chýba. Zatiaľ mám (CD/DVD): Blair Witch (ENG aj CZ) Evil Dead 1,2,3 Kruh 1, 2 (2 je nejaká japonská verzia, je aj iná?) Démoni 1, 2 Chystám sa na Poltergeista.
game Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 a čo takto starý dobrý a klasický Exorcista ? / The Exorcist / / http://www.filmklub.sk/m/movie.php?id=502 / /keď už horror, tak sa prípadne pohodlne s úsmevom usadiť a dať si takú klasickú klasiku... niečo z Hitchcocka, alebo čiernobiele sfilmované poviedky Edgara Wallacea... tam sú zlí vždy diabolsky zlí :lol: /
weirdo Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 odporucam Shining (Osvietenie, rezia Stanley Kubrick). psychologia ako hovado.
Sniper Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 Ešte som zabudol že mám Resident Evil 1 a 2 ale to až taký horor nie je.
Nokia Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 kruh 2 je aj klasicka americka verzia, pokracovanie jednotky, ale ooooovela slabsie ako jednotka samotna tu radim medzi jeden z najlepsich horrorov, hlavne ju treba pozerat vo velkej prazdnej budove o stvrtej rano :lol:
Sniper Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 No ja som o Kruhu čítal že pokračovania sú dve - jedno normálne a jedno to japonské. Ale neviem čo je na tom pravdy.
Andulqa Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Kruh bol povodne japonsky film natoceny podla rovnomennej knihy od Koji Suzuki (inak kniha je uplne super, odporucam, skoda ze k nej neviem nijako zohnat pokracovania :)) a tiez bolo k nemu natocene pokracovanie :lol: dokonca su dve druhe pokracovanie k japonskemu ringu, neviem preco ;) a aj dalsie, lebo knihy su 4 pokial viem :) potom bol americky Kruh (imho ovela ovela lepsi nez japonska verzia) a americke pokracovanie (niektore sceny fajn, ale ovela slabsie) ;)
cizy Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Kruh som videl japonsky aj americky, americky bol vazne lepsi inak ja sa strasne tesim na Silent Hill podla perfektnej hrty na PSX
Sniper Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 No tak teraz už vážne neviem ktorý Kruh je ktorý :lol:
Nokia Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 kruh 1 americky, bol ten kde ta pekna bloncka zachranovala syna ktory videl kazetukruh 2 americky som len tak popreskakoval, ale zas tam bola ta ista mrtvolna slecinka kruh japonsky som nevidel, ale asi tam budu hrat japonsky herci :lol:
RoSo Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Jednoznačne staré filmy Exorcista 1, 2, 3. Hlavne tie pokračovania. Pri nich som sa fakt bál, ale to asi kvôli tomu, že som bol ešte dieťa.
tocka Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 ani neviem ci to zaradit k hororom, ale najviac na mna zaposobil film Nenavist.a to tak, ze uz som sa nan dival 4 krat, ale ani raz som sa nedodival..
dair Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 velmi odporucam SAW 1, 2 lebo aj ked horory prilis nevyhladavam tieto boli uplna pecka, fakt slusne napinave s necakanym zvratom na konci... :lol:
RoSo Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Omen - staršia verzia je celkom dobrá, novú som ešte nevidel
RoSo Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Veľmi dobré horory sú aj Final Destination 1 a 2. Trojku posúdiť neviem, zatiaľ som ju nevidel. Ale tie prvé dva sú riadne krvavé :lol:
Ignatius Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Veru, prvé dve Final Destination sú fajn kúsky a podľa traileru na trojku sa aj tam máme na čo tešiť... Ale tiež som viac ešte nevidel...
Polaris Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Co takto hororik: The Thing???Pozrite si to....je to film z roku 1980, ale DOTERAZ ma nehoraaaazne efekty!!! Ten patri medzi moje best!!!
rossi Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 The texas chainsaw massacre-povodna verzia.......je to ale dost morbidne a uchylnepodla mna je aj ten novy TTCHM dobry horrorNight of living death
Sniper Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 Thing je klasika a jeden z najlepších horrorov aký bol kedy nakrútený. Tie efekty na nielen vtedajšiu dobu stoja za to. The texas chainsaw massacre-povodna verziaO tom ani neviem že sú dve verzie. Mám to, ale neviem akú verziu. Je to dosť morbídne, ale horory takéhoto typu ma moc nechytili. Nepovažujem za horor kde nejaký besný chlapík behá s motorovou pílou. Za dobrý horror považujem filmy typu Blair Witch, kde bolo pekne vidieť ako sa chovajú ľudia keď sú psychicky na dne. Bolo to dobre nakrútené.
doll Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 tiez by som nenazvala hororom filmy typu texasky masaker a podobne... horor je PRE MNA film, kde ide o psychiku cloveka, ako podotkol axel... pre mna je jednym z dost dobrych hororov the descent
rossi Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 O tom ani neviem že sú dve verzie. Mám to, ale neviem akú verziu. Je to dosť morbídne, ale horory takéhoto typu ma moc nechytili. Nepovažujem za horor kde nejaký besný chlapík behá s motorovou pílouak mas tu z roku 200?{ale tusim2002} tak to je remake a ten je o dost slabsi{ale mne sa paci} a ten povodny je asi o 20-30 rokov starsi a nieje postaveny na nasili>si to pozri a budes to povazovat za horor mi ver
Sniper Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 Aha, no tak ja mám ten z r 2000 aj nejaké drobné.Nevidel som tom ešte celé, pozriem si to a potom zhodnotím :lol:
tomassi Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 odporucam Shining (Osvietenie, rezia Stanley Kubrick). psychologia ako hovado. premietali to naši UPC-čkári a neľutujem, že som to videl Jack Nicholson je proste fantastický a konečne viem odkiaľ je jden z najznámejších filmových obr. neskutočné ako 3 herci dokážu spraviť film a ja odporúčam
Sniper Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Akurát som sa chystal hľadať túto fotku, ako avatar som si ju už dávno chcel dať :lol: Žiarenie som videl, ale asi až od polovice, preto ma to nejako extra nenadchlo. Napriek tomu som presvedčený že je to dobrý horor.
Polaris Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Len poopravim...nie Ziarenie, ale Osvietenie :)A ano...je to vynikajuci horor. A ked teda psycho-horor: Mne sa tiez lubili: The Ring, The Grudge a najnojvsie si chcem pozriet perfektny horor: Re-Cycle -> Je to mix hororu a fantasy filmu...dost haluz...odporucam :lol: Dalej mam rad este klasiky ako: Piatok 13, Nocna Mora v Elm Street, Poltergeist a dalsie
Recommended Posts