Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Dal si tu nieco od AI, a potom dole. To uz AI nedala? AI pouzila slovo nenavist?  Odkial to slovo nenavist. Ja svojho otca nenenavidim ,ze voli Smer. Ci matku ,ze voli SNS. Ja ich nenenavidim, ja nimi len opovrhujem,je mi aj luto aj podobnych volicov. Je mi znich zle ,ze volia proti mne a mojim detom. Ci inym detom. su sebci.

Nenavist moze mat Ukrajinec voci russovi.

Fica nenenavidime, ako to on tvrdi, ze ja nenavidim, inak keby to tak bolo tak mal by dalsie gulky, ja nim len opovrhujem. Ale ked uz nenavist, je zo strany Fica k obyvatelom? Ked uz do pekla na bielom koni, ci potriasanie Putlerovi rukov ,to je znak coho ak nie nenavisti ajku mne. Urbil to kvoli laske rusku? Ci nenavisti zapadnych politikov, bruselu?Fico ma dovod nenavidiet.

• Pridať bod 1
Zverejnené

Myslím, že si to celkom dobre vystihol. 

Nenávisť je totiž "horúca" emócia, kdežto "opovrhnutie" je chladná emócia.

Približne takto sa teraz delí Slovensko pol na pol. Jedni vyznávajú predovšetkým chladné emócie a druhí horúce emócie. Tí prví sú väčšinou dobrí v obchode a teda v zarábaní peňazí. Tí druhí sú väčšinou ekonomickí lúzri a hejslováci.

Toľko môj laický amatérsky pohľad na rozdelenú spoločnosť.

Zverejnené

Dnes čítam o poľských voľbách:

"Tesný výsledok volieb ukazuje, aká silne je poľská spoločnosť polarizovaná."

Takže to nie je iba slovenské špecifikum. 

Zverejnené

To má ďaleko od našej polarizácie. Min. 80% Poliakov vníma vojnu na UA, ako ruskú agresiu. Rovnaké percento chce dobrovolne bojovať za svoju vlasť. U nás je to sotva 40%. Na vyzbrojenie chcú z rozpočtu 5%. Neporovnateľne lepšie vyzbrojená armáda, ako naša. Verím, že ak by v Poľsku mala vláda toľko káuz a "ekonomických opatrenít" tak sa vživote ani nepriblíži k parlamentu.  

Zverejnené

irba, kazda krajina kde su volby je polarizovana,  dolezite je sledovat ciaru na ktorej sa to polarizacia deje,

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov