tyso Zverejnené 5. Marec, 2025 Zverejnené 5. Marec, 2025 uz sa blizi polcas, tak to uz nejako doklepeme. Kua, uz to je ako na vojne.
buky Zverejnené 6. Marec, 2025 Zverejnené 6. Marec, 2025 Blýska sa na lepšie časi. Oprašujem ruštinu: https://dennikn.sk/minuta/4505272/
Sniper Zverejnené 6. Marec, 2025 Zverejnené 6. Marec, 2025 Citát Kým Západ upadá, Rusko prekvitá,“ hovorí vo videu Blaha To isté ten klaun tvrdil aj o Venezuele.
irb Zverejnené 6. Marec, 2025 Zverejnené 6. Marec, 2025 Blaha je buď vedomý klamár a manipulátor, alebo žije v nejakom iluzórnom svete svojich vlastných fantázií, do ktorých sa zamiloval.
irb Zverejnené 6. Marec, 2025 Zverejnené 6. Marec, 2025 Asi tiež chcú žiť v tých krásnych fantáziách :)
Sniper Zverejnené 24. Marec, 2025 Zverejnené 24. Marec, 2025 Karma je zdarma, strelenému potkanovi sa to vracia. Citát Fico žiada, aby sme nezneužívali slintačku, lebo dobre vie, čo a prečo robil on Keď šlo o životy ľudí, zvolával protesty, nadával odborníkom a spochybňoval všetky opatrenia - od rúšok až po očkovanie. Robil to v čase, kedy sme čelili niečomu, čo sme nezažili ani my, ani naši rodičia. Preto sme robili aj chyby. Fico verzia 2020 bol na strane vírusu. Teraz sa história tak trochu opakuje. Stojíme pred ďalšou zdravotnou hrozbou – slintačkou a krívačkou. Teraz síce nie sú priamo ohrození ľudia v takom meradle, ako pri covide, ale Robert Fico verzia 2025 kričí, volá na poplach a vyzýva opozíciu, aby situáciu nezneužívala. Teda, aby sme nerobili to, čo on. Ja len verím, že teraz pri každej príležitosti mu toto budú otrepávať o jeho hranatú prašinu.
buky Zverejnené 24. Marec, 2025 Zverejnené 24. Marec, 2025 Kravy medzi sebou bučia, že je to určite z tej kukurice.
Sniper Zverejnené 26. Marec, 2025 Zverejnené 26. Marec, 2025 Tento komentár stojí za to https://komentare.sme.sk/c/23468538/fico-si-predstavil-ze-by-opozicia-robila-to-iste-co-on-pocas-covidu-pise-natasa-holinova.html Teraz ten strelený potkan ľudí do ulíc neženie. Hajzel.
slimak Zverejnené 26. Marec, 2025 Autor Zverejnené 26. Marec, 2025 Fico je hajzel. Mne pride strasidelne. Tie kraviny,oddkial ich utratia, maju najbohatsi ludia. Nechapem preco si tie stada neuchranili. Aj z Ja T aj od toho madara so Slovnaftu, on nemal ziaden zaujem zachranit svoje kravy? Preco?Malo vynasa?
slimak Zverejnené 26. Marec, 2025 Autor Zverejnené 26. Marec, 2025 Ako Slovak na co ste hrdy? Na nejake kamene v tatrach? To som sa pytal aj syna? Ak je Slovak Fico, ci Danko ja Slovak nechcem byt. Ak niekto klame vkuse,kradne vkuse, podla mna aj vrazdit kuse bude musiet. Ak toto su slovaci ja snimi nic nikdy nechcem mat nic spolocne.
irb Zverejnené 26. Marec, 2025 Zverejnené 26. Marec, 2025 pred hodinou, slimak pridal: Ako Slovak na co ste hrdy? Zaujímavé, nikdy ma nenapadlo, že by som mal byť ako Slovák na niečo slovenského hrdý. Som proste narodený ako Slovák a príde mi to celkom fajn. Čo viac treba? 1
Sniper Zverejnené 27. Marec, 2025 Zverejnené 27. Marec, 2025 Ja som hrdý na to ako táto dementná vláda bude suverénne vyvážať autá do USA s 25% clami
irb Zverejnené 27. Marec, 2025 Zverejnené 27. Marec, 2025 Naša vláda vyváža autá? Hmmm... to som netušil.
Sniper Zverejnené 28. Marec, 2025 Zverejnené 28. Marec, 2025 Hej, vedel som, že sa niekto bude chytať za slovíčka. V konečnom dôsledku je to jedno, ak sa automobilkám zníži dopyt, začnú aj ony konsolidovať, následne začnú prepúšťať a pre štát každý prepustený bude znamenať nulové príjmy na daniach a odvodoch a výdaje stovky eur z rozpočtu na podpory.
buky Zverejnené 28. Marec, 2025 Zverejnené 28. Marec, 2025 https://www1.pluska.sk/rady-a-tipy/tvrda-rana-pre-ekonomiku-trumpove-cla-prinesu-menej-prace-nizsie-mzdy-a-vyssie-ceny-odkedy?itm_modul=react_centrum_topbox_spravy&itm_brand=centrum&itm_template=hp&itm_position=2&itm_cb_position=top_main_1
buky Zverejnené 31. Marec, 2025 Zverejnené 31. Marec, 2025 Má to úroveň táto naša politika : https://www1.pluska.sk/spravy/z-domova/brusel-este-nevysvetlil-povod-nakazy-blaha-sarkasticky-je-za-tym-skakajuca-krava-z-pakistanu?itm_modul=react_plus1_topbox_topvyber&itm_brand=centrum&itm_template=hp&itm_position=1&itm_cb_position=top_main_1
buky Zverejnené 3. Apríl, 2025 Zverejnené 3. Apríl, 2025 Pozeral som inzeráty na pracovné pozície, niekde 870 - 900 eur v hrubom. Péékne sme to na Slovensku dopracovali a niet sa čo čudovať, že skoro každý uteká na predčasný dôchodok. Aj ten možno zrušia https://www.hlavnespravy.sk/odchod-do-predcasneho-dochodku-je-hitom-aj-v-tomto-roku/3873870
tyso Zverejnené 3. Apríl, 2025 Zverejnené 3. Apríl, 2025 alamo sa na inom mieste zase rozhodol ze nam predvedie svoju nevedomost a zacal filozofovat o civilizacii a kulture, ale padla ta otazka co je upadok a ci je to nieco objektivne. Tak k tomu nieco dam, upadok sa urcite prejavuje vo viacerych oblastiach ( urcite aj v ekonomike ci umenii) ale ja za klucovu povazujem to co ma nazov socialny kapital, a myslim ze to sa da aj objektivne merat. 1. Polarizacia spoločnosti - to sa da objektivne merat ako sa vzdaluju postoje v spolocnosti k roznym temam, na beznej skale su to odpovede ako rozhodne suhlasim ci nesuhlasim. Samozrejme su vzdy aj silne polarizujuce temy ako potraty ale ked sa pridaju aj oblasti zivotneho prostredia, kultury, skolstva atd, tak vieme povedat ze narasta polarizacia. A silne polarizovana spolocnost nie je schopna sa niekam posuvat, energia ide o hadania do emocii, nenavisti. 2. Socialna sudrznost Ak klesa socialna sudrznost, empatia k inym skupinam, rastie egoizmus, tak vysledkom je vzajomna nedovera. A to ma realne ekonomicke dopady, bez dovery klesa ekonomick aktivita, ak nikomu neveris, tak kazda transakcia ma inheretne rizikove naklady. 3. Zaujem o vlastnu angazovanost, dovera v institucie. To sa opat da merat, ale ak klesa dovera v institucie a rastie neochota nieco spravit aby sa situacia zmenila, tak to okrem praktickych dopadov na kvalitu zivota je indikator upadku. 1
alamo Zverejnené 3. Apríl, 2025 Zverejnené 3. Apríl, 2025 Hm.. Trump zaviedol clá.. Zjavne sa na to prečo ich zaviedol (obchodné deficity) vykašleme. Nejdeme s ním vyjednávať. A hŕŕŕ.. Ideme viesť obchodnú vojnu, aj proti USA. Tak už máme na krku, veľkú dotačno reštrikčnú Európsku vojnu proti Globálnemu otepľovaniu (do posledného produktívneho zamestnanca) Veľkú vojnu za slobodu Ukrajiny.. (do posledného ukrajinca) A teraz aj obchodnú vojnu s USA. Už Európa bojo doslova, proti "celému vesmíru". Mám otázku.. Ako dlho ešte bude trvať, kým EÚ ekonomika, spoločnosť aj tá kultúra, totálne.. "kľakne"?
tyso Zverejnené 3. Apríl, 2025 Zverejnené 3. Apríl, 2025 alamo ak kasles na realitu, tak sa tazko diskutuje. eu ma prebytok pri tovaroch a deficit pri sluzbach, skutocny deficit je teda zanedbatelny asi 2 percenta v prospech eu. a to predsa usa bojuje proti svetu
alamo Zverejnené 3. Apríl, 2025 Zverejnené 3. Apríl, 2025 @tyso Prepáč.. Zabudol som spomenúť že máme "absolútnu morálnu" povinnosť, prijať úplne všetky "sociálne prípady" s celého globalizovaného sveta.. Citát Až neuvěřitelný případ se právě probírá v Německu, kde africký migrant ubodal dozorce v uprchlické ubytovně. Muž měl být přitom deportován ze země už před lety a kvůli opakovaným násilnostem byl i uvězněn. Překvapivě ale skončil v ženské věznici, protože o sobě prohlásil, že je transsexuál, a říká si Cleopatra. Soudní psychiatr ale jeho transsexualitu zpochybnil s tím, že si Jihoafričan jen tvoří „image“. https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Rikal-si-Cleopatra-tak-sedel-se-zenami-Nemecko-zasne-nad-pripadem-vraha-z-Afriky-771836 Kto je proti, alebo čo i len trochu pochybuje.. Ten je vraj spiatočník, xenofób, fašista, transfób.. A ruský agent.. A vieš ty, ako dopadol jeden taký hypermoralista s mesta Florencie menom Savonarola? Spoluobčania ho poslali na výlet do Ríma, kde ho slávnostne upálili na hranici.. A aspoň na chvíľku, mal ľud potom od hypermoralistov pokoj..
buky Zverejnené 4. Apríl, 2025 Zverejnené 4. Apríl, 2025 Hehe, keckanie o EU neschopnosti, ale o ruskej stabilnej a prosperújúcej ekonomike ani fň. Ukazateľ totálneho zlyhania EU je, že každý Slovák uteká za zárobkom do západných krajín. Môže tu niekto konečne napísať, ako sa žije v rusku ? Kto tam bol aby si v finančne prilepšil rubľom ?
irb Zverejnené 4. Apríl, 2025 Zverejnené 4. Apríl, 2025 To mi tak trochu pripomína "ačohentizmus". :)
Odporúčané príspevky
Uverejnil Sniper,
1 reakcia
Prejsť na tento príspevok
Uverejnil Sniper,
1 reakcia
Prejsť na tento príspevok
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz