Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

https://dennikn.sk/4421903/fico-hovori-o-statnom-prevrate-chysta-proti-tomu-preventivne-opatrenia/

My si krajinu rozvracať nedáme,“ pomohol si premiér Robert Fico (Smer) heslom komunistických politikov...

Fico, ako člen KSČ by mal vedieť, že najprv si musí vybudovať "Ľudové milície", ako to urobili súdruhovia v 1948. Alebo sa spolieha na organizáciu Brat za brata, ktorá chce vytvoriť partizánske hnutie? https://www.interez.sk/chystaju-ocistu-slovenska-brat-za-brata-chce-vytvorit-partizanske-hnutie-bezpecnostny-analytik-hovori-o-ohrozeni-slovenska/

Zverejnené

Ja začínam mať pocit, že toto bude ešte zaujímavý rok. Fico je evidentne zmyslov zbavený a nevynechá jedinú príležitosť, aby nehrotil situáciu ešte viac.

Zverejnené
pred 32 minútami, Sniper pridal:

Fico je evidentne zmyslov zbavený... 

Keby len Fico, na Slovensku už strata zmyslov nadobudla znaky epidémie.

• Pridať bod 1
Zverejnené

Ako so už písal, totalitný režim veľa ľuďom chýba. Ovciam je jedno v akom režime budú žiť, len aby bolo lepšie. Rusko je vzor.

Zverejnené

Ja som to nechal vidiet(fica s gasparom) zene a synovi. Synovi som povedal, ze chod tam(mame stretnutie aj v Revucej, pri Kuciakovi nas bolo cca100) a uvidis pre koho tu mas ostat.

On bol aj ked zavrazdili Kuciaka, vlastne bol aj na demonstracii pred Bonaparte. Ja som tam tie deti vodil a chodil aby sa mali lepsie. Tak este v piatok pojdeme.

Este som sa so synom zahral hru, ukazal mu vysledky volieb 2020 a 2023 za Revucu. A potom sme zacali tipovat dedina(tie ktore pozna,odkial ma kamaratov,ci pozna) strana kolko je tam volicov ci viac ci menej. Skoro vsetko vyhral syn a par krat uhadol aj presne cislo. Teda ma ovela lepsi odhad ako ja(90:10).

Zverejnené

Ja len na pripomentutie co znamena Majdan naozaj.   Protesty sice zacali po tom ako Janukovyc nepodpisal asociacnu dohodu s EU co by aj na Slovensku vyhnalo  davy ulic.  Ale jeho koniec prisiel vtedy ked nariadil protest nasilne ukoncit.  Ak teda chce Fico uz ist na svoju dacu do Moskvy, tak ano. Prikaz na strelbu do demonstrantov to zrejme zabezpeci.

Zverejnené

Paráda, v Košiciach odhadom 10 000 ľudí, dezolátov nikdy nebola ani len tretina hoci ich smeráci zvážali autobusmi. A dobrá polovica z nich ani nevedela načo ich tam vôbec pozvážali :zubiska:

Zverejnené

Som zvedavý, koľko to bude v Bratislave.  Také opatrenia neboli ani pri nežnej 1989 :smile:

Zverejnené

Keďže odhadujem, že vo voľbách 2023 volilo v Bratislave dnešnú opozíciu cca 100 000 ľudí, tak ak prídu všetci voliči, tak aj kebyže odvtedy nikto nikde nezmenil na Fica názor, tých 100 000 by tomu zodpovedalo...

• Páči sa mi to 1
Zverejnené

nikdy nechodia vsetci,   takze ucast nad 20 tis bude obrovsky uspech.   pod 5000 to bude prepadak. 

Zverejnené

Vyjedrenie T. Gašpara  s Braňom Závodským na exprese: Ja nechápem a nerozumiem prečo ľudia štrajkujú. 

Má po tomto názore vôbec zmysel robiť dialóg ?

Zverejnené

Dialóg má zmysel vždy. Je to lepšie, než si navzájom rozbíjať hlavy. 

Zverejnené

Toto nie je štrajk, iba protestné zhromaždenie. Aj to je forma dialógu. 

Pokiaľ sa nestrieľa z Aurory, ešte stále je dobre. 

Zverejnené

Máš dojem, že dialóg s touto garnitúrou niekam vedie ?

Bratislava predbežne 60 000  ľudí.

Zverejnené

60 000 je paráda. :thumbsup:

Vláda má mandát z ostatných volieb, od cca polovice slovenskej populácie. K čomu by vlastne potrebovala dialóg? 

Zverejnené
pred 36 minútami, irb pridal:

Vláda má mandát z ostatných volieb, od cca polovice slovenskej populácie.

Volebná účasť vo voľbách v 2023 bola 68,51 percenta voličov, takže vláda nemá mandát polovice slovenskej populácie, ale cca polovice zo 68,51 percenta zúčastnených voličov. Ale nerobím si ilúzie, keby volilo aj 100 percent. 

• Pridať bod 1
Zverejnené

nuz, nejake dovody by sa nasli.  Napriklad ze sa Ficovi rozpadava vacsina v parlamente.  A ze ukazka ze tu ma nasratu celkom velku cast obyvatelstva mu nepridava na nalade.  Urobit nejake ustupky by mohlo ukludnit situaciu.   Mandat vlady je jasny,  ale moze sa takto dopracovat k nefunkcnemu parlamentu a to sa potom bude trapit.

Zverejnené

Veď v poriadku - ak stratí väčšinu v parlamente, či už z toho, alebo onoho dôvodu, potom skončil a budú asi nasledovať predčasné voľby.

Tak to funguje.

Urobiť nejakú stabilnú vládu v štáte, kde sú občania rozdelení 50/50 je fakt zložitá úloha. A Fico už má svoje najlepšie roky dávno za sebou...

Zverejnené

Neviem, či by boli v súčasnej dobe predčasné voľby výhodné pre opozíciu. PS reprezentuje názory maximálne 20% voličov, ale viac voličov už neosloví. Vo voľbách 2023 získali PS aj hlasy voličov, ktorí síce nezdieľali ich názory, ale nechceli stratiť hlas v opozícii proti Ficovi. Sulík a Matovič sa v minulej vláde natoľko skompromitovali, že sa diskvalifikovali pre potenciálnu budúcu vládu. Títo politici predstavujú pre každú budúcu koalíciu "toxický element". Ale bez nich opozícia vládu nezloží. Verím, že na Slovensku je dosť občanov, ktorí odmietajú praktiky súčasnej vlády, ale nenachádzajú tu silnú politickú stranu, reprezentujúcu ich názory.   

Zverejnené

Ano, to je problem.  Matovic blokuje hlasy potrebne pre zostavenie vacsiny.   A dnesna opozicia  realne nevie oslovit stredoveho volica.   A aj keby teda ziskala opozicia vacsinu, tak by sme opat mali nestabilnu vladu.
Tak cakame na "spasitela", co je  fakt blbe.

• Pridať bod 1
Zverejnené

Akoby sa malo zdať, že tento typ demokracie už vyžil svoje možnosti a už nezodpovedá  vývoju obyvateľstva zeme? 

Ale my nemáme nič lepšieho. 

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov