irb Zverejnené 24. Máj, 2024 Zverejnené 24. Máj, 2024 Možno system "teraz kua my" nebude až také zlé riešenie. Na hrubé vrece hrubá záplata.
tyso Zverejnené 24. Máj, 2024 Zverejnené 24. Máj, 2024 je to eskalacne riesenie a to je ten problem. Oko za oko a svet bude slepy (Gandhi)
irb Zverejnené 24. Máj, 2024 Zverejnené 24. Máj, 2024 Takže si myslíš, že vymeniť politikov je lepšia cesta? Ale ako ich vymeniť? Myslím, že problém spočíva v tom, že vždy časť ľudí neverí, že politik to, čo hovorí, myslí úprimne - že vždy sa predpokladá, že tým sleduje niečo, o čom nehovorí. Nedôvera, podozrievavosť, to môže byť hlavný motor nenávisti.
buky Zverejnené 24. Máj, 2024 Zverejnené 24. Máj, 2024 Nemôžem si pomôcť, ale súčasná vláda ma privádza do stavu agresivity. Čím to asi bude: https://www.topky.sk/se/10/Domace
tyso Zverejnené 24. Máj, 2024 Zverejnené 24. Máj, 2024 pred 1 minútou, buky pridal: Nemôžem si pomôcť, ale súčasná vláda ma privádza do stavu agresivity Ano, nie si sam. To je to ze pretlacaju istu agendu sialene nasilnym sposobom. Znizovanie trestov na korupciu, nicenie funkcnych casti prokuratury pretoze si dovolila vysetrovat politikov, nicenie kultury, nicenie verejnopravnosti. Kazdy bod je potencialny rozdelovac ludi a ma silny emocionalny naboj. A sposob ako sa to deje to je priam vyzva k protestom a nenavisti. Keby postupovali salamovou metodou ako Orban, tak by to preslo lahsie. 1
tyso Zverejnené 24. Máj, 2024 Zverejnené 24. Máj, 2024 pred 26 minútami, irb pridal: Ale ako ich vymeniť? no volbami, nemam lepsi sposob. Ale dalsi problem je ze TKM ( Teraz my) bolo samozrejme dlhodobo sucastou politiky ( Vyrok "Vyhraj volby a mozes vsetko" je uz stary a do istej miery to robila kazda vlada. Ale Matovic na to odbural mnohe systemove zabrany a terajsia vlada to este posunula dalej. A tak potrebujeme vratit poistky, aj keby to zanamenalo kontinuitu ludi co chce vlada vymenit.
buky Zverejnené 24. Máj, 2024 Zverejnené 24. Máj, 2024 Už dávnejšie čítam príspevky na soc. sieťach a sú ozaj plné vulgarizmov, nenávisti a agresivity. Budú sa ale riešiť tieto statusy smerované, len na koalíciu ? https://www1.pluska.sk/spravy/z-domova/nazivo-minister-vnutra-sutaj-estok-pripadoch-schvalovania-atentatu-roberta-fica
dead Zverejnené 24. Máj, 2024 Zverejnené 24. Máj, 2024 pred 18 hodinami, irb pridal: Potreby spoločnosti určujú občania. Budem asi za naivneho, ale podla mna ma politik v prvom rade verejnu mienku formovat, nie sa jej prispobovat.
tyso Zverejnené 24. Máj, 2024 Zverejnené 24. Máj, 2024 pred 3 minútami, dead pridal: ale podla mna ma politik v prvom rade verejnu mienku formovat, nie sa jej prispobovat. o kusok vyssie to pisem, a pouzivam to nie uplne presne na odlisenie dvoch kategorii politikov, ten ktory dokaze formovat verejnu mienku je statnik a ten co sa jej snazi prisposobit je politik. pred 13 minútami, buky pridal: Už dávnejšie čítam príspevky na soc. sieťach a sú ozaj plné vulgarizmov, nenávisti a agresivity. Budú sa ale riešiť tieto statusy smerované, len na koalíciu ? https://www1.pluska.sk/spravy/z-domova/nazivo-minister-vnutra-sutaj-estok-pripadoch-schvalovania-atentatu-roberta-fica ak nie, tak zase len vzbudi vasne. A uprimne teraz su to drakonicke tresty, ak niekto napise ze ze dobre mu tak, tak doteraz to bolo beztrestne, na odstrasenie staci pokuta ale rok basy ? Aj ked podmienecny ? Hm. neviem ci vedia co cinia.
buky Zverejnené 24. Máj, 2024 Zverejnené 24. Máj, 2024 pred hodinou, tyso pridal: Hm. neviem ci vedia co cinia. Myslím, že to vedia veľmi dobre. Urobiť "poriadok" aby si k súčasnej vláde ohľadom kritiky nikto nič nedovoľoval. Výrok koaličného politika: Je ozaj zázrak, že to premiér prežil a to dokáže len silný človek ! Veľa ľudí to berie v zmysle, že ak sa budeme mať ekonomicky lepšie, tak nech je tu aj diktatúra. Súčasne to vidno na veľkolepých projektoch v podobe nemocníc, jadrového bloku, nových investícii v automobilovom priemysle apod.
irb Zverejnené 24. Máj, 2024 Zverejnené 24. Máj, 2024 pred 1 hodinou, tyso pridal: Ale Matovic na to odbural mnohe systemove zabrany a terajsia vlada to este posunula dalej. Neviem ako kto, ale ja som zaregistroval prvý naozaj konfrontačný prejav politickej strany na plagátoch PS+Spolu v roku cca 2019-2020: "Poďme do nich!" Predtým som nikdy nič tak konfrontačné na oficiálnych bilboardoch nezaregistroval.
tyso Zverejnené 24. Máj, 2024 Zverejnené 24. Máj, 2024 keby dikatura bola ekonomicky lepsia, tak by to bolo tazke rozhodovanie. Ale este nikdy sa to nestalo, (najblizsie k tomu bol Singapur, ale aj tam plati ze aj keby sa nasiel jeden osvieteny vladca tak sa to neda zdedit)
irb Zverejnené 24. Máj, 2024 Zverejnené 24. Máj, 2024 pred 1 hodinou, dead pridal: podla mna ma politik v prvom rade verejnu mienku formovat, nie sa jej prispobovat. To je v poriadku, formovať áno, t.j. "dávať jej formu", ale nie ju generovať z vlastných fantázií odtrhnutých od toho, čo už v spoločnosti žije.
dead Zverejnené 24. Máj, 2024 Zverejnené 24. Máj, 2024 pred 2 hodinami, buky pridal: Už dávnejšie čítam príspevky na soc. sieťach a sú ozaj plné vulgarizmov, nenávisti a agresivity. Budú sa ale riešiť tieto statusy smerované, len na koalíciu ? https://www1.pluska.sk/spravy/z-domova/nazivo-minister-vnutra-sutaj-estok-pripadoch-schvalovania-atentatu-roberta-fica Pre Sutaja Estoka bolo nepredstavitelne, aby niekomu NAKA klopala na dvere iba pre status na facebooku. Ale to bol v opozicii :) 2
Sniper Zverejnené 25. Máj, 2024 Autor Zverejnené 25. Máj, 2024 Hm, toto je na zamyslenie https://blog.sme.sk/bolebruch/politika/pochybnosti-vynarajuce-sa-s-atentatom-na-roberta-fica 1
irb Zverejnené 25. Máj, 2024 Zverejnené 25. Máj, 2024 Tak toto by mi nenapadlo. Ale v dnešnej dobe je asi možné si myslieť úplne všetko.
dead Zverejnené 28. Máj, 2024 Zverejnené 28. Máj, 2024 Michelko, Huliak, Danko a Lucansky su podpisani pod navrhom zakona, podla ktoreho budeme musiet posielat Axelovi prefotene obcianske preukazy https://www.aktuality.sk/clanok/dKYKnjg/pripravte-si-obciansky-preukaz-andrej-danko-ukazal-ako-chce-regulovat-diskusie-na-internete/
alamo Zverejnené 28. Máj, 2024 Zverejnené 28. Máj, 2024 Déjà vu? A nenavrhovali to isté, pred nedávnom pokrokári? 1
Sniper Zverejnené 28. Máj, 2024 Autor Zverejnené 28. Máj, 2024 Len ako sa s tým vyrovná tá armáda trollov čo za túto vládnu chuntu zúrivo kope na všetkých frontoch?
tyso Zverejnené 28. Máj, 2024 Zverejnené 28. Máj, 2024 alamo, ano. Teda nie vsetci ale ano. A sine ira et studio, je to dobry napad ? Na jednej strane vieme ze anonymita na internete povzbudzuje agresiu, na druhej strane ak hrozia postihy, tak to tiez znamena skutocne oslabenie slobody. A dobre riesenie zatial nikde nenasli. A este pridam aj to ze pred casom policia tiez chodila pozerat domov tych co sa vyhrazali vlade ci prezidentke. A opozicia tu kricala o slobode slova. Tak teraz by snad slo aj vyliezt zo zakopov a spravit dohodu co ano a co nie.
dead Zverejnené 28. Máj, 2024 Zverejnené 28. Máj, 2024 Ten navrh bude rovnako hlupy, ako jeho autori a tym padom bude bezzuby. Relevantne slovenske media maju moderovane diskusie a diskusne fora nebudu spadat pod slovensku jurisdikciu, takze problem budu mat slovenske denniky, ktore budu musiet spravovat a chranit megabajty citlivych osobnych informacii a o to vlastne predkladatelom ide.
alamo Zverejnené 28. Máj, 2024 Zverejnené 28. Máj, 2024 Predovšetkým, nie je to návod na dokonalý "chaos" v práve? Napríklad Citát https://euractiv.sk/section/digitalizacia/news/spotrebitelia-masivny-zber-udajov-o-pouzivateloch-facebooku-a-instragramu-je-nezakonny/ Spotrebitelia: Masívny zber údajov o používateľoch Facebooku a Instagramu je nezákonný Na jednu stranu máme zákony "na ochranu osobných údajov", ktoré to vyslovene zakazujú a potierajú. A pridáme iné zákony, ktoré to prikazujú? Kto sa v tom, bude vyznať?
tyso Zverejnené 28. Máj, 2024 Zverejnené 28. Máj, 2024 bohuzial to je mozne, to ze sa nenavistne boje presunu na telegram, to nam prilis nepomoze. Ale napriklad AI dokaze dnes celkom dobre vyhladavat nenavistne prispevky a tak ich mazanie nie je prilis zlozite. pred 1 minútou, alamo pridal: A pridáme iné zákony, ktoré to prikazujú? Kto sa v tom, bude vyznať? Pravne to bude na mozne zaloby, ale mam teraz pocit ze v tejto oblasti ma europske pravo prednost. Tak to sotva bude mozne podla Dankovych napadov. Skoda ze nie je pravnik, aj ked ma titul :)
alamo Zverejnené 28. Máj, 2024 Zverejnené 28. Máj, 2024 pred 32 minútami, tyso pridal: Tak to sotva bude mozne podla Dankovych napadov. Skoda ze nie je pravnik, aj ked ma titul :) Bolo by to "možné".. Keby verejne povedal že "osobné údaje, sú komodita s ktorou má byť možné, normálne obchodovať". Ak je jediným účelom, tohto návrhu zákona aby sa o Dankovi hovorilo, po takomto šplechu v by "preslávil" priam globálne. A Elon Musk aj Zuckerberg by ho spoločne pochválili a vyhlásil, za "skutočného internetového revolucionára".
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz