Skočiť na obsah

Rusko - ukrajinský konflikt

Sniper
Správa bola pridaná používateľom Sniper,

Toto je téma o aktuálnom rusko-ukrajinskom konflikte

Ruská invázia na Ukrajinu (02/2022)

Mapa Ukrajiny https://en.wikipedia.org/wiki/File:2022_Russian_invasion_of_Ukraine.svg

Odporúčané príspevky

Zverejnené

zapad je dnes mimo usa ale inak to je pomerne jasny pojem

Zverejnené
pred 2 minútami, buky pridal:

Naopak v rusku je dovolené ťažiť vo veľkom, potom sa to predá a zisk ide prevažne zločincom - oligarchom. 

Akurát "naše" sankcie spôsobili, že  momentálne nemôžu ulievať vývar do bánk na "západe", nakupovať futbalové kluby, luxusné vily ani jachty..

Čo oni vlastne s tými peniazmi, dnes robia?

Zverejnené
pred 1 minútou, alamo pridal:

Čo oni vlastne s tými peniazmi, dnes robia?

Majú problém ich ulievať. Západ je tak závislý na týchto uje..ných peniazoch, že USA vydalo embargo na ruskú ropu, či ?

Zverejnené

Ja neviem..

Akurát, ten môj pocit, že to čo "robíme" nemá ani hlavu, ani pätu..

Ešte viac vzrástol..

Zverejnené
pred 14 hodinami, alamo pridal:

Veď v reále, prijať Ukrajinu do by znamenalo, že by tam museli byť prijaté a platiť rovnaké regulácie ako v . Čo by v praxi znamenalo že by tam bolo zakázané čo i len kopnúť krompáčom do zeme. A všetky tie prírodné zdroje, by nám boli pro kočku.

hm, tvoja obsesia EU zjavne uz presiahla mieru kde sa da rozumne diskutovat.   Sice nic nevies o regulaciach ale vies ze EU je zla.  
Iste EU kladie doraz na ekologiu, pretoze to nie je uzemie rozvojovej krajiny, ale napriklad plati  Critical Raw Materials Act (CRMA), kde pre strategicke suroviny je vynimka.   

pred 12 hodinami, alamo pridal:

Akurát, ten môj pocit, že to čo "robíme" nemá ani hlavu, ani pätu..

hm,  to je tak ked nevies, tak mas pocity.  

Zverejnené

On celý ten východ Európy, počnúc Slovenskom, má k tej korupcii akosi blízko. :smoking:

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Som zvedavý či ešte bude dopyt po ruských zbraniach po tejto vojne. Ukázalo sa, že schopnosti ruských zbraní boli dosť prestrelenné, typu protilietadlová obrana S300, S400 atď.

Aj schopnosti ruskej armády, pred Ukrajinou si ešte vraveli, že druhá najväčšia na svete. Teraz by som ju dal niekde medzi 5-10. miesto.

Tomáš www.pobalsa.sk

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov