Skočiť na obsah

Rusko - ukrajinský konflikt

Sniper
Správa bola pridaná používateľom Sniper,

Toto je téma o aktuálnom rusko-ukrajinskom konflikte

Ruská invázia na Ukrajinu (02/2022)

Mapa Ukrajiny https://en.wikipedia.org/wiki/File:2022_Russian_invasion_of_Ukraine.svg

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Pani premiérka Radičová, kedysi poradila Sulíkovi "Riško drž si balónik"..

"Riško" nepočúval a dal prednosť "zásadám"..

Ehh.. Ja som ho za to vtedy chválil, a vynášal do nebies.. och.. 

Chlapci.. Ehm .. "držte balónik"..

Zverejnené
pred 1 minútou, alamo pridal:

Chlapci.. Ehm .. "držte balónik"..

Čítal som skvelý článok, že rusofóbia má potrebu druhým ničiť život. Niečo na tom bude alamo, či ? :smile:

Zverejnené

Neviem, ako to lepšie povedať..

Ten "Riškov" balónik, bol taký "malý, milý Sloveký balónik.."

A bordel, čo to nerobilo, sa nám nepodarilo upratať dodnes.

Ten dnešný balónik,  je naozaj,  omnoho väčší..

Zverejnené

Pohánka nad zlato..

A inak.. Ten kto nakupuje od Rusov zlato.. Nenakupuje od USA a dlhopisy..

Zverejnené

ale ani ruske dlhopisy.   Rusko este nie je na konci ale cesta je jasna

Zverejnené
pred 8 minútami, tyso pridal:

.. cesta je jasna

Je.. Držíš v ruke balónik..

Zverejnené
pred 5 hodinami, buky pridal:

že rusofóbia má potrebu druhým ničiť život.

Naozaj si chcel napísať rusofóbia? 

Zverejnené
Dňa 4. 12. 2025 at 20:37, tyso pridal:

hehe,  ty si jednoducho veriaci.  

Ja som "in"..

A ty si momentálne "spiatočník"..

Citát

Sdělovací prostředky napodobují trend volky-nevolky. Musí vytvářet kontent odrážející vkus širokého posluchačstva, nikoli jemnocitný „esprit“ estétské bubliny.

https://www.reflex.cz/clanek/komentare/133304/jefim-fistejn-v-zakopech-medialni-valky-aneb-budme-vdecni-zmenam-ktere-se-odehravaji-v-americe.html

Zverejnené

alamo,   to je sice ina tema ale ano tam si uz skoro in,  boj proti "laviciarom" sa zradikalizoval a ostavaju nam skor fasisti.   Ale to nie je tema Ruska. Rusko je jasne fasisticky stat ale nas problem je ze chce ovladnut europu aspon teda vychodnu ak sa nepodari viac.  

Len sa este hanbis povedat ze si zelas aby Rusko vyhralo, aby sme sa stali sucastou Ruskeho imperia a aby tu vladol rusky fasizmus.   Ten spravi rychly poriadok s kazdym slnieckarom a bude raj. 

Zverejnené

@tyso

Treba uznať, za tie roky si s tohto diskusného fóra úspešne vytrolil každého kto s tebou nesúhlasil.

Práve kvôli tebe, sem už skoro nikto rozumný nechodí, ani sem nič nepíše, ani to tu nečíta.

Vlastne tvoje názory už nikoho nezaujímajú. Nikoho nimi nepresvedčíš.

Je to tu teraz vlastne,  iba tvoje "pieskovisko". Môžeš si tu do toho tvojho piesočku cikať a kakať, koľko len chceš..

Zverejnené

jasne,  lenze mas moznost diskutovat s niekym kto s tebou nesuhlasi, ale ked nie su argumenty tak to boli, ze ?  A len zopakujem,  ja sa ta nesnazim presvedcit,  na to je iny postup ovela viac manipulativny, teda taky ako pouzivaju ruske media. 
Ja sa naopak snazim zistit ci mas realne argumenty a ako ich obhajujes ( a aj dalsi).  To je to co ma zaujima.  

Zverejnené

Ja teda neviem, ale také dodatky v príspevkoch ako " ...tak to boli, ze ?", sa snažia emočne útočiť priamo na oponenta - a to sa mi nezdá fér. 

Zverejnené
pred 17 minútami, irb pridal:

...tak to boli, ze ?", sa snažia emočne útočiť priamo na oponenta - a to sa mi nezdá fér. 

Omnoho viac to bude bolieť, ak dostanú príležitosť ruský oddaní služobníci.

Včera som stretol našich vojakov tuším na Amerických Hummroch. Bol som kľudný, na rozdiel od prítomnosti ruskej vojenskej techniky.

Zverejnené

Na druhej strane, nie som istý proti komu chce súčasná garnitúra vojenskú techniku použiť.

Zverejnené
pred 11 hodinami, tyso pridal:

Len sa este hanbis povedat ze si zelas aby Rusko vyhralo, aby sme sa stali sucastou Ruskeho imperia a aby tu vladol rusky fasizmus.   Ten spravi rychly poriadok s kazdym slnieckarom a bude raj. 

Ako najlepšie, zhodnotiť tento tvoj "argument"?

Hnojometníctvo? Osočovanie? Trollenie?

Takto argumentoval a, fašista b, boľševik c, senátor Joseph McCarthy

Proste totalitaristi všetkých farieb a tvarov, "argumentovali" tak ako ty "lepšočlovek".

Zverejnené

hm,  fasizmus nepouzivam ako nadavku ale ako oznacenie celkom konkretneho spolocenskeho systemu a ideologie.    Ak si vymyslite lepsi nazov tak ho pouzijem, pretoze chapem ze fasizmus sa pouziva aj ako nadavka na vsetko mozne.   Ale zatial nemam lepsi nazov. 
Ale kedze ta realne pritahuje autoritarsky rusky rezim kde mozes potlacit "lepsoludi"  a nastolit raj tak problem je v tom, nie v  nazve. 

Zverejnené

Kabum.. zase..

Už druhý krát,  si ma obvinil, že "čosi chcem"?

V solídnej debate, ja nemám nijakú povinnosť na tvoje blbé invektívy reagovať. Iba ťa upozorniť že trollíš.

V solídnej debate ak ma chceš s čohosi obviniť, tak máš ty k obvineniu predniesť aj nejaké dôkazy. 

Preštuduj si aspoň nejaké základy. Nie si v eristike ani len amatér. 

https://noveslovo.eu/archiv/euristika-a-nasa-diskusna-kultura/

pred 3 hodinami, irb pridal:

Ja teda neviem, ale také dodatky v príspevkoch ako " ...tak to boli, ze ?", sa snažia emočne útočiť priamo na oponenta - a to sa mi nezdá fér. 

bukyho ignorujem..

Keby tu tyso nerobil "atmosféru", buky by sa na tejto debate asi vôbec nezúčastnil, lebo by nemal čo "dýchať".

Zverejnené

nemas ziadne povinnosti ale komentujem co pises. A nemas ziadne povinnosti to komentovat.  Ale mas spatnu vazbu k svojim textom, naloz s tym ako len chces.   

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov