Skočiť na obsah

Rusko - ukrajinský konflikt

Sniper
Správa bola pridaná používateľom Sniper,

Toto je téma o aktuálnom rusko-ukrajinskom konflikte

Ruská invázia na Ukrajinu (02/2022)

Mapa Ukrajiny https://en.wikipedia.org/wiki/File:2022_Russian_invasion_of_Ukraine.svg

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Tu to máte od skutočného politológa s akademickým titulom

Zdeněk Zbořil

Citát

Podle Žantovského chtějí Američané Zelenského „vyřadit“, což zní také trochu neslušně a brutálně. Ale možná že tato doba nastává a pan ukrajinský prezident si neuvědomuje, že jak říká jeden můj známý necitlivý pozorovatel zvnějšku, že může dostat Nobelovu cenu míru, ale in memoriam. 

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Evropa-na-dne-Zboril-ma-osklivy-citat-od-Vaclava-Havla-770229

Zverejnené
pred 4 hodinami, alamo pridal:

Hotovo..

Iste, za tri dni.

Zverejnené
pred 14 minútami, buky pridal:

Iste, za tri dni.

Hmm.. Scéna v Bielom dome, bola v piatok..

Sobota.. Nedeľa.. Pondelok.. A bum..

Áno, máš pravdu.. Za tri dni..

Zverejnené
pred 18 minútami, alamo pridal:

Sobota.. Nedeľa.. Pondelok.. A bum..

A Zelenskyj nezvestný :smile:

Zverejnené

Čakám na reakcie Volva. Ak oznámi, že z bezpečnostných dôvodov pozastavuje výstavbu fabriky na východnom Slovensku, čo sa môže stať i nemusí, a môže sa to stať za mesiac i za rok, to bude signál, aby ste si na Slovensku dlhodobú budúcnosť neplánovali.

Ak sa ruské tanky budú blížiť k Užhorodu, nič by som nenechával na náhodu, podobná invázia ako v Auguste 68 sa môže zopakovať, NATO nám na pomoc nepríde, keďže už teraz sme vďaka ficovi a jeho stádu trollov, viac na strane ruska. Nestane sa to hneď, ale niekedy po roku 2030-35 by to mohlo byť reálne. Ba väčšina tých zadubencov bude mať z toho ešte aj radosť. Táto krajina nemá budúcnosť a treba počítať s hocijakým variantom. Však aj týždeň pred inváziou rusko tvrdilo, že sa tankov na ukrajinských hraniciach báť netreba, Zelenskyj žiadal dôkazy od tajných západných služieb potvrdenie, že rusko chystá inváziu a ten mentál blaha vykrikoval, že útok ruska na Ukrajinu je najväčší hoax storočia.

Zverejnené
pred 24 minútami, Sniper pridal:

Čakám na reakcie Volva.

Aj ja.

Zverejnené

Nevidím to tak dramaticky. Nastúpi ruská technológia.

Zverejnené

nuz drobna oprava, nastupi ruska mobilizacia.

Zverejnené
pred 2 hodinami, Sniper pridal:

Ak sa ruské tanky budú blížiť k Užhorodu, nič by som nenechával na náhodu, podobná invázia ako v Auguste 68 sa môže zopakovať, NATO nám na pomoc nepríde, keďže už teraz sme vďaka ficovi a jeho stádu trollov, viac na strane ruska. 

Už začínam mať dojem, že Slovák si nič iné nezaslúži. Dostať sa na úroveň vyspelej európy je utópia. Táto vláda prahne po vládnutí, ktoré nesmie byť vystavené trestnej zodpovednosti. EU takýto prístup trestá. Veľa Slovákom korupcia a ekonomická trestná činnosť na najvyšších politických miestach nevadí. Vraj lepšie aj tak nebude. Najpodstatnejšie ale pre boľševikov je, že nemusíme rešpektovať priblblé zákony EU. Tak idi v ch.j !

Zverejnené

no, cesi by mali zacat rychlo budovat opevenenia na morave, pretoze my rusov pozveme  a tak nech sa nespoliehaju na karpaty.

• Páči sa mi to 1
Zverejnené

Ani tak skoro nebude. Sovietov zadrží len Európsky jadrový štít. Pod ten ale Slovensko (ak sa nič nezmení) patriť nebude. 

Zverejnené

Ale aspoň budete môcť deťom a vnúčatám hovoriť: "My sme vám to hovorili. My sme vám to hovorili..."

:zubiska:

Zverejnené

nie, jadrovy stit brani pouzitiu jadrovych zbrani ale nepomoze pri klasickej vojne.  A to sa obavam coskoro uvidime na pobalti.

pred 15 minútami, irb pridal:

Ale aspoň budete môcť deťom a vnúčatám hovoriť: "My sme vám to hovorili. My sme vám to hovorili..."

hm,  no nie som si taky isty,  mozno to nebude komu hovorit

Zverejnené
pred 7 minútami, tyso pridal:

hm,  no nie som si taky isty,  mozno to nebude komu hovorit

:hehe:

Zverejnené

hm,  nie je mi jasne co nie je jasne.  Co cakas ze nastane ak sem pridu rusi ?  Minimalne sa zopakuje 68, vyznamna cast spolocnosti odide do zahranicia, a to vratane deti a vnucat.   A potom spadne zelezna opona. 

Zverejnené

Vsjo jásno. 

Akurát že nič z toho sa nestane, ak to nebude chcieť USA

Zverejnené

preco USA ?  Ak sa dohodnu s Ruskom, ze si Rusi mozu robit s europu co chcu, tak nebudu pri jednani.   

Zverejnené

Veď o to ide. "Ak sa dohodnú".

Kto chce, sa dohodne, kto nechce, ten sa nedohodne.

Zverejnené

iste, ale zatial to nevyzera dobre. Bezpecnost europy stala na slube USA ze ucinne zasiahnu.  A to je dnes otazne,  dnes to vyzera tak ze USA nie je este nepriatel ale uz nejde o spojenca.

Zverejnené

Jednoznačne celú vládu treba popraviť zastrelením. A americkú tiež. :thumbsup:

Zverejnené

Kdesi som čítal, že biznis zatemňuje mozok. Niečo na tom bude.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov