Skočiť na obsah
Sniper
Správa bola pridaná používateľom Sniper
Sniper
Správa bola pridaná používateľom Sniper,

V tejto téme sa venujte diskusii o pandémii. Táraniny o tom, ako máte kvôli Covidu sopel, píšte do témy Ta tak sme my - Corona moja.

Odporúčané príspevky

Zverejnené

ešte sa mi pači na tomto modele invalida, že nedokáže ani úplne jednoduchú myšlienku napísať, pochopiť, či vyarguementovať. Ja som tu od 09/2020 a ešte skôr písal, čo nám hrozi aj navrhoval konkretne riešenia tohto problemu. Invalid eror však okrem toho, že nechápe klame, podvádza, zavádza a metaforuje.

Zverejnené
pred 9 minútami, informator napísal:

....akurat tvoje graficke znazornovanie je spolahlive na odvratenie vymretia.....

Lenže človek je evolučne predurčený bojovať proti chorobám. Proste máme najlepšie vyvinutý mozog zo všetkých cicavcov. Prečo proti tomu bojuješ? Alebo nechať všetko na evolúciu a zomierať deti trebárs na obyčajný záškrt ?

Zverejnené
pred 7 minútami, robopol napísal:

ešte sa mi pači na tomto modele invalida, že nedokáže ani úplne jednoduchú myšlienku napísať, pochopiť, či vyarguementovať. Ja som tu od 09/2020 a ešte skôr písal, čo nám hrozi aj navrhoval konkretne riešenia tohto problemu. Invalid eror však okrem toho, že nechápe klame, podvádza, zavádza a metaforuje.

ty sa radsej vytesuj, ze si uhadol pocet obeti epidemie a starost o zdravie prenechaj na rozhodnuti dotknutej osobe....u teba sa Mengeleho geny nezapru...

Zverejnené
pred 9 minútami, buky napísal:

Lenže človek je evolučne predurčený bojovať proti chorobám. Proste máme najlepšie vyvinutý mozog zo všetkých cicavcov. Prečo proti tomu bojuješ? Alebo nechať všetko na evolúciu a zomierať deti trebárs na obyčajný záškrt ?

omyl...kazdy tvor na Zemi, ma mozog vyvinuty tak, aby sluzil na podmienky prostredia v ktorom tvor zije.....

Zverejnené

Mne je jasne, že ty nerozumieš tomu, že ak informatori sa premoria nakazia aj tých, čo sa nechcu nakaziť, budú mat zdravotne problemy, či smrt. To tupých informátorov nezaujíma, radšej budu vypisovať o Mengele a metaforovat.

Vieš invalid eror aspoň pochopiť to, že tisicky mrtvých je stále menej ako desatisíce, či státisíce? Okrem toho mudrlant nechápeš ani to, že ak nám tu pri takomto čísle zlyhali nemocnice, potom sú ohrození aj ľudia s inými zdravot. problemami? či zas budeš bľabotať nie k veci, ale odveci?

Zverejnené

informator, ty si priklad ze to nefunguje. Nie si schopny ani len pochopit prostredie v ktorom zijes nie ze sa prisposobit.

Zverejnené

To, že nerozumie evolucii, či teórii relativity, tak ale tvrdiť že viac chorých a umretých je lepšie a LACNEJŠIE je nevuveritelný aspekt týchto magorov. Ono taký Bukovksy tiež propaguje slobodu, demokraciu a neničit ekonomiku. Mne len nejde do hlavy, či takýto ľudia skutočne zvladaju malú násobilku, či vedia používať kalkulačku, kedže ekonomické straty prepomerenia su neporovnatelne vyššie ako pandemiu krotit okamžite ako vznikne, že to ide je prípad číny aj iných krajín. Tu sa čaká na spaseenie vo vakcíne, no kým príde tu prebehne nemalé premorenie.

Zverejnené

Dnes som nasiel covid stromcek. Ja som  vypocital 14 dnovu incidenciu  na Gemeri RA mala 185 pozitivnych od 10-23.12,teda 463 na 100 000 obyvatelov, RS 418 teda 497 a  RV 166 teda 267. Ministerstvu zdravotnictva vazena 14 dnova incidencia vysla RA 1388, RS 722, RV 413. neviem co boli vahy, ci pocet hospitalizovanych, ci pocet testov, ci percento pozitivity,,vek nad 65 rokov.

Ale asi ten automat bude na ho.. dnes realne je na tom nahorsie Nitra, aj ked tam hospitalizovanych nemali vela 42 v nemocnici Nitra 193. Teda velka spadova nemocnica. Priklad aj RS mala len 5 hospitalizovanych RSobotcanov,ale v nemocnici bolo 22. Polovica zrejme z Revucej(tazsie pripady) - od Tornali ich beru asi do Rimavskej Soboty. V nemocnici trencin bolo 89 pacientov, z okresu Trencin 83. Inak Zilnska nemocnica si to pekne vycistila cez vianoce ,mali 25 dnes 73. Tam to vedia manazovat. 

Teda mali to nechat podla regionalnych uradov VZ ako to navrhoval Sulik. Vacsie celky s  priemerom 150 000 obyvatelmi,kde uz aspon jedna,dve nemocnice su. Neblikalo by to casto,ze za tyzden si v 6 pasme potom 4. Aj ked dnes to nema ziaden zmysel. Tak ako Sulik sabotoval AG testy, Krajci sa vykaslal na semafor.

https://korona.gov.sk/koronavirus-na-slovensku-v-cislach/

covidautomat.png

Zverejnené
pred hodinou, tyso napísal:

vies keby vas nebolo tak vela idiotov, bolo by to lahsie. 

ty osobne bud rad, ze je tolko, ako ty vravis, idiotov, pretoze vdaka tomu existuje tvoj "vedecky" odbor.....

pred 40 minútami, robopol napísal:

............. tak ale tvrdiť že viac chorých a umretých je lepšie a LACNEJŠIE je nevuveritelný aspekt týchto magorov

a toto ja kde tvrdim?.....tvoj "vedecky" intelekt sa nejako defraudoval na uroven konspiratora....

Zverejnené

Tak čo tvrdíš ty imbecil? Si proti lockdownom, si za prirodzene premorenie, dehonetsuješ opatrenia, rušky, teraz sa tvariš, že už ani nevieš sam čo tvrdiš. Prirodzene premorenie, za to ty tu bojuješ, to prináša viac mrtvych aj chorých aj rýchlejši kolaps nemocníc a vysoke ekonomické následky. Ty si nepričetny človek, klamar, idiot v jednom.

Zverejnené

ukaz mi krajinu, v ktorej ROR zabera ako poslanci koalicie, teda na 100%.....ukaz mi krajinu, v ktorej lokdavn zabera podobne....ako mozes tvrdit, ze dehonestujem opatrenia....ak vobec nejake su....samozrejme okrem ROR a lokdavnov....

Zverejnené

ja ti nemusim nic ukazovat, ty si tak nuty, že sa bojis napisat, čo vlastne tvrdis, si za prirodzene premorenie, dusoval si sa tu o tom v minulosti, tak si za viac mrtvych, viac chorých a chces vyššie ekonomicke dosledky, to totiž plynie z toho, čo chceš. Teda pokial vlastne vies či je číslo 5 viac ako 4, u teba je celkom možné, že aj o tom budeš konšpirovat.

Zverejnené

nebud uz trapny....ty si kde, okrem grafov a osobnych pouciek, napisal, ako si predstavujes paralyzovanie virusu?....ROR je neefektivny a lokdavny su casovo obmedzene....povolis a si v situacii ako pred lokdavnom.....testovanie je taktiez prakticky z nulitnou hodnotou....tak naco tvoja receptura staci?....

Zverejnené

si za prirodzene premorenie, ano nie? odpoved, ked nezvladas sa vykoktat a odbiehas od toho, čo chceš. Mimochodom hygienicke opatrenia nie je len základne ROR. Ani to nevieš. Vieš vlastne volačo informator? teda niečo, čomu rozumieš a je aj pravdive?

A pokus sa miesto toho, čo ja som navrhoval, napisat čo navrhuješ ty, kedže ja som tu x krat pisal , čo treba,

Zverejnené

preco by som mal byt za prirodzene premorenie?....to nie je otazka na mna, ale sa spytaj virusu....on sa aj tak prirodzene premori s populaciou a nepotrebuje k tomu moj a ani tvoj suhlas., takze  budes mat stale ingrediencie na tvoje grafy.....pre teba svetlo na konci pomyselnej ciernej diery.....ja dodrzujem hygienu a aj nosim rusko...sice iba jedno denne, ale kedze som zatial bez priznakov, tak nie je dovod ho menit....

Zverejnené

takze všetko kritizujes a na otazku nevieš odpovedat, len tu blaboces. Si predstav ty jelito, že už by to tu bolo 3-5 krat horšie keby tu neboli opatrenia, si schopny odlišiť, že ttu bojujeme s pandemiou od toho, čo robia zvierata? To je prirodzené premorenie. Tak tu prestan dristat a odpovedat otazkami na otazku.

Zverejnené

ok....zostan radsej pri tvoreni grafov, pretoze to ti ide najlepsie......

Zverejnené

každa jedna krajina bojuje proti pandemii opatreniami, ty ich kritizujes všetky, teda si za prirodzene premorenie bez zabran, a to, že si totalny c..j je v tuto chvilu dokazane, ty nedokazes ani odlišit prirodzený vývoj od brzdeného vývoja a volne si to zamienas. Ja by som ti doprial ten prirodzeny spôsob, po ktorom tak tužiš, potom by si ty hlupak videl dosledky na svojej vlastne kozi.

Zverejnené

Dnes sa potvrdilo, že nezabral ani LD na slovenský spôsob- Sulikov. Zdá sa, že vírus z Britanie sa tu už etabloval a rozširuje svoju základňu + ludia to neberu važne a zhoršujú každý deň skóre. Nemocnice su už odpísané, hrozia tu poriadne problémy, nie len pre covid pacientov.

Smutne na tom je to, že včasnými a silnými opatreniami sa dalo zvrátit tento priebeh, v pripade nevyhnutneho kolapsu nemocníc nam porastie aj úmrtnosť na iné diagnózy.

Zverejnené

vitaj v realnom svete, ty vedecky prognostik.....

Zverejnené

Je to zlé, veľa pozitívnych, ale aj veľa testov.

Slovensko (PCR):

• Pozitívnych: 6315
  • Otestovaných: 21978
  • Podiel pozitívnych: 28,73%

Česko:

• Pozitívnych: 16939
  • Otestovaných: 32644
  • Podiel pozitívnych: 51,89%

Najlepšie riešenie bude čo najviac testovať a ideálne negatívnych hneď zaočkovať, hlavne tých z rizikových skupín. Takto by miera nákazlivosti mohla/mala časom klesať.

Je dôležité šírenie vírusu obmedziť v čo najväčšej miere. Priorita však bude, čo najviac znížiť negatívne dopady v spoločnosti. Keďže šírenie vírusu sa už vymyká spod kontroly, resp. podľa čísiel sa už vlastne vymklo, treba sa sústrediť na to, aby sa zabránilo kolapsu nemocníc, čo by mohlo odštartovať nepredvídateľný chaos. Hoci nepredpokladám, že to zájde až tak ďaleko, ale náučné filmy ako Resident Evil, Svetová vojna Z, či O 28 dní nám ukazujú kam až by to mohlo zájsť :pinch: :hmmm::ax:

Zverejnené
pred 2 minútami, informator napísal:

vitaj v realnom svete, ty vedecky prognostik.....

počuvaj ty buran, posledny krat ti tu niečo píšem, nechaj si tie svoje podpichovačky, si sprosty trol, čo nerozumie ničomu, tam si vypisuj k svojim modlam, idolom, ty parzit posrany.

Zverejnené
pred 10 minútami, robopol napísal:

počuvaj ty buran, posledny krat ti tu niečo píšem, nechaj si tie svoje podpichovačky, si sprosty trol, čo nerozumie ničomu, tam si vypisuj k svojim modlam, idolom, ty parzit posrany.

neviem preco zasa zuris......ze si tu vedecky prognostik, je pravda a ze sa sirnie virusu neda zastavit lokdavnom a ROR-om, je tiez pravda....toto tu je stale podsuvam, ale tvoje prognozy su podla teba na vyssom stpni poznania, ako moje skusenosti z realneho zivota....

Zverejnené
pred 5 minútami, informator napísal:

ze sa sirnie virusu neda zastavit lokdavnom a ROR-om, je tiez pravda

Ono by sa to dalo, keby sa to dodržiavalo, ale denne stretávam skupinky teliat, čo si vykračujú bez rúšok v počte 5-6 kusov v okruhu jedného metra a nevyzerá to, že by boli z jednej rodiny. Ale nie je ich veľa, viac stretávam tých s rúškami. Ale na šírenie tak agresívneho vírusu stačí aj toto. A  bohato.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov