Skočiť na obsah

Parlamentné voľby 2020


Sniper

Parlamentné voľby 2020  

13 členovia hlasovali

  1. 1. Ktorú svorku budete voliť?

    • smeráckych tunelárov, zlodejov a hlavne trhača faktúr!
      0
    • Sulíka alebo to, čo zo SaS zostane
      0
    • Matoviča, nech ich tam rozbije všetkých!
    • zabávača Danka
    • Kokotlebu
      0
    • Boriskove rodiny
    • Bélov charakter
      0
    • hlinených križiakov
    • iných maďarov (teda tých čo nemajú Bélov charakter)
      0
    • Kiskuuuu!
      0
    • Brblavého s tým potetovaným čo o LSD rozprával
      0
    • .. a nech už idú do prdele všetci!!!


Odporúčané príspevky

to nie je o kotlebovi, ani o tom ze bude kradnut primitivnejsie ale ze nenavist ktoru siri bude zit vlastnym zivotom a neskonci s nim. ale zrejme to musis zazit aby si pochopil o com hovorim.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ta nenavist tu je. Boha co robi Fico posledne roky? Co robi Pelegriny? Co robili ludia na ministerstvach, sudoch prokuraturi? 

 

Vies aky som bol dnes nasraty? 5 hodin nesla elektrika. Potreboval som podat 7 mim este danove priznania. Toho posledneho som ani nedorobil.  Po 3hodinach som zobral pocitac, dolezite papiere a isiel to urobit niekde inde. Ak som dokoncil zavolal zenu ,prisla mal ten pocitac vrukach a neotvorila zadne dvere - som si myslel ze ju zabijem.

 

Nenavist - https://slovnik.aktuality.sk/pravopis/slovnik-sj/?q=nen%C3%A1vis%C5%A5

 

voci tebe nemam nenavist - mam iny nazor. Aj keby si rozkradal statne financie- ale ktomu mam nenavist.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

to je ale zlost, ktora povedie k spravodlivosti ale nenavist k ciganom, medzi dedinou a mestom, nenavist k vsetkemu cudziemu povedie k nasiliu a ktomu ze zlodeji budu manipulovat ludi v mene nenavisti. to nepojde len tak ukoncit, to bude cela generacia stratena.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Nenavist k ciganom? Podla mna u nas mozu byt radi viac cigani akych maju bielych a bieli mozu byt radi akych maju ciganov. 

 

Takto to co spravili v Levoci,je dobre. Neviem ci uz Kotlebovci boli v Revucej, bol by som zvedavy ci by nas s ciganmi nebolo viac. Cigani ziju v meste ani zvazat ich nemusis bolo by ich a nas viac.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Priznam sa, necely mesiac pred volbami este neviem, komu dam hlas, ale nakreslil som si cervenu ciaru, za ktoru v ziadnom pripade ani jednou nohou nevkrocim. Chcem tym povedat, ze ma ani nenapadne hodit to tymto stranam a mam preto tieto dovody:

(zoradene od najhorsej moznosti po uplne zlu)


Kotleby - LSNS

Este mi  n e j e b e  tak, aby som zveril riadenie statu do ruk tlupe bitkarov, co mali (tak prepac, no..) "tazke zivotne obdobie", pologramotnych analfabetov a zbabelych nehistorikov.


Vlast

Este stale mi ne-je-be!


Sme rodina

Posledny Kriziak si z nas robi  p i c u. Z vekslaka a  k u r e v n i k a  urobil predsedu konzervativnej strany a je to uplne ho(dno)tovo.


SNS

Ani vizualne. Su nepodarenou karikaturou vsetkeho, co kedy urobili a povedali.


Smer

Ked si zufaly, siahas po tom a ohadzujes sa tym, co mas po ruke. V ich pripade su to sracky, lebo prave tam momentalne su.


OLANO

..si nemyslia nic a asi preto ziadaju volicov, aby mysleli za nich. Taketo politicke nic tu nepotrebujeme.


Za cervenou ciarou mam ciaru oranzovu a tam su vsetci ostatni (ano, aj s chybami), o ktorych dokazem aspon teoreticky uvazovat. Zelenu ciaru nemam, lebo takto to nefunguje.

  • Pridať bod 3
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

dal som ti puntik....dobre zhodnotenie.....ale ja osobne som proti tomu, aby terajsia mimoparlamentna nasilnicka a podvodnicka skupinka, sa co len dostala do parlamentu, nieto aby sa podielala na zostaveni vlady....preto som rozhodnuty volit SNS..... :)

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

tiez si myslim....ale to by mali vsetci politici svojich volicov tak "ocenit".......trubanovci a kiskovci im za to aspom platia dopredu....ja si pockam a mozno sa docka... :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Pisal o tom prieskumeco urobia kratko pred volbami. 50do volieb ci ako sa to volalo. Mne to bolo sympaticke,ale kaslal som na nich. Mohol som im poslat euro a mat celkom presne data. 

 

Aj ked .. nie vzdy su uplne presne. Myslim na tipovanie by sa to hodilo. Spravil som chybu,ze som si to nekupil,ten prieskum.

 

Dnes co ma na stavkach zaujalo,sledujem to ako SHMU ci vyvoj chripky dost casto. 

 

Dnes na kurzoch Nike rozdiel 2,5% medzi prvy a druhym je 1,8. Teda vyrovnane. Teda priklad LSNS ci ina strana a Smer bude vacsi rozdiel ako 16,5% a 14%.  Teda uz velmi zaujimave , teraz by som stavil,ze smer bude mat vacsi naskok pred druhym ako2,5%,ale mozem sa mylit a este som nestavil. Ale taky je kurz.

 

Druhe co mna zaujalo, viac si vsimam, ze kto bude mat najviac preferencnych kruzkov. Lebo som si vymyslel,ze  tu by som to mohol odhadnut. Zbohatnut. 

 

06:55
28708
Pellegrini Peter
1.45víťaz1.151-2
 
+1
06:55
28709
Kotleba Marian
2.85víťaz1.351-2
 
+1
06:55
28711
Kiska Andrej
5.50víťaz2.501-2
 
+1
06:55
28710
Fico Róbert
6.00víťaz2.60

1-2

 

 

 

 


Pri vyrovnamom pocte volicov LSNS a Smer - ale to bude cca max400 000 volicov pre obe strany. Kto dostane viac kruzkov? Ked Petrik sa iste bude byt v ramci strany s Robertkom(kto povedie smer)? Kludne aj Kiska. Ten sa bije zas o premiersky post na opozicnej strane. ked bude mat Kiska 300 000 hlasov asi Truban s 120 000 a Beblavi s 65 000 nebudu namietat.

 

Zmena v kurze bola Pelemu to narastlo 1,4 na 1,45 kotlebovi kleslo 3 na 2,85. Dva tyzdne tie kury boli rovnake. Ak na Fica nepride nejaka nahravka, velmi zavazna pre jeho volicov - podla mna tiez to moze vyhrat.


NÁSKOK VÍŤAZNEJ STRANY PRED DRUHOU V PORADÍ (V %)
06:48
57641

Toto sa mi zda  dobry kurz .  1,8 ze Smer vyhra nad dalsou stranou viac ako 2,5%. LSNS sa mu tak nepriblizia, ho oslabuju. Ak by bol ozaj tak maly rozdiel, potom by som kludne vsadil,ze kiskova strana vyhra volby.  Ak mala Sulikova Strana 2016 12% Kiska moze mat aj 20%. A vela preferencnych hlasov.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Som si myslel, ze som v teme o tipovani kto mu som sa vyjadroval, a teraz vysvetli,lebo vidim ze som v teme parlamentnych volieb 2020 .

Nieco ako pisal Dead koho nebude volit. Ja napisem koho volit budem. 

 

Pre mna boli len strany SaS,Olano, KDH a Kiskova strana. Za ludi.

 

V septembri som odpovedal na dotaznik,https://slovensko.hnonline.sk/1870190-byvali-politici-sdku-vyzbierali-11-500-podpisov-zakladaju-stranu-doprava

tychto(posledne dve otazky boli na nich,harabinov prieskum sa na nich pytat nebude). Tam som bol rozhodnuty pre Sas. Aj som im to tam uprimne povedal.

 

Ale co sa udialo,tak som si povedal, ze po troch volbach SaS si dam pokoj. Mzno im to este dam.ako poslednu moznost - 1%

 

Olano - co predviedol v sobotu Matovic. Im nie. Teda bud Kiskovi ci Hlinovi. Hlina sa mi paci ako vystupuje v diskusiach(podla mna je najlepsi diskutujuci, odpoveda priamo, neuhyba) - len ja niesom veriaci a nepoznam jeho clenov. Keby som si vyberal podla lidra Hlina.  Kiska. Teda vyberam si medzi tymi dvomi stranami. SaS ma 1% ak ma ti dvajanieze nezaujmu- keby bol snimi nejaky pruser. Asi to dam Kiskovi.A mozno Hlinovi, zena roky volila SaS(sa ma pyta ked sedime v aute na volby koho ma volit - ze sas a povovedal mozno aj cisla na zakruzkovanie) ja mozem raz KDH(poviem jej ze ideme volit KDH a nech ich prelustruje co su zac,si ich prelustrujem aj sam). Ja sa rozhodnem v miestnosti,resp dva hodiny predtym. Volit urcite pojdem.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Este ma napadlo - pozeral som Matovica - a jeden bod na jeho referendum - ze 200 euro ci rodinny pridavok, pre tehotne.Od 4 mesiaca. Vacsinou tie zeny v prvom druhom mesiaci ani nevedia ze su tehotne. Samozrejme chce vylucit ciganky. Tie by to zneuzivali. 

 

----

Tu si myslim,ze zakon je dobry, ved funguje podla mna xxx rokov. Buduce mamicky, 1,5 mesiaca dostavaju matersku pred porodom - rizikove,ca tam(v nemocnici) musia byt dlhsie su na PN.

 

 

Proste tak sproste a nedomyslene navrhy,velka cast sa neda aplikovat. 

 

Ja by som slubil 15,16,17,18 dochodok. 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

nechce sa mi linkovať, lebo by som musela celé...

skvelo to napísal dead:   do volieb nejaký tri týždne, a NEmám koho voliť.

jednoducho nemám.
ale pôjdem, lebo za Harabina a Kotlebu pôjdu, a to bude potom len katastrofa. ľudia z extrému do extrému, uveria každému, kto dosť kričí, ale NIE je koho voliť.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

https://dennikn.sk/1742474/olano-chce-aby-pacienta-s-nadorom-operovali-do-dvoch-tyzdnov-nie-je-to-racionalny-navrh-reaguje-onkolog/?ref=mpm

 

Vyhlásil, že ľudia budú hlasovať o 11 návrhoch. Jedným z nich je, aby bol každý pacient s rakovinou operovaný do dvoch týždňov, odkedy onkológ povie, že treba operáciu.

 

Ludia maju hlasovat o tomto? Comu nerozumeju? Ak zahlasuju za, tak to podla OLANo musi byt v progravovom  vyhlaseni a platit?

 

Inak tych 11 navrhov este doplnia dalsou desiatkou navrhou. Fajn a preco s tym otravuje verejnost? 

 

Inak co on robil v parlamente, hovno. Kuciak bol tisickrat prospesnejsi pre spolocnost.

 

------

Este som zabudol,odovodnenie tej predchadzajucej blbosti. To je riesenie aby nesli na potrat.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

 

ale pôjdem, lebo za Harabina a Kotlebu pôjdu, a to bude potom len katastrofa. ľudia z extrému do extrému, uveria každému, kto dosť kričí, ale NIE je koho voliť.

z Kotlebovcov obavy mať nemusíš - ak by som mal tipovať vývoj v najbližších troch týždňoch, tak sa stane niečo "nečakané" - Kotlebovci v robote hlásia z mítingov xichty, ktoré na svojich slezinách doteraz nevideli. nie je ich až tak veľa, tak sa poznajú minimálne z videnia, a vedia identifikovať nové tváre - občas ich vraj najprv vidieť v skupine kontra-mítingu, potom sa zamotajú medzi kotlebovcov, a následne začnú slovne útočiť na tých proti-mítingujúcich. takže sa zrejme čaká na vyvolanie nejakého väčšieho konfliktu /ideálne pre organizátorov kontra-mítingov by bolo keby tiekla aj krv/ a potom by sa mala verejná mienka obrátiť proti Kotlebovcom...

/myslím že ak by bol aj nejaký mŕtvy, tak si Prázdne Striekačky aj buchnú šampáňo a vrchný Trubafón si dopraje mimoriadne tučnú lajnu/

 

Harabinovci to nedajú z dôvodu prerasteného ega JUDr predsedu, takže tí čo mu to hádzali v prezidentských voľbách to teraz plánujú hodiť Magliánovi K ...

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Kovacic vcera ku koncu relacie Na telo rozobral Kollara do srubky. Sme rodina "pisali" program vystavby bytov (co maju ako hlavnu podmienku vstupu do koalicie) podla studie Friedricha Eberta Stiftunga. Skoda, ze taky clovek neexistuje, lebo Friedrich Ebert umrel roku 1925 a "Stiftung" je po nemecky nadacia, pre ktoru tu studiu mimochodom napisal Milan Ftacnik. ( :( )

Co sa tyka programov stran, bolo by dobre, keby sa tomu niekto seriozne povenoval a urobil analyzy, lebo zatial to vyzera tak, ze spusta stran nema ani pribliznu predstavu o tom, ako nalozit s ekonomikou, financiami, co robit v skolstve, v zdravotnictve, so sudnictvom.. zato maju "nazor", plne huby zastupnych hodnotovych tem a strasenia vselicim. V predvolebnych diskusiach na to nie je priestor, lebo -zvacsa predsedovia stran tam prednesu zoznam naucenych lepkavych fraz, co je uz vlastne teraz trapne a na dolezite temy sa hadze bobek. Zatlieskal by som, keby televizie urobili jednu diskusiu o skolstve, druhu o zdravotnictve atd, strany by tam posadili svojich expertov (ak teda nejakych maju), debatovalo by sa na odbornejsej urovni, ziadny satan, zlodej, citatel slabikara, fetak a nacek a vtedy by narod videl, kto je odborne pripraveny a kompetentny riadit tuto krajinku. Som presvedceny, ze vela stoliciek by tam zostalo prazdnych.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

clovek2, taký je plán? ešte majú tri týždne, aby pán plán vyšiel. je to mimochodom plán počítajúci s náhodami, alebo s náturou zhromaždení? :)


mno... čo sa týka programov strán.

doteraz už niekto niekedy skutočne uveril programom týchto strán, ktoré tu a teraz kandidujú? ani nemusíme ísť do hĺbky, tridsať rokov budujeme kapitalizmus a je to stále chaotickejšie.
má tu vôbec niekto normálny, reálny, uskutočniteľný, skutočne ľudský plán?
že každý ďalší  na pár mesiacov nastupujúci minister vymyslí mimo akéhokoľvek plánu svojej strany inú hovadinu, to je len čerešňa.
 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

game

 

podla mna...a nielen podla mna......ma clovek 2 pravdu...cele je to organizovane na nejaky "majdan"....liberalny fasisti sa v zapale boja o moc nestitia nicoho....preto ja osobne mam vacsi strach z tejto "demokratickej" opzicie, ako s Kotlebu aj s celym jeho "mancaftom".....

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

clovek,  toto je dost konspiracne a uprimne  nie velmi doveryhodne.   Stacil by jeden prezradeny a efekt by bol pre organizatora devastujuci.  Naopak, to ze nackovia sa radi pobiju je zname a ich volicov to neodradzuje (alebo skor im to imponuje,  dat na hubu slnieckarom, madarom, cyklistom  to je predsa fasa, ci ?  )

 

Je to podbne tomu ze  uverili ze ich odporcov niekto plati, ale dokaz ziaden nepotrebuju.  Toto su skutocne skor take myty, ktore  upevnuju ich vnutorne presvedcenie. 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vývoj preferencií všetkých strán podľa agentúry Focus:

post-3-0-41840600-1581080363.jpg

https://dennikn.sk/1733104/ako-kotleba-rastie-ked-smer-pada-a-ako-sa-triafaju-prieskumy-preferencie-od-volieb-2016/?utm_source=newsletter_weekly&utm_medium=email&utm_campaign=weeklynewsletter_7-2-2020A&utm_content=48805

Kotleba. opozícia úplne v.... tam, SaS už ani nehrá úlohu pomaly. SNS na hranici kvóra,
Harabin chvalabohu okolo dvoch percent, len nech tam zostane. ľudia nemajú rozum.
alebo čo si zvolíme, to budeme mať.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

clovek,  toto je dost konspiracne a uprimne  nie velmi doveryhodne.   Stacil by jeden prezradeny a efekt by bol pre organizatora devastujuci. 

 

konšpiračné? asi je, tak len hodím sumár faktov, ktoré ma k tej úvahe viedli:

 

- progresívci /a trochu aj Kiskovci/ nemajú v prieskumoch také preferencie aké asi očakávali

- Kotlebovci, ako ich ideový nepriateľ, naopak bodujú až príliš

- PS /a trochu aj Kiskovci/ začali organizovať kontra-mítingy

- po Levoči, kam navozili osadníkov z okolia, som si kládol otázku: "na tom predsa nemôžu politicky získať, tak načo to preboha robia? " lebo dav osadníkov, mávajúci transparentmi, ktoré im niekto vrazil do rúk, a zmysel ktorých evidentne nechápali, môže spôsobiť jedine to, že to Kotlebovi hodia aj tí, čo by inak za neho nehlasovali - preto to aj Kotlebovci z roboty boli zapiť ako veľký úspech ... pri osadníkoch, ak pôjdu k voľbám, sa predpokladá, že to hodia Smeru, tak ako boli zvyknutí posledných 14 rokov...

- Kotlebovci v robote začali hlásiť zo svojich mítingov divné, prevažne mladé ksichty, ktoré tam videli prvý raz, a niektorí boli predtým videní v spoločnosti ľudí z proti-akcie

- tiež nie je žiadnym tajomstvom, že podobné metódy využíva aj česká a naša polícia, keď napríklad na demonštrácie radikálov zvážajú nakrátko vystrihaných policajtov z opačného konca republiky, ktorí tam pôsobia ako provokatéri, aby uniformovaná časť policajtov mala dôvod na razantný zásah ... nejaké videá, ktoré to dokazovali, sa dali nájsť aj na YT

 

čiže, ja neviem či sa to stane, plány môžu operatívne zmeniť, záleží akých majú poradcov, ale zmysel by to dávalo... ale ak by sa to malo stať, tak tesne pred voľbami, aby sa udalosť nestihla objasniť...

 

 

btw, po štyroch inžinieroch, otvorene sa hlásiacich k hlasovaniu za LSNS, sa našiel aj jeden, ktorý sa chystá voliť PS ... dohadovali sa minule pri obede jak debili. radšej som urýchlene dojedol, a šiel som na fajčiarku...

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

suhlasim ze organizovanie kontra mitingov  je sposob ako aktivizovat vlastnych volicov.  

Ale k ktej konspiracii :

 

1.  tvrdis ze navozili osadnikov,   to sa mi nezda. To je tvrdenie kotlebovcov ale v levoci zije dost romov a netreba ich vozit.     Podla mna ich stacilo zavolat.   Ale ak mas nejake indicie tak ich daj.  

2. Nove ksichty na mitingoch ?   Ved im narasta podpora,   co je na tom divne ze na mitingy chodia novi ludia ?

3. Provokateri z policie su mozni ale tajomstvo to je,    pretoze to je na hrane zakona  ak nie za nim.    A vies dat aspon priklad ked policia razante zasiahla ?    Inak je to len dalsia konspiracia.    A riadit provokaterov je dost narocne,   okrem toho ze to pre PS a Kisku nedava dobry zmysel (  ti co volia Kotlebu to su byvali volici SNS a SMER,   najvacsi zmysel by to malo pre SNS. )  to hrozi prevalenim  ( kto riadi policiu a SIS ?    PS to nie je )  .

 

 

A len tak,    co ti vasi volici cakaju od LSNS ? 

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

konšpiračné? asi je, tak len hodím sumár faktov, ktoré ma k tej úvahe viedli:

 

to su asi take fakty, ako kontrafakty, ktore tak tej uvahe viedli

bud prestan pit, alebo pi viacej, any sa ti rozjasnilo

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Mna zaujali dnes tri kurzy.

 

29.02.2020 - SOBOTA
 
VÍŤAZ VOLIEB (PODĽA %)
07:00
1554

 

 

29.02.2020 - SOBOTA
 
NÁSKOK VÍŤAZNEJ STRANY PRED DRUHOU V PORADÍ (V %)
06:48
57641

 

NAJVIAC PREFERENČNÝCH HLASOV ZO VŠETKÝCH KANDIDÁTOV
06:55
28708
Pellegrini Peter
1.45víťaz1.151-2

 

06:55
28710
Fico Róbert
6.00víťaz2.60

 

Smer to asi iste nema. Nevravim,ze tie kurzy sa vylucuju a moze to dopadnut, Smer vyhra, bude mat viac ako 2,5% pred druhym, istym v prvej dvojke je Pelegriny. Ale moze tam byt aj Fico.

 

Tu uz sa treba pozriet do minulosti - ako volici Smeru kruzkuju ci ich superi. Pdla stavkujucich v nike Smer bude mat. Pod 17%.

 

06:58
1878
Smer SD

1.42menej ako 17.502.51

 

-------------

 

Ono keme su aj zaujimavejsie vaci. Boli 3 prieskumy,kde bodoval matovic, tento tyzden.

--------------

A jeho referendum. Nechal to na 11 otazkach.

 

https://rozhodni.obycajniludia.sk/

Hlasovalo mu cez 3600 ludi. Co za necele 3 hodiny nieje malo. Ja som to nasiel kvoli Pravde. 

 

Ono aj bude sranda,keby matovic bol premier - mozno ta koalicia by bola aj najstabilnejsia. Sam by sa ju nesnazil rozbit.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov