irb Zverejnené Január 29 Zverejnené Január 29 Jáj, to už sme zase pri Rusku. Som nejako bol myslením v tej Minesote a pri Imigračnom úrade. Sorry.
tyso Zverejnené Január 29 Zverejnené Január 29 Nuz, pretoze realnou hrozbou je Rusko, Amerika ohrozuje Gronsko ale nas nepriatel je Rusko a v mensej miere Madarsko. To je geografia a historia. Na mieste Mexika by som netrapil Ruskom, ale sme tam kde sme.
irb Zverejnené Január 29 Zverejnené Január 29 To, čo píšeš, je úplne v poriadku. Len ma to trochu mätie v téme, nazvanej "Prezident Donald Trump"
alamo Zverejnené Január 29 Autor Zverejnené Január 29 pred 3 hodinami, irb pridal: Som nejako bol myslením v tej Minesote a pri Imigračnom úrade. Sorry. Tak, tam to vypadá, že nejaký poradca konečne schmatol dáke neurologické kladivko a jemne ním ťukol prezidenta Trumpa po čele. Následne pán prezident vydal príkaz, aby sa ICE v Minnesote zamerala výhradne na cudzincov s kriminálnou minulosťou. A dákeho toho Carlosa Edela Lopéza čo tam poctivo maká, nechali na pokoji. Čím teda s aktivistami v Minnesote dosť zákerne vypiekol, ak budú ďalej zúrivo protestovať, tak hlavne za právo zločincov páchať zločin. https://edition.cnn.com/us/live-news/minneapolis-ice-trump-01-29-26
tyso Zverejnené Január 29 Zverejnené Január 29 alebo je to TACO ako obycajne. Ale tak teda ked aj Trump priznava ze to nerobili dobre, tak co tak priznat ze aj ty si sa mylil ? Ci to nejde ?
alamo Zverejnené Január 29 Autor Zverejnené Január 29 V čom, som sa mýlil? Aj ten Carlos Edel Lopéz, čo tam poctivo maká na čierno, bez pracovného povolenia, a teda ani neodvádza nijakú daň s príjmu, je de facto zločinec a zároveň obeť zločinu. Pretože hlavne ten, kto ho zamestnáva na čierno, je zločinec, lebo Carlosa Edela Lopéza vykorisťuje a robí z neho obeť obchodu s ľuďmi. .. Ešte aj ten program zdravotného poistenia Medicare, čo zaviedol Obama, s toho krachuje. Pretože musí Carlosa Edela Lopéza, ošetriť zadarmo, furt s toho vzniká príšerné manko, ktoré musí splácať ten kto dane platí.
tyso Zverejnené Január 29 Zverejnené Január 29 cize nie si schopny uznat svoje omyly. Ok, to som si myslel. Aj ten Trump je na tom lepsie. BTW, a danovy system USA tiez nepoznas ale tiez to nepriznas. tak len fakty: Ilegálni migranti v USA odvedú ročne približne 11,6 miliardy dolárov na štátnych a miestnych daniach. Približne 50 % až 75 % nezdokladovaných migrantov podáva daňové priznania. ( a kedze to funguje, tak danove urady maju zakonom zakazane zdielat udaje z ICE ak nejde o kriminalne vysetrovanie). Ale vtipne je to ze spominas Medicare, kedze tam je to presne naopak. Kedze platia dane, tak donho prispievaju ale ako ilegali nemaju ziaden narok z neho cerpat. Ale to ze o tom nic nevies, to nepriznas ani za boha.
alamo Zverejnené Január 29 Autor Zverejnené Január 29 Čo funguje? Carlos Edel Lopéz chcel by si niečo, ako penziju na staré kolená? Zabudni! Milý Carlos Edel Lopéz, tak ty by si chcel zakladať dáke odbory? Ale ťahaj, domov do Mexika! Carlos Edel Lopéz znepáčiš sa svojmu šéfovi? Zavolá na teba policajtov a tý ťa domov odlifrujú v želiezkach!
tyso Zverejnené Január 29 Zverejnené Január 29 hehe, ale priznat ze o tom nic nevies, to nedokazes. Ach, alamo.
alamo Zverejnené Január 29 Autor Zverejnené Január 29 Ale to sa teda mýliš, konkrétne o "revolúciách", ja viem úplne všetko.
tyso Zverejnené Január 30 Zverejnené Január 30 snivat o revolucii a vediet nieco o revolucii to su trochu rozdielne svety :)
alamo Zverejnené Január 30 Autor Zverejnené Január 30 pred 23 minútami, tyso pridal: snivat o revolucii a vediet nieco o revolucii to su trochu rozdielne svety :) To je od teba, naozaj prekvapivá sebakritika. Musím ťa pochváliť. Ja osobne, o nijaké nočné mory nestojím.
tyso Zverejnené Január 30 Zverejnené Január 30 len sa ti sniva o revoluci :) Nuz de gustibus non es disputandum
alamo Zverejnené Január 30 Autor Zverejnené Január 30 Našťastie, sa mi o revolucii iba sníva. O "revolúcii" ktorú by viedli malomeštiaci, blúzniaci o tom že najlepší hrdina, je mŕtvy hrdina. Napríklad občan Cintula, sám malomeštiak, sa nechal nadchnúť. A poďho na Fica, skúsiť zbytočne motiku tupiť. Akurát zistil, že Fico je príšerný motikotupič. A ostatný nadšenci, "odboja" proti Ficovi, a ani len Cintulu "hrdinom" nenazvali.
alamo Zverejnené Apríl 12 Autor Zverejnené Apríl 12 Pozoruhodný vývoj. Keďže Iráncom sa "nedarilo", a nejaké tie lode púšťali. Donald Trump.. osobne zablokoval dopravu v Hormuzskom prielive. Úplne a totálne. Citát Trump nařídil blokádu Hormuzského průlivu. Írán obvinil z vydírání Americký prezident Donald Trump v neděli oznámil, že námořnictvo Spojených států zahájí blokádu Hormuzského průlivu a že mu nařídil zadržovat v mezinárodních vodách lodě, které za plavbu touto trasou zaplatily Íránu poplatek. Teherán šéf Bílého domu zároveň obvinil z vydírání celého světa a uvedl, že se Írán odmítl vzdát svých jaderných ambicí. https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/iran-donald-trump-hormuzsky-pruliv-cina-zbrojeni-usa.A260412_070551_domaci_linh
alamo Zverejnené 15 minút dozadu Autor Zverejnené 15 minút dozadu Vypadá to, že Trump sa pokúsi obsadiť ostrovy v Červenom mori.. A vytlačiť Hutiov.. Asi sa pokúsi dosiahnuť aspoň nejaké "vojenské víťazstvo " s voľbami na krku..
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz