Skočiť na obsah

Prezident Donald Trump

Odporúčané príspevky

Zverejnené
pred 13 minútami, buky pridal:

Ak by ho zavraždili v Rusku....

No veď áno, Rusko, to je zas iný svet. 

Zverejnené

Ano, podstatne brutálnejší a nemožnosť  dovolať sa spravodlivosti.

Zverejnené

@buky

Biely dom akurát tvrdí, že "on za to nemôže", lebo vraj 

Citát

V stanovisku pre CNN Miller uviedol, že Biely dom poskytol „ministerstvu vnútornej bezpečnosti (DHS) jasné pokyny, že personál vyslaný do štátu Minnesota má byť využitý na operácie zamerané na zadržanie utečencov a vytvorenie fyzickej bariéry medzi zatýkacími tímami a narušiteľmi poriadku.“

"Kordón" plexisklové štíty, pendreky, vodné delá. 

To tam akosi chýbalo.

Apropo. Je to vraj veľmi pokrokové riešenie.

Lepšie ako c.k. policajti na koňoch so šabľami.

U nás doma, sme s toho mali "zamatovú" revolúciu.

Zverejnené
pred 10 minútami, buky pridal:

Ano, podstatne brutálnejší a nemožnosť  dovolať sa spravodlivosti.

Otázka však je, prečo by mali byť iba dve voľby - buď Amerika, alebo Rusko?

Prečo by kritika nesprávnych vecí v Amerike okamžite mala znamenať príklon k Rusku? 

Zverejnené

Hm, a tuto dichotomiu si kde nasiel ? 
Ved dnes je prave bezna kritika USA a Ruska sucasne.   

Ale tak bokom.   Tema ilegalnych imigrantov je v USA to co zrejme vyhralo volby Trumpovi,  z tohto pohladu je normalne o co sa snazi.  Ale ja mam pochopenie aj pre tych co s tym maju moralny problem.  Pokial by nahanali gangstrov, to chapem.  Ale ked zacnu brat susedov co normalne pracuju a este su aj oblubeni v komunite, tak jednoducho to nedokazem brat nemecky Ordnung muss sein.   

Zverejnené
pred 54 minútami, tyso pridal:

Hm, a tuto dichotomiu si kde nasiel ? 

U bukyho. :)

Alamo niečo kritické povie o USA a buky v strachu, že nás alamo chce zaviesť priamo Putinovi do rúk, kontruje "ale Rusi to robia ešte viac". :anjelik:

• Pridať bod 1
Zverejnené
pred hodinou, tyso pridal:

Ale ja mam pochopenie aj pre tych co s tym maju moralny problem.  Pokial by nahanali gangstrov, to chapem.  Ale ked zacnu brat susedov co normalne pracuju a este su aj oblubeni v komunite, tak jednoducho to nedokazem brat nemecky Ordnung muss sein.   

Mám teóriu. Ale je to iba teória.

Aj demokrati z Minnesoty už dávno prišli na to, že ten nápad vyhlásiť azylovú zónu, nebol dobrý. Že to funguje akosi čudne, a má neželané následky.

A treba to nejak "rozumne" ukončiť. Bez toho aby museli verejne priznať "občania prepáčte, ale my sme sa mýlili".

Tak ako na to? Heuréka! Necháme všetku špinavú prácu urobiť Trumpa!

A budeme hlasno kričať, Trump je bakaný keď "upratuje"!

A my sme čačaný!

A pretože, na tých migrantoch im v skutočnosti nezáleží ani zblo.

Keby im chceli pomôcť, tak sú možnosti ako im pomôcť. Ale trt.

A preto sa deje, to čo sa deje.

Zverejnené

vies alamo,  skus nejake fakty.  Ale okrem toho veris ze kazdy clovek je svina, ze kazdy mysli len na seba.   Ale to neplati ani na hornej nitre, aj tam sice ludia obecne nadavaju na ukrajincov ale nie na tych co tam ziju.  Ak chodis za krajcirkou, tak to uz nie je ten spravny ukrajinec co ho treba vyhnat.  

A k datam,   pre cele USA plati  prisťahovalci (legálni aj nezdokladovaní) páchajú trestnú činnosť v priemere v nižšej miere ako občania narodení v USA. (zdroj stanford).   A kedze Minnesota je mesto kde je imigrantov menej ako v Texase, tak sotva mali problem ktory potrebovali takto riesit.  Maju problem s drogovymi gangami ale tych sa ICE zrejme boji.   
Ich hriech je ze ich guverner kandidoval na vicepremiera proti Trumpovi a ze su maju mesto tak velke ze podla ICE ho dokazu ovladnut. Pretoze vo velkych mestach to nejde. 

Zverejnené
pred 19 minútami, tyso pridal:

ze kazdy clovek je svina..

To by som netvrdil.

Ale že vraj "Politici stoja nad morálkou. A politika je taká."

Akýsi rétor, mi to tu intenzívne tlačil do hlavy, jak kaleráby.

:bingo:

Zverejnené

ved ty si chcel byt politik, ze ? Ale nie kazdy ma take tuzby. 

Zverejnené

A možno radšej, budem robiť to isté čo ty. Toho "komentátora".

Aspoň budem môcť tvrdiť, rovnako ako ty, že "ja politiku nerobím".:hehe:

Zverejnené
pred 3 hodinami, irb pridal:

Alamo niečo kritické povie o USA a buky v strachu, že nás alamo chce zaviesť priamo Putinovi do rúk, kontruje "ale Rusi to robia ešte viac". 

Robím to len z dôvodu, že alamo je zaujatý západnou politikou, východ je pre neho tabu, ako pre všetkých rusofilov.

Zverejnené

@buky

To je omyl a nedorozumenie, ja som taký festovný "rusofób". Že až mám akýsi problém, hovoriť o Putinovi ako "civilizovaný človek". Ako sme nedávno zistili.

Prvé čo ma napadlo, keď sa to začalo na Ukrajine mlieť,  bolo poslať expedičnú jednotku NATO aspoň do tej Odesy. Ale "civilizovaný ľudia" ma vtedy obvinili, z toho že som "šialenec, ktorý chce rozpútať tretiu svetovú."

Keď som to navrhol naposledy, tyso bol proti.. Načež som musel smutne skonštatovať "Keď to navrhneš ty.. bude neskoro.."

A už je neskoro.

Ako by povedal "vidiečan". Keď ti začne horieť stodala, treba začať hasiť včas. Lebo keď sa to poriadne rozhorí, snažiť sa na to chrstať vodu je zbytočné. Treba polievať vodou, aspoň ten kurník, čo je príliš blízko nej, aby nezhorel tiež.

Lenže malomeštiak o takéto múdrosti,  akurát od vidiečana akosi vôbec nestojí. Teda nevyhnutne zhorí, aj ten kurník.

Proste, pripadá mi už priam zbytočné, diskutovať s "mešťanmi" o tomto probléme. 

Akurát, som sa vždy dozvedel že som "dezolát" a mám čušať.

Tak fajn..

Skrátka..

Zverejnené
pred hodinou, alamo pridal:

pred hodinou, alamo pridal:

To je omyl a nedorozumenie, ja som taký festovný "rusofób". Že až mám akýsi problém, hovoriť o Putinovi ako "civilizovaný človek". Ako sme nedávno zistili.

A už je neskoro.

Hlavne, že ti vadí vojenská podpora Ukrajiny. Mám dojem, že ani nevieš, kde sa máš zaradiť, len likvidovať čo sa ti nepáči a otravuje. Potom mať svoj kľud.

Vôbec nie je neskoro a téma umiestnenia vojsk na UA je stále aktuálna.

Zverejnené

Európsky lídri.. Tam vraj pošlú vojakov..

Ale až potom, keď Trump s Putinom, dohodnú nejaké to zastavenie "horúceho" boja..

Ja počujem.. "Pošleme hasičov, strážiť spálenisko, keď to konečne finálne dohorí do tla.."

Tých Ukrajincov, je mi fakt ľúto..

Zverejnené

alamo,  poslat vojakov TERAZ na  ukrajinu znamena vojnu s Ruskom.  A to bolo jasne aj vtedy aj teraz ze na to EU nie je pripravena ani vojensky ani myslenim.  Preto to bol nezmysel.  
Poslat tam vojakov ak je dohodnute aspon primerie to moze tiez dopadnut zle ale myslienka je odstrasit rusov od zacatia novej vojny.  

Zverejnené
pred 49 minútami, tyso pridal:

A to bolo jasne aj vtedy aj teraz ze na to EU nie je pripravena ani vojensky ani myslenim.  

Ja som "vidiečan".. Ja som históriou a popkultúrou poučený, že občas.. Keď treba, tak treba.. Zaťať aj "blížnemu svojmu", tou motykou do obočia..

Aby bol kľud.. Že..

Ale, ak to prehorí až k nám.. Zjavne..

Tak najprv, budem musieť nájsť teba.. A najprv, aspoň jednu poriadne zaťať tebe. (ručne.. motyku na teba škoda tupiť..)

Aby si konečne neprekážal, pri reálnej snahe, aspoň čosi uhasiť. 

..

Je veľmi pravdepodobné, že to nestihnem. 

@buky ma asi predbehne..

A ty zažiješ ten pocit, že "si sa sskoňom zrazil" :smilieee:

..

@irb To bude sledovať, a meditovať nad tým "čo sme to za ľudia? "

Jeho by som nechal na pokoji, snáď niečo aj vymyslí..

Zverejnené
pred 1 hodinou, alamo pridal:

Jeho by som nechal na pokoji, snáď niečo aj vymyslí..

Ja nebudem nič vymýšľať. Mne je dobre. :smile:

• Pridať bod 1
Zverejnené
pred 3 hodinami, alamo pridal:

Tak najprv, budem musieť nájsť teba.. A najprv, aspoň jednu poriadne zaťať tebe. (ručne.. motyku na teba škoda tupiť..

Máš chúťky na noc dlhých nožov ?

Dobre dlho netrvá.

Zverejnené

Keď ťa nečítam, tak som kľudnejší :smile:

Zverejnené
pred 16 hodinami, alamo pridal:

Ale, ak to prehorí až k nám.. Zjavne..

Tak najprv, budem musieť nájsť teba

Technicky najprv bude treba zatknut kolaborantov,   a sice nepatris medzi najvacsie ryby ale aj tak by si mal mat plan B,C ...

Zverejnené
pred 15 minútami, tyso pridal:

Technicky najprv bude treba zatknut kolaborantov..

ee.

To je politika. Ja politiku nepestujem. Ja som demagóg.

:anjelik:

Zverejnené
pred 25 minútami, tyso pridal:

zatknut kolaborantov

Kolaborantov, ktorí kolaborujú s kým, s čím?

Zverejnené

s tym kto nas napadne, ved aj ty tomu rozumies.   Na slovensku mame vyznamnu prorusku kolaborantsku mensinu. Ak nas Rusko napadne, tak budu nebezpecim ktore je potrebne riesit, napriklad internaciou.   Mozeme si ich dovolit v case mieru ale vo vojne nie. 

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov