Skočiť na obsah

Prezidentské voľby v USA (2016)


Sniper

Odporúčané príspevky

Dvaja najvážnejší kandidáti: Trump a stará Clintonová.

 

Tieto voľby Američanom fakt nezávidím, nie je z čoho vyberať.

 

Demokratku Hillary Clintonovú si neviem predstaviť na čele USA, nie preto, že je to žena, ale preto. lebo absolútne sa mi proste nehodí na takýto post, aj keď už bola 8 rokov prvou dámou, tak od Billa snáď niečo podchytila.

 

Republikána Donald Trump.... no neviem, čo k nemu povedať :D ale v určitých témach mu ide karta, ale tiež ako prezident... čo ja viem....

 

Zvyšní kandidáti, ako zelená Gill Stein či štátoprávnik Darrell Castle mi skoro nič nehovoria, síce voliči druhého menované by mohli dať nejaké hlasy Trumpovi. Libertarián Gary Johnson (to je ten, čo nevedel, čo je to Aleppo), má zhruba rovnaké šance ako tí dvaja pred ním.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ako to sledujem, a trochu sledujem, podobne sú na tom aj sami Američania :)

koho budú voliť nakoniec z tých dvoch, je kdesi vo hviezdach, zdá sa. predstaviť si Trumpa ako prezidenta je ešte o kúsok ťažšie ako Hillary.
ale možno nastal čas na výmenu stráží, problém ale je, že nie je z koho vyberať ... a tak dokola :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ako dobre, že si z tých dvoch lídrov, ktorí zostali v site, musia vyberať Američania.

 

Mr.Trump je vážne tvrďas, frajer je to:
 

Mala len 19 rokov, keď sa dostala na titulné strany. Alicia Machado v roku 1996 získala titul Miss Universe a s tým spojenú slávu aj pozornosť médií. Po 20 rokoch sa jej média venujú opäť.

Jej meno zaznelo počas prvej televíznej debaty kandidátov na post amerického prezidenta. Hillary Clintonová v nej upozorňovala na to, akými prezývkami už Trump stihol označiť ženy. V rámci toho uviedla, že Trump pred rokmi nazval Machado „Miss svinka“ (Miss Piggy).
 

„Tento muž ženy nazval prasatami aj psami a povedal, že tehotenstvo je nepríjemnosťou pre zamestnávateľov. Vyhlásil, že ženy si nezaslúžia rovnakú odmenu, ak budú robiť svoju prácu rovnako dobre ako muži,“ povedala Clintonová v debate.

 

„A jedna z najhorších vecí, ktoré povedal, sa týka žien v súťažiach krásy. Miluje súťaže krásy, podporuje ich a točí sa okolo nich. A jednu z takých žien nazval Miss svinka. Potom ju nazval Slečna gazdinka, pretože je z Latinskej Ameriky. Donald, ona má meno. Jej meno je Alicia Machado. A je z nej americká občianka a môžete sa staviť, že v novembri pôjde voliť.“

 

Machado vystúpila aj vo videu, ktoré publikoval tím kandidátky Clintonovej na Twitteri. V ňom Machado opisuje, ako ju Trump urážal a ako sa jej vyhrážal, aby vrátila korunku krásy po tom, čo pribrala. Trump v tom čase túto súťaž krásy financoval.

„Bolo to strašné. Bála som sa ho. Kričal na mňa celý ten čas. Povedal mi: Vyzeráš strašne alebo Vyzeráš tučne,“ uviedla vo videu. „Niekedy sa mi vysmieval a povedal mi: Ahoj, Miss svinka, Ahoj, Miss upratovačka.“ Trump tým narážal na jej hispánsky pôvod, pretože pochádza z Venezuely.

Azda najviac ju ponížil, keď pozval novinárov, aby sa na ňu pozerali počas toho, ako cvičila.  Machado sa na nich síce usmieva, zo záberov je však jasné, že jej to nie je veľmi príjemné. Vo videu, ktoré z tohto predstavenia americké média vytvorili, vystupuje aj Trump.

...
https://dennikn.sk/570051/strasne-pribrala-bola-uplne-najhorsia-hovori-trump-o-misske-ktoru-ponizoval/?ref=top-cl

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Akurát dnes píše TASR presne o tom, čo som včera písal:

 

Americkí voliči pri výbere prezidenta nemajú veľmi na výber

 

Hillary Clintonová a Donald Trump sú najmenej obľúbenými kandidátmi na prezidenta v histórii prieskumov verejnej mienky v USA. Ako je teda možné, že do finále boja o kreslo hlavy krajiny sa dostali práve oni?

Stojí za tým zložitý volebný systém, ktorý bežnému voličovi nedáva až tak veľa na výber. Kým v ostatných prezidentských voľbách v roku 2014 mali Slováci na výber z 15 kandidátov, mnohonásobne väčší počet amerických voličov má tento rok na výber len spomedzi štyroch kandidátov. Dvaja z nich pritom ledva stoja za reč.

 

Akoze nie je s coho vyberat?.......su tam predsa minimalne 5-ti kandidati....ci nie?

 

Sú, ale nestoja ani za reč. To ako u nás, reálnu šancu mali 2-3, zvyšok boli len štatistami, pretože dlhodobo mali v prieskumoch len pár percent hlasov.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ako dobre, že si z tých dvoch lídrov, ktorí zostali v site, musia vyberať Američania.

 

Mr.Trump je vážne tvrďas, frajer je to:

 

 

Mas na mysli jeho "tvrde" vyjadrovanie sa k tej misske?.........ci jeho zarobkovu cinnost v danej oblasti?

 

Sú, ale nestoja ani za reč. To ako u nás, reálnu šancu mali 2-3, zvyšok boli len štatistami, pretože dlhodobo mali v prieskumoch len pár percent hlasov.

 

To ale je predsa obraz stavu spolocnosti v USA..........teda cela spolocnost nestoji za vela :)   alebo sa cela spolocnost zacala spravat racionalne a vhupla do reality doby :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Mas na mysli jeho "tvrde" vyjadrovanie sa k tej misske?.........ci jeho zarobkovu cinnost v danej oblasti?

 

takže v diskusii s informatorom zasa pokračujeme v klasickej vysvetľovacej diskusii, ale ok. takže informácia pre informatora :) :

 

tému prezidentských volieb sme načali v inej téme, v téme o USA, ako vieš, a Trumpových ťažkotonážnych výrokov a imidžu tvrďasa sú tam už nanosené kopy.

v tejto špeciálnej téme pokračujeme, konkrétne bola na rade táto veselá historka z natáčení ... :P

ale ako iste vieš,  Mr. Trump je ťažký frajer širokospektrálny, keď si to doteraz ešte nezachytil, googli.

 

Výber najabsurdnejších výrokov Mr. Trumpa

Trump by rád získal farebných voličov, ale jeho minulé výroky ho doháňajú

Trump a útoky na veteránov, starousadlíkov a chorých

 

:ahooj:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Trump ma vyroky podla svojho slovnika a je to o nom zname, takze ziadna novinka z jeho strany............pytal som sa na vysvetlenie toho tvojho prispevku, lebo si spojila (možno nechtiac) spolu Trumpovo vyjadrovanie a jeho podnikatelsku cinnost. Podla mna su to diametralne odlisne veci. Nechapem teda tvoje zacudovanie nad mojou otázkou ohladom vysvetlenia, ako si to myslela.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

čo, akú podnikateľskú činnosť? čo to zasa fabuluješ? čo si zasa odkiaľ vyčítal?

keď budem písať o jeho podnikateľskej činnosti, to bude o jeho podnikateľskej činnosti, nie o jeho chlapáckom  postoji k ženám. prečítaj si ešte raz, na čom je tam dôraz, možno ti to dopne.

príbeh Alicie Machado dokresľuje slovník a postoje Trumpa k jeho známym výrokom o ženách, premýšľala som tam pri písaní, či to tam odcitovať celé, ale nakoniec som odcitovala, lebo je to výpovedné o jeho prasáckosti ... sám trojnásobný manžel, otec hromady detí, starý otec kopy vnúčat, a vysokoempatický charizmatický pán.

pecka.

„Tento muž ženy nazval prasatami aj psami a povedal, že tehotenstvo je nepríjemnosťou pre zamestnávateľov. Vyhlásil, že ženy si nezaslúžia rovnakú odmenu, ak budú robiť svoju prácu rovnako dobre ako muži"

všetko je dohľadateľné spolu s ostatnými jeho prasáckymi výrokmi.  o jeho podnikaní som nenapísala pol slova, pre podstatu toho príspevku to bolo úplne jedno, v čom podniká a z čoho vyrába peniaze. nech je s nimi šťastný.

dúfam, že po dvojnásobnom vysvetlení už chápeš, o čom som písala a o čo mi išlo ako žene, keď som citovala to, čo som citovala.

:klobuk:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Spravnejsie je to, ze si nepisala o jeho podnikatelskej cinnosti, ale to bolo spomenute v tebou posunutom clanku....no za to sa nemusis citit urazene, pretoze ja som svojou "neschopnostou" pochopit tebou spominany clanok nechcel ta urazit :(

 

V tom clanku su tie veci spojene do jednej nadoby a preto, podla mna, je ten clanok tendencny. 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

urazene? necítim sa urazene, zasa si niečo čítal zle a reaguješ na vytrhnuté z kontextu... nj  :agree:

 

 

takže ako nám to vyzerá - za mesiac, o štyri týždne v sobotu už by malo USA a svet poznať meno nového, ďalšieho amerického prezidenta...

a čo je zaujímavé,celé toto bojovanie o kreslo - to nie je taký ten tradičný boj demokrati vs republikáni, a málokto si tak skutočne tipuje, kto - stále je to ako na hojdačke, boj je vyrovnaný.
viacmenej to už hodne dlho vyzerá tak, že Trump so svojím jemnulinkým šarmom ide ako raketa, a potom nastane niečo, čo jeho raketový vzostup brzdí, a predbieha ho Hillary. potom zasa ide Trump svojím nežným slovníkom ako raketa, a zasa sa niečo stane, a Hillary ho zbrzdí :)

alebo všetko môže byť úplne ináč :)  ...druhá televízna debata sa bude konať v nedeľu
 

Další souboj v televizní debatě bude na programu v neděli a média předvídají, že to může být jen z posledních šancí Trumpa předehnat svou soupeřku. Jenže trochu zapomínají, že už teď je klání téměř vyrovnané a Trumpovi jako kandidátovi „naštvaných“ může hrát do karet, že kandidáti tohoto typu bývají mnohdy v průzkumech podceněni.

 

http://www.reflex.cz/clanek/prezidentske-volby-v-usa-2016/75153/mesic-pred-volbami-je-v-americe-vse-otevrene.html

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ak uz nic iného, tak pripadna prehra Trumpa vo volbach, bude mat za následok, totalny rozpad doterajsej politickej praxe v USA (aj v EU).....rozdelenie volicstva je az zufalo neprijemne pre pseudohumanistov typu Obama a Clintonova  a ich chlebodarcov z "Volstritu" ... :(

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Trumpova nechutnosť, prostorekosť a nevymáchanosť slovníka, ktorou je táto kampaň rozhodne iná, ako tie ostatné, trochu vybuchuje do tváre samotnému kandidátovi.

a republikánom zdá sa tiež:

 

Vulgárny Trump priznal neveru a taktiku zvádzania. Môže ho to pochovať.

 

Ešte nikdy prezidentská kampaň v USA neklesla tak hlboko ako v noci na sobotu a nie je prekvapujúce, že za to môže Donald Trump. Denník Washington Post zverejnil doteraz nepublikované zábery z relácie NBC Access Hollywood, kde sa Trump zhovára s celebritným reportérom Billym Bushom mimo kameru – ale mikrofón beží. Hovoril na ňom vulgárne ako zvádza ženy a ako si to môže dovoliť – a ako takto zvádzal aj vydaté ženy.

„Krásne ženy ma automaticky priťahujú, okamžite ich začnem bozkávať, je to ako magnet. Bozkávam, nečakám. A keď ste hviezda, proste vám to dovolia. Môžete si robiť čo chcete... Chyťte ju za „pussy“ (pozn. vulgarizmus pre pohlavný orgán)“.

Keď hovoril o vydatej žene: „Vyšiel som po nej, bola v Palm Beach a nepodarilo sa, priznávam. Chcel som ju po*** (pozn. slovo f***), bola vydatá... Ťažko som po nej vyšiel,“ povedal Trump. „Išiel som po nej ako ku*** (pozn. slovo na b). Mala tieto veľké falošné kozy...“. Trump prichádzal na natáčanie seriálu Tak ide čas (v 90. rokoch soap operu vysielala aj televízia Nova).

....

V Trump Tower sa dokázali ako-takému „sorry“ vyhnúť iba pár hodín. Najprv to bolo, že išlo iba o debatu a lá športová šatňa. Potom to bolo písomné stanovisko s ospravedlním a krátko po polnoci vo videu na sociálnych sieťach už Trump povedal ospravedlnenie niekoľkokrát. Stále iba tak trumpovsky, keďže jeho pokora trvala pár minút, než vytiahol neveru Billa Clintona a zaútočil na svoju oponentku.

 

„Čo som povedal, bolo nesprávne a ospravedlňujem sa... Povedal som a urobil veci, ktoré ľutujem a mrzia ma slová vo viac ako desať rokov starom videu.. ,“ povedal Trump. Bolo to zrejme jeho prvé ospravedlnenie v jeho politickej kariére.

....

Tých pár hodín a obzvlášť 48 hodín pred kľúčovou prezidentskou debatou zrejme budú mať na jeho kampaň devastujúce následky. Tie sa začali ukazovať už od včerajšieho večera.

Od Trumpa začali odskakovať politickí prívrženci, ktorí ho predtým podporili, senátor z Utahu Mike Lee ho dokonca vyzval, aby z kampane odstúpil. Kritika prichádzala od senátneho lídra, šéfa vedenia republikánov a predsedu Snemovne reprezentantov Paula Ryana. Ryan povedal, že je z Trumpových slov „zhnusený“ a okamžite zrušil účasť na kampaňovom zhromaždení s ním vo Wisconsine.

....
 

trochu dlhé citovanie, neviem, či je pod pianom, takže viac. podstatné je, že všetko sa to deje pred druhou televíznou debatou.
ale ktožehovie ... v politike je možné všetko.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Trumpa nemám rada, aj ke´d to, čo som si tu prečítala, som nevedela, len málo z toho, aj to málo, čo už som vedela, stačilo mi tomu, aby mi ten chlap bol z duše odporný. Clintonová je mi fuk.  Nech zvolia hocikoho, to nem dopadne dobre. Ale horšie ako Trump už asi ani nemôže byť. myslím v USA. Pánbožko chráň ľudí v USA a celý svet tiež, ak zvolia toho hulvátskeho neokrôchaného hňupa.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

druhá televízna debata sa niesla v znamení Trumpových útokov, Trumpovej jasnej predstavy vládnutia a rozsudkov bez súdov, a jeho predstavy o zneužívaní moci, ktorú ešte nezískal, a bez najmenšieho zaváhania to dal vedieť celému svetu počas televíznej predvolebnej debaty, vrátane vyhrážania sa Clintonovej väzením, okamžite po nadobudnutí moci.
 

http://komentare.sme.sk/c/20350218/jeho-harabincina-hovori-jasne-trump-nemoze-byt-dobrym-prezidentom.html

 

 

Trump sa sťažoval na to, že nemá rovnaký priestor ako Clintonová a že moderátori mu skáču do reči. Najviac však do reči skákal on a Clintonovej monológy často prerušoval či komentoval. Svoju súperku podľa portálu 538.com prerušil osemkrát, do reči jej skočil až 19-krát, kým Clintonová iba trikrát.

„Po tejto debate je jasné, prečo sú títo dvaja kandidáti najmenej obľúbenými kandidátmi v modernej histórii,“ napísal analytik Harry Enten.

 
na jednej strane ten cirkus zadarmo mohol byť zábavný, na druhej sú váhy stále takmer v rovnováhe.
 
 
hviezdou diskusie a internetu sa stal ale  divák v červenom svetri
ktorý predposlednou otázkou ukázal, o čom má byť skutočne prezidentská debata.
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

a taktiez chorych reakcii H.C. ktora cely svet moze akurat tak doviest do vojny. Podla mna USA teraz potrebuju manazera a nie vysluhujucu politicku finanncovanu saudskou arabiou :(

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

tri týždne a kúsok, a ešte veľa vecí môže byť zaujímavých :)

mister Trump ide do boja sám - republikáni sa po poslednej afére s jeho vyhláseniami od neho odvrátili, teda vlastne akože naopak:
 

Republikánsky prezidentský kandidát Donald Trump zosilnil kritiku svojich spolustraníkov a pohrozil, že im "uštedrí lekciu". V rozhovore pre televíznu stanicu Fox News v utorok večer vyhlásil, že v boji o prezidentský úrad bude pokračovať "po svojom".
 

„Som už unavený z absencie ich podpory,“ reagoval Trump na rastúci odpor, ktorý v radoch republikánov vyvolávajú škandalózne Trumpove výroky o ženách. Na nedávno zverejnenom videu sa newyorský magnát chváli, že môže ženy ohmatávať v rozkroku, pretože celebritám je dovolené všetko.

 

Zvláštnu Trumpovu nevôľu vyvolal republikánsky šéf Snemovne reprezentantov Paul Ryan, ktorý Trumpovi za jeho vulgarity vypovedal aktívnu podporu vo volebnej kampani. „Nepotrebujem jeho podporu, nezáleží mi na nej,“ povedal televízii Fox News. „Nechcem mať s takými ľuďmi vrátane Ryana nič spoločné. Zvlášť teda s Ryanom,“ dodal.

 

 

http://spravy.pravda.sk/svet/clanok/407698-trump-sa-odvracia-od-republikanov-bojovat-bude-po-svojom/

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

 

Trumpovi idú po krku všetci. Demokrati, republikáni, elity, médiá… Už sa na neho vyťahujú aj staré súkromné rozhovory.

A Trump sa napriek tomu stále drží.

Je to zvláštny úkaz.

O Trumpovi treba celkom otvorene priznať, že je to čistý magor. Patrí medzi tých, ktorí nevedia politiku kultivovať. Naopak, robí všetko preto, aby ju prznil. A zamoril nenávisťou a nízkymi pudmi.

Ten chlap jednoducho nemá úroveň. Už nemá ani podporu vlastných.

No stále má to najdôležitejšie. Verejnú podporu. Dostatočne výraznú.

Z toho vyplývajú dve veci.

Po prvé. Američania majú zjavne plné zuby tzv. „establišmentu“. Americký systém koroduje. Pretože ho ovládajú morálne prehnité politické elity, previazané so sponzormi. Resp. s finančnými a obchodnými elitami.

Vo verejnosti rastie odpor, hnev, nenávisť. A silná túžba po radikálnej zmene (podobne ako v EÚ, podobne ako na Slovensku).

Po druhé. Tieto americké voľby nemôžu dopadnúť dobre.

Buď vyhrá Trump. A najsilnejšej krajine sveta bude šéfovať hulvát.

Alebo vyhrá Clintonová. Destilovaný prototyp nenávideného „establišmentu“ - s nesympatickým profilom. A „Trumpov syndróm“ potom narastie do kritických rozmerov.

Ono s tým západným politickým systémom je to podobné ako s tým finančným... Radikálne a bolestivé riešenia (bolestivé pre elity) sa odkladajú. Problém sa prekrýva ilúziami a úmornou snahou o „politickú korektnosť". Kupuje sa čas.   

http://www.aktuality.sk/clanok/381359/tyzden-v-kocke-daga-danisa-preco-barroso-kope-za-goldman-sachs/#

na slovensku spravidla bývajú voľby o "menšom zle", aj keď po posledných prezidentských voľbách je aj to diskutabilné... 

ale, americkí voliči sú na tom podľa všetkého ešte horšie, z tej dvojky kandidátov sa ozaj nedá vybrať menšie zlo... menšie zlo v tomto prípade by asi bolo nevoliť...

  • Pridať bod 2
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

mister Trump sa nedokáže zastaviť, trochu zabrzdiť a aspoň trochu pritiahnuť sám sebe opraty - výsledkom je, že na konár pod sebou nezobral len pílu, už tne sekerou a a všetkým, čo má poruke.

 

s druhou predvolebnou debatou a útokmi na Clintonovú a vyhrážením sa väzením neskončil, ani po odskočení "jeho" republikánov nezabrzdil a nie, nie je stále divokejší - je stále šialenejší.

 

po nedeľnej debate sa nechal počuť, že Clintonová prišla na diskusiu zdrogovaná a nevedela sa dočkať ďalšej dávky:
 

„Pred začiatkom debaty bola nabudená a na konci sa nevedela dočkať, kým odíde. Ledva sa dostala k svojmu autu,“ vyhlásil Donald Trump a chcel naznačiť, že Clintonová možno pred debatou užila drogy. Preto žiada, aby pred treťou a poslednou prezidentskou debatou (19. októbra, pozn. red.) obaja kandidáti podstúpili drogový test.

 

„Atléti musia prejsť drogovým testom, však? Myslím, že aj my by sme to pred debatou mali urobiť. Mali by sme podstúpiť drogový test, pretože neviem, čo a s ňou deje,“ dodal Trump.

 

Trump však neskončil pri vyjadreniach o drogách. Na Twitteri zopakoval svoje stanovisko z nedeľňajšej debaty – Hillary Clintonovú by mali stíhať a mala by byť vo väzení. Republikán svoje vyhlásenie pripomenul aj napriek tomu, že po debate ho za to kritizovali ostatní politici aj analytici a politickí komentátori.
....
Proti Trumpovým tvrdeniam sa znovu ohradil aj Paul Ryan, predseda Snemovne reprezentantov a najdôležitejší republikán vo Washingtone.

.....

 

Trump je v defenzíve a padajúce preferencie sa snaží zachrániť ďalšími útokmi. V priebehu týždňa sa však proti nemu obrátila jeho vlastná tlačovka, na ktorej predstavil ženy, čo zo sexuálneho zneužívania obviňujú Billa Clintona.

Postupne sa prihlásilo už jedenásť žien, ktoré hovoria, že Trump ich obťažoval.

Väčšinou ide o jeho bývalé zamestnankyne alebo ženy, ktoré sa do kontaktu s Trumpom dostali hlavne z pracovných dôvodov. Viaceré ženy hovoria o tom, že Trump sa ich bez dovolenia dotýkal, ďalšie zas, že ich bozkával a neprestal ani po tom, čo ho na to upozornili.

S jednou zo žien, Jill Harthovou, sa dokonca súdil a neskôr dokonca aj randil. Ďalšia žena, Cathy Hellerová, hovorí, že pre Trumpovo správanie podporuje Clintonovú, a prispela aj na jej kampaň. Reagovala aj na jeho tvrdenia, že ide len o „šatňové reči.“

 

„Sú to konkrétne skutky,“ povedala pre Washington Post Hellerová. Kandidát republikánov však všetky obvinenia označuje za vymyslené a tvrdí, že ich pretláča Clintonová a médiá, čo ju podporujú. Ukazuje hlavne na New York Times, ktorý podľa neho bojuje o prežitie.

 

výsledkom je, že ďalšie a ďalšie noviny, ktoré sa zvyčajne nemontovali do prezidentských volieb, komentujú nastávajúce voľby a odporúčajú Trumpa nevoliť.

 

Naposledy sa Trumpovi z nepríjemnej situácie, ktorú spôsobila zverejnená nahrávka, podarilo pomerne šikovne vykľučkovať, no práve vtedy vyhlásil, že ženy nikdy nebozkával ani neohmatkával bez ich dovolenia. Ženy, ktoré sa v priebehu týždňa prihlásili, Trumpa obviňujú práve z takého správania.

V tretej debate sa tak možno napokon dočkáme Trumpovho výbuchu. Jeho posledné vyjadrenia naznačujú, že premena na pokojnejšieho a rozvážnejšieho kandidáta, ktorý na mítingoch používa čítačku, sa neuskutočnila a Trumpovi zjavne dochádza trpezlivosť.

https://dennikn.sk/584951/po-sexe-prisla-rec-na-drogy-trump-stiahol-americku-kampan-aj-svoje-sance-na-dno/?ref=cl

 

stále ale jeho znevažovanie žien a výbuchy imponujú hodne veľkej časti voličov:

 

Jeho šance sú aj napriek tomu nízke a Trump, ktorý neznáša prehry, už začína čoraz silnejšie presadzovať príbeh o tom, že za prípadnú prehru nemôže jeho správanie a postoje, ale konšpirácia bankárov, FBI a médií, ktoré chcú v Bielom dome vidieť Clintonovú.

Donald Trump hovorí, že jeho prehra je v záujme „globálnej mocenskej štruktúry, zodpovednej za rozhodnutia, ktoré okradli amerických pracujúcich aj USA.“ V centre tejto mašinérie, vďaka ktorej sa obohacujú veľké korporácie a politici, sú podľa neho Clintonovci.

Trump obviňuje všetkých vrátane svojej vlastnej strany a jej zástupcov, ktorí ho do súboja o prezidentský post nominovali. Svoje chyby však odmieta priznať a v súčasnosti, keď analytici hovoria o tom, že na víťazstvo potrebuje presvedčiť nerozhodnutých voličov alebo demokratov, ktorí nie sú spokojní s Clintonovou, má jeho taktika podporu len u ľudí, ktorí sa už rozhodli, že ho budú voliť aj napriek jeho chybám.

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

to len dokazuje to, co tu posunul clovek2. Trump je sice "hulvat", ale mne stokrat milejsi, ako HC, zo svojou az sialenou snahou stat sa prezidentkou.....byvala sexualna  dohadzovacka svojho manzela sa aj sprava, ze za svoju obetu  a solidaritu k sexuálnemu maniakovi a manzelovi BC si post zasluzi :(  no tak uvidíme, ako si poradi s uradom, ak teda vyhra.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ja neviem ci je Trump sex.maniak. Zatial mu to nikto nedokazal alebo nijake "fajcenie" zo strany "obdivovateliek sa nepretriasa...mozno ze ty si lepsie informovana :)

Aj taky slavny guverner Kalifornia si nedaval bohvieaky pozor pri nakrucani filmov, co sa tyka jeho spravania a pristupu k hereckym partnerkam. Takze ako tvrdi Mister Tump, ak si celebrita mozes sa spravat ako chces a vsetko mas prepacene......mozno si si nevsimla, ale tak to v "soubiznise" funguje a hlavne v biznise modelingu. Nie je to chvalyhodne, ale taka je realita a ubezpecujem ta, ze ak chce byt modelka - herecka uspesnejsia, tak dovoli aj nedovolene. Na to treba vzdy dvoch.....:)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ja neviem ci je Trump sex.maniak.

....mozno si si nevsimla, ale tak to v "soubiznise" funguje a hlavne v biznise modelingu. Nie je to chvalyhodne, ale taka je realita a ubezpecujem ta, ze ak chce byt modelka - herecka uspesnejsia, tak dovoli aj nedovolene. Na to treba vzdy dvoch..... :)

 

jj ... asi to tak bude, zjavne, len preto od Mr. Trumpa odskočili prakticky všetci republikánski senátori :)

a ono je to aj tak - čo je dovolené bohovi, nie je dovolené volovi: pokiaľ pamätáme, Clinton svoj impeachment prestál, ustál a doprezidentoval, a éra jeho prezidentovania je dnes síce spájaná a vždy bude spájaná s Monikou Lewinskou, ale je spájaná aj s dobrými rozhodnutiami prezidenta.

 

 

Mr. Donalda Trumpa si minimálne jedna celá generácia bude pamätať pre jeho oranžovú farbu z prehnaného solárka, nenávisté prasácke reči o ženách, jeho obťažovaní a jeho neustráženým nervom a rukám a kydaniu na každého okolo pre jeho podivnú kampaň - bez ohľadu na to, či sa stane prezidentom, či nie.

 

 či chcel ženy chytať za prirodzenie a nasilu bozkávať len na natáčaniach s modelkami? nadsamec Trumpovho typu? :) myslím, že je tu už hodne odkazov na kdečo iné v spojitosti s pánom Trumpm a jeho názoroch a postojoch k ženám :klobuk:

 

a pokiaľ to nie je dosť vidieť: neriešim, kto bude prezidentom - nejaké tri týždne či koľko do volieb to netušia sami Američania ... a zrejme nikto nevie, kto by bol lepší - či horší  :)

akékoľvek ich rozhodnutie bude mať dopad na všeličo, a hodne masívne. Trumpa ľudia buď berú a považujú za macha, ktorý si nedáva servítky, alebo neberú a považujú za sexistické prasa.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ale info? :)

snáď sa tu nebudeme baviť o tom, že sexuálnym maniakom si vtedy, ak je potvrdené DNA z ejakulátu. Inak slovo "sexuálny maniak" si použil ty.

 

info je tak ťažké priznať, že aj Trump je aspoň taký istý "sex maniak" ako bol Clinton a všetci ostatní? 

To že je Trump hulvát, nevie sa správať a k ženám sa správa ako idiot to mi je jasné. Myslím si však aj to, že  takéto a podobné zmýšľanie majú aj iní muži na opačnej strane barikády. To záleží od inteligencie muža a nie od jeho politickej orientácie.

Keď som ho videla prvý krát ako kandidáta na prezidenta som myslela, že je to vtip. Chudák odfarbený, "ožehnutý", tie vyjadrenia o ženách to je presne to čo som čakala kedy z neho vypadne.

 

Clintonová sa mi tiež nezdá úplne ok. Určite lepšie ako Trump vie veci zastierať a drží fazónu keby ako bolo.  

 

Chudáci Američania  toľko miliónov ich je a z tohto si majú vyberať.    

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

jj ... asi to tak bude, zjavne, len preto od Mr. Trumpa odskočili prakticky všetci republikánski senátori :)

 

a ono je to aj tak - čo je dovolené bohovi, nie je dovolené volovi: pokiaľ pamätáme, Clinton svoj impeachment prestál, ustál a doprezidentoval, a éra jeho prezidentovania je dnes síce spájaná a vždy bude spájaná s Monikou Lewinskou, ale je spájaná aj s dobrými rozhodnutiami prezidenta.

 

 či chcel ženy chytať za prirodzenie a nasilu bozkávať len na natáčaniach s modelkami? nadsamec Trumpovho typu? :) myslím, že je tu už hodne odkazov na kdečo iné v spojitosti s pánom Trumpm a jeho názoroch a postojoch k ženám :klobuk:

 

a pokiaľ to nie je dosť vidieť: neriešim, kto bude prezidentom - nejaké tri týždne či koľko do volieb to netušia sami Američania ... a zrejme nikto nevie, kto by bol lepší - či horší  :)

akékoľvek ich rozhodnutie bude mať dopad na všeličo, a hodne masívne. Trumpa ľudia buď berú a považujú za macha, ktorý si nedáva servítky, alebo neberú a považujú za sexistické prasa.

 

politici, ci nejaky verejny cinitelia, co odskocili od Trumpa, robia to co kazdy politik, ci verejny cinitel.....prezentuju sa tym, co je momentalne "in"..takze nula bodov za ich "odskok" :)

 

aha, takze Clinton ako prezident si to mohol dovolit a Trump, ako kandidat na prezidenta uz nie....musi pockat na zvolenie do uradu a az potom?....

 

Je aj kopu odkazov na terajsie spravanie sa tej dotknutej casti populacie, co ju "osahaval" Trump....bolo to znasilnenie?.....lebo ak nie, tak urobil iba to, co aj Clinton...akurat ze Clintonovi robila "ochranku" jeho pani manzelka, ktora s toho nevyvodila ziadnu satisfakciu od manzela, takze asi s tym jeho pristupom a spravanim sa suhlasila.....ci nie?

 

Naopak, mala by si  riesit (aj ked na to nemas dosah), kto sa stane prezidentom v najzadlzenejsej vyspelej ekonomike sveta. Nemusis mat mindraky zo spravania Trumpa, kedze ten bude od teba daleko, ale ak sa stane prezidentom, tak vyriesi problem, ktoremu sa tu v EU hovori migracna kriza....tebe nezalezi na tomto probleme a radsej das prednost skorumpovanemu produktu "volstritu" menom Hillary Clintonova?

 

ale info? :)

snáď sa tu nebudeme baviť o tom, že sexuálnym maniakom si vtedy, ak je potvrdené DNA z ejakulátu. Inak slovo "sexuálny maniak" si použil ty.

 

 

V tom pripade je Trump iba hulvat a nie nejaky sexualny potentat, ako to tvrdia "poskodene" osoby.....

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov