Skočiť na obsah

Parlamentné voľby 2016  

16 členovia hlasovali

1. 1. koho budem voliť - predbežné hlasovanie november 2015

• Smer-SD
      0
    • Sieť
      0
    • Most-Híd
    • KDH
      0
    • koalícia OĽaNO, NOVA
    • SNS
      0
    • SaS
    • SMK
    • SDKÚ-DS
      0
    • TIP
      0
    • Šanca
      0
    • SKOK
      0
    • ĽS NS (Ľudová strana Naše Slovensko)
      0
    • KSS
      0
    • Strana zelených
      0
    • Národná koalícia
      0
    • Sme rodina /Kollár/
    • Iná strana
      0

Odporúčané príspevky

Zverejnené

alamo, ked sa rutis dole svahom, tak je fajn sa snazit brzdit a nie tlieskat aby si bol cim skor dole.

• Pridať bod 2
Zverejnené

Fico posklada vladu,  zdaleka nebude idealna,  kradnut sa bude dalej ale bude sa drzat EU, NATO a nejako to prezijeme.  

Ja len poznamku - Kotlebovim volicom nevadi Sulik. Ale presne to co pise tyso. To je ale ina cast Kotlebovych volicov ako som pisal predtym - ze im vadia ciagani - cigani im nevadia - ale ze poriadok stat snimi si dat nevie.

Zverejnené

alamo, ked sa rutis dole svahom, tak je fajn sa snazit brzdit a nie tlieskat aby si bol cim skor dole.

brzdením, by bola úradnícka vláda aspoň na dva roky..

kto víta Ficovu a Bugárovu koalíciu, ten si v panike zmýlil pedál, a festovne dupol na plyn

Zverejnené

Ja som cely den chcel dat este jednu myslienku. Regionalne rozdiely. Z presovskeho kraja mate 4 poslancov co tam byvaju. Z BB sestnast -viac ma len Bratislava 70.  Ak tu budeme mat rozbite cesty nadalej. V dalsich volbach ich budeme mat 40. Ja osobne budem volit len co tu byvaju. Ak bude to mozne len u kotlebovcov je mi to jedno.

Proste chcel som povedat - toto normalne nieje.

Zverejnené

slimak

je mi ľúto.. prednosť teraz dostanú "infraštruktúrne projekty" na juhu Slovenska..

dovidenia v pekle priatelia

Zverejnené

alamo,  uradnicka vlada potrebuje dohodu v parlamente,  kto by sa mal dohodnut ?

Zverejnené

tyso

asi nikto, všetci majú rovnaký program "po nás potopa"

ktosi sa tu pýtal "prečo sme s toho všetkého taký frustrovaný?"

vymenoval som všetky dôvody?

alebo som na niečo zabudol?

stačí len jeden

miesto brzdenia, sa dupe na plyn..

Zverejnené

slimak

je mi ľúto.. prednosť teraz dostanú "infraštruktúrne projekty" na juhu Slovenska..

aj tam by bolo načase, či nie? miestami sú na juhu stredného slovenska najhladovejšie doliny. fabriky zanikali medzi prvými. južná cesta sa spomína už celé desaťročia.

neviem, či sa tak skutočne dupe na plyn. kto akože dupe? tí, čo sa hádali ako psi, či tí, čo sa snažia aspoň nejako dohodnúť? či kto kam dupe?

zasa to nepreháňajme s tými emóciami a metaforami ... ľudia potrebujú dýchať a žiť.

z tejto zostavy po voľbách žiadna nie je optimálna. a nedá sa nič robiť, pravica, ktorá si hovorí pravica, sa dokázala iba hádať.

pozor ...  pol slovom som nevelebila Smer, SNS tiež nie, a nemám dôvod, trochu Bugára ano, pretože ako politik bol doteraz za tie roky najpriamejší. či aj zostane? dúfam, že áno.

to je všetko. keď budú nové voľby, voliť budem to isté, ako teraz.

vie niekto lepšiu zostavu? alebo vie niekto, ako dopadnú náhradné voľby? teraz snáď prídu zachraňovať situáciu aj tí, čo na voľby kašľali?

priveľmi to prežívame ... klídek. potrebujeme aj vládu, aj riešiť problémy ľudí. ke´d to pod tlakom dokáže Fico, tak aj on. ja neviem.

nejako bude. nakoniec vždy nejako je. aj keď na kočku.

Zverejnené

slimak

Nech si postavia co chcu. Ci kde treba. Ja som z Revucej nebol desat rokov na zapad. Ja ziadneho tomasa nemam zakaznika - co by mi ukazal 7 potvrdeni o mzde z Revucej - videl som jedneho ale tie potvrdenia ma Ciech. Potvrdenia z Revucej niesu.

A mna to nebavi. Ten ###### ma v kuse pracu(na moj mozog je to utok) a u nas slusni rodicia nemaju. Treneri nemaju pracu.  Uz len to je tak premna regionalny skok az bariera - ze ja to nechapem - tu mas zivnostnikov co zarobia 4000 euro. 

Nechapete? Rodicia - normalny - maju deti nemaju ani sancu si zarobit? Plno rodicov deti co trenuju s chalanom a potom je este plno a vlastne absolutna vacsina co su na tom horsie(co uci moja zena).

a,a ,a.

Mam dnes plakat nad nejakym prochazkom?

Zverejnené

povedzme to inak,   za tychto vysledkov by pravicova vlada vydrzala tak rok a bolo by na dlho po pravici.  Vo vlade s matovicom, kolarom a dankom ?  Tomu nemohol verit ani Sulik.  

Pravda je smutna, ale v case ked zacinaju extremisti dostavat vela hlasov ( to nie je zdaleka slovensky problem), tak  prestava byt dolezita pravica a lavica.   Sulik nikdy nebol politik v pravom zmysle slova, nechape geopolitiku, politicku realitu a dlhodobe zaujmy SLovenska.    Po dalsich volbach sa budu spajat vsetci. 

Fico posklada vladu,  zdaleka nebude idealna,  kradnut sa bude dalej ale bude sa drzat EU, NATO a nejako to prezijeme.  

Alamo,  a bat sa volieb ?  Ano, aj to.   Ale hlavne  co by sa tym teraz vyriesilo ?  Politicka nestabilita by zvysila hlasy blaznom,  bolo by to lepsie ?   Demokracia potrebuje aj pud sebazachovy,  kde ho mas ?

Pokial sa realne nezacnu riesit a adresovat problemy ludi (nech sa zdaju obavy z ciganov a utecencov akokolvek primitivne a ilogicke, su aj to problemy, ktore volica ocividne zaujimaju) a budeme sa snazit "len nejako prezit" tak extremisticke strany budu rast.. aj ked sa vsetci pospajaju.

Zverejnené

Chujko prochazka za dnes nemusel vyjadrovat - neviem co vyrokoval. Game strc si svojho Bugara kam chces. 

Ja mam dost - aby som musel presviedcat rodicov aby sli na turnaj - ze ich odveziem - nemusia mi nic platit. Im to prijemne nieje ale nahodou sa dali zlomit - preco? Lebo usetrili - nemali na to peniaze. Keby mali by ma mozno odmietli. Mozno nie by sme si len naklady podelili ako sa aj stalo. ######a jedna bugarska - ######em na t.

Plno deti a ich rodicov sa ani na poje...ny futbal neda. Bud nema ci nechce.. ale neda. ######e takeho Sulika. :zubiska:

Ja em na tento a takyto stat.

Zverejnené

Urcite ziadna stabilita z tychto volieb nevzide, a ak blazni sa nepriklonia na stranu vacsiny tak ziadna stabilna vlada ani nemoze byt. Jednoducho ak sa nepriklonia volici k silnejsim stranam tak sa to roztriesti a to je viac ako iste. a to je pravda sulik je sice liberal ale nema celkom jasno v akom svete to zije:) EU chce od nas aby sme mali stabilnu poslusnu vladu, tieto zlepence SMK SNS a este nejaky rychlokavasna strana to je cista katastrofa, a to musi citit aj smer. Lenze ako som pisal vsetci su dolepeni z extremistov ze im zoberu este viac hlasov, strach zo strachu. A preto po tomto pokuse kedze to nevyjde tak extremisti posilnia.

Ak smer posklada nejaky zlepenec pojde ku dnu, som prekvapeny ze si to volia :) Sulik by sa mal radovat ze neposklada vladu ktoru chcel, narastu mu preferencie. Sulik ale nedozrel na to aby tu nieco naozaj zmenil, este potrebuje cas a skusenosti a nezapliest sa s tou bandou co tu je teraz, co vzisli z popola

Zverejnené

Nam nezrusili nemocnicu kvoli tomu ze mame zle cesty. Ziadneho lekara tu nemas moja zena vo februari za lekarmi najazdila 600-800 km?(mala auto a mala benzin - ona) To sme kde? Naco mi je tento stat? To mam zavisiet od posahaneho Prochazku? ######livy Danko sa bude vysmievat na nejakom uhrikovi so NSLS - komu recnicky nesiaha ani po nechet? Ten povedal presne a zrozumitelne co chcel a Danko to neda ani keby sme mu 50ti radili? Co to je za ######a? myslim danko.

Zverejnené

irb

tak sa poďakujme Kotlebovi

"gorilie" praktiky ktoré vám tu mnohým

do nedávna vadili, sú dnes "normálna vec" a "menšie zlo" ktoré s ľahkosťou prežgriete "lebo Kotleba"

s čoho sa stane zajtra "normálna prijateľná vec, s ktorou sa treba zmieriť" lebo je tu predsa, ešte väčšie zlo?

naozaj si myslíte že sa takto dopracujete k "dobru"?

prijímaním čoraz väčších zhovadilostí?

Úprimne povedané, v civilizácii, ktorá verí na slepú evolúciu s heslom "silnejší vyhráva", nie je možné očakávať žiadne dobro.

Azda raz ľudia poznajú, že materializmus je cesta nikam a hlavne cesta bez morálky. Ak to spoznáme, možno bude ešte šanca zmeniť seba a následne tým aj pomery.

Nie, v najbližšej budúcnosti nečakám nič dobré.

Zverejnené

Co sa cudujes, ved su turbulencie v politike, ekonomike v kadecom a politicka scena je obraz nestability, co uz by mohlo vzist z dobra/zla, ked kazdy jeden mantak sa ohana svojim presvedcenim a bludmi o tom co je dobre pre slovensko bez toho aby mal nejaky ten argument, nie pseudoargument. Je to boj o image a nie program, ja mam pocit ze ludia su uz tak zmagoreni z toho vsetkeho, nevedia kde je sever co je spravne co nespravne a kadejaky saso ich presvedci o comkolvek, hlavna tema korupcia a oligarchia, ako keby nebolo jasne tymto cvokom ze tu ide o symbionticky vztah parazita a hostitela. Vedia vobec ludia za co bojuju a proti comu?:)

Zverejnené

Ja nebojujem proti nicomu. Ale ked sa krajine dari. malo by to byt aj citit. u nas to vobec necitit. nezmenilo sa tu za dvadsat rokov nic. Ale ked su spokojny na zapade - to preriedime a bude rovnaka spokojnost na celom Slovensku. 

Smer -Most hid- Sas - SnS- a ine sraby to nedokazu - pojde to skotlebovcami.

Priklad mna bratislavsky obchvat nezaujima. Je to vasa priorita? Moze byt -ale v buducnosti bude ina.

######ete na nas - my podobne.  ######es na nas Game budes to mat tak isto. Ja som to dosial nerobil. Asi chyba. Moja. Niesom bugarovec. Myslel som dosial na republiku(ludi v republike).

Zverejnené

Vedia vobec ludia za co bojuju a proti comu? :)

A Ty to vieš? Ty vieš za čo bojuješ a proti čomu?

Zverejnené

Ja osobne som uz unaveny zo vsetkeho.  nebojujem uz proti nicomu. ######u na nas? ######u tu facku nazad viem dat. 

A dam a rad.A nech sa cuduju Su sprosti ako datelina - a nech skumaju.

Zverejnené

Dobre rano Slovensko.

Podľa informácií HN, ktoré potvrdili zdroje z troch strán rokujúcich o vláde, je za vysokou rýchlosťou strach. Nie však strach z predčasných volieb, ale z úradníckej vlády, ktorú by zostavoval prezident Andrej Kiska.

http://dennik.hnonline.sk/slovensko/593881-hlavna-motivacia-koalicnych-rokovani-strach-z-kiskovej-vlady

A toto je pre dracika.

http://www.aktuality.sk/clanok/321679/komentar-daga-danisa-fico-bugar-a-prochazka-sa-spojili-proti-kiskovi/

Zverejnené

slimak, tak chces cestu do roznavy  ci radsej nie ?   A len poznamka, ked pijes a pises, tak ti ani diva svina nerozumie

Zverejnené

Zaujimave je, ze zatial co Prochazkovi zostavaju zo Siete uz iba povrazky a Bugarovi dava kosom podpredseda Simon, poslanecke kluby Smeru a SNS drzia, akoby ich Svatopluk poviazal. Tiez by ma zaujimalo, co na to Ficovi a Dankovi volici, klikol som na fb Smeru -nic moc, na profile SNS je hustejsia diskusia:

https://www.facebook.com/stranasns/photos/a.121164431248986.12818.121130481252381/1124986974200055/?type=3&theater

Ak by som bol Kotlebom, lovil by som v tomto rybniku

Prvy povolebny prieskum verejnej mienky bude zasadny.

Zverejnené

Simon ma milo prekvapil - nepoznam politikov Mostu. Ale prijemne prekvapil aj ked bol minister. Za riaditela Lesov SR vybral od nas cloveka(sefa zavodu Revuca) - slovaka. Ja co som sa chlapov pytal co je zac, kazdy povedal,ze to je slusny clovek.

Zuzana Zimenová je už štvrtý človek v strane Radoslava Procházku, ktorá by vládu pod vedením Smer-SD nepodporila. Dnes svoj verdikt oznámila predsedníctvu Siete. Do parlamentu by Zimenová nastúpila, ak by niektorý zvolený poslanec Siete odišiel na vládny post.

http://www.aktuality.sk/clanok/321838/siet-sa-dalej-trha-ani-prva-poslanecka-nahradnicka-nepodpori-vladu-so-smerom/

Tak uz sme na 80. tke. Nechapem, kto Fica mohol dohnat do tohto divadla. Aspon vidite ,ze aj Fico je len babka.

Je tu aj prvy prieskum.

Nasleduje Kotleba - Ľudová strana Naše Slovensko s 9,5 percenta (17 mandátov), ktorú by volilo o 1,5 percenta voličov viac a získala by v parlamente o tri kreslá viac. 

Čítajte viac: http://domov.sme.sk/c/20117181/prvy-povolebny-prieskum-most-a-siet-pada-kotleba-rastie.html#ixzz42yMaKcct

Je len tak na spetrenie dna. Ja mu neverim. Ak nevedeli Kotlebovi pred volbami dat ani 4 %. Pochybujem, ze sa nieco zmenilo. Proste je to len manipulacia.

Zverejnené

Prvy povolebny prieskum verejnej mienky bude zasadny.

Podla agentury polis, by volby dopadli asi takto....Smer 30%; SaS 16%; SNS 12%; OLANO 11%; LSNS 9%; Most-Hid 5,5%...ostatok je pod ciarou. Co s toho vadedukujes?.....a este 44% by dalo svoj hlas momentalnej skupine, co sa snazi vytvorit vladu; 34% by dalo svoj hlas vlade vytvorenej bez smeru; 13% by sa nevedelo rozhodnut a ostatnej casti je to jedno. 

Slimak

Preco preferujes uradnicku vladu, ktoru by vymenoval Kiska?.....zamerne nepisem prezident, lebo po tychto volbach ho uz neuznavam, ako svojho prezidenta.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov