Skočiť na obsah

Parlamentné voľby 2016  

16 členovia hlasovali

1. 1. koho budem voliť - predbežné hlasovanie november 2015

• Smer-SD
      0
    • Sieť
      0
    • Most-Híd
    • KDH
      0
    • koalícia OĽaNO, NOVA
    • SNS
      0
    • SaS
    • SMK
    • SDKÚ-DS
      0
    • TIP
      0
    • Šanca
      0
    • SKOK
      0
    • ĽS NS (Ľudová strana Naše Slovensko)
      0
    • KSS
      0
    • Strana zelených
      0
    • Národná koalícia
      0
    • Sme rodina /Kollár/
    • Iná strana
      0

Odporúčané príspevky

Zverejnené

game

mne to bez nechutných metafor nejde

spomenul som si pri sledovaní najnovších Ficovín, na taký fakt hnusný filmík, čo sa volal "ľudská stonožka human centipede"

bol v ňom šialený chirurg, a ten si zaumienil že z živích ľudí, zošije dohromady živé "umelecké dielo"

a aj ich pozošíval fakt nechutným spôsobom, ktorý veľmi pripomína výsledok Ficových snažení, túto koalíciu..

a myslím že sa mýliš, keď niečo také, pokladáš za riešenie problému menom Kotleba

Zverejnené

Zatial to vyzera ze smer+mosthid+siet a sns?

Zverejnené

http://kubicka.blog.sme.sk/c/407926/pan-danko-kaslem-na-vasu-standardnu-stranu.html

Struktury? To ako Siet a Prochazka klame svoje predsednictvo? Dvaja podpredsedovia mu uz zdhrli zo strany. 

Ten blog si necham pre syna,ked to bude potrebovat a bude vacsi. 

Prosim ta, ale ved tu vobec nejde o to, ci ma strana, co sa pasuje ako standartna strana (alebo iba podla Danka) pravo na zastupovanie volicov alebo nie. To predsa nikto (okrem prezidenta) nespochybnuje. To oznacenie, ako standartna a nestandartna je myslene (a aj to bolo povedane) tak, ze kazda strana dostane od statu (z rozpoctu) urcity obnos finanncii, ktory sa vyratava  s poctu ziskanych hlasov vo volbach, ktore su urcene na chod strany. Tym sa mysli to, ze tie peniaze budu pouzite na chod a platenie funkcionarov a tak podobne. Skratka na existenciu tej-ktorej strany. No ked je nejaka strana klubom 5-tich ludi resp. rodinna mafia, tak tie peniaze mozu podporovat rozne veci, len nie tie, na ktore su urcene. Takze ten bloger bud nevie o com pise, alebo to robi s umyslom dezinformovat :(

Zverejnené

alamo,  no skúsme popremýšľať. 

bez emócií a metafor : )

odbočme od možnosti úradníckej vlády, tá by skôr neskôr tiež viedla tak či tak k novým voľbám. skutočne stojí za to riskovať okamžite nové voľby?

a vzostup nazis?

mládež, ktorá ho volila, by po debakli volila Kotlebovcov dupľom. som ochotná zložiť na to hlavu.

treba trochu pozrieť aj na nálady medzi voličmi, totižto.

v celej Európe silnejú extrémistické strany typu nazi a faši.

alebo si myslí niekto, že taký Bugár je nejaký hejpoďsem, ktorý neuvažuje a si nepremyslí poriadne svoje ťahy?

že by majster Fico nemal v spolku s ním pristrihnuté krídla? plus kotlebovci neboli postavení do kútka?

ísť do spolku s Matovičom a jeho zoo je väčšia výhra?

a vyhrala pravica? nevyhrala.   vyhral Smer a Kotleba.

politika. takéto dohovory sú o tom, ty odstúpiš krok, ja odstúpim krok. ale vytvorme konečne vládu, lebo budeme na smiech.

a to je len začiatok úvah.

Mas skutocne pocit, ze spojenie SMER - SNS - MOST - Siet (ktora sa rozpada, este ani koalicia nie je ) je schopna stabilne fungovat 4 roky? Ja si myslim, ze nie. Myslis ze ta koalicia bude schopna realne zabranit rastu preferencia LSNS? Opat si myslim ze nie.

Nesuhlasim s nazorom, ze 4roky (co je velmi optimisticke) lavo-praveho nacionalisticko slovensko-madarskeho zlepenca, ktory sa nebude vediet dohodnut na nijakej dolezitej otazke, je lepsie ako predcasne volby.

edit: A tiez sa mi paci ta deadova poznamka, ze to fb stranky mostu a siete musia 100% hateovat volici SaS a Matovica, pretoze je predsa nepripustne, aby nejaky volic Mosta s rozhodnotim Bugara nesuhlasil.

Ja, ako volic SaS, som s vyvojom spokojny. Nijaka alternativa by 4 roky fungovat nemohla a jej nefungovanie by sa podpisalo na preferenciach zucasnenych stran. Most a Siet ltt preliezli do parlamentu, neverim tomu, ze sa tam o 4 roky dostanu opat. Poberu sa za KDH a SDKU a znizi sa tym pocet stran, ktore su pre pravicoveho volica relevantne, co je to, co slovenska pravica potrebuje.

Zverejnené

edit: A tiez sa mi paci ta deadova poznamka, ze to fb stranky mostu a siete musia 100% hateovat volici SaS a Matovica, pretoze je predsa nepripustne, aby nejaky volic Mosta s rozhodnotim Bugara nesuhlasil.

Ja na stranky pol. stran nechodim, to hejtovanie citam na sukromnych profiloch ludi, u ktorych si dokazem najst, kto koho volil :)

Zverejnené

Tak ale su ludia, co vraj volili Most a su nespokojni.

http://www.tyzden.sk/nazory/30499/z-mosta-do-prosta/?z=1&p=3&t=1737ca9&v=4283

https://dennikn.sk/405097/smer-sns-most-siet-nie-mojom-mene-prosim/?ref=tit

Ale za plentou som s nimi nebol.

Ja na FB ani registrovany nie som - nie som spokojny, ale inak to dopadnut asi ani nemohlo. Mne je jedno ako sa zachovali(ju) ludia so Siete a Mostu, podobne ako KDH.   Mna mozu len pobavit.

Zverejnené

Ako darkman pise pravica by potrebovala mladu krv, nie kvantum stran a triestit, takze najidealnejsie riesenie by bol SaS ako velka strana ako kedysi SDKU taky dobry konkurent smeru.

Zverejnené

Žeby sa Procházkovi sponzori dohodli so Smeráckymi sponzormi?   :happyroll:

Zverejnené

Ja nechapem, preco ste tu s toho vyvoja taky frustrovany.........ved toto (ak to vydrzi) je ta najlepsia mozna alternativa, aka je v tejto situacii mozna. Myslite, ze spojenie stran mimo smeru, by malo dlhsieho trvania? Jazda Matovica (minimalne) je zarukou nefunkcnosti vsetkeho, do coho sa tento dobrodruh pustil. Nechajte tomu volny priebeh a nerieste spokojnost volicov tej-ktorej strane, ked ste ju nevollili. Ak ste ju niekto volil a si uz teraz na zaciatku nespokojny s jej spravanim, no tak jej daj "kopacky" o styri (?) roky......svet predsa ide dalej. 

• Pridať bod 1
Zverejnené

Tak aj Danko vie pobavit. Ale mozem byt nespokojny a frustrovany, ked ma jeho nominant bude okradat a nominat Belu tiez a nebudu sa navzajom strazit.

Vraj si srandu robia nielen z volicov,ale aj poslancov.

13:31 Miroslav Beblavý zo Siete považuje rokovanie strany so Smerom za porušenie predvolebných sľubov. Preto spolu s Katarínou Macháčkovou a Simonou Petrík vystúpia zo strany, ak Sieť podpíše koaličnú zmluvu so Smerom. 

Čítajte viac: http://domov.sme.sk/c/20116355/minuta-po-minute-sulik-do-parlamentu-nenastupi.html#ixzz42ssXXddM
Zverejnené

No ved jasne, ze mozes byt nespokojny a frustrovany ked ta nominant toho, ktoreho si nevolil (v tomto pripade Danka) bude(?) okradat styri roky....no nie je rozumnejsie si pockat a potom povedat, ze ta okrada?.......alebo nominat toho, co si volil, ta uz moze tie styri roky okradat?

Zverejnené

Ano nominan SaS kludne ma moze okradat.  :happyroll:   To si ako na to prisiel? Som ti napisal dockaj casu a budes vediet co je standartna strana SNS.

Zvolený poslanec za stranu Sieť Ivan Rončák na svojom profile na sociálnej sieti okrem iného skonštatoval aj to, že ak Sieť vstúpi do vlády so Smerom, Sieť prestane existovať.

Chcete, aby som prehovoril. Tak teda takto: 
1. Do ‪#‎SIETe‬ som isiel, lebo som dostal priestor na robotu a podporu veci, ktore som ako expert v oblasti otvarania verejnej moci obcianskej kontrole, navrhol. Tieto navrhy sa daju realizovat len vo vo vlade. Nie vsak v kazdej - vo vlade, ktorej sucastou bude SMER a SNS, sa realizovat nedaju.
2. Hracmi v tomto povolebnom virvare su len clenovia vedeni stran a zvoleni poslanci. My ostatni sa iba bezmocne prizerame.
3. Buchanie dvermi ma zmysel od hracov. My ostatni nemame vystupovat z coho, lebo momentom vstupu #SIETe do vlady so SMERom, ‪#‎SIET‬ prestane existovat. Velmi dobre to vedia aj clenovia vedenia #SIETe a tomuto harakiri po dvoch rokoch budovania #SIETe dost dobre nerozumiem. 
4. v ‪#‎SIETi‬ sa vytvorilo solidne expertne zazemie, ktore pohanala dopredu uprimna snaha o opravu nefungujuceho statu. Tito ludia urobili vazny krok - zapojenim sa do politiky zahodili za hlavu svoje expertne kariery, naspat je cesta nemozna. Najskor im povedali, ze ich nechcu, samotni obcania vo volbach. Toto dielo skazy dokonaju clenovia vedenia #SIETe, ak uzatvoria vladnu dohodu so stranami SMER a SNS. A toto je na tom celom najstrasnejsie - Slovensko je na najblizsie desatrocia zakliate, lebo bude velmi tazke najst odbornikov, ktori budu ochotni spojit svoje meno s akoukolvek politickou stranou. Skoda ...

Zdravotníci to hovoria veľmi trefne – ČAS JE NAJLEPŠÍ LEKÁR. Priatelia, sám by som bol najradšej, keby som sa neocitol v takej situácii v akej som. Ale som tu a už nie som malý, aby som si myslel, že v živote je všetko buď čierne alebo biele. Chcem sa rozhodovať zodpovedne, pretože ste mi dali dôveru. Prosím vás preto ešte o jednu vec – dajte mi ešte trochu ČASU, aby som vedel vyhodnotiť všetky informácie, ktoré sa teraz na nás valia z každej strany, a mohol sa tak rozhodnúť správne, čo je najlepšie pre nás všetkých. Na Orave i na Slovensku. Ďakujem!

http://domov.sme.sk/c/20116355/minuta-po-minute-sulik-do-parlamentu-nenastupi.html

Dalsi co vyhodnocuje. Teda som zvedavy, co dnes po piatej povie Prochazka na svoj poslanecky klub. Vcera bol dobry. Nemal ziadne informacie.

Kolega sa dnes priznal smutny,ze volil Siet(minuly tyzden sme mali cudnu debatu - a na mna narazal(nato ako by som akceptoval ze ide so stranou Smer,ked to slubili) ved SaS slubila,ze nepojde so Smerom - ja som mu povedal - ked sa Sulik tak rozhodne(a ostatni) a spravi to a rozumne pre mna odkomunikuje,ze by som to respektoval, ja som ho zvolil  - ale dalej on musi riesit veci). Ked odchadzal, som mu povedal,ze tito so strany odchadzaju - on-ze ich kruzkoval, ja- vidis dobre si volil.

Zverejnené

No ved jasne, ze mozes byt nespokojny a frustrovany ked ta nominant toho, ktoreho si nevolil (v tomto pripade Danka) bude(?) okradat styri roky....no nie je rozumnejsie si pockat a potom povedat, ze ta okrada?.......alebo nominat toho, co si volil, ta uz moze tie styri roky okradat?

Nuž, slimak má proste smolu, že žije na Slovensku s túžbami, ktoré sú proti hlasujúcej a politicky sa rozhodujúcej väčšine ostatných Slovákov nesplniteľné. Čo si pomôže s takými Slovákmi? Možno emigrovať niekam, kde by mu rozumeli, by bolo riešenie.

Zverejnené

Mas skutocne pocit, ze spojenie SMER - SNS - MOST - Siet (ktora sa rozpada, este ani koalicia nie je ) je schopna stabilne fungovat 4 roky? Ja si myslim, ze nie. Myslis ze ta koalicia bude schopna realne zabranit rastu preferencia LSNS? Opat si myslim ze nie.

Nesuhlasim s nazorom, ze 4roky (co je velmi optimisticke) lavo-praveho nacionalisticko slovensko-madarskeho zlepenca, ktory sa nebude vediet dohodnut na nijakej dolezitej otazke, je lepsie ako predcasne volby.

Ja, ako volic SaS, som s vyvojom spokojny. Nijaka alternativa by 4 roky fungovat nemohla a jej nefungovanie by sa podpisalo na preferenciach zucasnenych stran. Most a Siet ltt preliezli do parlamentu, neverim tomu, ze sa tam o 4 roky dostanu opat. Poberu sa za KDH a SDKU a znizi sa tym pocet stran, ktore su pre pravicoveho volica relevantne, co je to, co slovenska pravica potrebuje.

nie ... nie som skutočne presvedčená, že to bude fungovať celé 4 roky ako v operete.

ale v Bugárovi vidím stále záruku slova politika. to je jedna vec.

druhá je tá, že nevidím žiadnu inú rozumnú alternatívu, pri tých šialených percentách, ktoré "pravicové" strany dosiahli, nie.

tretia je tá, že do takéhoto paktu podľa mňa Bugár nepôjde, keď Fico v niečom neustúpi. a Fico nebude mať neobmedzenú moc.

čo sa týka Danka, to nie je nová SNS -  to je len nový predseda, inteligentnejší a nečúra zo schodov.  ... SNS má priveľa členov z čias čúrajúceho Slotu.

Procházka ... to je na dlho.

toto sú politické tančeky, a presne takéto by robili aj za tvorby vlády pomocou Sulíka a Matoviča a spol. ... aj robili, vrieskali na seba.

a neverím, že taká vláda, s Matovičom a SNS a SaS a Most a SIeť by vydržala 4 roky ... oni sa nevedeli dohodnúť ani len na akýchkoľvek čo najmenších kompromisoch, a nedokázali sa prestať hádať pred kamerami, od prvého dňa po voľbách.

v tom prípade je ale toto lepšia alternatíva. netuším, čo to spraví so stranami, a neviem, či by bola lepšia úradnícka vláda a nové voľby po chvíli. mám pocit, že by skončili ešte blbšie ako tieto.

a myslím že sa mýliš, keď niečo také, pokladáš za riešenie problému menom Kotleba

lenže ja som nepísala, že to je riešenie problému menom Kotleba ... písala som, že by som v súčasnej situácii, všeobecne, nielen tu u nás - (písala som o tom aj inde),  neriskovala nové voľby ... z dôvodu, že som ochotná položiť hlavu na klát, že by mal Kotleba viac voličov. a že by nemuseli dopadnúť tak, ako by dopadnúť podľa politikov mali.

a písala som, že tu potrebujeme stabilnú a dobrú vládu. či taká bude, nevedia ani srnky.

a že kovbojku akožepravicových strán pred obrazovkami si môžeme odpustiť, to nám nepomôže, a tej teoretickej akožepravicovej virtuálnej vláde už vôbec nie.

ja nie som volič ani Smeru, ani SNS, nikdy. ale toto považujem za ako tak funkčnú alternatívu. hovorím akotak. aspoň na seba nerevú. zatiaľ.

a že mister Matovič prahne po nových voľbách ... kľudne. nech teda vypíšu nové voľby, ale mám obavy, že to dopadne akosi ešte úplne ináč.  keď len si ľudia zasa nebudú voliť menšie zlo, ale ani ten čarovný prútik donekonečna nemusí fungovať.

Zverejnené

Vsetci sa obavaju predcasnych volieb akoby to mal vyhrat kotleba. A to je chyba, mozno by to dopadlo inak kedze terajsie volby a ich vysledky by nasmerovalo ludi sa priklonit k niecomu co by umoznilo vytvorit nejaku vladu. A kotleba ma take renome, ze s nim nechce ist nikto. Ked odhliadneme od prvej signalnej tak toto si uvedomuje aj volic kotlebu. Myslim si ze akekolvek pokusy zostavit vladu ci Smeru alebo sulika je len cesta do skazy a nestability. Ale volic sa nepouci ani z vlastnych chyb, takze takyto pokus musi prebehnut aby to "videli".

Zverejnené

Nuž, slimak má proste smolu, že žije na Slovensku s túžbami, ktoré sú proti hlasujúcej a politicky sa rozhodujúcej väčšine ostatných Slovákov nesplniteľné. Čo si pomôže s takými Slovákmi? Možno emigrovať niekam, kde by mu rozumeli, by bolo riešenie.

A co mam robit? Nikdy som nedal uplatok ani nedostal. Raz som dostal nieco naco som nemal narok - internat - mal som sa ovdacit. Vedel som, ze je alkoholik,ze alkohol nie. Tak som za 400 korun kupil knihu. Nedal som mu ju(nechal ju v taske). Len sa podakoval.

Proste som sa to nenaucil. Nechcel som aj urazit tu osobu. 

Zverejnené

toto sú politické tančeky, a presne takéto by robili aj za tvorby vlády pomocou Sulíka a Matoviča a spol. ... aj robili, vrieskali na seba.

a neverím, že taká vláda, s Matovičom a SNS a SaS a Most a SIeť by vydržala 4 roky ... oni sa nevedeli dohodnúť ani len na akýchkoľvek čo najmenších kompromisoch, a nedokázali sa prestať hádať pred kamerami, od prvého dňa po voľbách.

v tom prípade je ale toto lepšia alternatíva. netuším, čo to spraví so stranami, a neviem, či by bola lepšia úradnícka vláda a nové voľby po chvíli. mám pocit, že by skončili ešte blbšie ako tieto.

lenže ja som nepísala, že to je riešenie problému menom Kotleba ... písala som, že by som v súčasnej situácii, všeobecne, nielen tu u nás - (písala som o tom aj inde),  neriskovala nové voľby ... z dôvodu, že som ochotná položiť hlavu na klát, že by mal Kotleba viac voličov. a že by nemuseli dopadnúť tak, ako by dopadnúť podľa politikov mali.

a písala som, že tu potrebujeme stabilnú a dobrú vládu. či taká bude, nevedia ani srnky.

a že kovbojku akožepravicových strán pred obrazovkami si môžeme odpustiť, to nám nepomôže, a tej teoretickej akožepravicovej virtuálnej vláde už vôbec nie.

ja nie som volič ani Smeru, ani SNS, nikdy. ale toto považujem za ako tak funkčnú alternatívu. hovorím akotak. aspoň na seba nerevú. zatiaľ.

a že mister Matovič prahne po nových voľbách ... kľudne. nech teda vypíšu nové voľby, ale mám obavy, že to dopadne akosi ešte úplne ináč.  keď len si ľudia zasa nebudú voliť menšie zlo, ale ani ten čarovný prútik donekonečna nemusí fungovať.

No, ja som velmi zvedavy na tie kompromisy, ked niekto z opozicie prestrci do parlamentu navrh tykajuci sa napr. moznosti pouzivat jazyk mensin pri uradnom styku.....

Suhlasim s robopolom, ludia sa boja dalsich volieb ako kriza a radsej idu podporovat zlepence, ktore nachyta na hruskach prvy, namieru pripraveny, navrh z opozicie. Zas raz ideme predlzovat agoniu, miesto toho, aby sa pozreli na veci tak, ake su.Nijaky nazorovy blok nie je schopny vytvorit stabilnu vladu. Zubami, nechtami to drzat "lebo Kotleba" je zaruceny sposob, ako Kotlebovi tych volicov nahnat.

Zverejnené

no ... s tým jazykom menšín to ale nevidím tak ponuro. Most ho tam myslím strkať nebude. keď bude, neprejde.

ono totižto jazyky menšín sa používajú aj tak aj v úradnom styku, len nie posvätené zákonmi. sem-tam okolo toho niekto napíše blog a rozvíri vody, ale to nezmení nič na tom, že sa v úradnom styku v istých oblastiach ten jazyk - myslím, že teraz hovoríme konkrétne o maďarskom  - používa.

keď navrhne opačný návrh SNS, neprejde.

ono tá agónia tu prevláda s malinkatými prestávkami už štvrťstoročie ... ako sme kdesi vyššie písali, nikdy sa nič nedokončí, strieda sa to, písali sme o tom.
a tak je to pravda: nijaký názorový blok nie je schopný vytvoriť stabilnú vládu ...

a rozhodne sa to netýka len nás. ale tá túžba po nej je prirodzená. priveľa sa všetci zaoberáme politikou. tá vytúžená stabilná by mohla spôsobiť ten šok, že by sme možno prestali toľko všetci rozumovať o politike. to robíme od ... čo si pamätám. : )

Zverejnené

A co mam robit? Nikdy som nedal uplatok ani nedostal. Raz som dostal nieco naco som nemal narok - internat - mal som sa ovdacit. Vedel som, ze je alkoholik,ze alkohol nie. Tak som za 400 korun kupil knihu. Nedal som mu ju(nechal ju v taske). Len sa podakoval.

Proste som sa to nenaucil. Nechcel som aj urazit tu osobu. 

Ani ja som nikdy nedal nikomu úplatok a žijem tak, že sa nesťažujem. Hľadaj svoje šťastie sám, načakaj, že Ťa šťastným urobia iní.

Zverejnené

no ... s tým jazykom menšín to ale nevidím tak ponuro. Most ho tam myslím strkať nebude. keď bude, neprejde.

ono totižto jazyky menšín sa používajú aj tak aj v úradnom styku, len nie posvätené zákonmi. sem-tam okolo toho niekto napíše blog a rozvíri vody, ale to nezmení nič na tom, že sa v úradnom styku v istých oblastiach ten jazyk - myslím, že teraz hovoríme konkrétne o maďarskom  - používa.

keď navrhne opačný návrh SNS, neprejde.

ono tá agónia tu prevláda s malinkatými prestávkami už štvrťstoročie ... ako sme kdesi vyššie písali, nikdy sa nič nedokončí, strieda sa to, písali sme o tom.

a tak je to pravda: nijaký názorový blok nie je schopný vytvoriť stabilnú vládu ...

a rozhodne sa to netýka len nás. ale tá túžba po nej je prirodzená. priveľa sa všetci zaoberáme politikou. tá vytúžená stabilná by mohla spôsobiť ten šok, že by sme možno prestali toľko všetci rozumovať o politike. to robíme od ... čo si pamätám. : )

Navrhy zakonov mozu prekladat aj iny, nie len Most, alebo SNS, ale aj opozicia. Neprijatie zakonov, ktore este nedavno strany presadzovali a stavali na nich svoju politiku sa odrazi na preferenciach a Bugar si je toho vedomy. Hlavne ked vezmeme v uvahu, ze povolebne prieskumy nebudu k Mostu a Sieti moc zhovievave.

A to vobec nemusia byt taketo velke zmeny, to mozu byt malickosti, s ktorymi este nedavno strany nemali problem, ale v pravo-lavej SNS-Most koalicii su nepriechodne a volic im to nakoniec vsetko zhodnoti.

Zverejnené

http://www.aktuality.sk/clanok/321697/radoslav-prochazka-odkazuje-ina-moznost-nie-je/

Rado napisal pekny list - neviem komu. Nechapem - preco o tom so svojimi ludmi tyzden,tyzdne nediskutoval. preco to nevysvetloval svojim volicom.

Ma ich za idiotov. pritom chujko vacsi ako Kotleba.

je to ako čítať "rozlúčkový list" od sebevraha

Procházka už Fica "kultivovať" nebude

potrebuje prachy, a preto bude držať hubu a krok

Fico "skultivoval" Procházku

musel ísť do vlády.. akejkoľvek.. aby splatil dlhy

tragikomické je, že keby to nedopadlo takto, a šiel do vlády so Sulíkom, musel by mu pomáhať hrabať prachy Sulo

a Sulo to vedel..

"skultivuje" Fica Bugár?

stačí jeden "infraštruktúrny projekt pre južné Slovensko" a bude "skultivovaný" aj Bugár

napríklad taká diaľnica cez žitný ostrov

na to treba, vylúpiť haldu pozemkov

čo myslíte od koho?

he..

bojíte sa predčasných volieb?

chyba

bojte sa už akýchkoľvek volieb, kedykoľvek

považujete Fica za menšie zlo?

možno mu jedného dňa zatlieskate, keď prijme zákon na "reguláciu demokracie"

Zverejnené

alamo, čo to tu splietaš o akom bátí sa. Prečo by sme sa mali čoho báť? že niekto si nakradne a bude mať veľa? Nech si má. Vždy boli bohatí a boli chudobní na svete, ak niekomu ide len o to, mať sa dobre, tak má popletené životné priority a tak mu treba.

Zverejnené

povedzme to inak,   za tychto vysledkov by pravicova vlada vydrzala tak rok a bolo by na dlho po pravici.  Vo vlade s matovicom, kolarom a dankom ?  Tomu nemohol verit ani Sulik.  

Pravda je smutna, ale v case ked zacinaju extremisti dostavat vela hlasov ( to nie je zdaleka slovensky problem), tak  prestava byt dolezita pravica a lavica.   Sulik nikdy nebol politik v pravom zmysle slova, nechape geopolitiku, politicku realitu a dlhodobe zaujmy SLovenska.    Po dalsich volbach sa budu spajat vsetci. 

Fico posklada vladu,  zdaleka nebude idealna,  kradnut sa bude dalej ale bude sa drzat EU, NATO a nejako to prezijeme.  

Alamo,  a bat sa volieb ?  Ano, aj to.   Ale hlavne  co by sa tym teraz vyriesilo ?  Politicka nestabilita by zvysila hlasy blaznom,  bolo by to lepsie ?   Demokracia potrebuje aj pud sebazachovy,  kde ho mas ?

• Pridať bod 1
Zverejnené

irb

tak sa poďakujme Kotlebovi

"gorilie" praktiky ktoré vám tu mnohým

do nedávna vadili, sú dnes "normálna vec" a "menšie zlo" ktoré s ľahkosťou prežgriete "lebo Kotleba"

s čoho sa stane zajtra "normálna prijateľná vec, s ktorou sa treba zmieriť" lebo je tu predsa, ešte väčšie zlo?

naozaj si myslíte že sa takto dopracujete k "dobru"?

prijímaním čoraz väčších zhovadilostí?

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov