Skočiť na obsah

Parlamentné voľby 2016  

16 členovia hlasovali

1. 1. koho budem voliť - predbežné hlasovanie november 2015

• Smer-SD
      0
    • Sieť
      0
    • Most-Híd
    • KDH
      0
    • koalícia OĽaNO, NOVA
    • SNS
      0
    • SaS
    • SMK
    • SDKÚ-DS
      0
    • TIP
      0
    • Šanca
      0
    • SKOK
      0
    • ĽS NS (Ľudová strana Naše Slovensko)
      0
    • KSS
      0
    • Strana zelených
      0
    • Národná koalícia
      0
    • Sme rodina /Kollár/
    • Iná strana
      0

Odporúčané príspevky

Zverejnené

no, 2x je tu spomenutý Procházka, to je ten, ktorý to chcel údajne v politike všetko robiť inak -_-

...viceprimátor Prievidze a neúspešný kandidát do parlamentu (vzdal sa kvôli podozreniam zo šikany), Ľuboš Maxina, čelí aktuálne výzvam, aby opustil aj mestskú stoličku.

Z nej ho však za žiadnu cenu nechce uvoľniť primátorka mesta a dvojka na kandidátke Siete, Katarína Macháčková.

Divné metódy viceprimátora poznajú nielen zamestnanci Prievidzského tepelného hospodárstva. Na jeho spôsoby sa sťažovali tiež predstavitelia Slovenských elektrární.

Päť tisíc ľudí podpísalo petíciu za to, aby odstúpil z funkcie.

V utorok sa chceli na mítingu Siete opýtať nespokojenci na dôvody Maxinovej „nedotknuteľnosti" priamo podpredsedníčky Macháčkovej. Tá pre istotu zmenila miesto konania predvolebného mítingu z verejného priestranstva námestia na súkromný priestor kaviarne, kam „kritikov“ strany nepustili.

Maxinova cena je neprehliadnuteľne veľká. O to väčšie sú obavy a podozrenia, akú úlohu skutočne plní mestský politik vo vzťahu k Sieti.

Pasivita podpredsedníčky Macháčkovej a ticho predsedu Procházku môžu mať pre stranu fatálne dôsledky.

nuž, ak toto má byť tá nová politická kultúra, tak ďakujem, ale neprosím...

Kontroverzná Macháčková a kontroverzný Hrnčiar zatiaľ totiž voličov Sieti skôr odoberajú, akoby ich do strany pritiahli. Poloprázdne mítingy hovoria za všetko.

Nie je sa čo čudovať. U človeka, ktorý sa pri vstupe do politiky netajil tým, že ju bude robiť inak než politici, ktorých sústavne kritizoval, ide o dvojnásobné sklamanie.

Gazdovi pravice to ale pravdepodobne stále nedochádza. 

http://www.aktuality.sk/clanok/318132/parlamentne-volby-2016-komentar-karola-lovasa-neposlusna-dvojka-a-trojka-rada-prochazku/

super alternatíva na politickej scéne  :thumbsup:  len čo je pravda. ani poriadne nezačali, a už majú spôsoby štandardných politických strán... :P

Zverejnené

Neskutočné ako prosmerácka geriatria agituje za smerácku mafiu na Facebooku. Vidieť, že vymývanie mozgov na zjazde, na ktorý smeráci zvážali ľudí za štátne z celého Slovenska, bolo veľmi účinné. Normálne som si musel odpluť.

Zverejnené

Tak ten zMatovic a jeho intifada "ala nahravacie studio", to celkom pos--l a ukazal sa v celej svojej tuposti. Ako potencionalny koalicny partner (terajsej opozicnej lavice) sa sam vyponklonkoval. Dufam ze sa takyto "ne-politik" nedostane do parlamentu...jeho sposoby Zora pomstitela, su pre neho alfou a omegou :(

Po dvoch volebnych obdobiach volenia Mostu-Hid, je aj po tej vcerajsej diskusii v RTVS pre mna v tychto volbach jednotkou SNS.

Zverejnené

dúfam, že neporušujem žiadne moratórium ... ale nezabudnite zajtra ísť voliť, kto teda chce ísť voliť :)

zajtra tu máme naše slávne parlamentné voľby 2016 ...

Zverejnené

My mame turnaj na nejakej presovskej zakladnej skole - som myslel,ze sa aspon trochu prejdem pocas turnaja,trosku spoznam Presov. Odhlasujem cestou na zachod. Tym myslim - ze to bude chvilka. Ja si zajtrajsok uzijem. A nielen volbami. Myslim, ze dopadnu dobre. Zajtra bude skvely den.

Vsadil som dvadsat euro, ze SaS bude mat viac ako 5,7%. A 5 euro ,ze SNS menej ako 8,5%.

https://www.nike.sk/kurzovaPonuka

Podla poslednych kurzov.

Ucast ma byt 58,5%. Smer menej ako 34%, ostatne nestoji za pozornost,ale ze poslancov bude viac ako 75 za Smer a SNS - tu je kurz 1.98 ,co je velmi dobry kurz - ze ich bude menej - toto nevyjde - podla mna nebudu mat ani 70.

Zverejnené

Som zvedavý, u nás dosť ľudí ide voliť SaS, aj starších dokonca.

Zverejnené

odvolene, som zvedavy, ako to dopadne, ale teda nechty si obhryzat nebudem...

Zverejnené

Pôjdem až večer. Som zvedavý koľko ľudí tam bude v zozname preškrknutých.

Fico bol voliť už ráno. Asi si naivne myslí, že čím skôr odvolí, tým jeho banda bude mať viac hlasov :D A ešte vravel, že si o piatej-šiestej pôjde obhrýzať nechty. Má aj prečo ten zmrd.

Ináč neboli kedysi exit polly počas volieb? Minule a dokonca ani predminule som si ich nevšimol.

Zverejnené

tak a sme odvolení, už to máme za sebou.

bola som prekvapená, celkom dosť ľudí chodilo, dokonca sme čakali v malom rade a za nami ešte trochu dlhší rad,

priebežne tam stál stále malý rad.

no uvidíme.

Zverejnené

Tak tak papierik s SMK je už v obálke so 4 zakrúžkovancami z nášho regiónu... Aj v Galante dosť veľa ľudí išlo, viac ako obvykle. Ja som to síce na vlastné oči nevidel ale sused tvrdí že niečo také Fico sľuboval že zdvihne minimálnu mzdu na 500. Tomu by som sa potešil takže až taký zmrd nieje. Veď ktorá iná strana by toto spravila pre chudobu? Ale ja som spokajný lebo si kľudne môžem voliť MK ale vyhrá ajtak smer takže dva muchy jednou ranou.

Zverejnené

Ja som to síce na vlastné oči nevidel ale sused tvrdí že niečo také Fico sľuboval že zdvihne minimálnu mzdu na 500. Tomu by som sa potešil takže až taký zmrd nieje. Veď ktorá iná strana by toto spravila pre chudobu?

U nás suseda tvrdila že niečo také Sulík sľuboval že zdvihne minimálnu mzdu na 1000€.

Zverejnené

O Sulíkovi som počul. Niekde spomínal že by mohla stúpiť mzda len nie takým spôsobom ako to chce Smer a odbory ale že by vytvoril podnikateľom také podmienky že platy by generovala ekonomika a tým by sa dvíhali. Je to odborník aj otec vraví že je sympatický keby sme nemali svoje SMK tak by on určite volil Sulíka. Je vzdelaný človek čo má prehľad a SaS je strana akú by už konečne táto spoločnosť potrebovala. To je všetko pravda. A na druhej strane jedna vrana povedala. Kým to nevidím na vlastné oči neverím. Aj keď smer zostaví vládu, vypracujú si program, všetko musí prerokovať parlament... To neni len tak. Až niekedy po polroku uvidíme aké veci sa budú zavádzať. Teraz som nedávno podpisoval dodatok k pracovnej zmluve so mzdou 405 brutto. Až keď to budem na personálnom podpisovať vtedy tomu uverím... K tým vlakom zadarmo by radšej mohol pridať zľavy na autobusy pre nízkopríjmových a pridať spoje v nedeľu a sviatky ráno ale to sú zase regionálne záležitosti miestnej SAD v tom nerozhoduje štát lebo mnoho regionálnych autobusových dopravcov (Veolia, Arriva) sú súkromné aj niektoré SAD-čky sú polosúkromné a tam vláda nemôže nič diktovať.

Zverejnené

Vidíš a presne takto funguje Smer. Takých ako ty sú tu tisíce, pomalí, nemotorní, neschopní, nechápajúci, nikde sa nevedia uplatniť a preto všetci podnikatelia sú zlí žgrloši, lebo takých nechcú zamestnať, a tak Smer to využil a začal hádzať takým ako ty odrobinky v tvare zvýšenia minimálnej mzdy o smiešnych 25€, z ktorých ešte aj odvody zaplatíš.

Zverejnené

Áno. Ale stále tu ostáva to že minca má dve strany. Na jednej strane je to naozaj tak že človek čo má diplom na matematickej fakulte alebo šikovný IT-čkár ktorých potrebujú ako soľ ten by žil dobre aj v takom Rumunsku! Na šikovného človeka nemá vplyv to aká je v krajine vláda či ekonomická situácia. Ľudia ako pilot, informatik, riaditeľ banky, zubár, kamionosta všade zarába dobre! On zarába vlastnou šikovnosťou a nečaká čo dostane od vlády a štátu. Ale na druhej strane sú naozaj tí podnikatelia žgrloši lebo sa teraz nebavme o mne ale o ostatných ľuďoch čo zarábajú málo ale robotu si robia dobre! Za pásom vo fabrike boli ľudia čo stíhali aj za dvoch, aj môj kolega druhý vrátnik nezabudne nikdy na nič, všetko spraví ako má ale plat má rovnaký! A o tom hovorím že ak podnikateľ má dať zamestnancovi čo i len 50€ tak už vyplakáva ale to že má jachtu, v dome jakuzi a saunu, chodí na exotické dovolenky, že má 4 luxusné autá to je akože v poriadku? Taký je chudáčik že by skrachoval na tom že dá zamestnancovi trocha zarobiť? Keď si môže kúpiť auto za 100.000 tak môže dať aj výplatu vyššiu a verte tomu že by to ani nepocítil. Takže vždy je v nich to že ľuďom nedať nič a radšej si hrabať pre seba, žiť v zlatom paláci ale zamestnancovi ani o euro viac! Toto sere tých ľudí čo volia smer. Pozor na to. Prečo nemôžu byť tí podnikatelia trocha štedrejší trocha si vážiť tých ľudí, nehovorím že im majú rovno odovzdať svoju jachtu ale tak nech dajú aj na slovensku tisícku a nič sa im nestane však oni majú také majetky a toľké milióny že vždy im ostane dosť. Takže je to tak že podnikatelia sú takí žgrloši že dajú len vtedy ak ich prinúti k tomu vláda verte že by mali z čoho dať keď sa pozriete aké majú domiská na slavíne a podobne. 

Zverejnené

Komu sa nepáči, že musí makať na niekoho iného, nech začne podnikať a tiež sa bude mať tak dobre :) A prosím ťa, nefrfli, že nie každý má na to, aby podnikal, ak niekto nemá na to, aby podnikal, tak nech nenadáva na tých, čo na to majú. A keď sa už teda rozhodne podnikať, tak najprv nech si dobre naštuduje zákony, ktoré pripravili Smeráci, aké sú jeho povinnosti voči úradom. Ale o tom ty nemáš ani šajnu. Ty len vidíš to, že niekto, kto na to má, má viac ako ty, čo na to nemáš. Tak dúfam, že si volil aspoň takú stranu, ktorej záujmom je zlepšenie podnikateľského prostredia. A príspevky zameriavaj viac na voľby, príspevkov podobného razenia ako tento, si tu už napísal stovky v desiatich rôznych témach a už ti bolo viac krát vysvetlené prečo je to tak ako to je. Myslím, že to tvoje večné fňukanie už nikoho nezaujíma.

Zverejnené

Také plné volebné miestnosti sme ešte nezažili, ozýva sa zo všetkých kútov Slovenska. Vyššiu účasť ako obvykle si všímajú nielen členovia okrskových komisií, ale aj samotní voliči.

„Stretla som množstvo starých ľudí o paličkách, ako aj rodiny s malými deťmi, ktoré prišli voliť. Tri plenty nestačili, čakala som na rad a za mnou prišli ďalší ľudia, ktorí museli počkať,“ hovorí Monika Ščevovichová, ktorá volila v bratislavskom Novom Meste.

Prečítajte si, ako tipujú volebnú účasť členovia okrskových komisií.

zdalo sa mi to viac, ako zvyčajne, už pri čakaní na vstup ...  som vážne zvedavá.
Zverejnené

Stretla som množstvo starých ľudí o paličkách, ako aj rodiny s malými deťmi, ktoré prišli voliť

Štvú vás deti? Naštvite ich zvolením Fica, hor sa k svetlým zajtrajškom socializmu :D

Zverejnené

odvolené.. dovolené..
volil som "toho vola" Sula, za odmenu..
odmenil som ho za to, že sa vie zo všetkých ostatných volov, najlepšie pretvarovať "za pravičiara"
musím povedať.. nič pozitívne a prínosné od mojej voľby v podstate neočakávam

deň D demokracie sa končí..
na ďalšie štyri roky o nej zase môžeme tak akurát snívať

Zverejnené

Sledujete Exit poll na Markíze? SaS 13,30%, Smer prepad na 27%, ale to je len hrubý odhad. Kotleba 5,80% 6,80%

Zverejnené

začínam mať obavy o zdravom rozume tohto národa. už len Kotleba chýbal do tohto putovného cirkusu.

sledujeme ...

Takéto sú výsledky exit pollu TV Markíza:  Smer  27,30%, Sas 13,30%, OľaNO 11,20%, SNS 8,0%, Most 7,3%, ĽS Naše Slovensko 6,80%, Sieť 6,7%, Sme Rodina 5,9%, KDH 5,0%. 

Zverejnené

Axel

to môže byť spôsobené aj tak, že sa voliči napr. SMERu, hambia povedať že volili SMER

a radšej nech to je tak..

Sulo by si mohol namýšľať že "má mandát"

nemá..

ja a mnohí ďalší, obávam sa, sme mu dali hlas z "recesie"

vážne sa to nedá brať, tak si aspoň spravím "srandu"

Zverejnené

Konečný výsledok môže byť značne odlišný, hlavne by ma zaujímalo odkiaľ brali vzorku exit pollu (myslím, že z BA, ale neviem). Ak začnú počítať hlasy z východu tak tam smeráci povyskočia hore.

Vadí mi tam Kotleba, Sieť ma prekvapila smerom dole, OĽaNO potešili, SaS super, Kollár uvidíme čo od neho čakať. Zatiaľ to vyzerá, že Smer sa dá poraziť, ale zas to zatiaľ vyzerá na širokú koalíciu.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov