Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Hodnoť:   minus.gifhelper.gifh40.gif plus.gif

reaction_on_16.gif Horúca pôda :-)
Táto priblblá, 10-tisíckrýt použitá argumentácia obstojí tak v ústave pre slabomyseľných. To je Kiska nesvojprávny a urobí hocijaký nezmysel, ktorý mu ponúknu?

Okrem toho, asi málokto mohol predpokladať, že jeho Výsosť sa bude premávať do vysunutého prezidentského sídla každučičký týždeň. Ľudia totiž obvykle majú pocit pre mieru. Tento pán nie. Vraj mu to ani na um nezišlo, že púšťa národu nekresťasky žilou.

Sú tu obstarožné dámy, ktoré mu žerú všetky vylomeniny, majú jeho fotku na nočnom stolíku a pred zhasnutím ju cmochlajú. Ale že aj chlapi majú takéto chúťky - to je smutné. Dvíhať eroplán s posádkou a ochrankou štyrikrát týždenne, molestovať ľudí po cestách...to je čistá škoda. Prospech z prezidentovania žiaden. Perverzné, zvrátené. Ešte sa cíti ako filantrop. Raz darmo, úžernícka duša nepustí.

No...a tento nick si môžem zablokovať :-). Nepíšte mi súkromné správy, nebudem čítať.

Čítajte viac: http://ekonomika.sme.sk#ixzz4yd31LcCG

slimak

pises to sice pre Vilmu, ale toto ohodnotenie p.filantropa a aj prezidenta Kisku je logickejsie, ako Kiskove oblbovacky pre plebs  :)

a este ponukni nejaku zmysluplnu "pravdivu" loz na obhajobu tohto politicky negramotného populistu (prezidenta), ktory si to rozdava s Ficom na rovnakom moralnom poschodi.....teda v suterene zumpy :priatelia:

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

Konecne dostal tento obcan Kiska od niekoho ustavneho pekne po hube....ustavny sud rozhodol o tom, ze prezidenta (aky to moralista) porusuje ustavu SR. Prezidentsky system mu zachutil?.....danovi podvodnik je to a nie vzor demokracie. Som zvedavy co teraz vymysli, tento vymyvac mozgov :)

Zverejnené

Po hube už dostal pred dvomi rokmi, za podobnu zaležitosť. Toto je už druhykrat, takže to je vedoma zaležitosť. A ešte viackrat dostane.

Inak sranda, že keď ho z tohto porušenia Ustavy obvinil to pred časom Harabin, tak naše mienkotvorne media všade vypisovali ako si to dovoľuje k tomuto "samaritanovi". Na*rali si pekne do huby.

Toľko sudnych sporov na rôznych sudoch čo ma Kiska, nemali ani všetci jeho predchodcovia dokopy.

Zverejnené

https://www.aktuality.sk/clanok/545388/komentar-daga-danisa-vyzeralo-to-ako-v-stvrtej-cenovej-skupine/

Celkom vystizne. Ja mam svoj nazor na Kalinaka ,Fica a ten Mostacko - SNS ansabel. Siet je mrtva.

Vilma, Informator a Rayen na Kisku a zrejme opoziciu.

A z diskusii pod tym komentarom.

po prečítaní článku si kladiem otázku: Prečo vlastne nadávajú do extrémistov KOTLEBOVI???

Ja aj aj ked jeho volic,v istych pripadoch, sa pytam? Preco v tyzdeniku Tyzden je clanok Toto by mam malo vladnut? Narazali na dvoch vacsich chlapov - co nechceli v pustit do miestnosti jedneho. Bola tam aj mestska policia - statna nie. A ti policajti nic nerobili.

Ja si nemyslim,ze nam Kotleba vladne. Ved skoncil a tak je to dobre. Toto ma nam tu vladnut a skoncil? Ale to co je nad tymto dovetkom - to nam vladne. Fico(aj s vladou) bol dnes v Revucej.

Zverejnené

Ja som tu schodzu sledoval asi stvrtinu. Videl som aj Fica okolo siestej-siedmej obhajovat Kalinaka. Co nikdy nebolo.

1. Smer a Matovič spravili z odvolávania Kaliňáka zápas v blate

Utorkové odvolávanie ministra vnútra Róberta Kaliňáka dopadlo podľa očakávaní neúspešne, avšak úroveň tejto schôdze bola nad očakávania hrubá, nechutná a odstrašujúca.

Na rozdiel od predchádzajúcich dvoch pokusov tentoraz Smer bránil svojho človeka oveľa intenzívnejšie. Lenže ako môžete obhajovať niekoho, o kom sami potichu zmýšľate ako o skorumpovanom podvodníkovi, hoci aj je to váš stranícky kolega? Jedine tak, že jeho početné neduhy prehlušíte niečím rovnako nízkym, sprostým a zákerným.

Smer teda nastavil latku debaty do výšky zablatených bagančí. Opozícia, ktorá je už opäť najhlasnejšie reprezentovaná Matovičom, na toto ohadzovanie sa blatom automaticky pristúpila.

Traja hlavní vinníci úrovne debaty k odvolávaniu:

Róbert Kaliňák: Sám by stačil na to, aby sa deň jeho odvolávania stal mementom primitívnej demagógie. Vrcholom jeho šesťnásobného vystúpenia bolo zamyslenie, že poľovačku na neho odštartovali mimovládky pre jeho protiimigrantský postoj: „Ťažko povedať, či to začalo prekážať mimovládnym organizáciám a ich sponzorom, ktorých navštívil aj pán prezident.“ 

A s prezidentom pokračoval ďalej: „Poznám sa s dvomi daňovými podvodníkmi. Obidvaja boli u mňa v kancelárii. Jeden daňový podvodník ma vymenoval do funkcie.“ To, že Matoviča nazýval psychopatom, čo využíva vlastnú mamu na daňový podvod, už bolo v rámci jeho rečí len priemerne trápne.

Robert Fico: Je po takmer dvoch rokoch od kauzy Bašternák stále schopný bez prekrížených prstov opakovať, že Kaliňák je najlepší minister vnútra. Jeho druhým najlepším argumentom na obhajobu Kaliňáka bolo, že poslal list prezidentovi s faktúrou za lietadlo. „Ak má byť v krajine poriadok, nech si to zaplatí.“

Igor Matovič: Ak vám posledného polroka, čo sa namiesto politiky venoval predaju firmy, chýbal, tak v utorok ste jeho schopnosť robiť z politického súboja emotívne, trápne a úbohé teátro mohli znovu objaviť. Lebo nazývať Erika Tomáša (alebo hocikoho iného) Goebelsom nie je hodné ani trnavských futbalových ultras.

Okrem toho ešte podpredseda Smeru Glváč búchal päsťou po stole, poslanec Smeru Pavol Goga hovoril, ako Natália Blahová (SaS) vyplazila jazyk Ľubošovi Blahovi, ktorý je pre Matoviča parazitom a ktorý zase o Kiskovi hovoril ako o popradskom podvodníčkovi. Tak teda takto sa počas predsedníctva Andreja Danka dvíha úroveň rokovaní v Národnej rade Slovenskej republiky.

https://dennikn.sk/965204/newsfilter-kalinak-je-to-najhorsie-co-v-politike-mame-tomu-zodpovedala-aj-schodza-o-nom/?ref=tit

Zumpa.  Ja som si Andreja Danka nevsimol,ani nepocul.

Zverejnené

dakujem za gratuláciu, ale naozaj neviem, načo mi to posielaš, tiež si nemyslím, že by doprava zadarmo pre študentov bola to pravé orechové, kedysi mali študenti na základe preukazov, ktoré potvrdzovala škola, do 26 rokov veku nárok na zľavu z cestovného na vlaky aj autobusy, čo by podľa mňa bolo dostačujúce, ale tu sa predsa bavíme o Kiskovi, Fico a spol majú inú tému. No a čo, že ho vyzval? Keby ho vyzval k tomu napríklad Sulík, čo by si potom hovoril?

Skrátka nič ma nepresvedčí o tom, že je to čestný človek. čestní ľudia z veľkej politiky odišli len čo pochopili, ako to funguje.

A ja nehovorím, že JA sa mám nejako zle, ale všeobecne je podľa mňa tento systém dravcov zlý. A antibonus je ešte aj chaos a bordel vo všetkom možnom...neznášam nespravodlivosť a ponižovanie kohokoľvek, kto nie je zločinec. A vadí mi, že nemá každý možnosť na aspoň ako-tak dôstojný život. vadia mi tie obrovské rozdiely v oceňovaní práce ľudí. Áno, aj kedysi boli rozdiely, ale nie také ako teraz. A neviem si predstaviť, že by sa prezidentom stal niekto z tých menej solventných, mohol by byť čestný ako nikto a priak krištáľovo čistý človek. Viac prachov na konte (je fuk ako boli získané) - lepšia kampaň - lepšie oblbnutie - lepšia šanca na post.

Zverejnené
Vilma, Informator a Rayen na Kisku a zrejme opoziciu.

To nie je o nazoroch, ale faktoch. Bohužiaľ pre tuto krajinu, ty a tebe podobni ich ignorujete.

Zverejnené

asi nevidia cez tú falošnú svätožiaru, čo má pán prezident okolo hlavy. :) to je ako babky-mečiarovky, mohol im kto chcel aké len chcel argumenty predkladať, vladko bol pre ne priam svätý Vladimír, odpustili by mu aj vraždu!

Zverejnené

Velmi by som sa neradoval, ako dostal prezident po hube, lebo toto je nasledok marazmu, co sa tu systematicky miesil 25 rokov. Senat v zlozeni Brnak, Lalik a Mochnacova je vysmechom nezavisleho sudnictva. Brnak bol 8 rokov poslancom HZDS, ako pravnik v parlamente hlasoval za protiustavne zbavenie mandatu poslanca Gauliedera. Lalik je byvaly Harabinov poskok z ministerstva spravodlivosti, ktory ako clen Sudnej rady navrhol Harabina za predsedu Najvyssieho sudu. Lalikova manzelka bola Harabinovou advokatkou. Ano, problemom su politicke nominacie premietnute do slovenskej reality. Tento system, ktory uz zo svojej povahy nemoze dokonaly vsak predpoklada, ze parlament nenavrhne a nezvoli za sudcov US totalne zdiskreditovanych uboziakov, poslancov Smeru Lassakovu a Mamojku, Ficovu spoluziacku Fulcovu, okresnu sudkynu dosadenu vladou do Sudnej rady, teda ludi s ktorymi si terajsi predseda vlady v nasledujucich 12 rokoch kedykolvek vytrie rit. Toto je slovenska politicka a uz aj justicna kultura. Potom uz ani neprekvapi fakt, ze existuju tri zavazne vyklady ustavy od troch roznych senatov US, podla ktorych sa vyklad ku kauze Centes vztahuje aj na volbu a menovanie sudcov Ustavneho sudu. Inac povedane, Ustavny sud ohyba ustavu podla toho, ako to vyhovuje Smeru, raz na jednu, raz na druhu stranu.

• Pridať bod 2
  • Odobrať bod 1
Zverejnené

Robo, si to ty?

Nie.... a nie som ani zMatovic, Hulik, Janko..........som iba realista a taky Kiska svojim konanim mne osobne otvoril oci a ukazal, ako sa nema spravat prezident, ktory je prezidentom vsetkych ocanov, no sa sprava ako politicka strana.........to je z uradom prezidenta nezlucitelna vec......a naviac nerespaktuje ustavny poriadok SR. Je to skratka politicky diletant a politicky nesvojpravna osoba.....manipuluje verejnost za pomoci medii....takto nejako sa sprava (podla ceskych medii pisane) aj cesky prezident a tam o nom media pisu nejako inak....holt na slovensku je medialna sfera, ako za komunistov....cest ich praci :(

Velmi by som sa neradoval, ako dostal prezident po hube, lebo toto je nasledok marazmu, co sa tu systematicky miesil 25 rokov. Senat v zlozeni Brnak, Lalik a Mochnacova je vysmechom nezavisleho sudnictva. Brnak bol 8 rokov poslancom HZDS, ako pravnik v parlamente hlasoval za protiustavne zbavenie mandatu poslanca Gauliedera. Lalik je byvaly Harabinov poskok z ministerstva spravodlivosti, ktory ako clen Sudnej rady navrhol Harabina za predsedu Najvyssieho sudu. Lalikova manzelka bola Harabinovou advokatkou. Ano, problemom su politicke nominacie premietnute do slovenskej reality. Tento system, ktory uz zo svojej povahy nemoze dokonaly vsak predpoklada, ze parlament nenavrhne a nezvoli za sudcov US totalne zdiskreditovanych uboziakov, poslancov Smeru Lassakovu a Mamojku, Ficovu spoluziacku Fulcovu, okresnu sudkynu dosadenu vladou do Sudnej rady, teda ludi s ktorymi si terajsi predseda vlady v nasledujucich 12 rokoch kedykolvek vytrie rit. Toto je slovenska politicka a uz aj justicna kultura. Potom uz ani neprekvapi fakt, ze existuju tri zavazne vyklady ustavy od troch roznych senatov US, podla ktorych sa vyklad ku kauze Centes vztahuje aj na volbu a menovanie sudcov Ustavneho sudu. Inac povedane, Ustavny sud ohyba ustavu podla toho, ako to vyhovuje Smeru, raz na jednu, raz na druhu stranu.

Ty si ale aky superman......podla tohto tvojho prispevku, by nemal nikto v tomto lavicovo liberálnom a neomarxistickom state respektovat pravny poriadok....co sa asi aj stane, kedze samotny ustavny cinitelia idu v tom prikladom.

Priklad......lekar operoval pacient zomrel......a vies preco zomrel?....no preto, lebo ten pacient bol prvym manzelom jeho (lekarovej) terajsej manzelky :(

Zverejnené

Ty trpis nejakou obsesiou, ked dookola pises o liberalnom neomarxistickom state? :)

Ja mimochodom nikde netvrdim, ze netreba respektovat pravny poriadok.

Zverejnené

Vybrat medzi Mamojkom a Lasakovou. Vedel by niekto? Je tam na dvanast rokov. Brnak bol kedy zvoleny?  Ja neviem ake ma prezident moznosti. 

Bud by som nezvolil nikoho. Keby som musel vyberal by som asi tych najstarsich, tych dvoch co nereptali. A potom este jedneho. Nejaky mix z tychto moznosti. Mamojka a Lasakova? Mozno toho debilnejsieho - Lasakovu. Inteligentnejsi mamrd moze spravit ovela vacsie zlo. Vid ten Brnak.

Zverejnené

Velmi by som sa neradoval, ako dostal prezident po hube, lebo toto je nasledok marazmu, co sa tu systematicky miesil 25 rokov. Senat v zlozeni Brnak, Lalik a Mochnacova je vysmechom nezavisleho sudnictva. Brnak bol 8 rokov poslancom HZDS, ako pravnik v parlamente hlasoval za protiustavne zbavenie mandatu poslanca Gauliedera. Lalik je byvaly Harabinov poskok z ministerstva spravodlivosti, ktory ako clen Sudnej rady navrhol Harabina za predsedu Najvyssieho sudu. Lalikova manzelka bola Harabinovou advokatkou. Ano, problemom su politicke nominacie premietnute do slovenskej reality.

To je len same bla, bla, bla.... Len kecy.

Kazdy niekde bol a kazdy nieco robil. Keby tam boli uplne ine mena, tak sa pise to iste, ze poznaju niekoho ineho, ze boli tam a tam. Slovensko je male a ak mas za sebou karieru na nejakom vyssom poste, tak je jasne ze poznas skoro kazdeho z brandze. Ked nevladol Smer, vlada predtym nepoznala ziadneho zo sudcov? Vlada po nom nebude? Vtedy to bolo a bude v poriadku? Takze toto sa da vytykat pri absolutne kazdom rozhodnuti, na kazdom stupni sudnictva, pri akejkolvek vlade.

To ale este automaticky neznamena, ze nerozhoduju spravodlivo. Ta paranoja zacina byt narodna diagnoza. Za vsetkym vidiet nieco nekale. Tak ale necudo v krajine kde je mienkotvornym mediom bulvar, a kde maju z to ludia vymyte mozgy.

Ja viem, ked na titulke svieti velkym cervenym pismom ze Harabin oslobodil vraha (alebo nieco podobne), znie to hrozne. Ale dal si niekto niekedy tu namahu aj nejaky ten rozsudok, rozhodnutie precitat (nielen jeho, ale akekolvek "kontroverzne"), alebo skutocne bez emocii vypocul odovodnenie ci to dava zmysel? No nedal, inak by sa nesirili take bludy.

Zverejnené

Moment.. O čo to ta akože šlo?

Prezident odmietol vymenovať sudcov, lebo podľa neho "mali nízku kvalifikáciu"

Ústavný súd to označil za jednanie v rozpore s ústavou, lebo prezident vraj "porušil práva" tých osôb..

Aké "práva na čo"?

Ja nie som znalec ústavy..

Ale mám napríklad ja, právo byť sudcom?

Nemám ani len maturitu..

Ale keby sa mi podarilo dosiahnuť politickú nomináciu do funkcie sudcu.. Mal by prezident povinnosť moje menovanie automaticky schváliť?

Ak by prezident "nepodpísal".. Porušil by moje "práva"?

Ale aké "práva k čomu"?

Prosím pamätajte na to že nie som Kiskov priaznivec..

Ale tem rozsudok Ústavného súdu, je nejaký čudný..

Zverejnené

Kazdy niekde bol a kazdy nieco robil. Keby tam boli uplne ine mena, tak sa pise to iste, ze poznaju niekoho ineho, ze boli tam a tam.

Cim viacej bude takychto vlaznych postojov k pokusom o demontaz demokracie a porusovaniu zakladnych pravidiel, tym bude na slovensku horsie.

Zamyslel sa niekdo z obhajcov velkych macov, preco Slovensko aj po 30 rokov je vyrazne chudobnejsie nez zapadne krajiny?

• Pridať bod 1
Zverejnené

To nie je vlažny postoj ani demontaž demokracie. To je pochopiteľna realia, niečo s čim sa neda z objektivnych dôvodov nič robiť. Slovensko je male, vždy bude niekto niekoho poznať. To by si tu musel "doviesť" politikov z cudziny, ktori tu nepoznaju nikoho. To ale neznamena automaticky, že sa deje niečo nekale. To le pre objektivitu.

Moment.. O čo to ta akože šlo?
Prezident odmietol vymenovať sudcov, lebo podľa neho "mali nízku kvalifikáciu"
Ústavný súd to označil za jednanie v rozpore s ústavou, lebo prezident vraj "porušil práva" tých osôb..
Aké "práva na čo"?
Ja nie som znalec ústavy..
Ale mám napríklad ja, právo byť sudcom?
Nemám ani len maturitu..
Ale keby sa mi podarilo dosiahnuť politickú nomináciu do funkcie sudcu.. Mal by prezident povinnosť moje menovanie automaticky schváliť?
Ak by prezident "nepodpísal".. Porušil by moje "práva"?
Ale aké "práva k čomu"?
Prosím pamätajte na to že nie som Kiskov priaznivec..
Ale tem rozsudok Ústavného súdu, je nejaký čudný..

Ten rozsudok nie je čudny. Z navrhnutych kandidatov prezident musi niekoho vymenovať. Tych kandidatov ale nie je toľko ako voľnych miest, je ich min. dvojnasobok. Čiže on si môže z nich vybrať a tak ovplyvniť kto tam bude. O tom ale že môže aj nevymenovať sa v Ustave nepiše, takže taku možnosť a kompetenciu nema.

Takže tam je problem v tom, že nevybral z nich nikoho.

Ty pravo sudcom byť nemaš, kedže nesplňaš kriteria. Ak by si splňal, maš pravo byť Ustavnym sudcom. Ale, musi ťa niekto navrhnuť, musi ťa schvaliť NRSR a musi si ťa ešte z kandidatov vybrať prezident.

Inak, ako Kiska prišiel k tomu, že maju nizku kvalifikaciu, to by som rad vedel. Tych kandidatov teda nepoznam, len ma to zaujima kde to nabral. V Ustave sa totiž presne piše čo musiš splňať, tak on o tom nerozhoduje. Ani nie je od fachu tak ťažko môže o nich niečo vedieť. Akože nazor na nich mať samozrejme môže, ale to je tak všetko.

Zverejnené

Ty trpis nejakou obsesiou, ked dookola pises o liberalnom neomarxistickom state? :)

Ja mimochodom nikde netvrdim, ze netreba respektovat pravny poriadok.

A aky je tento stat?....popis jeho politicky stav.

Nikde netvrdis, ze netreba respektovat pravny poriadok?....ved cely tento tvoj príspevok je o tom, aby sa pravo nerespektovalo, lebo netreba doverovat tomu, kto je z "ineho" tzv. hniezda

https://www.freespace.sk/tema/5798-andrej-kiska/strana-9?do=findComment&comment=258515

Cim viacej bude takychto vlaznych postojov k pokusom o demontaz demokracie a porusovaniu zakladnych pravidiel, tym bude na slovensku horsie.

Zamyslel sa niekdo z obhajcov velkych macov, preco Slovensko aj po 30 rokov je vyrazne chudobnejsie nez zapadne krajiny?

Len teraz sem daj, kto vlastne sa svojim konanim-nekonanim pokusa o demontaz demokracie a vedome porusuje ustavne pravidla.

Zverejnené

Nuz ja si myslim, ze sudca by mal byt aspon na prvy pohlad bezuhonny, ale ak si niekto mysli, ze zvoleny a menovany za sudcu Ustavneho sudu, na drzovku, priamo z parlamentnej lavice ma byt podvodnik s titulmi, alebo etalon klientelizmu a zaroven dirigentka poslaneckeho klubu Smeru, nedbam. Je to vasa krajinka, teda krajinka stvorena na vas obraz :)

Zverejnené

To myslis vazne?.......prezident teda vymenoval za ustavnych sudcov najhorsich z najhorsich.....je vidiet aku ma uctu k ustavnemu sudu....myslim, ze toto je dokaz, ako som dobre odhadol tohoto (ne)moralneho moralistu.....tvoj prezident sa prejavil v plnej krase  :)

Zverejnené

Mal by si byt spokojny, vsetko bude v sulade so zakonom a ustavou a je to tak tvoj prezident, ako aj moj :)

Zverejnené

Ja sa nehlasim k prezidentovi, co porusuje ustavu SR a nehlasi sa k svojim volicom, ale sa sprava ako predstavitel nejakej politickej strany,  hoci bol aj on zvoleny podla tejto ustavy.....tak ten tvoj prezident je co teda?.......hovorca nejakej politickej strany, alebo je prezidentom vsetkych obcanov SR?

Zverejnené

No neviem, ci sa z toho spamata, ked sa k nemu informator nehlasi :)

Mimochodom, ja som nikde nenapisal, ze s nim v tomto konani suhlasim.. 

Zverejnené

Konecne dostal tento obcan Kiska od niekoho ustavneho pekne po hube....

Dostal po hube a prska. Som rad ,ze si pan prezident precital moj posledny prispevok v tejto teme. A vyber medzi Lasakovou a Mamojkom spravil tak ako som ani ja netusil,ze sa da. A "IDanko" z toho nevie prebrat - z tej "po hube". 

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov