tyso Zverejnené 31. Máj, 2018 Zverejnené 31. Máj, 2018 informator, a k Sakovej. Dobre Kiska je pre teba komunista a teda vsetko co robi je zle. Ale co presne je zle v tomto pripade ?Navrhuje sa novy postup na ktorom je ista predbezna dohoda : policajneho prezidenta navrhne komisia na MV, posudi parlament v bezpecnostnom vybore a vymenuje prezident.Ano dnes to neplati a tak ho menuje cisto minister vnutra ( a ako sa ukazalo neformalne kontroluje predseda vlady), to ze by informovali prezidenta sice nie je povinnost ale z ohladom na pripravovanu zmenu by to bolo take normalne.jeho staznost teda nie je nekompetna ale stazuje sa na to ze nie je normalna komunikacia medzi nim a vladou. Ale na druhej strane vieme ze su momentalne v konflikte a tak je pochopitelne ze je to tak. Ale co teba na tom tak vytocilo ? :)
slimak Zverejnené 31. Máj, 2018 Zverejnené 31. Máj, 2018 Ak mas danovu kontrolu - vsetky dodatocne su ti zbytocne. Zu neplatne. Teda ak prebral obalku,ale od kedy je ten datum, mozno ked zacne danovak tukat do stroja. Ja osobne nemam z tymto skusenost ani vedomost. Nikdy som to nemusel riesit a danove zakony som necital desat rokov - robim to zotrvacnosti. Citam to len co potrebujem - aktualny problem. Ale skusim nasjt paragraf - bude mi to trvat aj hodinu. V ustanovení § 16 ods. 9 zákon stanovuje, že daňovník nemôže podať dodatočné daňové priznanie za zdaňovacie obdobie, za ktoré sa vykonáva daňová kontrola po uplynutí 15 dní odo dňaspísania zápisnice o začatí daňovej kontroly,doručenia oznámenia o daňovej kontrole,doručenia oznámenia o rozšírení daňovej kontroly na iné zdaňovacie obdobie, ktorého by sa dodatočné daňové priznanie týkalo,doručenia oznámenia o rozšírení daňovej kontroly o inú daň, ktorej by sa dodatočné daňové priznanieaž do dňa nadobudnutia právoplatnosti rozhodnutia vydaného vo vyrubovacom konaní. Ak vyrubovacie konanie nezačne, dodatočné daňové priznanie nemožno podať do dňa ukončenia daňovej kontroly.https://podpora.financnasprava.sk/901749-Dodato%C4%8Dn%C3%A9-da%C5%88ov%C3%A9-priznanieTeda mal este 15 dní. Nevedel som to a pride mi to nezmyselne. Ciastocne. Prizna dan - resp svoj podvod. Je to nieco ako ucini tu lutost. A nejde do basy - ci nieje trestne stihany. By ma zaujimalo kedy to vymysleli. Obe veci. Ci to tak bolo aj pred patnastimi rokmi. Od vtedy som danove zakony necital. ----------zakon o dph menia asi tak 4krat rocne ,aj dalsie danove zakony. Ucinost ich opatreni a uplne blbosti nemusi byt odo prveho janura ,ale ktorykolvekden vtom roku co na zaciatku roku platilo nieco ine. Mal som problem s z nejaky paragrafom ucinnym od prveho oktobra. Nejak som to uhral. Ze ten moj klient neporusil zakon.
tyso Zverejnené 31. Máj, 2018 Zverejnené 31. Máj, 2018 slimak, snad nemas pocit ze ma ist do basy za zle zauctovanu fakturu ? Podvod je umysel ked vies ze to je nezakonne, nie ked sa domnievas ze nie a danova kontrola ze ano. To by aj tak koncilo pokutou, je rychlejsie ked zaplati ako ked sa zacne konananie
slimak Zverejnené 1. Jún, 2018 Zverejnené 1. Jún, 2018 Nie nemyslim,si ze by mal ist do basy. V roku 2015 platny zakon.(9) Dodatočné daňové priznanie nemožno podať za zdaňovacie obdobie, za ktoré sa vykonáva daňová kontrola, odo dňa spísania zápisnice o začatí daňovej kontroly, doručenia oznámenia o daňovej kontrole, doručenia 13 oznámenia o rozšírení daňovej kontroly na iné zdaňovacie obdobie, ktorého by sa dodatočné daňové priznanie týkalo, a odo dňa doručenia oznámenia o rozšírení daňovej kontroly o inú daň, ktorej by sa dodatočné daňové priznanie týkalo, až do dňa nadobudnutia právoplatnosti rozhodnutia vydaného vo vyrubovacom konaní; ak vyrubovacie konanie nezačne (§ 68 ods. 1), dodatočné daňové priznanie nemožno podať do dňa ukončenia daňovej kontroly. https://www.financnasprava.sk/_img/pfsedit/Dokumenty_PFS/Legislativa/2015.02.19_dan_poriadok_6.pdf
informator Zverejnené 1. Jún, 2018 Zverejnené 1. Jún, 2018 informator, a k Sakovej. Dobre Kiska je pre teba komunista a teda vsetko co robi je zle. Ale co presne je zle v tomto pripade ?Navrhuje sa novy postup na ktorom je ista predbezna dohoda : policajneho prezidenta navrhne komisia na MV, posudi parlament v bezpecnostnom vybore a vymenuje prezident.Ano dnes to neplati a tak ho menuje cisto minister vnutra ( a ako sa ukazalo neformalne kontroluje predseda vlady), to ze by informovali prezidenta sice nie je povinnost ale z ohladom na pripravovanu zmenu by to bolo take normalne.jeho staznost teda nie je nekompetna ale stazuje sa na to ze nie je normalna komunikacia medzi nim a vladou. Ale na druhej strane vieme ze su momentalne v konflikte a tak je pochopitelne ze je to tak. Ale co teba na tom tak vytocilo ? :) vytocilo ma to, ze Kiska sa postavil do polohy chudaka, s ktorym nikto nekomunikuje.....dovody nekumunikacie su uz samozrejme vedlajsie...treba zahrat na cit mozneho volica :) .....Kiska by sa mal zahrabat pod zem a nechat veci tak, lebo sa iba predvadza, ako mentalne naruseny...inak to neviem vyjadrit... a zakon o volbe prezidenta PZ, je konani, tak ako mala postupovat sakova?......ist poziadat Kisku a Slusne Slovensko a mozno aj p.Wienk a spol. o odobrenie?....
tyso Zverejnené 1. Jún, 2018 Zverejnené 1. Jún, 2018 v normalnej krajine by sa takato nominacia neoficialne prebrala aj s prezidentom aj s premierom aj s koalicnymi partnermi. ale aki volici taka krajina
informator Zverejnené 1. Jún, 2018 Zverejnené 1. Jún, 2018 v normalnej krajine ano, ale na slopensku sa deju veci inak....danovy podvodnik bez hanby kandiduje na prezidenta a este ida rozdavat moralne kriteria....co teda cakas od takychto "moralnych elit"......len to, ako popisujes, je akurat v opacnom garde......politicka kultura predbieha kulturu volica....nieco na sposob ucitelov v triedach....aky ucitel, taky ziak :)
informator Zverejnené 24. Jún, 2018 Zverejnené 24. Jún, 2018 ...........A len tak pre zaujimavost, po prvom rozsudku nechal sudca likvidovat jediny fyzicky dokaz - povraz ktorym bola zviazana. A odsudeni vtedy protestovali a ziadali o jeho uchovanie. O 10 rokov neskor by uz bolo mozne zistit ci sa na na povraze nachadza DNA niekoho z nich. A uz vtedy sa to dalo v USA. No jasne, nahoda, Lenze ich tam je prilis vela.Napriklad na byte kde ju mali hromadne znasilnovat a zurovat uz vtedy mali podnajom ini ludia, vtedy tam prave neboli ale nevsimli si nic. Kto a kedy dokonale upratal ? A ako si boli isti ze tam nebudu. Atd. A to ze s pripadom su spojene este dalsie dve umrtia vies ? Jeden policajt ktory to vysetroval a prokurator. Ten pred priatelom vyhlasil ze na neho prilis tlacia a ze to nezvlada. O tyzden mal autonehodu. A na zaver, kedze ty vies ako to bolo :) ja som v tom case zil tiez a medzi advokatmi v rodine sa bezne hovrilo ze to na nich nasili. Ja som teda vyrastal v inej atmosfere ako si poznal ty. A ked sa pytas, v mojej verzii to nie su hrdinovia, pri natlaku sa snazili zachranit si zivit na ukor inych. Ak je tam hrdina, tak jedine Vozarova. Ak nechal znicit ten povraz po prvom rozsudku, tak jedine preto, ze to chcel zmanipulovat a skutok poslat do archivu...teda odsudenci mali za sebou nejake silne kadre vratane rodicov...... a k tej "hrdinke" Vozarovej, tak mas tu rozhovor z jej spoluvazenkynou.... https://www.postoj.sk/34218/viera-sa-ich-strasne-bala
informator Zverejnené 21. August, 2018 Zverejnené 21. August, 2018 bratia na zapad od nas sa urcite citia svojim prezidentom opusteny, ked potrebuju agitacny prihovor od nasho prezidenta.....hoci jeho "demokraticka" minulost je velavravnym mementom... :( https://echo24.cz/a/SFmZu/a-vite-ze-nas-stinovy-prezident-kiska-byl-predsedou-ssm
Tono Zverejnené 21. August, 2018 Zverejnené 21. August, 2018 citujem z odkazu: "je i mlčící Zeman lepší model než mluvící Kiska." to je dôkaz v akom morálnom marazme sú oba národy. Ak sú informácie v odkaze pravdivé, bývalý a kedysi kanidujúci komunista sa dnes snažia rehabilitovať svoju minulosť každý po svojom. Výsledok je z morálneho hľadiska v podstate rovnaký. Vraj treba odpúšťať... možno to bola v minulosti iba ich mladícka nerozvážnosť? Pre mňa je to ale skôr prejav ich oportunizmu. Nuž čo, voľby prezidenta po 89 boli na Slovensku iba voľbou menšieho, alebo väčšieho zla. Podľa zverejnených kandidátov na nové voľby prezidenta, to bude vo finále pravdepodobne voľba väčšieho a ešte väčšieho zla. Demokracia je vraj iba najlepšou alternatívou z reálnych možností. Ale reálne možnosti voľby vytvárame my občania voliči. Politici, ktorí chcú uspieť, musia reflektovať iba to, čo si väčšina národa želá. Hlupáci vždy najskôr podliehajú propagande, ktorá dnes beží na plné obrátky. Jej ciele sú celkom iné, ako blaho občanov. Na Slovensku a ani v Čechách zrejme nie je o hlupákov núdza. No Kiska je aspoň zárukou, že znovu neskončíme v "náručí" Veľkého slovanského brata, ktorý tak "učaroval" Dankovi a Zemanovi. V prípade Zemana sa, "červená krvná skupina" nedá zaprieť ani po rokoch.
informator Zverejnené 22. August, 2018 Zverejnené 22. August, 2018 nuz tono a co je teda ta propaganda....sa tu ohanas s tym ako aj tyso....kto robi propagandu comu?.....treba to pomenovat, pretoze pokial je zname, tak propaganda (ak uz nejaka je), tak zjavne sa kona na oboch stranach...ci nie? v pripade Zemana je ale lepsie nevypovedane, ako v pripade Kisku povedane....nas "Dobry anjel", ked sa rozhodol podat prihlasku do KSS, tak musel jednoznacne suhlasit zo vstupom "bratskych vojsk" na nase uzemie, pretoze to bola, ak nie hlavna, tak podstatna podmienka prijatia za clena tohoto "robotnicko-rolnickeho" zdruzenia...no a jeho pateticke vystupenie a odsudenie vtedajsej "pomoci" v jeho "statnickom" prejave vcera, bolo trapnou vypovedou jeho konania v minulosti.....tebe to mozno imponuje, ale mne urcite nie :(
tyso Zverejnené 22. August, 2018 Zverejnené 22. August, 2018 informator, tak na rovinu, Kiska vstup jasne odsudil naposledy vcera, zato ty rozpravas o tom ze sme predsa niekam patrili.Nejde o to co im imponuje, ale ja chcem presne toto pocut od prezidenta Slovenska. Ok, Kiska nie je disident, do okamihu ako sa chcel stat prezidentom sa nijako neprejavil, nie je to veleduch ale to co hovori je to co chcem pocut. Ano Rusi nas pred 50 rokmi obsadili, civilizacne a kulturne patrime do EU, NATO je nasa obranna organizacia a mame zopovednost za svoje postoje. A ano, ulohou politikov je tieto vazby posilnovat a tak branit nasu slobodu robit kraviny. A hrozba su opat Rusi, dnes opat vedu nepriatelske akcie proti zapadu a aj nam, a ano ty si ich obetou. A nie, nerozumies tomu a nemozes to zmenit.
informator Zverejnené 22. August, 2018 Zverejnené 22. August, 2018 no vidis a zasa rozdiel medzi nami v chapani moralneho kreditu...v tomto pripade Kisku.....nas "Dobry anjel" sa nevahal oddat KSS ani za cenu toho, ze schvaloval "bratsku pomoc" ked sa k nim isiel hlasit za clena a teraz svoje vtedajsie presvedcenie neodsudil a ani nicim neokomentoval, ze preco to tak vtedy prehlasil (ak by povedal ze nie, tak by samozrejme klamal), ale nezabudol spomenut vsetky vtedajsie obete, ci uz na zivotoch alebo spolocenske........och aky to pateticky cin...svojho casu mu to nevadilo a aj to schvaloval, ale terazky sa doba zmenila, tak uz sa hlasi k opacnemu kridlu.....co ti to nom vypoveda?....ja si dovolim tvrdit, ze tebe to nevadi, pretoze vravi to, co ty chces pocut..... :) ci nie? ..........hlavne ze ty tomu rozumies a druhy nie....a ja to ani nechcem zmenit, pretoze to sa zmeni samospadom....nejako ako svetle zajtrajsky..
tyso Zverejnené 22. August, 2018 Zverejnené 22. August, 2018 ano, chcem to pocut dnes. A od prezidenta aj premiera. Pretoze ide o predstavitelov Slovenska a vyjadruju nie len osobny nazor ale nazor krajiny. V case okupacie bol malolety a rovnako mi jedno ci bol svazak alebo nie. A je dost trapne od teba aj od Fica vytahovat ze sa hlasil do KSC, to predsa nesuvisi s tym co hovori posledne roky. Ak ako mlady nemal pevnu chrbticu tak to nic nehovori o dnesku. A ano, chcem to pocut. Ak ty nie, tak si to preber s vlastnym svedomim. Pretoze ak povazujes za spravne ze sem rusi prisli a znormalizovali krajinu, tak sa tazko mozeme dohodnut.
informator Zverejnené 22. August, 2018 Zverejnené 22. August, 2018 nebudem sa vyjadrovat k zaciatku tvojho moralneho poucenia pre mna, ale sa vyjadrim k tomuto skreslovaniu skutocnosti podla Kisku.... Ak ty nie, tak si to preber s vlastnym svedomim. Pretoze ak povazujes za spravne ze sem rusi prisli a znormalizovali krajinu, tak sa tazko mozeme dohodnut. ......ja mam na rozdiel od Kisku v tomto pripade svedomie ciste, lebo ja som nikde a nikdy neschvaloval bratsku pomoc v 68-mom....co Kiska nemoze tvrdit o sebe....a ja ja som bol mlady a mal som rozne plany, ktore sa splnili a aj nesplnili, ale som nkdy v mojej minulosti nemal "nutkanie" vstupit do KSS....ani za cenu akehosi karierneho postupu...ja mam totizto na rozdiel od teba a Kisku zasady, ktore nemienim porust ani za cenu polepsenia si platu ci nejakej inej vyhody....mne by prekazalo v mojom zivote naplut niekomu do oci a pritom sa tvarit nevinne....a to naplutie od nasho "Dobreho anjela" sa uslo ludom, co stali za tym procesom...preco to vtedy tak uvedomelo spravil a teraz tu ide niekoho odsudzovat za konanie vtedy a potom?....pre teba je toto vzor?....tak ho pocuvaj a respektuj nadalej...cest trvojej zasluznej cinnosti :)
tyso Zverejnené 22. August, 2018 Zverejnené 22. August, 2018 jasne mas pevne zasady nadavat kiskovi nech spravi cokolvek:). a aspon si cital co povedal alebo to je jedno?
informator Zverejnené 23. August, 2018 Zverejnené 23. August, 2018 kritizovat Kisku ked spravi cokolvek patri k jeho uradu....ak chce Kiska byt nekritizovatelny, tak nech nerobi cokolvek, ale nech sa sprava ako prezident a nie ako komunisticky politruk... a jeho prihovor natoceny mozno niekedy v maji(?) som si pozrel...alebo to nebolo predtocene, ale uz je to na sposobom hologramu?... :)
Tono Zverejnené 24. August, 2018 Zverejnené 24. August, 2018 O čo jednoduchšie bolo za totality, vytvoriť si morálny profil kolegu, suseda, vedúceho... na základe toho, či vstúpil do KSČ. Po roku 1968 sa už nedalo argumentovať, „my sme nevedeli“ o stalinskom terore, čistkách, gulagoch, vykonštruovaných politických procesoch v 50 tich rokoch. Kandidáti do KSČ museli agresiu v 68 chápať, ako "bratskú pomoc“. Museli sa vyrovnať aj z náboženskou otázkou, v duchu učenia Marx-Leninizmu. Pri vstupe do KSČ si kandidáti samozrejme uvedomovali, že si na seba nalepia biľag oportunistu, ale kariérne výhody pri rozhodovaní, prevážili morálnu stránku ich rozhodnutia. Celá spoločnosť bola v morálnom úpadku, strachu a nikto sa im to verejne neopovážil dať najavo. Najlepšie tú dobu vystihol Karel Kryl „Ne, nejsme na kolenou, ryjeme držkou v zemi.“ Pre obyčajných smrteľníkov, mať dobrého známeho v straníckych špičkách mestských, okresných, alebo krajských výboroch KSČ, znamenalo potenciálnu možnosť využiť ich vplyv. Mohli pre nás spraviť nejakú „priateľskú službičku“. Bolo zaujímavé po 89 sledovať, ako rýchlo sa títo verní súdruhovia zbavili biľagu minulosti. Ako rýchlo si osvojili frázy o demokracii, ľudských právach, náboženskej slobode, pluralite a stali sa atribútmi západných hodnôt demokracie, proti ktorej ešte nedávno viedli neúprosný triedny boj. Jediné, čo zo svojho slovníka nevyškrtli, je „sociálne cítenie“. Ako absolventi Marx-Leninského školenia vedeli, že takáto rétorika vždy zapôsobí na masy. Dnes už je situácia komplikovanejšia. Politici maskujú svoje charakterové črty mimikrami, ktoré im umožnia identifikovať s práve aktuálnou politickou situáciou. Vďaka tejto skúsenosti už politiku nechápem, ako snahu o zmenu spoločenského usporiadania, založeného na sociálnom, etickom, morálnom, alebo náboženskom presvedčení. Je to iba spôsob prístupu k moci. Vlastnosť atavisticky zakódovaná v našom evolučnom dedičstve. Sme stádový druh a bez vodcov proste fungovať nedokážeme, nech už majú vodcovia akékoľvek vlastnosti. Je zaujímavé, že človek dokázal najľahšie domestikovať živočíšne druhy, ktoré žili v stádách, ktoré majú vodcu. Ak človek nahradil vodcu, stádo ho nasledovalo. Dokonca aj keď ho vodca vedie na porážku.
smiley Zverejnené 25. August, 2018 Zverejnené 25. August, 2018 Jak pisal Tyso, Kiska nie je disident ani veleduch, ale hlavne sa nesprava ako plateny agent Moskvy ako priemer a susedny cervenotrenkovy prezident. A pardon, ale kritika od Fica ze Kiska kedysi vstupil do strany?Od toho Fica, co si DOTERAZ nevie spomenut na neznu revoluciu a TERAZ chodi na vojenske prehliadky do Moskvy?To naozaj naletite takejto priehladnej bolsevickej propagande?
Ryan Giggs Zverejnené 25. August, 2018 Zverejnené 25. August, 2018 Jak pisal Tyso, Kiska nie je disident ani veleduch, ale hlavne sa nesprava ako plateny agent Moskvy ako priemer a susedny cervenotrenkovy prezidentLen sa sprava ako plateny agent niekoho ineho. To je v poriadku? Ale hlavne, nesprava sa ako slovensky prezident. To je ta najvacsia tragedia. Ale niekomu asi takeho treba...
informator Zverejnené 25. August, 2018 Zverejnené 25. August, 2018 Jak pisal Tyso, Kiska nie je disident ani veleduch, ale hlavne sa nesprava ako plateny agent Moskvy ako priemer a susedny cervenotrenkovy prezident. A pardon, ale kritika od Fica ze Kiska kedysi vstupil do strany?Od toho Fica, co si DOTERAZ nevie spomenut na neznu revoluciu a TERAZ chodi na vojenske prehliadky do Moskvy?To naozaj naletite takejto priehladnej bolsevickej propagande? a to o akej bolsevickej propagande tu pises?.........ved bolsevicky (v preklade neomarxisticky a liberalne) sa tu sprava iba prezident.....a co sa tyka poslanca Fica, tak je to kovany laviciar a ani sa tym netaji....
smiley Zverejnené 25. August, 2018 Zverejnené 25. August, 2018 Informator, nerozumiem: Je v poriadku, ze Fico uprednostnuje zaujmy Mosky pred zaujmami Slovenska, staci aby sa tym netajil?
smiley Zverejnené 25. August, 2018 Zverejnené 25. August, 2018 Len sa sprava ako plateny agent niekoho ineho. To je v poriadku?Vsak sa nehanbi a napis koho platenym agentom je Kiska, nech sa pobavime. :agree:
Ryan Giggs Zverejnené 26. August, 2018 Zverejnené 26. August, 2018 O com tocis??? Co mam pisat? Ja neviem, ved preto sa to pytam. Ked sa podla teba nesprava ako "plateny agent Moskvy", a nesprava sa ani ako slovensky prezident, tak kto ho plati?Pre Slovensko urcite nepracuje, kedze nase zaujmy nehaji, naopak, kyda na SK kade chodi. Tak koho reprezentuje? A ktore presne zaujmi Moskvy haji Fico? Môžeš vymenovať?
slimak Zverejnené 26. August, 2018 Zverejnené 26. August, 2018 Smiley - kyda na stat, ze sme mafiansky. Bud unikaju ci statny uradnici davaju do eteru veci co je pod danovomvym tajomstvom . Stalo sa aj ministrovi Zigovi. Vrazdu Kuciaka a jeho snubenice iste co najskor nasa policia objasni - asi ako tu Valkovu. A do vietnamu sme iste nikdy neponukli lietadlo. Nemecky sud to vie. Teda asi vie. Nase urady spochybnuju. Ty nedoverujes nasemu statu -ja nedoverujem ale su ludia v tejto krajine neviem ci doveruju -ale napisu prispevok nad tebou.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz