Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

informator, to je pravo a logika.

Ale co ta nuti sa vyjadrovat k veciam kde vies ze nemas kompetencie ?

Ty tej logike ako vidim tiez velmi nerozumies co to znamena. Podla teba sa totiz nemoze vyjadrovat k nicomu co nestudoval. Tak si na to prosim spomen ked ti daju v restike nejaku s*acku, ze nemas pravo sa ozyvat ked nie si kuchar. Alebo ked ti doktor urci zlu diagnozu. A vobec, preco sa vyjadrujes v politickych temach, ved nie si politolog. Cele toto forum je teda proti tvojej "logike". :D

Ja si teda tiez myslim, ze toto konkretne su odlisne situacie, ale to co si napisal je fakt perla. :D

Ked zabili pisalka, isiel si sa zblaznit ako bola posliapana sloboda slova. A teraz ju informatorovi upieras. Tak neviem ci to je schyzofrenia alebo pokrytectvo.

Zverejnené

tyso

a este tu mas to tvoje argumentovanie vzdelanim...len je zaujmave, ze tento vzdelanec ma nejak odlisny nazor od teba....

http://https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/463002-ustavny-pravnik-eduard-barany-prezident-sa-nachadza-mimo-ustavy/

....ale aby si nepovedal, tak tu mas aj mierne opacny nazor od toho tu hore.....

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/462971-ustavny-pravnik-kiska-ukazal-smeru-ze-nie-je-prezident-ktory-na-vsetko-prikyvuje/

.......Drgonec sice nedal prezidentovi celkom otvorene za pravdu v jeho konani, ale iba poukazal na jeho chovanie voci Smeru....teda mozno Kiska bol ozaj za svojou pravomocou, ale ako prehlasil Sulik...."prezident konal vynimocne vo vynimocnej situacii"....teda da sa s toho vycitat, ze sice porusil ustavu, ale kedze na to mal dovod, tak mohol.....takto teda by sme mali konat vsetci?....porusim zakon, ale mam na to dovod, tak som netrestatelny....hm...dobre vediet :(

hladal som toto hore aj v inom platku, ale som to akosi nemohol objavit...cudne zariadene... :)

Zverejnené

informator, ked uz si taky informovany, tak by ti nemalo uniknut, v akej pozicii sa pan Barany nachadza(l):

Keď sa Ústavný súd zaoberal Kiskom, v budove bol poradca premiéra Barány

Poradca premiéra Eduard Barány hovorí, že je len náhoda, že na Ústavnom súde prespal v čase, keď mali sudcovia na stole politicky citlivú kauzu.

https://dennikn.sk/291241/ked-ustavny-sud-spracovaval-rozhodnutie-kiskovi-budove-bol-poradca-premiera-barany/

teraz uz vies, preco ma iny "ustavny" nazor ako Drgonec ?

Zverejnené

o akej pozicii to tu melies?.......sudca sa nema co nachadzat na nejakej pozicii, ale sudca ma rozhodovat podla prava a ustanovenia v zakone. A ze je Barany poradcom premiera nemoze nic ubrat na tom, ze je jeho povinnostou radit-rozhodovat len a len podla ustanoveni v zakone.....ak mas istotu, ze Barany konal-radil v rozpore zo zakonom, tak to sem daj a nerob tu alibi Kiskovi na zaklade toho, ze Barany je poradcom premiera. Aj Kiska ma predsa svojho poradcu....ci nie? A co sa tyka toho clanku o tom, ze Barany prespal cast dna na ustavnom sude, ked sa rozhodovalo o tom, ci je prezident povinny vymenovat vladou navrhnutych sudcov do ustavneho "zhromazdenia", resp. vybrat z navrhnutych, tak Barany sa mal nejako podielat na tom, ze nezavisla komisia dala za pravdu vlade v tom, ze prezident je povinny vymenovat sudcov z navrhnutych vladou?.......finito.... :)

Ale nebolo mojim umyslom sa tu dohadovat, ci ma alebo nema pravdu Barany alebo Drgonec...ja som iba chcel poukazat na to, ze co pravnik to iny nazor na jednu vec......tyso mal problem s mojim vzdelanim a kompetentnostou sa vyjadrovat k poruseniu-neporuseniu ustavy Kiskom. Ako je aj vidiet v prikladoch, tak aj "odbodrnici" co netrpia nevzdelanostou v prave su dokazom toho, ze nemusis byt vzdelany v prave, aby si sa nemohol kriticky vyjadrovat na konanie Kisku v ramci ustavy....tak tu neplet, ze Drgonec ma iny nazor ako Barany preto, lebo kazdy stoji na inej strane barikady....ustavne pravo je iba jedno a nie xy na jednu vec  a mozes ho si prisposobovat podla situacie, ako sa bol vyjadril aj Sulik.

Zverejnené

...tak tu neplet, ze Drgonec ma iny nazor ako Barany preto, lebo kazdy stoji na inej strane barikady....ustavne pravo je iba jedno a nie xy na jednu vec  a mozes ho si prisposobovat podla situacie, ako sa bol vyjadril aj Sulik.

ja to tu nepletiem, ale konstatujem, ze senilny dedko Barany vysvvetluje ustavu tak,ako sa to hodi jeho chlebodarcovi, ci co vlastne taki ludia zeru

Zverejnené

dobre, ked uz tak chces.....pozri ak je Barany senilny dedko (ja nevravim ze nie je) a vysvetluje si ustavu podla momentalnej senilnej nalady, tak je senilna aj cela ta tzv. Benatska komisia, ktora dala za pravdu pravnikom, co tvrdili, ze prezident musi vymenovat ustavnych sudcov z ludi, co mu posunie vlada....a Barany bol tiez medzi tou "senilnou" skupinou, co tvrdila to, co odobrila aj "senilna" komisia z Benatok...ci nie?  Ak je to tak s tou senilitou, tak sa necudujem, ze Zitnanska si nevedla dat rady s jusitciou.....senilita sudcov je teda dovodom ich neschopnosti rozhodovat a nie pochybenia prokuratorov a policie :)

Zverejnené

a teraz daj este ten matematicky o spocitavani jablk a hrusiek :P

Zverejnené

ten som zabudol....senilita...co narobis :(

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

Dalsia politicka osipana sa chysta na odchod od valova....dufam, ze nadobro a nie dovidenia......dnes som spal celkom dobre...asi vdaka tomuto prvemu statnickemu kroku prezidenta :)

• Pridať bod 1
  • Odobrať bod 1
Zverejnené

preco by neboli vyslysane?......Kiska zmenil rozhodnutie nekandidovat na prezidenta?

Zverejnené

no podla jeho vyjadreni skor ide do stranickej politiky :)  cize ho budes mat castejsie  na ociach.

Zverejnené

no, ale to mne osobne vobec nevadi.....stranicky politik je o uplne niecom inom, ako prezident a jeho urad. Tam sa kazdy musi "vyfarbit" aby oslovil tu volicsku zakladnu, ktora ho v jeho programe je ochotna podporit....ale ako prezident musi zastavat a reprezentovat vsetkych obcanov tejto republiky, co on totalne sfusoval, lebo robil politiku ako keby kandidoval za nejaku politicku stranu a nie ako nestranicky-nadstranicky "tatko" naroda.....ja na rozdiel od neho viem respektovat vsetky politicke strany, ktore presli slobodnou volbou v slobodnych a demokratickych volbach......nakoniec dvere ma otvorene a moze superit a ked uspeje tak bude v parlamente....len som nedockavy, ako sa bude "stretavat" s Kotlebom....mozno pre neho spravia iny vchod do parlamentu a ho posadia do nejakej izolovanej budky...aby sa nahodou nenakazil :)

ten parlament SR sa potom bude mat cim chvalit.....fasisti-uzernik+pozemkovy podvodnik-mafian-blazon z TT a k tomu liberali....no to uz len bude spolocnost :(

Zverejnené

Toto ma byť ten moralny vzor? Čo ma akože byť moralnejši ako Harabin a spol? 

Veľkoryso rozdava svoj plat, ale vadi mu že pride o 1800€ čo dal za tie ukradnute pozemky? To je dosť divne nie?

Zverejnené

Ja nepíšem do politiky,nechce sa mi hádať Z blbcami ako informátor a to je ten inteligentnejsi. Rayn ,ja sa viem aj s volicom smeru porozprávať.

rozmýšľam nad ich motivaciou. MNe sa nechce baviť s niekým, čo napíše po vražde píšťalka. v minulosti som bral. za normálneho.

Moja matka mala len jednu blbu poznámku a u mňa skončila.Z rádia slobodných,že ich mohol zabiť jej milenec ,a skončila.

U mňa to rozprávať nebude. Nenávidím hlúposť.

Ty tej logike ako vidim tiez velmi nerozumies co to znamena. Podla teba sa totiz nemoze vyjadrovat k nicomu co nestudoval. Tak si na to prosim spomen ked ti daju v restike nejaku s*acku, ze nemas pravo sa ozyvat ked nie si kuchar. Alebo ked ti doktor urci zlu diagnozu. A vobec, preco sa vyjadrujes v politickych temach, ved nie si politolog. Cele toto forum je teda proti tvojej "logike". :D

Ja si teda tiez myslim, ze toto konkretne su odlisne situacie, ale to co si napisal je fakt perla. :D

Ked zabili pisalka, isiel si sa zblaznit ako bola posliapana sloboda slova. A teraz ju informatorovi upieras. Tak neviem ci to je schyzofrenia alebo pokrytectvo.

vražda píšťalka

Zverejnené

slimak

tu ma stu svoju a"moralnu" autoritu....daj si dolu tie cervene okuliara, ktore ti robia z Kisku "dobreho" anjela.....

Na Hanusovu knihu Hra sa skončila, ktorá sa venuje tejto tragédii, reagoval podpredseda parlamentu Martin Glváč (Smer). „Na rade je teraz prezident Andrej Kiska, ktorý by sa mal ospravedlniť matke zavraždenej študentky a slušným ľuďom za to, že sa na nedávnom otvorení klubu Pod lampou v decembri 2017 zabával s dvojicou odsúdených vrahov,“ vyhlásil Glváč. Na Kiskov prešľap vtedy upozornil aj denník Pravda. "Očakávam od hlavy štátu verejné vyhlásenie, v ktorom sa jednoznačne bude dištancovať od mediálnych obhajcov odsúdených vrahov, a to Štefana Hríba či Eugena Kordu, ktorí mu namočili ruky do krvi Ľudmily Cervanovej.

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/470621-nahravka-moze-usvedcit-vrahov-cervanovej/

....invstigativec Hrib a ten uz senilny korda, ale pisu o vsetkom, ako o hotovej veci....skratka "novinari" :(

• Pridať bod 1
Zverejnené

Informator,

takze skusme pre zmenu nachvilu do procesu zapojit aj zdravy rozum:

1. Inkriminovanu nahravku sme este nepoculi. Cize zatial nevieme, ci to bude  polahcujuca, alebo pritazujuca skutocnost.

2. Ci tak alebo onak, jedna svedecka vypoved, ktore nebola overena, sama o sebe nestaci. Preukazatelne vieme, ze vysetrovanie bolo zanedbane, ci uz to bol zamer vykonstruovaneho procesu, alebo "len" totalna neschopnost policie (aj vteddy).

A toto sa mi uz len tak mari: neda sa nahodou  oznacenie "vrahovia" pre ludi, co si uz odpykali cely trest, klasifikovat ako trestny cin ohovarania?

Zverejnené

1. mas pravdu nepocul, ale taky Hrib aj s tym senilnm Kordom to maju iste aj bez nahravky...preco?

2. zanedbane?.....a to mas tu istotu odkial?...od Hriba, ako vysetrovatela?. Pokial viem, tak pachatelia boli deti nejakej elitnej vrstvy, tak teda odsudili deti prominentov na zaklade predpokladov a mozno aj natlaku?...tomu hadam ani sam neveris :)

a ci mozno nie je trestne niekoho po odsedeni si rozsudku pomenovat verejne ako vrahovia?....neviem a ani ma to netrapi, ale ked sa nad tym tak zamyslim, tak potom je mozno trestne aj to, ked zamestnavatel od teba pozaduje pri nastupe do prace vypis z registra trestov...ci nie?...

Zverejnené

tak trochu racionality, vysla nova knihy a jej autor este pred par rokmi veril v opak toho co pise dnes. mozno ma pravdu, necital som a tak neviem posudit. ty si pocul jednu verziu ja inu. ked sa objavia fakty a su overene tak je normalne netrvat na omyle. Ale v com bol problem u Kisku? ze sa s nimi stretol pri nejakej prilezitosti? za to by sa mal ospravedlnit matke? A inak si normalny? to je predsa jasna podpasovka v boji smer kontra kiska. kiska sa v tomto nijako neangazoval, nevyjadroval sa.

a napisat o odsudenom vrahovi ze je vrah urcite nie je trestne. len upozornujem ze zaroven je to chapane ako justicny zlocin. Co mozno zmeni kniha, neviem. A mozno sa ukaze ze zase je to zlozitejsie.

Zverejnené

slimak

tu ma stu svoju a"moralnu" autoritu....daj si dolu tie cervene okuliara, ktore ti robia z Kisku "dobreho" anjela.....

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/470621-nahravka-moze-usvedcit-vrahov-cervanovej/

....invstigativec Hrib a ten uz senilny korda, ale pisu o vsetkom, ako o hotovej veci....skratka "novinari" :(

Dal som ti bod omylom. Co mi chces povedat? K Cervanovej neviem nic, ma nezaujimala. Viem ze to v.tyzdni riesia , tohto tyzdna  postoj. Ale mna tento pripad nezaujima. 

Je to vrazda stara- mala by ma zaujimat.. Mala by ma zaujimat pravda. Len to uz je davno - ja som besedy u Hriba na tuto temu nepozeral.

Teda ako aj smero - kotleba sns volic - tiez nesledujem vsetko. Ja tento pripad nepoznam ani rozrkyvat nebudem. Zomrelo, ci presne zavrazdili dievca, ako otec dceri - trest smrt - kludne viacnasobna poprava.  Inak ja cim dalej neverim nasej policii.  Oni su tam asi len fakt i. To nemyslim tento pripad.

Zverejnené

tak trochu racionality, vysla nova knihy a jej autor este pred par rokmi veril v opak toho co pise dnes. mozno ma pravdu, necital som a tak neviem posudit. ty si pocul jednu verziu ja inu. ked sa objavia fakty a su overene tak je normalne netrvat na omyle. Ale v com bol problem u Kisku? ze sa s nimi stretol pri nejakej prilezitosti? za to by sa mal ospravedlnit matke? A inak si normalny? to je predsa jasna podpasovka v boji smer kontra kiska. kiska sa v tomto nijako neangazoval, nevyjadroval sa.

a napisat o odsudenom vrahovi ze je vrah urcite nie je trestne. len upozornujem ze zaroven je to chapane ako justicny zlocin. Co mozno zmeni kniha, neviem. A mozno sa ukaze ze zase je to zlozitejsie.

nebudem reagovat na cely prispevok, lebo mna tiez nezaujma k niha ako celok, ale mna zaujalo nieco ine....Kiska chce sa pasovat do akejsi novodobej spasitelskej ulohy, lenze ked sa tak silou-mocou chce javit, tak ked idem na nejaku party ku niekomu a viem, ze tam bude kopec pozvanych hosti, tak si dopredu ziastim kto tam bude a s kym sa tam mozem stretnut, kto mne bude robit spolocnost...tak Kiska to bud "odflakol", ako cely svoj urad, alebo vedel kto tam bude a bolo mu to jedno...tak ale potom nesmie poukazovat na preslapy oponentov v spravani, ked on robi to iste...takze ziadna podpasovka, ale iba poukazanie na nemoralnost nasho prezidenta...

Dal som ti bod omylom. Co mi chces povedat? K Cervanovej neviem nic, ma nezaujimala. Viem ze to v.tyzdni riesia , tohto tyzdna  postoj. Ale mna tento pripad nezaujima. 

Je to vrazda stara- mala by ma zaujimat.. Mala by ma zaujimat pravda. Len to uz je davno - ja som besedy u Hriba na tuto temu nepozeral.

Teda ako aj smero - kotleba sns volic - tiez nesledujem vsetko. Ja tento pripad nepoznam ani rozrkyvat nebudem. Zomrelo, ci presne zavrazdili dievca, ako otec dceri - trest smrt - kludne viacnasobna poprava.  Inak ja cim dalej neverim nasej policii.  Oni su tam asi len fakt ######i. To nemyslim tento pripad.

ty zjavne zijes v nejakej bubline....ja poukazujem na jednanie Kisku, ako hlavy statu a "moralnej" autority, ked mu nevadilo sa na party stretnut z vrahom ...ty to samozrejme schvalujes, lebo prezident sa nekritizuje, ale prezident sa respektuje :(

• Pridať bod 1
Zverejnené

... a napisat o odsudenom vrahovi ze je vrah urcite nie je trestne.

O odsudenom, co si este neodpykal trest urcite.

Ale neviem ako je to s tym, co si uz cely trest odsedel.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov