Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Ani to ze ta okrada si nepochopil

Genius ako ma Kiska okradol? Daj dve centy.

https://www.etrend.sk/ekonomika/ako-moze-kalinak-nemat-kiskovu-fakturu-odbornik-vravi-nemozne.html

Je to spoplatnene ani ja som to nemohol docitat. Podstata je taka aka je.

https://www.cas.sk/clanok/167855/fico-minul-rezervu-na-cely-rok-nase-peniaze-dal-aj-fitneske-na-nechty/

Aku ma ficovo rezervu - moze si zaplatit aj tisic kuriev  on si ich aj plati. Dnes aj minuly rok ma 700 milionov netrocharci ako v desiatom.Polovica ministerstiev nema tolko penazi.

Zverejnené

Nie ze by som Fiokovi fandil, ale ak niekoho chces obvinit ze ta okrada, tak je to treba dotycnemu aj dokazat a nie iba sypat reci, ako kofa na trhu. Kiska ta okradol (a aj mna) pri dokazanom danovom podvode (sam sa priznal)...je teraz jedno ci to bolo 2 centy alebo 10 milionov euro. Kiska je usvedceny danovi podvodnik....zastavas sa zlodeja... ze by jednaka krvna skupina? :(

Zverejnené

Chcel som najst iny clanok co som cital,kde boli grafy ako narasta rezerva.

Ale aby si pochopil. Toto su peniaze ,o ktorych rozhoduje Fico a vlada - teda Fico.

V rozpore s kostolným poriadkom je však situácia, keď sa makroekonomický vývoj zlepší alebo sa neočakávané vyberie na daniach viac ako sa plánovalo a vláda rezervy použije aj tak. To znamená, že ich minie ad hoc v rôznych rezortoch. A to len tak mimo ich pôvodných rozpočtov bez udania dôvodov. V roku 2016 sa takto dostali k miliónom eur navyše organizácie ako: Národná agentúra pre sieťové a elektronické služby, Ústav pre kontrolu liečiv, Slovenské predsedníctvo v rade EÚ, Združenie DEUS, alebo Slovenský olympijský výbor. Vrchol netransparentnosti však dosiahol verejný rozpočet v roku 2017, keď z celkových rozpočtovaných rezerv vo výške 510 mil. eur špecifikovala vláda využitie len 387 mil. eur (rezervy na významné investície, na riešenie krízových situácii, atď.). Zvyšných 123 mil. eur nebolo nijak špecifikovaných a prestavujú tak bianko šek pre vládu, ktorá si s nimi môže robiť, čo chce. Keď sme oslovili ministerstvo financií, podarilo sa nám zistiť, že z tých 123 mil. eur bola vytvorená rezerva 105 mil. eur na zvyšovanie platov vo verejnej správe. Zvyšok je však stále neznámy a vláda ho bude môcť použiť na ad hoc financovanie svojich zámerov a predstáv. 

http://iness.sk/sk/rezervy-ako-bianko-sek

Ja neviem ani o cente o co ma Kiska okradol. Kcomu sa priznal? Dohodol sa(resp. konatel jeho spolocnosti) a doplatil? Ja neviem realne co robil a ake mal papiere.

Zverejnené

ucinil lutost a splatil neopravnene "zarobene" eura. Na to co si sem posunul  posli kontrolne organy, ktore na to maju zo zakona pravo a nech konaju svoju robotu. Ak sa niueco preukaze tak treba poslat vinnikov na nutene prace . Alebo chces dokazovat nieco proti niekomu na ulici, ako nasa opozicia?

Zverejnené

Ja som cital take smiesne. ze dufa clovek - ze Kiska bude kandidovat(ze sa obetuje) a vyhra a zalozi aspon 50 spolocnosti. Nasadia na nich vsetkych kontrolorov a nam ostatnym daju pokoj.

Zverejnené
„Vyzývam prezidenta Kisku, nech zverejní účtovníctvo a daňové doklady za rok 2013 a 2014. Ja som musel ukazovať nájomné zmluvy za Bonaparte,“ povedal Fico.

Čítajte viac: https://domov.sme.sk/c/20737257/fico-vyzval-kisku-aby-ukazal-danove-doklady-jeho-firmy.html#ixzz54BlEOcTb

.Co tho kotota a jeho volicov zaujima. A o com steka. Jeho nezaujima skolstvo,zdravotnictvo, justicia, policia,doprava ... atd. Vas smeracki volici to zaujima? Mate smolu ,budete nadalej prehravat ,lebo normalneho cloveka zaujima aj nieco ine.

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

Bašternak prejavil učinnu ľutosť a zaplatil DPH. Presne ako Kiska. Takže podľa tvojej logiky je nevinny presne ako ten tvoj hrdina. Som zvedavy čo za mudro teraz na to povieš, a ako to obkecaš, ty mudrlant. :D

Zverejnené

Co by povedal.....najde na nom nieco ine a napise, ze predsa by mal ist len do basy :)

Zverejnené

Dvaja dilinkovia co su ta zisli.  Dilinko Gigs - ty si myslis ,ze by prezidenta mohli vysetrovat ako  hocijakeho obcana? Ved som tu daval paragrafy - prezidenta nemozu. Aj keby niekoho zastrelil nemozu. Teda dilinko rayen - zaco bol obvineni Kiska? 

Vas premier dvoch dilinkov, byva vo svojom byte za ukradnute DPH a vy sa vytesijete? Rozumie tomu niekto? Fico byva vpodnajme danoveho podvodnika - za###### sa nechce vystahovat zo svojho bytu. A debilkovia si spomenu na prezidenta.

Biely kon doplatil dva miliony - kolko este treba vysetrrit. Debilkovia . Vas premier - ma minimalne byvanie a najlepsi minister vnutra prebral od neho firmu - byty. Teda Basternak je len biely kon - o######avaci a dufam ze sa ne nich pride su tie dve ine mena.

--------------

Na tej kauze je zaujimave ako vysla na povrch. Nezaplatennych sto eur na pokute Bastrnaka - je to nas clovek?. O ojepodvodoch pisala Petkova na trende - stat nech jej zaplati desat percent. 

Zverejnené

Ja sa vytesujem z toho aky si jednoduchy a ako tomu celemu bohuzial neroziumies. Jednak nepoznas zakony a Ustavu a za druhe o to tu vobec nejde ci ho mozu stihat ci nie.

Nerozumies ani elementarnym principom a suvislostiam. Ale chapem, s prechlastanym mozgom to ide tazko.

Co tu zas a znova pleties Fica tomu nerozumiem uz vobec. Rec je o podvodnikoch co kradli dane.

Ten tvoj prezident byva kde? Kolko ludi okradol a skoncilo kvoli tomu uzernikovi na ulici aby on mohol byt milionar?

Tak sa uz spamataj co za bludy tu vypisujes.

Zverejnené

Nazov temy je Andrej Kiska . Preco inteligent napisal prispevok 8.februar a zacal s menom Basternak?

Debilko tu napise prispevok ,kde by sa malo pisat o prezidentovi ,kde sa pise o Bastrnakovi, kde u neho Fico byva, kde kalinak od neho tiez dostal,aj pociatek,aj glvac. A ten ###### sa ma pyta kde byva prezident.

----------

A vlastne co som chcel povedat ,ze pre mna si odpad.

Bohéma

Mal som viac spracovane. Ale skuste porovnat.

http://orsr.sk/zbl.asp?ID=304434&SID=6

a

https://www.finstat.sk/31686575/zavierka

Jedna dostal niekolko nadmernzch odpoctov, druha nie a mali danove kontroli. U jednej na podvod prisli po 6 rokoch u druhej hned.

Vysetrovat z tresnych cinov mozu aj prezidenta,ked skonci. Tie firmy ostatne mozu,len ked skonci Fico.

Ja budem rad ked sa to otoci. A ked skoncia eurofondy.  A zacne sa to dufam cistit. Neviem ci to budu cistit aj minulost. Teda zatvarat. Za rozkradacky. Ja by som bol za. Bolo by to potrebne. Ale ..neverim tomu , aby spravodlivost prisla ku kazdemu. 

Ale vymenit - inak ako vymenit - ked vpodstate - rozkradaci ziju v pohode. Nerozkradaci sa tomu v podstate nerozumeju - ani ja.

------

Posledne a to najdvolezitejsie.

Preco Rayen napisal ten prispevok a preco sa k nemu pridal informator?

Cheli povedat,ze mi za nich co stojime(moj predpoklad aj za to nieco maju) su rovnake hovna ako my ostatni?

Zverejnené

Bašternak prejavil učinnu ľutosť a zaplatil DPH. Presne ako Kiska. Takže podľa tvojej logiky je nevinny presne ako ten tvoj hrdina. Som zvedavy čo za mudro teraz na to povieš, a ako to obkecaš, ty mudrlant. :D

Toto napisal. A myslim,ze nepije. 

Preco spaja Kisku s Basternakom? TO nebol ani jeho napad ani Ficov. Ale preco?

presne ako moj hrdina - som si isty ,ze to tak presne nebolo. Mudrlant a da nejaku svoju tvar ako sa ma. 

Zverejnené

Basternaka tu tahas ty, ty si ho tu zacal spominat spolu s Ficom. Sam tu davas odkazy na clanky kde sa spomina. Tak o com tu splietas?

A ak nevies preco to sem davam a co spaja Kisku s Basternakom, tak to len dokazuje ze o tom vies h. a ze tym suvislostiam, tak ako som pisal absolutne nerozumies.

Kedze tomu h. rozumies, tak ti to vysvetlim. Basternaka tu spominam preto, ze ho tu na fore casto spominas a pises o tom ze je kriminalnik (co aj je) a ze okrada tento stat.

A suvis s Kiskom je taky, ze Kiska spachal uplne rovnaky trestny cin, je rovnaky kriminalnik a rovnako ta okradol ako Basternak. Jeho tu ale za to neodsudzujes, naopak obranujes a povazujes za hrdinu. Takze si obycajny pokrytec. Preco?

Tak ako si ma clovek o tebe mysliet cokolvek dobre? Vysvetli nam dilinkom.

• Pridať bod 1
Zverejnené

pričom Česi ho zbožňujú... pre x príčin, kto to sleduje, vie...

napríklad už to, že na OH chodí vítať do českých domov aj českých športovcov, ktorí si to vážia, pretože ich vlastný prezident na nich zvysoka kašle.

toto je len poznámka, nie diskusný príspevok, o tom, aký je ten pohľad rozdielny: česi si vážia slovenského prezidenta, lebo tí ich sú šašci, a závidia slovákom. to je fakt, stačí čítať dlhodobo české médiá a komentáre čitateľov.

Zverejnené

Mozno je to tak ako vravi skusenost....nikto nie je dom prorokom :) ....tiez iba poznamka

Skus si vsimnut, kto je v spolocnosti nasej "moralne" autority....

Zverejnené

Basternaka tu tahas ty, ty si ho tu zacal spominat spolu s Ficom. Sam tu davas odkazy na clanky kde sa spomina. Tak o com tu splietas?

A ak nevies preco to sem davam a co spaja Kisku s Basternakom, tak to len dokazuje ze o tom vies h. a ze tym suvislostiam, tak ako som pisal absolutne nerozumies.

Ja som to podrobne necital a nezaoberal sa tym. Co spravila firma Basternaka a Kisku. Napriklad to co bolo u Kisku na nete ani som necital.

Ale co viem. Basternak si narokoval o nadmerny odpocet- danovy urad pozrel doklady nevyplatil, a poslal to na policiu - poslal na presetrenie, ze ide o trestny cin. Policia povedala, ze je to OK(TČ sa nekonal) ,mozte to vyplatit. DU - financna sprava ,mala napisany list a niekto od nich to stopol,ci na to zabudol a poslali NO basternakovi. 

Po nejakom case na internet prisla o tom sprava(ja si spominam,ze som to daval od Dana? ale roobrati aj tento pripad mali na TRende - aj Pciatek - strapaty a robo - z inych pripadov) a po 4 rokoch to policajti opat zacali opat riesit.  A dnes to vraj uzavreli a astrnak vraj poslal jednacela 7edem miliona. Ja neviem ci to je tak. Doklady asi neexistuju,minule co som daval linky rozdielov - tych firiem  - uzavierky Kiskova firma davala na okresny sud a teda pre verejnost. Basternakova - ani raz - nemas tam ziadnu uzavierku - ja neviem kto ma dnes doklady.

U Kisku - bolo nieco podobne -mal NO pozreli si doklady(firma realne doklady ma , aj realne prevody presli) a nieco nebolo v poriadku(realny prevod - nebol vydavok danovy pre subjekt - on realne nebol ale nebol ako danovy vydavok, teda  nemal narok si o tie vydavky poniit zaklad danepre dan z prijmu a nemal narok odpocitavat DPH) ,prisiel na to DU. Tak to Kiskova firma doplatila.  Neviem ci DU to tiez dal na policiu. Ak si pamatam bol tam anonym. 

Nezda sa mi,ze dnes policajtl,prokurator, sudca moze NIeco s Kiskom ako prezidentom. Podla mna ma imunitu -jeho vysetrovat na bezne trestne ciny nemozu(ja to chapem - aj keby nahodou niekoho zastrelil , aj by o tom vedeli,nemozu to vysetrovat).

U bastrnaka je pozoruhodne, ze to ze danove urady inak pracovali aj organy cinne v treston konani inak postupovali. Preco? Z Bastrnaka maju prospech minimalne Fico, Kalinak, Pociatok, Glvac.

Ak mas nieco co ma vecne obohati - vtomto pripade som rad. Abudem rad ked ak vies nieco napises. Pozriem sa nato. Pre sirsie moje obzory. Alebo najdes nejaku chybu vstko o tom co som v prispevku popisal. Budem realne rad - sa poucim.

Kedze tomu h. rozumies, tak ti to vysvetlim. Basternaka tu spominam preto, ze ho tu na fore casto spominas a pises o tom ze je kriminalnik (co aj je) a ze okrada tento stat.

A suvis s Kiskom je taky, ze Kiska spachal uplne rovnaky trestny cin, je rovnaky kriminalnik a rovnako ta okradol ako Basternak. Jeho tu ale za to neodsudzujes, naopak obranujes a povazujes za hrdinu. Takze si obycajny pokrytec. Preco?

To ma pobavilo - ked niekoho nazvem co je vyhviezdickovane - je to prave - nechcem urazit.

Ale pokrytec ma rozosmial.  Dilinko mozes pokracovat v diskusii.

A suvis s Kiskom je taky, ze Kiska spachal uplne rovnaky trestny cin, je rovnaky kriminalnik a rovnako ta okradol ako Basternak. Jeho tu ale za to neodsudzujes, naopak obranujes a povazujes za hrdinu.

Ak nechces byt pre mna dilinkom, tak vyvracaj vsetky moje argumenty. Mozes zacat, ci mohol policajt riesit prezidetna v trstnom konani. A pokracuj.

Zverejnené

Rayen,ver tomu ze k policajtom nemam ziadny styk. Ale ze su niektory skorumpovany to som si aj bez toho isty. Vid Basternak.

„Vyjde najavo, že Lučanský tie peniaze prepral, neprešli z jeho účtu, že sa bál, že to musel povedať Kaliňákovi, že si tam kúpil byt a takéto veci. Keď je pravda, tak hovorme len pravdu,“ hovorí na nahrávke Chynoradský.

Čítajte viac: https://domov.sme.sk/c/20759371/unikla-nahravka-o-kontaktoch-policajneho-inspektora-lucanskeho-na-podsvetie.html#ixzz56wZxMRDg

Mozno je to nahoda to kaplinak.

Ja vravim svine treba palit. Lebo sa ich nezbavis. To je ako v zahradke.

Zverejnené

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/458011-kiskov-preslap-na-vecierku/?utm_source=pravda&utm_medium=hp-box-najcitanejsie&utm_campaign=shp_rightbox

a idem citat co tomas nam chce nadelit.

Na Kiskov prešľap upozornil webový portál datel.sk, ktorý založil bývalý novinár a exšéf kontrarozviedky SIS Peter Tóth.

######em vas smeraci.

SMerak co je zaac? Stbk, komuunista - siskar - vy######any trotli mysliaci len na seba. Na ukor nas. Sproti niekedy ako stena ak porusili zakon pojdu do steny. Ak nepojdu vtedy to len bude pruser. Aspon sto ludi tam musi ist. Na eurofondoch najdes desatisice - Ci na ministerstvach. Tisic do vazby a stom to hned dokazes. Ja by som si vyberal tych STB, komunistvo a  Siskarov, nezabudnut na vojenske spravodajstvo. Ti tajny ani tajny niesu. 

Ze byt na Floride. Ty to mas? Ma to niekto ? Ci kto to ma? To nieje Zagorova - co vedela spievat - Kto je Kalinak?

--------------

Posledna myslienka - ja tam nechcem naoko ludi - ,ze slinmak(Kalinak) ujde a podobni(ze sa trestu vyhnu).  Ja chcem spravodlivost. Ak ta dalsia vlada bude kradnut - tiez pojde do basy. Nie ze dnes sme kradli my a zajtra budeme my a pozajtra si to vystriedame. 

Zverejnené

tazko povedat, ci smeraci

preco ale kauzu vytahuje podivuhodna osoba Petra Totha? a podivuhodny portal datel.sk ? co tak sledujem, tak navstevnici tohto portalu maju vyznamnu prienikovu mnozinu s citatelmi Zem a vek, hlavnespravy, volicmi LSNS atd.

ci si ma strazit Kiska kam ide? urcite ano, kde je vsak ta hranica? keby tak Kotlebova manzelka mala obchod so zakladnymi potravinami, moze tam prezident chodit nakupovat?

a nakoniec - odsudenie tzv. vrahov Cervanovej osobne kladiem na uroven serialu AktyX, ale to je uz off topic

Zverejnené

Ja ziadne tvoje argumenty nevidim. Argumenty k comu? Co konkretne mam vyvracat? Obhajujes tu totiz neobhajitelne k tomu ziadne argumenty nie su.

To ci ho mozu teraz stihat je uplne irelevantne, nechapem preco to dookola omielas, co to ma s tym spolocne?

A len pre informaciu, stihat ho mozu ak o tom rozhodne parlament. A mozu ho stihat aj ked mu skonci mandat (ak sa to dovtedy nepremlci). Ale to je uplne nepodstatne kedze nechapes pointu.

Ty chces spravodlivost? Preco si tu nevypisoval ze ma ist do basy Dzurinda s Miklosom ktori kradli, a aj vsetky vlady pred nimi? To mi tiez mozes vysvetlit?

Game:

Zeman sice sportovcov povzbudit nesiel, ale zaroven usetril statu miliony KC.

Zverejnené

Ano rayen ,diskusia je zbytocna. Za trestny cin danovych podvodov(hocijakych trestnych cinov,aj vrazdy -  okrem dvoch,pri tych dvoch ,musi za to hlasovat parlament a roznoduje ustavny sud) ho mozu,len ked sam sa zda imunity. Inak ho nemozu. Teda co ti rozpraval Gaspar a Kalinak - klamal ale moze len teba.

Teda stebou nema vyznam diskutovat. Nemam zaujem.

Zverejnené

Zrejme Kiska nebude kandidovat. Podla mna to nebol zly prezident - bol dobry.Nesklamal ma. Volil by som ho. Som zvedavy koho budem najblizsie volit. Kto sa ponukne. A bude pre mna volitelny.

Inak nechapem naco do tej volby pre 4 ,5,6 rokmi siel. Skusenost je iste velka. Porazit Fica. Pre mna klobuk dole. Mne pomohol, nemusel som byt nasraty aspon na prezidenta.

• Pridať bod 1
Zverejnené

Ano rayen ,diskusia je zbytocna. Za trestny cin danovych podvodov(hocijakych trestnych cinov,aj vrazdy - okrem dvoch,pri tych dvoch ,musi za to hlasovat parlament a roznoduje ustavny sud) ho mozu,len ked sam sa zda imunity. Inak ho nemozu. Teda co ti rozpraval Gaspar a Kalinak - klamal ale moze len teba.

Teda stebou nema vyznam diskutovat. Nemam zaujem.

Ved ty ani nediskutujes, kedze neodpovedas na otazky, len omielas tie nezmysly dookola.

Pytam sa ta uz tretikrat ako idiota, co s tym ma spolocne trestne stihane? Preco to sem neustale pleties?

To ze ho nemozu teraz stihat (mozu ho potom) NEZNAMENA ze je nevinny a ze nespachal trestny cin.

Zverejnené

Ja som len chcel zistit ,ci sa stebou da na niecom dohodnut a prist k pravde. Je to tazke. Tak sme sa zatial dospeli  - mame spolocny nazor, ze policajt - prezidenta nemohol vysetrovat z hocijakeho trestneho cinu - teda ani danoveho podvodu. Ak tak robil porusoval ustavu. Podla mna isto tak nerobil. 

Teda Kalinak a Gaspar klamali.

Treti krat sa pytas co? Teraz ideme na Kiskovu firmu. Ty ho obvinujes z trestneho cinu a mal by si ma o tom presvedcit. Alebo seba. Jeto tazke lebo dokazy ty si nevidel ci nemas,ja tiez nie. Tak skus.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov