Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

hehe,  noze skus dolozit svoje zdroje, pretoze su to dost divne informacie.

Ktore informacie su pre teba divne a mam ich dolozit?

Samozrejme ze nikto nikomu do hlavy nevidi...mozno iba pri jednom ukone.......

No neviem o tom, ze by Bezakovi na jeho nedavnej navsteve u papeza bolo vytykane, ze siel proti evanieliu. Prave naopak, dostalo sa mu satisfakcie za jeho odvolanie. Vyzera to, ze teraz je to na Zvolenskom a KBS, aby respektovali hiearchiu a nasledovali papeza v ospravedlneni...

Ty zasa na rozdiel od tvrdenia tysa vidis do hlavy celemu svetu........ :ahooj:

ten bordel tam narobil už niekto pred ním, on chcel dať do poriadku to, v čom bordel bol a ktorý zdedil.

A čo je teda Ježiš? To bol len výraz v jazykovom štýle mladých, ktorým bolo vyjadrené, že je tam s nimi tiež. A ako ty vieš, že sa tam prevádzali drogy, chlastanie a skupinový sex?!!! Bol si tam, alebo kiu strelu? Moja dcéra ešte kým študpvala, na Pohody chodievala, a ani nepije, ani nedroguje, na jej sex. život sa jej nepýtam, ale viem, že grupák teda naozaj nepestuje a nestrpela by to ani u partnera.

Aky bordel mas na mysli?.....ja som mal na mysli bordel duchovny, ktory spravil arc.Bezak.

K tomu ostatku sa nebudem vyjadrovat.

informator, tu tento jeziskovec v trocha priblblom blogu tvrdi, ze Pohoda je krestansky festival..tak ja veru som teraz v rozpakoch :hmmm:

https://dennikn.sk/blog/preco-katolici-opat-nepojdu-na-pohodu/

Neviem, preco vlastne citas priblble blogy........a tiez nechapem pointu tvojho poukazania toho blogu mne.

Zverejnené

Informator, ty jednoducho nerozumies nicomu, co ti to kto napise, no..

• Pridať bod 1
Zverejnené

Rozumiem tomu "priblblemu" blogu, ale nerozumiem, preco si to posunula mne.....autor toho blogu ma kriticke pripomienky k festivalu a ja mam kriticke pripomienky k vystupeniu arc.Bezaka na tom festivale. Ja tu ziadnu spojitost nevidim. Ty ju asi vidis, tak sa ta preto pytam.

Zverejnené

Ty zasa na rozdiel od tvrdenia tysa vidis do hlavy celemu svetu........ :ahooj:

Este raz a pomaly: Nemala by KBS a Zvolensky respektovat papezov postoj ku kauze Bezak aspon tym, ze by sa Bezakovi ospravedlnili aspon po papezovom ospravedlneni, ked uz to "nestihli" pred nim?

Predtym tu tolko vytrubovali, ako treba respektovat papeza, ale ked sa to tyka ich samych, tak to zrazu uz neplati?

• Pridať bod 1
Zverejnené

Este raz a pomaly: Nemala by KBS a Zvolensky respektovat papezov postoj ku kauze Bezak aspon tym, ze by sa Bezakovi ospravedlnili aspon po papezovom ospravedlneni, ked uz to "nestihli" pred nim?

Predtym tu tolko vytrubovali, ako treba respektovat papeza, ale ked sa to tyka ich samych, tak to zrazu uz neplati?

Este raz a pomaly: Nie nemala by KBS a arc.Zvolensky sa ospravedlnit emeritnemu arc.Bezakovi, pretoze sa mu predsa nemaju zaco ospravedlnit.......a papez sa arc. Bezakovi ospravedlnil?.......ze som to nikde nazachytil, za co sa mu mal ospravedlnit. Ze by si predsa len videl do hlav celemu svetu?

Zverejnené

info, nejdem tu citovať tvoje príspevky, ale na jedno sa ťa opýtam: aký máš vzťah k nášmu súčasnému pápežovi Františkovi?

Zverejnené

info, nejdem tu citovať tvoje príspevky, ale na jedno sa ťa opýtam: aký máš vzťah k nášmu súčasnému pápežovi Františkovi?

Aj ked neviem, co mas na mysli tym  "nejdem citovat tvoje prispevky", ti odpoviem......ja mam vztah k sucasnemu papezovi a nielen k sucasnemu, ale aj k papezom pred nim, plny respektu.

Zverejnené

tým, že nejdem citovať... som myslela len a len to, čo som napísala, nechcelo sa mi citovať dúfajúc, že budeš vedieť aj bez toho, na čo reagujem.

To je od teba naozaj pekné, že rešpektuješ hlavu Cirkvi, napriek tomu, že má blízko k ľuďom a sa bez váhania stretáva aj s ľuďmi, ktorí teda určite nie sú nijakí svätci. Podobne ako Ježiš. Ani ten sa neodťahoval od rôznych z pohľadu vtedajšej spoločnosti podivných osôb.

Zverejnené

tým, že nejdem citovať... som myslela len a len to, čo som napísala, nechcelo sa mi citovať dúfajúc, že budeš vedieť aj bez toho, na čo reagujem.

To je od teba naozaj pekné, že rešpektuješ hlavu Cirkvi, napriek tomu, že má blízko k ľuďom a sa bez váhania stretáva aj s ľuďmi, ktorí teda určite nie sú nijakí svätci. Podobne ako Ježiš. Ani ten sa neodťahoval od rôznych z pohľadu vtedajšej spoločnosti podivných osôb.

Dufam, ze tym tvojim konstatovanim, ze stretavania sa terajsieho papeza s ludmi co si popisala, by mala byt nejaka "minuska" pre  respekt z mojej strany voci nemu. Papez predsa robi to, co ma ako zastupca Boha na zemi robit. Ma pritiahnut ludi k Bohu, ale nerobi to sposobom svetskeho politika, teda servilnostou a nejakym "kupovanim" si oblubenosti.

Zverejnené

Dufam, ze tym tvojim konstatovanim, ze stretavania sa terajsieho papeza s ludmi co si popisala, by mala byt nejaka "minuska" pre  respekt z mojej strany voci nemu. Papez predsa robi to, co ma ako zastupca Boha na zemi robit. Ma pritiahnut ludi k Bohu, ale nerobi to sposobom svetskeho politika, teda servilnostou a nejakym "kupovanim" si oblubenosti.

to by mi ani nenapadlo. Ja si ho veľmi vážim, mne sa páči, že je blízko ľuďom. A páčia sa mi jeho postoje. Páči sa mi, že nie je ako zo stredoveku. Po Jánovi Pavlovi II. som sa obávala, že taká osobnosť sa už nenájde, a som rada, že som sa mýlila.

A kam tým mierim - no tam, že Bezákovi si vytkol účasť na Pohode a vytkol si mu výrok v jazyku dnešných mládežníkov.

Aj Ježiš chodil tam, kde boli ľudia - ako som už napísala, v tej dobe považovaní za nehodných, a keď kázal ľuďom, tak kázal takým spôsobom a takými výrazovými prostriedkami, aby tomu rozumeli, aby im tie slová boli blízke.

Zverejnené

A kam tým mierim - no tam, že Bezákovi si vytkol účasť na Pohode a vytkol si mu výrok v jazyku dnešných mládežníkov.

Aj Ježiš chodil tam, kde boli ľudia - ako som už napísala, v tej dobe považovaní za nehodných, a keď kázal ľuďom, tak kázal takým spôsobom a takými výrazovými prostriedkami, aby tomu rozumeli, aby im tie slová boli blízke.

Preto som aj spomenul to "kupovanie" si oblubenosti. A toto predviedol arc.Bezak na tej pohode. A nechcem sa tu ja hadat, ale je to moj pohlad na tento jeho gulas system. Vtedy som si na  neho spravil nazor a tento nazor sa mi potvrdil, pri tom jeho odmietnuti po vyzve papez na odstupenie z riadenia TT diecezy.

Zverejnené

to je tvoj názor, nemá význam o tom polemizovať, ja zas mám svoj pohľad na vec. Neviem, čo je na tom zlé, ak predstaviteľ Cirkvi rád chodí medzi ľudí. A neviem, čo je na tom zlé, ak ide na nejaký hudobný festival. kedysi bývala súťaž trampských, folkových a country pesničiek - musela to byť vlastná tvorba, volalo sa to Porta, tiež sa spalo niekoľko nocí buď pod širákom alebo v stanoch, a bývalo to super. Možno keď bol mladý, tak aj na takom čomsi bol, čo ja viem? Ale Pohoda mi to tak trošku vzdialene pripomína, hoci je to úplne iný štýl a tak vôbec. Sama som bola na viacerých Portách, a tá atmosféra bola neopísateľná, to sa musí zažiť. Určite tak býva aj na Pohode. Neviem, prečo si myslíš, že si kupoval náklonnosť. Neviem, prečo by nemohol aj on zažívať tú atmosféru, ako inak by mal porozumieť tým ľuďom? A nechápem, prečo by všade musel chodiť v sutane alebo obleku a prečo by nemohol mimo nosiť texasky. Aj za "komančov" chodili farárkovia v texaskách a hrali futbal s mládežníkmi,  a veru sa nepamätám, že by daktorého pre to postavili mimo kňazský úrad. Tak neviem prečo nie aj teraz a prečo nie on. Skrátka sa my dvaja na tomto nezhodneme.

• Pridať bod 1
Zverejnené

No a sme zasa v starych kolajach. Kde ja nejakym mojim pisanym gestom hanim, ze predstavitel Cirkvi chodi medzi ludi?.......kde ja nejakym mojim pisanym gestom kritizujem oblecenie knaza, ak nechodi v sutane (v tomto pripade arc.Bezaka)?.......kde ja nejakym pisanym gestom vidim nieco zle na tom, ze knaz chodi na nejaky hudobny festival?.......Ja doteraz stale iba mam vyhrady k vystupovaniu-spravaniu arc.Bezaka na tomto festvale. Mozem ti dat aj priklad.....ked sa bude niekde v Papuy konat festival kanibalov a na ten festival niekto opravneny pozve papeza....ten pozvanie prijme, pretoze chce ich priviest k Bohu, potom v druznej debate im ponukne Boha a povie im, Jezis(Boh) je najvacsi kanibal. Misia vykonana.....akurat ze kanibali neprijmu Jezisa(Boha), co im on ponuka....ved aj naco, ze.....oni su kanibali, Jezis je kanibal, tak je to vsetko ok....netreba im Jezisa, ved aj tak je taky ako oni a je s nimi. No kanibali si oblubia papeza, pretoze im ponukol  to, co sa im paci, ako spravnu vec. Ale ako aj pises....v tomto sa nezhodneme.

Zverejnené

cize pocuvanie hudby na festivale je cosi ako kanibalizmus:). no myslim ze toto prirovnanie dost vystihuje:). jezisa by si vyobcoval za prirovnanie Boha k pastierovi

• Pridať bod 1
Zverejnené

:)   no kedze sa v hudbe podobnej kanibalizmu nevyznam, tak necham toto posudenie na tvojom odhade. A preco by som mal Jezisa vyobcovat za to, ze prirovnal Baha k pastierovi?

Zverejnené

no, ak ti pri hudobnom festivale napadlo ze ide o podobne neludsku vec ako kanibalizmus, tak to je tvoj odhad.   A  pastieri sa opijaju, sem tam s ovcami obcuju, nadavaju a takuto urazku by si dopustil ? :)

Zverejnené

Tvoj odhad je subjektivny........ale je to tvoj odhad, tak ti ho ponecham bez komentara. A co sa tyka toho problemu s pastierstvom, tak toto prirovnanie sa pouziva v Biblii, ako vyznam niecoho, co sa ale neda povedat o prirovnani Jezisa (Boha) arc.Bezakom k pohodakovi. S tvojho pohladu je to (mozno) v "pohode", ale s pohladu arc.Bezaka to v "pohode" nemoze byt a ani nie je, co sa tyka porovnania s vyznamom slova pastier v Biblii. To ale on by mal vediet.

Zverejnené

No a sme zasa v starych kolajach. Kde ja nejakym mojim pisanym gestom hanim, ze predstavitel Cirkvi chodi medzi ludi?.......kde ja nejakym mojim pisanym gestom kritizujem oblecenie knaza, ak nechodi v sutane (v tomto pripade arc.Bezaka)?.......kde ja nejakym pisanym gestom vidim nieco zle na tom, ze knaz chodi na nejaky hudobny festival?.......Ja doteraz stale iba mam vyhrady k vystupovaniu-spravaniu arc.Bezaka na tomto festvale. Mozem ti dat aj priklad.....ked sa bude niekde v Papuy konat festival kanibalov a na ten festival niekto opravneny pozve papeza....ten pozvanie prijme, pretoze chce ich priviest k Bohu, potom v druznej debate im ponukne Boha a povie im, Jezis(Boh) je najvacsi kanibal. Misia vykonana.....akurat ze kanibali neprijmu Jezisa(Boha), co im on ponuka....ved aj naco, ze.....oni su kanibali, Jezis je kanibal, tak je to vsetko ok....netreba im Jezisa, ved aj tak je taky ako oni a je s nimi. No kanibali si oblubia papeza, pretoze im ponukol  to, co sa im paci, ako spravnu vec. Ale ako aj pises....v tomto sa nezhodneme.

vďaka za pobavenie, príklad s kanibalom ma naozaj rozveselil!!! :zubiska: Po celodennom upratovaní mi toto naozaj takpovediac rozjasnilo deň!  :slniecko:

Výraz "najväčší pohoďák" má nie len jeden zmysel. Ak ja poviem, že moja šéfka je pohoďáčka, tak to znamená, že je to super baba, ktorá nerobí z komára somára a ktorá nerobí dusno, naopak, rieši veci s nadhľadom bez zbytočných stresov, a ľudia sa pri nej cítia dobre. Ak poviem, že 20-ročný Fero Mrkvička, ktorý už tretíkrát bol na Pohode, je veľký pohoďák, tak neviem, či je to človek s povahou mojej pohodovej šéfky, ale určite viem, že rád navštevuje onen festival či už z dôvodu hudby, alebo tej atmosféry a stretnutia sa s ľuĎMI, ktorých zaujíma to isté ako jeho. A povedať, že Ježiš je najväčší pohoďák môže znamenať oboje dokopy - že keby žil ako človek dnes, tak by na Pohodu rád išiel, aby sa priblížil aj k tejto skupine ľudí, ale tiež, že by sa ľudia dobre cítili v jeho spoločnosti.

pre výraz kanibal som nenašla iný význam ako ľudožrút, takže toto pitvať nejdem.

neviem ako inak to ešte mám vyjadriť. Howgh!

• Pridať bod 2
Zverejnené

vďaka za pobavenie, príklad s kanibalom ma naozaj rozveselil!!! :zubiska: Po celodennom upratovaní mi toto naozaj takpovediac rozjasnilo deň!  :slniecko:

Výraz "najväčší pohoďák" má nie len jeden zmysel. Ak ja poviem, že moja šéfka je pohoďáčka, tak to znamená, že je to super baba, ktorá nerobí z komára somára a ktorá nerobí dusno, naopak, rieši veci s nadhľadom bez zbytočných stresov, a ľudia sa pri nej cítia dobre. Ak poviem, že 20-ročný Fero Mrkvička, ktorý už tretíkrát bol na Pohode, je veľký pohoďák, tak neviem, či je to človek s povahou mojej pohodovej šéfky, ale určite viem, že rád navštevuje onen festival či už z dôvodu hudby, alebo tej atmosféry a stretnutia sa s ľuĎMI, ktorých zaujíma to isté ako jeho. A povedať, že Ježiš je najväčší pohoďák môže znamenať oboje dokopy - že keby žil ako človek dnes, tak by na Pohodu rád išiel, aby sa priblížil aj k tejto skupine ľudí, ale tiež, že by sa ľudia dobre cítili v jeho spoločnosti.

pre výraz kanibal som nenašla iný význam ako ľudožrút, takže toto pitvať nejdem.

neviem ako inak to ešte mám vyjadriť. Howgh!

Rozne pohlady-rozny vyklad :) .

Pointu si samozrejme nepochopila.........takze........kanibal v nasom systeme predstavuje urcite "zlo", ak ho teda bude niekto chvalit resp. prirovnavat a podavat, ako nieco pozitivne, tak asi sa ti to nebude dvakrat pacit (a mozno aj, to ja neviem). A v tomto pripade arc.Bezaka, a jeho "osvetovej" misie, sa stalo nieco podobneho. On zastupoval cirkev, ktora ma vyhrady k takymto kulturnym podujatiam (co je aj zname) a dovolil si "posvatit" Pohodu oznacenim Jezisa za najpohodaka. A to mas tak aj s tvojim pikladom pohodovej veducej.......to, co sa tebe javi ako super veduca, tak mozno tvojej kolegyni sa to bude javit, ako totalne nevkusne a primitivne vystupovanie osoby, ktora musi reprezentovat svoj podnik sposobom profesionala a nie sposobom servilnej usluznosti. A teda ten priklad s tym kanibalizmom, bol z mojeje strany adekvatny.

Zverejnené

Rozne pohlady-rozny vyklad :) .

Pointu si samozrejme nepochopila.........takze........kanibal v nasom systeme predstavuje urcite "zlo", ak ho teda bude niekto chvalit resp. prirovnavat a podavat, ako nieco pozitivne, tak asi sa ti to nebude dvakrat pacit (a mozno aj, to ja neviem). A v tomto pripade arc.Bezaka, a jeho "osvetovej" misie, sa stalo nieco podobneho. On zastupoval cirkev, ktora ma vyhrady k takymto kulturnym podujatiam (co je aj zname) a dovolil si "posvatit" Pohodu oznacenim Jezisa za najpohodaka. A to mas tak aj s tvojim pikladom pohodovej veducej.......to, co sa tebe javi ako super veduca, tak mozno tvojej kolegyni sa to bude javit, ako totalne nevkusne a primitivne vystupovanie osoby, ktora musi reprezentovat svoj podnik sposobom profesionala a nie sposobom servilnej usluznosti. A teda ten priklad s tym kanibalizmom, bol z mojeje strany adekvatny.

1) no asi nie, nejako som ju nevnímala, ako si si už stihol všimnúť, som adept na absolvovanie osobitnej školy...takže moje chápanie je načisto znížené!!!

2) tak s tou vedúcou si ma dopálil. To akože vedúci má okolo seba šíriť hrôzu, aby ho ľudia rešpektovali? To tebe by sa asi lepšie pozdával ten, ktorý mal na všetko jediný argument: Povedal som, a ja som tu šéf!!! ??? A nenechal by ale žiadne rozhodnutie, ktoré je v našej kompetencii, na nás?

Na moju vedúcu nešahaj, to je osoba, ktorá má vedomosti, má vystupovanie, a pritom nepotrebuje po svojich ľuďoch hulákať a ani sa tváriť ako majster sveta na to, aby ju rešpektovali. nepotrebuje na nás hučať a tváriť sa keď nám rozdeľuje robotu. termín primitívne servilné vystupovanie si strč...no, za klobúk, hoci sa mi aj iné miesta derú do klávesnice.  nepoznám nikoho, kto by takú charakteristiku mal pre túto osobu. tak prrr!

3) budem veľmi rada - a takých je nás určite dosť - keď sa tá vec s arc. Bezákom dá do poriadku a urobí sa poriadok aj s tým hospodárením TT-arcidiecézy. Toto naozaj nemusím opakovať donekonečna.

Ale rada by som vedela, kto si ty, aby si ho súdil? nebodaj si jeden z tých, čo sa o jeho "pád" zaslúžili? Čo tebe osobne spravil, stúpil ti na otlak, že ho tak nenávidíš a želáš mu ostať zalezenému dakde v diere čo najďalej od ľudí? Čo je tvoje zamestnanie, povolanie? Čomu sa venuješ? Fakt ma to zaujíma.

• Pridať bod 2
Zverejnené

oo, takze cirkev ma vyhrady k Pohode,    informator skus to niecim dolozit.  To ze ty mas vyhrady a este aj postihnuty Tatranec, to  snad nie su vyhrady cirkvi. 

Naozaj by ma zaujimalo   odkial cerpas ?  Mas podivne nazory na vselico,  ale snad nemas nazor ze ty si cirkev ?

Zverejnené

Imperium Strikes Back:

http://www.sme.sk/diskusie/2434024/9/Na-odvolanie-Bezaka-nebolo-treba-dekret-papeza.html

Po prvom dejstve sa otrasene KBS (vid. rozhovor so sfackovanym Zvolenskym) postavilo na nohy a vracia uder.

Zaujal ma prispevok od adme27, ktory pise, ze na stranke stolice www.vatican.va dokaze bezproblemov dohladat Bezakovu navstevu u papeza, ale o udajno stanovisku stolice k Bezakovemu odvolaniu tam nie je ani ciarka.

http://www.sme.sk/diskusie/reaction_show.php?id_reaction=23128391

Vyzera to, ze KBS si vymyslelo stanovisko stolice, ktore udajne sprostredkuvava. Mozno si povedali, ze ked mozu klamat politici, moze aj KBS....

• Pridať bod 1
Zverejnené
Zaujal ma prispevok od adme27, ktory pise, ze na stranke stolice www.vatican.va dokaze bezproblemov dohladat Bezakovu navstevu u papeza, ale o udajno stanovisku stolice k Bezakovemu odvolaniu tam nie je ani ciarka.

http://www.sme.sk/diskusie/reaction_show.php?id_reaction=23128391

Vyzera to, ze KBS si vymyslelo stanovisko stolice, ktore udajne sprostredkuvava. Mozno si povedali, ze ked mozu klamat politici, moze aj KBS....

Mna v diskusii k tomu clanku zasa zaujal tento

http://Takže Svätá stolica je zarmútená nepresnými a nesprávnymi interpretáciami týkajúcimi sa audiencie Bezáka u pápeža z 10. apríla 2015 pánom kardinálom Vlkom. Dúfam, že pán kardinál vysvetlí svoje chovanie. A pokiaľ ide o tie výmysly ako bol Bezák v Trnave obľúbený len pripomeniem, že väčšina obyvateľov Trnavy ani netušila kto to je Bezák. Však Bezáka Trnave doslova vnútilii, nebola to voľba trnavských cirkevných kruhov. Takže na tie protesty museli doviezť do Trnavy Stredoslovákov a tí mali pred tým kostolom skutočne peknú slovenčinu. mínus Reagovať | 153 Freddie 19.05.2015 11:09 Čítajte viac: http://www.sme.sk/diskusie/2434024/10/23128391/Na-odvolanie-Bezaka-nebolo-treba-dekret-papeza.html#23128391#ixzz3ahPcQMl7

a aj tento

http://1. Kedy konečne Bezák prestane robiť zo seba mučeníka a stane sa pokorným biskupom- vzorom poslušnosti pre kňazov, ale aj pre nás, radových katolíkov? 2. Kedy sa konečne necirkevné médiá (vrátane SME) konečne prestanú miešať do striktne cirkevných záležitostí? 3. Problémy, omyly a nespravodlivosť sa vyskytujú všade, aj v cirkvi, aj v mojej rodine. Čo však koho do toho? Ja nejdem s problémami v mojej rodine do žiadnych médii, ak som aspoň trochu normálny. Pokiaľ sa v mojej rodine (aj v cirkvi) vyskytuje zločin, je to predmet skúmania pre organy činné v trestnom konaní. Pokiaľ však nejde o zločin an i priestupok, ale iba o vnútorné organizačno- administratívne, interné záležitosti rodiny alebo organizácie (cirkvi), tak trestné konanie treba viesť proti médiám, ktoré sa do toho neeticky zamiešali a tak zničili dobrú povesť rodiny alebo organizácie (cirkvi). mínus Reagovať | 65 jan sobcak 19.05.2015 12:34 | Čítajte viac: http://www.sme.sk/diskusie/2434024/10/23128391/Na-odvolanie-Bezaka-nebolo-treba-dekret-papeza.html#23128391#ixzz3ahQ40rV5

prispevok.

Je to pravy obraz arc.Bezaka. Medialnej to hviezdy, ktora namiesto pastoracie a sireniu evanjelia, si dava na hlavu akusi jemu vlastnu korunu pokory a nevinnosti...... : (

A k tomu vyjadreniu Vatikanskeho st.sekretariatu............

Vyjadrenie Štátneho sekretariátu vo svojom vyhlásení uvádza, že „Svätá stolica, zarmútená nepresnými a nesprávnymi interpretáciami týkajúcimi sa tohto stretnutia, chce upresniť, že malo výlučne súkromný účel, a tým bolo vyjadrenie ľudskej a kresťanskej lásky Svätého Otca spolubratovi biskupovi - bez toho, aby sa vstupovalo do jeho predchádzajúcej záležitosti.“

........asi tolko, ze niekto klame. Su iba dve moznosti kto. Bud kardinal Vlk, alebo papez.

Zverejnené

A k tomu vyjadreniu Vatikanskeho st.sekretariatu............

........asi tolko, ze niekto klame. Su iba dve moznosti kto. Bud kardinal Vlk, alebo papez.

Ale ved my vieme, co tvrdi nasa KBS.

Otazka je, ci mame aj iny zdroj tohto udajneho vyjadrenia mimo KBS. Pretoze na stranke oficialnych vyjadreni Vatikanskeho sekretariatu  www.vatican.va to nie je uvedene. Ty dokonca tvrdis, ze su to vyhlasenia samotneho papeza, take musia byt nepochybne dohladatelne.

Takze kde sa mozme k povodnemu zdroju onoho udajheho vyjadrenia?

Zverejnené

1) no asi nie, nejako som ju nevnímala, ako si si už stihol všimnúť, som adept na absolvovanie osobitnej školy...takže moje chápanie je načisto znížené!!!

2) tak s tou vedúcou si ma dopálil. To akože vedúci má okolo seba šíriť hrôzu, aby ho ľudia rešpektovali? To tebe by sa asi lepšie pozdával ten, ktorý mal na všetko jediný argument: Povedal som, a ja som tu šéf!!! ??? A nenechal by ale žiadne rozhodnutie, ktoré je v našej kompetencii, na nás?

Na moju vedúcu nešahaj, to je osoba, ktorá má vedomosti, má vystupovanie, a pritom nepotrebuje po svojich ľuďoch hulákať a ani sa tváriť ako majster sveta na to, aby ju rešpektovali. nepotrebuje na nás hučať a tváriť sa keď nám rozdeľuje robotu. termín primitívne servilné vystupovanie si strč...no, za klobúk, hoci sa mi aj iné miesta derú do klávesnice.  nepoznám nikoho, kto by takú charakteristiku mal pre túto osobu. tak prrr!

3) budem veľmi rada - a takých je nás určite dosť - keď sa tá vec s arc. Bezákom dá do poriadku a urobí sa poriadok aj s tým hospodárením TT-arcidiecézy. Toto naozaj nemusím opakovať donekonečna.

Ale rada by som vedela, kto si ty, aby si ho súdil? nebodaj si jeden z tých, čo sa o jeho "pád" zaslúžili? Čo tebe osobne spravil, stúpil ti na otlak, že ho tak nenávidíš a želáš mu ostať zalezenému dakde v diere čo najďalej od ľudí? Čo je tvoje zamestnanie, povolanie? Čomu sa venuješ? Fakt ma to zaujíma.

1. Nie vsetci musime vsetko chapat a teda som to vobec nemyslel nejako ponizujuco voci tebe.

2. Vobec som nemal v umysle nejakym sposobom napadnut spravanie tvojej veducej. Nepoznam ju a myslel som tym iba to, ze to ked si spokojna s nou ty, tak to este neznamena, ze je taka superna aj v ociach tvojho mozneho kolegu.

3. Vec s arc.Bezakom je po stranke cirkevnej vyriesena, teda je v poriaqdku. Co sa tyka toho bezdokazneho obvinenia o "nehospodarnom" hospodareni v TT dieceze s tebou suhlasim. Ak je to zo strany arc.Bezaka odovodnene poukazanie, tak mame tu org.cinne v trestnom konani, tak na ztaklade vypovede arc.Bezaka musia konat. Ak sa preukaze vina budem urcite zastavat nazor, aby bol vinnik potrestany.

4. Kto som ja?.......som praktizujuci rimsko katolik a teda aj clenom RKC. S tymto nema moje ztamestnanie, ci moje hobby nic spolocneho. Preto mam aj vyhrady k posobeniu a spravaniu arc.Bezaka. To ale neznamena, ze ja ho sudim.

oo, takze cirkev ma vyhrady k Pohode,    informator skus to niecim dolozit.  To ze ty mas vyhrady a este aj postihnuty Tatranec, to  snad nie su vyhrady cirkvi. 

Naozaj by ma zaujimalo   odkial cerpas ?  Mas podivne nazory na vselico,  ale snad nemas nazor ze ty si cirkev ?

Neviem sa spomenut ze by som bol napisal, ze Cirkev ma vyhrady k Pohode. Alebo to iba ty spajas, ked som napisal o nejakych vyhradach k podobnym kulturnym festivalom zo strany Cirkvi,  s Pohodou? No to ale uz ja nezmenim. Akurat mozem ti napisat, co som mal na mysli tym nesuhlasom zo strany Cirkvi. Spravanie a vystupovanie ucastnikov (navstevnikov) na takychto kulturnych akciach. Verejne sex-alkohol-drogy. Cirkev odsudzuje teda spravanie a nie taketo podujatia, ako celok.

Ale ved my vieme, co tvrdi nasa KBS.

Otazka je, ci mame aj iny zdroj tohto udajneho vyjadrenia mimo KBS. Pretoze na stranke oficialnych vyjadreni Vatikanskeho sekretariatu  www.vatican.va to nie je uvedene. Ty dokonca tvrdis, ze su to vyhlasenia samotneho papeza, take musia byt nepochybne dohladatelne.

Takze kde sa mozme k povodnemu zdroju onoho udajheho vyjadrenia?

O akom inom zdroji to tu basnis? KBS uverejnila oficialne prehlasenie Vatikanskeho statneho sekretariatu. A teda ak to oficialne poda tato "struktura", tak urcite to vyda so suhlasom resp. prikazom papeza. Takze aky mas problem?

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov