Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

vlasto1, meciar zvladol to iste co Fico a jeho uspech sme si vychutnali vsetci, vies o kolko nam mohlo byt lepsie keby nam nevladol ? A za Fica1 sme sa vybrali zloou cestou, prudko narastol statny dlh a kedze pravica mala len rok a pol, tak este stale nie je ekonomika v poriadku. Je to uspech ?

Ficov asi ano, ale z hladiska historie bol meciar neuspesny a tak ostane zapisany aj v historii. A naopak Dzurinda tam bude ako uspesny politik.

Ty na to prides az o par rokov, ale ako vidis uspesnost z pohladu historie nesuvisi s tym kolko volicov presvedcis

Zverejnené

utriasa sa to ... teda minimálne rozdávanie funkcií sa utriasa, veľa nového pod slnkom zrejme nebude. - ako to skončilo s podpredsedami ? múdrejší ustúpil ? či nebudú dvaja podpredsedovia ?

Lajčák potvrdil, že bude ministrom zahraničných vecí

Miroslav Lajčák už rezort diplomacie viedol za vlády Roberta Fica od januára 2009 do júla 2010.

Slovenský diplomat Miroslav Lajčák bude novým ministrom zahraničných vecí. Lajčák to dnes oficiálne potvrdil pre agentúru SITA.

Menný zoznam členov vlády má byť známy v pondelok. Smer už avizoval, že okrem Lajčáka sú známe aj mená ministra kultúry, vnútra a financií. Ministrom kultúry by mal byť Marek Maďarič, ministrom vnútra Robert Kaliňák a ministrom financií Peter Kažimír.

Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/...l#ixzz1pqYnu2bF

Zverejnené

tuším sme priveľmi dobrí a trpezliví k vznikajúcej vláde, dávame im trpezlivo čas a priestor, bez debaty a bez pripomienok, je to vážna vec ...

... aj pán Fico sa dal počuť, že vymenovanie ministra je vážna vec ... :agree:

tak teda k dnešnému večeru :

Otázna práca aj obrana - Fico ani dnes nepovedal, či ministrom dopravy bude podpredseda strany Ján Počiatek. „Počiatka potvrdím, keď si s ním podám ruku. Menovanie ministra je vážna vec,“ povedal s tým, že informuje o nomináciách na ministrov až vtedy, keď sa dohodne s konkrétnym človekom. „Všetko konzultujem v užšom vedení strany,“ dodal.

Fico už v minulosti sám potvrdil niektoré mená budúcich členov vlády:

Napríklad ministerstvo vnútra by mal viesť Robert Kaliňák a na čelo rezortu kultúry strana nominuje Mareka Maďariča.

Za ministerstvo financií by mal zodpovedať Peter Kažimír, slovenskú diplomaciu bude zastupovať Miroslav Lajčák a rezort školstva povedie Dušan Čaplovič.

Isté členstvo v novej vláde by mali mať aj Peter Žiga (ministerstvo životného prostredia), Zuzana Zvolenská (ministerstvo zdravotníctva) a Ján Valko (ministerstvo hospodárstva).

Otázne podľa Hospodárskych novín ostáva okrem rezortu spravodlivosti aj obsadenie ministerstiev pôdohospodárstva, práce a obrany.

Tieňovú vládu by mal viesť člen vedenia Smeru Vladimír Faič.

Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/...l#ixzz1qFE6F1Mv

Zverejnené

hm.. "povolebná situácia"?

ja by som už túto tému ukončil.. je už "dávno" po voľbách

už tu máme novú vládu.. prakticky..

chcelo by to novú tému o tejto novej vláde, a jej.. výčinoch, bašovaní, saltomortalitách, kauzách, blbostiach čo napácha..

ja som ju už chcel založiť, ale pri pohľade na text titulku "Ficovláda II." som sa akosi zháčil

toto sa asi páčiť všetkým nebude.. tak to radšej založte niekto iný..

Zverejnené

robko napisal blog http://fico.blog.sme...c-neriesia.html

pomaly zacina vykradat agentu pravici... a ti sa ani nespamataju a budu bez nej... ako napisal jeden clovek - "Mam pocit, ze od volieb nic ine nerobi a jedno KO za druhym dava opozicii, ktora si posiela pecene prasa a nechape, ze pripeceni su oni"

alamo, navrhujem nazov "roky fica II" cervenym pismom :)

uz aj shooty tusil, ze roky fica budu mat pokracovanie..

http://www.slovart.sk/buxus/images/image_10510_19_v1.jpeg

Zverejnené

ale chcelo by to nejaký špeciálny font, nejaké nové písmo, ako keby s červených poprepletaných kravát

:yes_yes:

a tá "mariška", však štátny rozpočet treba nakŕmiť, takže zlegalizovať a zdaniť..

Sulo môže teraz tvrdiť že ten najhnusnejší "feťák" je Robko :moslim:

Zverejnené

Sulo môže teraz tvrdiť že ten najhnusnejší "feťák" je Robko :moslim:

... a robi si kokainove vecierky...

lenze robko si urcite neda vytrhnut vlas na test, ci poziva omamne a psychotropne latky, aj keby sa sulik rozkrajal.. a sulik sa nerozkraja, dokonca sa poliacik tesi, ze robko si tuto agendu prisvojil...

poslu kdh pecene prasa, ale maju radost, ze robko sa im sprta v agende.. co mi z toho ma vyjst?

Zverejnené

tak nech ho na to vyzve Matovič.. keď už má "detektorovú" skúsenosť a prax

"Robko ty a ja, poďme na test či sme náhodou nefetovali.. ehm.. tie kvapky proti kašľu čo mi včera predpísal doktor boli akési silné.."

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Je úplne jedno či tam sú červení, modrí, oranžoví a neviem akí ešte. Politik nepozerá na prospech ľudí, ale na prospech svojej peňaženky. Poprípade ešte na prospech rodiny a priateľov. Kým sa toto nezmení tak si tu môžeme voliť dookola tých istých tajtrlíkov a nič sa tu v tomto Kocúrkove nezmení k lepšiemu. Na to aby vôbec prišla zmena musí každý začať od seba.:)

Zverejnené

Politik nepozerá na prospech ľudí, ale na prospech svojej peňaženky. Poprípade ešte na prospech rodiny a priateľov.

Ale to je prave tak trosku problem - pretoze mysliet na prospech svojej rodiny a svojich blizkych v prvom rade je vlastne prirodzena ludska reakcia. Ferovy politik sa nemoze takto spravat, ale predsa len ide o dost vyrazny posun v spravani, ktory je v rozpore s vacsinou bezneho zivota, takze necudo, ze to casto nefunguje...

A navyse, casto ani nemusi byt vysloveny podvodnik alebo zlodej. Niekedy len na tu pracu nestaci. Alebo aj pri najlepsich umysloch je presvedcenie ktore zastava, nespravne. V realite je to kombinacia vsetkych troch skupin, takze len sa zbavit necestnych stacit urcite nemoze...

Zverejnené

zostáva dúfať, že to tejto krajine pomôže. kaplnky sú po svete kdekade, v ktorejkoľvek viere, takže prečo nedopriať našim otcom vlasti, keď je toto prvoradé, čo ich znepokojuje.

tak teda zostáva dúfať, že to pomôže každému jednému človeku tu dôstojne žiť zo svojej práce, že to pomôže napraviť hlavy zlodejov všetkých kategórií, že to pomôže napraviť a nasmerovať zmýšľanie zvolených a vyvolených,

že to pomôže očistiť toto veľké smetisko od divokých skládok a vizitky poriadkumilovných ľudí, že to pomôže otcom vlasti rozhodovať v náš prospech, pre ľudí, pre deti, pre túto krajinu, nie pre ukľudnenie svedomia pánov poslancov.

Poslanci sa budú v parlamente pravidelne modliť

Veriaci poslanci chcú požiadať vedenie parlamentu o pridelenie bohoslužobnej miestnosti.

Poslanci Národnej rady sa od utorka počas schôdzí začnú pravidelne modliť.

Zídu sa cez obedňajšiu prestávku o 12:15 v jednej z miestností budovy zákonodarného zboru.

„Viacero poslancov sa pomodlilo v parlamente, čo je pekné, ale nemusí to tak byť vždy. Môžeme sa pomodliť aj mimo parlamentu, ako to robíme vždy,“ povedal poslanec za KDH Jozef Mikloško.

Podľa neho sa niekoľko poslancov dohodlo, že by sa mali začať pravidelne stretávať v niektorej miestnosti.

„Tu sa pomodlíme. Bude to nadkonfesijné. Prečítame si Sväté písmo, krátko pomeditujeme. Budeme tam volať katolíkov, evanjelikov a ďalšie konfesie,“ povedal.

Veriaci poslanci chcú požiadať vedenie parlamentu, aby im dalo univerzálnu miestnosť na meditačnú modlitbu pre všetky náboženstvá. Malo by ísť o bohoslužobnú miestnosť.

Jožko Mikloško:

„Duch Svätý si fúka kade chce a môže zariadiť, aby to bolo konštruktívne. Čo rozhodneme, že je dobré pre Slovensko, je dobré pre všetkých ľudí. Tento týždeň sa naozaj prejavila atmosféra tolerancie. Invektív bolo menej. Chceme prispieť k atmosfére pokoja,“ dodal s tým, že sa neobáva, že by na modlitbové stretnutia poslancov nikto neprišiel.

Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/...l#ixzz1ul5Es2Aa

Páni poslanci Jožko Mikloško a do parlamentu vystrojený vkusne oprsteňovaný pán poslanec Škripek. Nech páni rozhodujú vždy správne a nech sa im darí.

post-3-0-69037700-1336918113.jpg ......... post-3-0-48577600-1336918127.jpg

• Pridať bod 1
Zverejnené

Tak ked su veriaci, nech sa kludne modlia. Nemyslim, ze by to neveriacich obmedzovalo a u veriach zvysilo kvalitu ich prace :)

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

K tomu modleniu jeden citát. Ruky, ktoré dávajú a pomáhajú sú svätejšie, ako pery ktoré sa modlia.

• Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené

dlhšie som tu nebol a priznám sa dlhšie som ani nesledoval politickú situáciu n Slovensku ale teraz som v miernom šoku. Matovič - Ficobijca si to hrkúta zo Smerom ako nevesta pred svadbou, bývalá premiérka Radičová randí s bývalým predstaveným opátom Jánom - Krstiteľom - Balážom. Zvyšná pravicová opozícia pokračuje v tom čo jej ide najlepšie, teda v hádkach medzi sebou. takže tam to je po starom. po starom je aj kauza stáleho čakateľa Čentéšika. čudujem sa že ho to ešte baví.

záver : je niečo na slovenskej politickej scéne dramatické ? nejaká kauzička a pod. hodné sledovania mojou osobou ? asi nie .

tak ešte tak ahoj a dovidenia.

• Pridať bod 1
  • Pred 2 týždňami...
Zverejnené

to je tak, ked niekto sleduje len kauzicky...

ked vladne smer je tych kauz akosi menej, ze?

Zverejnené

ešte ani nevydýchli, teraz sa nadychujú, majster Fico začal vo veľkom štýle ... :)

tá jedna veľká kauza má toľko ramien, že nestíhame obracať hlavy ...

Zverejnené

Brat utekal aj pred minulostou,aj kvoli financiam. sestra utiekla kvoli systemu(v hokeji :-), mna to uz tiez nebavi. Nebavi ma uz v tejto krajine nic.

Zverejnené

apropó

hlásim prúser

pracujem v subdodavateľskej firme pre Wolksvagen (teda vo firme pracujúcej pre inú firmu, ktorá pracuje pre WV..)

od prvého, bola výroba skresaná o jednu tretinu, pre tuaregy a cayenny akosi uschýna odbyt, problémy sú aj s novím WV up, nejde na odbyt ako by mal..

bude sa prepúšťať (už sa prepúšťa), o prácu prijde približne štvrtina zamestnancov hlavne z pracovných agentúr, a dohodárov

pán Kaži máte sa na čo tešiť.. a ty "hranol" tiež..

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

no, takze mame vyssie dane.... strasne sa tesim, ze pribudne v rozpocte vela penazi, konecne bude na veci, na ktore nikdy nebolo, huraaaaaaaa! vlasto, dufam, ze sa prides potesit..... :mexickavlna:

http://ekonomika.sme.sk/c/6626668/poslanci-smeru-schvalili-koniec-rovnej-dane-pozrite-si-hlavne-zmeny.html

do pozornosti zaujemcov o tieto veci odporucam, nech si najdu prispevok do rozpravy od lubosa blahu... to je tento - http://img.topky.sk/320px/1132860.jpg myslela som lavicovych zaujemcov, ostatnym doprajem pokojne nervy...

• Pridať bod 1

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov