Skočiť na obsah

Slovenskí prezidenti po roku 1993


pink

Ktorého ste brali najviac ako človeka na mieste ?  

9 členovia hlasovali

  1. 1. Kto nás reprezentoval najlepšie ?

    • Michal Kováč
    • Rudolf Schuster
    • Ivan Gašparovič
    • Andrej Kiska
  2. 2. Kto nás reprezentoval najhoršie ?

    • Michal Kováč
      0
    • Rudolf Schuster
    • Ivan Gašparovič
    • Andrej Kiska


Odporúčané príspevky

 

A mne z toho vychadza, ze SMER, ci aj Fico?  - proste nedali mu velku sancu na uspech. Smeraci nechcu aby uspel. 

a preto sa pán Kaliňák "čudujú", prečo by mal podať Fico demisiu.

zostať medzi dvomi stoličkami je to posledné, čo by mister Fico a jeho parťáci chceli. leda v najhorších snoch.

ale ktovie, možno má už vládnutia a zodpovednosti a nasľubovaných istôt dosť a potrebuje na staré kolená odpočívať v pokoji : )

prezident Robert Fico. nie, ani to neznie dobre.

 

weirdo,

ani pri jednej voľbe menšieho zla nebolo to menšie zlo až tak veľmi menšie ... len prijateľnejšie, trochu : )

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

a možno to nakoniec dopadne tak že Fico voľby nevyhrá a Smer sa bez neho v čele začne prepadať ... 

 

 

lopata, ze zrovna ty opises idealnu situaciu pre krajinu, by ma nenapadlo, ale suhlasim :)

 

radsej nech Fico nevyhra, nech dostane sancu vyzrat si upadok krajiny na cele tej svoloce. takisto nepotrebujeme dalsieho prezidenta "akoby clena Smeru".

 

btw game, nemyslim, ze volba Kisku je mensie zlo, ani Prochazku s Knazkom (i ked u tychto mam nejake nazorove vyhrady, ale budiz, mensie kompromisy OK).

Možno to aj tak bude :) http://hn.hnonline.sk/slovensko-119/videokomentar-sefredaktora-hn-smer-ohlasil-svoj-pohreb-598454

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

http://video.tyzden.sk/eugen-korda/2013/12/18/kiska-ficovi-sutazme-ferovo/

 

Co mal napisane je to dobre, skoda ze to nehovoril.  

 

Pozerajme si videa,debaty - kludne si v I.kole vyberajme a volme toho co je nasim nazorom najblizsi - aj v II.kole. Nebojte sa ze vyhra Fico - nevyhra,keby aj ... tak co. Oslabi to mozno smer. Mozno. Mozno nie - jeho podla mna smeraci - volici nebudu volit - nechcu aby bol prezident a ich uz nieje tak vela.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

On nema ziadnu sancu vyhrat ako premier. Mal by ju velmi malu keby podal demisiu. Ak chcel byt prezidentom tak mu to nedovolili - drzia ho za gule. Alebo oni si neveria,nemali ziadneho ineho kandidata a to realne nemaju.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

nemám tušenie, weirdo, aj to tam píšem kdesi vyššie.
pre mňa na základe človečích sympatií väčšie zlo majster Fico. priveľmi mi pripomína a stále viac mečiara, a tomu vážne nemôžem prísť na meno. ale Fico nie je Mečiar, samozrejme, a za tri mesiace sa môže vyvrbiť ešte kdečo. netuším, kto bude pri voľbách aké zlo ... a ako dopadne prvé kolo.
jednoducho neviem. neželám si pána premiéra Fica ako prezidenta, ale prekáža mi aj ako preceda/premiér, ale to mi prekáža aj zopár iných kandidátov.

uvidíme. ešte je skoro.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

hm, bežia tu dve paralelné prezidentské témy, tak je asi jedno kam napišám svoj názor ;)

 

pre mňa na základe človečích sympatií väčšie zlo majster Fico. priveľmi mi pripomína a stále viac mečiara, a tomu vážne nemôžem prísť na meno. ale Fico nie je Mečiar, samozrejme, a za tri mesiace sa môže vyvrbiť ešte kdečo. netuším, kto bude pri voľbách aké zlo ... a ako dopadne prvé kolo.
 

tak či tak je to tam kde aj bolo pred 5 či 10rokmi, zase je to o menšom/väčšom zle :(

 

v prvom kole sa rozhodujem medzi Procházkom a Osuským. v tom druhom uvidíme podľa toho kto do neho postúpi s Ficom. nemám problém v ňom hlasovať za niekoho z tria Kňažko - Kiska - Procházka. ak sa tam dostane Čarnogurský, so zdvihnutým žalúdkom a štipcom na nose mu pôjdem dať hlas. ALE v prípade duelu Fico vs. Hrušovský pôjdem (a pokojne ma tu za to všetci rozkusnite cez poly) a just to hodím Ficovi. Fica teda nemusím, ale z Hrušovského je mi na blití velebnosti. fakt že vôbec niekoho napadlo nominovať Hrušovského nasvedčuje buď tomu že je celá Ľudovo-demokratická platforma modrých socialistov v úplnej personálnej mizérii, alebo nakomplet mimo reality, prípadne oboje dokopy.

 

tak, a teraz fšetci do mňa :zubiska:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ja som chcel a napisem smerak,ale ja fica pojdem tiez volit proti Hrusovskemu. :) A nie kvoli tomu aby sa smer rozpadol a vyhral fico - hrusovsky,je hrusovsky. Aj Fico ma nazor -hrusovsky nie. Fico ho povie niekedy(malokedy),je sprosty na95% ale co je Hrusovsky?

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

clovece,

 

nie je prečo do teba, aspoň teda pre mňa nie, pretože o tom, že zasa to raz bude o voľbe medzi menším a väčším zlom, som tu písala už pred časom ...
nechce sa mi hľadať, ale je to kdesi tu ... : )

akosi veľmi často kdejaké voľby dopadajú ako voľby väčšieho a menšieho zla, na poslednú chvíľu sa národ spamätá, alebo ako rebelantstvo, a potom sa nestačíme čudovať.
čiže to teraz fakt ešte zďaleka nie je o tom, čo bude menšie - väčšie zlo, máme ujasnené, koho nechceme, ale čo tu všetko ešte môže byť, kto čo povedať, ako prepáliť kampaň, ... je hudba najbližšej budúcnosti.
 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

A nie kvoli tomu aby sa smer rozpadol a vyhral fico - hrusovsky,je hrusovsky. Aj Fico ma nazor -hrusovsky nie. Fico ho povie niekedy(malokedy),je sprosty na95% ale co je Hrusovsky?

áno aj o tom to je. pamätá si niekto či Hrušovský vôbec niekedy jasne povedal svoj názor na čokoľvek, dokázal zaujať jednoznačné stanovisko a obhajovať ho, trebárs aj za cenu straty popularity u nejakej časti voličov? tiež už som to písal tu na fóre, Čarnogurský nech už bol aký bol ako šéf KDH, ale bol čitateľný, mal vyhranené názory s ktorými nemusel každý súhlasiť, ale dokázal si za nimi stáť. v porovnaní s ním vychádza Hrušovský len ako obyčajný oportunista.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

a co? ocakavas odo mna bod?

 

------------

Pockal som 10 minut pofajcil , clovek2 ja s tebou suhlasim.(bod nedostanes mam precerpany limit)

 

--------------------------------------

http://www.sme.sk/c/7044675/anketa-co-hovorite-na-kandidaturu-roberta-fica.html

 

Ti ludia su odtrhnuty od reality(bratislavcania). Trepu blbosti.  vy si ozaj myslite ze fico vyhra?  Preco nevyhral v BB, kvoli silnej osobnosti Kotlebu?

Iste, ale co myslite ze smeracky volici vidia radi utekat 83 kolesarika niekam prec - oni to budu tolerovat splasenemu zajacovi - myslim zviera . Ficovi ? Slubovatelovi istot? Neverim. Fico podla mna nebude ani v II.kole.

 

To este ako sa budu 3 mesiace vytacat kto bude predsedom vlady, a ci predsedom strany.

 

Smer volic tiez nieje blbec. Onic vacsi ako SDKU volic. vsetci v tej ankete co sa vyjadrili su podla mna blbci(nedocital som 3,4 poslednych).

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

SDKU tymto u mna definitivne skoncilo.

 

Co tu stale omielate vacsie - mensie zlo? Ake zlo je Kiska, Prochazka, Knazko? ok nemusia sa uplne zhodovat s predstavou charizmatickeho lidra s vyzorom Ronalda Reagana, ale doprcic. Su daleko najlepsi z toho, co sme tu za poslednych 25 rokov mali (ak neratam Ivetu), plus prvi dvaja menovani su prakticky nepopisane listy.

 

Vyber mensie - vacsie zlo tu bolo v 2. kole pred 10 rokmi - vtedy sme volili medzi strasnou k***ou a len o cosi mensou k***ou. Sucasna situacia taka moze byt len vtedy, keby presiel Hrusak, no je nadej, ze sa tak nestane.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 5 mesiacmi...

Ja som ho v nedelu pocuval - vtedy som aj robil a zarobil. Ale mna to prekvapilo rozpraval rozumne(nove veci myslim - nie centes a podobne). A tipnem novych sudcov nebude menovat.

 

---------------------

 

A Kiska - zatial zbiera body  - forumacka co bola smutna - nie ze volila,ale bola smutna ze sa tam dostal Kiska - dufam uz smutna nieje.

Tak isto ja dufam , ze o pat rokov nebudem smutny. Myslim ze som spravil zle rozhodnutie pri volbe Kisku.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Andrej Kiska zložil prezidenstký sľub,

 

do našej  ankety  tu vyššie je už pripísané jeho meno - je na ňom, akým bude prezidentom, nezabudnite ho potom hodnotiť ... : )

 

 

post-3-0-13066300-1402827594.jpg

 

z jeho prvého prezidentského prejavu :
 

....

"Obávam sa takej nespokojnosti, ktorá ústi do hlbokého rozčarovania, bezradnosti, rezignácie až ľahostajnosti k tomu, čo sa u nás a okolo nás deje."

"Podľa štatistík na Slovensku v priemere nikdy nebolo lepšie. V priemere sa ľudia materiálne nikdy nemali tak dobre ako dnes. Nikdy v histórii sme neboli slobodnejší, a ako štát bezpečnejší. Napriek tomu väčšina ľudí na Slovensku nie je presvedčená, že ideme správnym smerom, ani nemá pocit, že aj oni sami sú súčasťou úspechu."

"Ako prezident budem povzbudzovať ľudí, ktorí nie sú spokojní s tým, čo sme dosiahli. Ktorí nerezignovali, zachovali si ideály, vyznávajú slušnosť a morálku, pomáhajú, prispievajú - alebo chcú prispieť - k tomu, aby sa dobrý pocit nekončil za dverami ich súkromia."

"Ako prezident budem klásť otázky v mene občanov, v mene svojom, v mene toho, aby sa problémy skutočne riešili. Som presvedčený, že toto je významná povinnosť a úloha prezidenta: počúvať ľudí a pýtať sa v ich mene. Klásť otázky, hľadať poctivé odpovede, a povzbudzovať riešenia."

"Nedávna finančná kríza ukázala nielen nám, že cesta k prosperite nie je ani zaručená, ani automatická. Udalosti na Ukrajine nás zasa znepokojili, že ozbrojený konflikt môže vypuknúť bližšie k našim hraniciam, než sme boli ešte celkom nedávno ochotní pripustiť. V Európe sú znovu aktuálne otázky bezpečnosti."

....

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

dokopy, veď to tam je napísané, to píšeš len aby si silou-mocou niečo napísal?

Jasne som napísal, že hľadám kompletný zvukový záznam. Keď o ňom nevieš, tak si môj príspevok nevšímaj. Radšej sa zamysli nad sebou, v každom príspevku máš najmenej dve hrubé chyby. 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov