Skočiť na obsah

Predčasné parlamentné voľby 10. 3. 2012

Predčasné parlamentné voľby marec 2012  

19 členovia hlasovali

1. 1. Komu dáte svoj hlas ?

• 1. Zelení
      0
    • 2. KDH
    • 3. SDĽ
    • 4. SNS
      0
    • 5. Obyčajní ľudia - Nezávislé osobnosti
    • 6. SaS
    • 7. Právo a Spravodlivosť
      0
    • 8. Náš kraj
      0
    • 9. Strana zelených
      0
    • 10. Ľudová strana - Naše Slovensko.
    • 11. Smer-SD
    • 12. Zmena zdola - Demokratická únia Slovenska
    • 13. Národ a Spravodlivosť - naša strana
      0
    • 14. KSS
      0
    • 15. Strana Rómskej únie na Slovensku
      0
    • 16. Most-Híd
    • 17. 99 percent občiansky hlas
      0
    • 18. ĽS-HZDS
    • 19. Strana + 1 hlas
      0
    • 20. Robíme to pre deti - SF
      0
    • 21. Obyčajní ľudia
      0
    • 22. SDKÚ-DS
    • 23. Strana občanov Slovenska
      0
    • 24. SMK
      0
    • 25. Strana slobodné slovo - Nory Mojsejovej
      0
    • 26. Strana živnostníkov Slovenska
      0
    • Nebudem voliť
      0

Odporúčané príspevky

Zverejnené

2, 5% pre OL a SaS iba ukazuje, ze to su stratene hlasy pre pravicu.

a nie sú náhodou práve SDKÚ, KDH tí, čo laškujú s druhou stranou barikády

alebo si to myslel tak, že OL a SaS nepotrebujeme a ich hlasy by boli platnejšie u prvých dvoch spomínaných?

vtedy by tie tančeky so SMERom neboli?

Zverejnené

tomassi

OL iba nedavno hlasovali spolu so Smerom a SNS /zrusenie transformacie nemocnic/ ale nejde o to. OL sice su v koalicii nepouzitelni, ale iba za predpokladu, ze stranu ovlada Matovic, to vsak po volbach za urcitych - nie tak nepravdepodobmych okolnosti nemusi byt pravda. Pri takej kandidatke si nemozme byt isti nicim, niektori kandidati by nemali problem ist so Smerom a SNS.

Je celkom mozne, ze pravicove strany vo volbach ziskaju vacsinu. Bolo by vsak chybou opatovne uvazovat o koalicii SDKU, KDH, Most, SaS, OL /tu je uplne jedno, kto sa prekruzkuje do parlamentu/, nebola by to stabilna vlada. To uz nech sa radsej KDH zhovadi so Smerom. Dalsi pokus na rok, dva.. je iba mrhanim casu a to si teraz nemozme dovolit.

Zverejnené

neviem, asi som idealista,

ale myslím, že by sa to pod Mikim udržalo - alebo aspoň SMER odpísať, neísť s ním

ukázať mu už teraz, že s ním nepôjdem

šak sú to zločinci: tu nejde o nejaké sitká alebo byty

oni stoja za ľuďmi ako Harabín, Trnka, . . . z nevinného dievčaťa spravili zločinca, rozpútavajú národnostnú neznášanlivosť z Novembra 89 robia lusknutie prstom

vládou s nimi z nich všetko zmyjú

tak ako chceli umyť Mečiarove paprče v roku 2006

ak by KDH povedalo jasné NIE SMERákom,

tak Matovičovu zlátaninu hádžem do koša a volím ich

Zverejnené

tomassi

Ja ti rozumiem, ale myslim si, ze treba uvazovat triezvo. Ak by SDKU, KDH a Most mali dost mandatov na vytvorenie vlady, Fico by mohol na KDH zabudnut. Ak by vsak k zostaveniu vlady pravica potrebovala OL a SaS, bol by som za kazdu inu variantu, lebo na srandicky teraz nie je cas ani priestor.

V Smere, HZDS a SNS su zlocinci, takisto ako v KDH a SDKU. V OL a SaS budu zlocinci, ked budu mat prilezitost, zatial ich vela nemali ..a ani nebudu a mat. Nedavno sme v inej teme porovnavali, kto kolko ukradol. S prehladom vyhrava lava strana spektra. Pri rozhodovani koho pojdem volit sa vsak neriadim iba tym. Politici okrem toho ze kradnu a dristaju dve na tri, este schvaluju zakony, riadia ministerstva, vypisuju a realizuju verejne sutaze, riadia stat, vplyvaju na zivoty nas vsetkych a za to vsetko nesu, ked uz nie trestnopravnu, tak aspon politicku zodpovednost. Matovic so svojim konceptom nema ambiciu niest zodpovednost za nic. Vo volbach nevolim iba charakter, ale aj schopnost riadit stat a nieco zmenit a tuto OL padaju mimo moje sito

Zverejnené

2, 5% pre OL a SaS iba ukazuje, ze to su stratene hlasy pre pravicu.

OK je to jasne co hovoria a pisu, teda? Dead, povedz presne, kto voli KDH,SDKU, MOSt. Mozno by sa nejaka strana stade dala vyhodit. Teda v koalicii so Smerom bude minimalne jedna strana MOST, ci dve KDH, mozno aj tri s SDKU. Aj keby SNS nebola v parlamente, ak keby mal Smer 70 mandatov.

Protse keby volby dopadli tak ako posledny prieskum je vo vlade smer. Z nejakou pravicocou stranou.

Ja niesom pravicovy(ja by som aj rad bol, len neviem co to znamena, podla mna aj lavicovy volic chce zivot bez korupcie,bez prizivnictva)) volic(resp. volic tradicnych pravicovych stran). Smer nebudem ale volit nikdy(kvoli debilizmu a korupcii). Porad mi co mam volit. Smer nie, ale ako ich mam dat dole? Tu lavicovu koaliciu? Ja som odisiel od HZDS aj SNS a chcem uz nieco ine.

Snad nechces tvrdit ze OL, ci SaS pojde so Smerom do koalicie.

===========

Proste dead nech povie co mame volit, aby smer nebol pri moci. Pr. vol KDH a Smer je odstaveny. Resp. vol Most a .

Alebo nech povie, vol.. aby si posilnil lavicu.

Zverejnené

http://boriskacani.blog.cz/1112/prieskumy-a-utrhnute-vagony

Zaujimava diskusia.

Naco je vam 150 poslancov zo strany SDKU,MOST,SMER ci este nejakych. Ved to je len na pritaz, vid posledne, tazke matematicke kalkuly, kto ako sa ma zachovat pri hlasovani. Pri tajnej volbe uplna hroza.Nevedeli si to odkontrolovat tak to museli zrusit.

Mame 150 poslancov, lebo je ich vraj tazsie skorumpovat ako dajme tomu 10tich. Ale u nas netreba korumpovat ani 10. Staci si kupit dvoch Dzurindu a Fica.

Fedor si na kontrolu tajnych sluzieb vymyslel(resp. pre seba si chcel najst miestecko), ze kontrolorom bude jeden za SMER a ON. Lebo podla jeho slov to inak nejde.

Ja si myslim, ze by slo. Minimalne staci hlasovat tak, aby tam Fedor nebol.

Zverejnené

Mame 150 poslancov, lebo je ich vraj tazsie skorumpovat ako dajme tomu 10tich. Ale u nas netreba korumpovat ani 10. Staci si kupit dvoch Dzurindu a Fica.

Keby to bola pravda, tak neexistuju pripad,y ked hlasovanie zavisi na jednom, dvoch poslancoch, ktori si z nejakeho dovodu postavia hlavu. Keby to bola pravda, tak vladna koalicia vzdy, bez problem a bez diskusii presadi akykolvek navrh. Ale takto to nefunguje, ze?

Naco je vam 150 poslancov zo strany SDKU,MOST,SMER ci este nejakych. Ved to je len na pritaz, vid posledne, tazke matematicke kalkuly, kto ako sa ma zachovat pri hlasovani

Hovori sa tomu zastupitelska demokracia. Kludne si mozes predstavit, ze strana, ktora ziska relativne najvacsi pocet hlasov ziska dokonale zastupenie rovnajuce sa 100% hlasov v NRSR - bez poslancov, jednoducho by sa stanicke gremium na niecom rozhodlo a to by sa kludne mohlo stat ustavnym zakonom.

Nie ze by toto co je teraz bolo dokonale, ale spominane ulety by viedli este ovela horsim vysledkom.

Zverejnené

Alebo najkrajsi priklad, je KE danovy urad.

Mate alternativu, ze vas okradne bud ficova skupina alebo miklosova. Nic ine, ziaden zdravy rozum, dokonca ani ziaden rozdiel v cene. To uz vyzera na kartelovu dohodu. Okradnu vas presne o tu istu sumu.

Zverejnené

Danovy urad su uradnici, nie voleni zastupcovia. Ale je mozne, ze tam proste krasne kvitne korupcia a logickym vyvojom sa stabilizovali ceny na ako-tak rovnovaznej urovni, ktora je akceptovana uradnikmi bez ohladu na to, kto prave sedi na magistrate. Vzhladom na nareky vyssie potom ale pochybujem, ze by zrusenie poslancov malo nejaky pozitivny vplyv na to, co robia konkretni uradnici.

Zverejnené

Ústredná volebná komisia (ÚVK) dnes zaregistrovala kandidátky všetkých 26 politických subjektov, ktoré sa budú uchádzať o priazeň voličov v marcových parlamentných voľbách.

Členovia komisie zároveň vyžrebovali čísla, ktoré budú uvedené na hlasovacích lístkoch jednotlivých strán:

1. Zelení

2. KDH

3. SDĽ

4. SNS

5. Obyčajní ľudia - Nezávislé osobnosti

6. SaS

7. Právo a Spravodlivosť

8. Náš kraj

9. Strana zelených

10. Ľudová strana - Naše Slovensko

11. Smer-SD

12. Zmena zdola - Demokratická únia Slovenska

13. Národ a Spravodlivosť - naša strana

14. KSS

15. Strana Rómskej únie na Slovensku

16. Most-Híd

17. 99 percent občiansky hlas

18. ĽS-HZDS

19. Strana + 1 hlas

20. Robíme to pre deti - SF

21. Obyčajní ľudia

22. SDKÚ-DS

23. Strana občanov Slovenska

24. SMK

25 Strana slobodné slovo - Nory Mojsejovej

26. Strana živnostníkov Slovenska

http://tvnoviny.sk/sekcia/spravy/domace/mojsejovej-vyzrebovali-do-volieb-cislo-25.html

Zverejnené

takže už máme aj anketku :) ako super ... bude aj vidno kto ako hlasoval ? či tu máme napísať načo sme klikli aby Leg / možno sa zjaví / mal pekné sny :D ... ok zatiaľ 99% :) :D

Zverejnené

na všeobecné prianie a pílenie uší hlasovania chtivými fórumákmi je k téme

pridaný anketový formulár : Komu dáte svoj hlas.

Politické strany si vylosovali čísla do volieb (zoznam)

Ústredná volebná komisia (ÚVK) dnes zaregistrovala kandidátky všetkých 26 politických subjektov, ktoré sa budú uchádzať o priazeň voličov v marcových parlamentných voľbách.

Členovia komisie zároveň vyžreovali čísla, ktoré budú uvedené na hlasovacích lístkoch jednotlivých strán.

Čítajte viac: http://volby.sme.sk/c/6187831/politicke-strany-si-vylosovali-cisla-do-volieb-zoznam.html#ixzz1gzetD3b

strany a hnutia sú zoradené podľa dnes vyžrebovaných čísel.

písať k hlasovaniu a dianiu pred voľbami svoj komentár a postrehy nech sa páči aj naďalej v téme :)

Zverejnené

Som rád že 99% plnú svoju úlohu - Smeru odoberá hlasy. Len tak ďalej, aj keď si myslím, že to budú len zlomky percent a beztak asi vyhrá hranol. Slováci asi majú radi adrenalínové športy.

Zverejnené

- takže ja tam s patričnou dávkou hanby hodím č. 5

za čo sa hanbiť nebudem budú krúžky: 132, 134, 135, 136

akúsi reakciu na deadove príspevky ponúka vo svojom ostatnom blogu Fedor Gál

Ne, že bych věřil, že pravda a láska někdy zvítězí nad lží a nenávistí, ale proto, že ten zápas má, sám o sobě, smysl.

http://www.fedorgal.cz/blog/index.php?itemid=284
Zverejnené

Proste dead nech povie co mame volit, aby smer nebol pri moci.

Odpoved sa da jednoducho, nevolte Smer. Volbou OL a SaS vsak Smeru nijako neublizis, ani jedni nemaju na to, aby postavili alternativu voci Ficovi, to mozes rovno volit Noru z Peresa, vysledny efekt bude taky isty.

tomassi

ale ano, dolezite nie je vyhrat, ale zucastnit sa :)

Zverejnené

dead navrhuje ako jednoduchú odpoveď - nevoľte SMER. je to odpoveď jednoduchá, nenúti k hlbšiemu zamysleniu a znamená len jedno : nerozmýšľaj zaraď sa do radu a voľ koho chceš len nie SMER.

ja navrhujem : porozmýšľaj, obzri sa dozadu na uplynulý rok a pol, rozmysli si rôzne alternatívy, skús sa obrazne pozrieť do budúcnosti a potom si voľ koho chceš prípadne aj stranu SMER. za svoju voľbu si nesieš len ty sám aj svoju zodpovednosť pred svojím svedomím.

Som rád že 99% plnú svoju úlohu - Smeru odoberá hlasy.

som rád že sa potvrdila moja teória o strane 99 %.

Zverejnené

ja navrhujem : porozmýšľaj, obzri sa dozadu na uplynulý rok a pol, rozmysli si rôzne alternatívy, skús sa obrazne pozrieť do budúcnosti a potom si voľ koho chceš

Ja som predpokladal, ze slimak si uz torturou, ktoru si opisal presiel. Ked citas a odpovedas na odpoved, je dobre precitat si aj otazku, ktoru som mimochodom citoval :)

Zverejnené

som rád že sa potvrdila moja teória o strane 99 %.

Aka teoria, ze 99% je vytvor vyrobeny len aby poskodil SMER? A to potom plati, ze SMER je vytvor vyrobeny len aby poskodil HZDS, ano? SaS je vytvor vyrobeni len aby poskodil SDKU - cize aj toto su nejake umele strany, vyrobene len s tymto ucelom....a ako jedina prava a skutocna ti vyjde asi len VPN :P
Zverejnené

takže voliči SMERu trpia okrem alkoholizmu aj stihomamom?

Zverejnené

Tazko povedat.... myslim, ze volici SMER-u maju spolocne hlavne to, ze tuto stranu volia. Takze uplne logicky nemozem vylucit, ze aj medzi nimi sa najdu inteligentni, rozumni, premyslajuci a samostatni ludia, co netrpia stihomamom :)

Zverejnené

Mna zaujalo kolko malo prieskumov v poslednej dobe je a to mame dva mesiace - prieskumov pred volbami? Cim to je? Nebolo v minulosti, ze kazdy mesiac boli aj tri a pravidelne okolo 15.teho? Potom dalsie prieskumy oblubenosti a neoblubenosti politikov? Prieskumy si dali robit aj samotni ministri.

Naposledy si prieskum objednala a dala zverejnit slovensky rozhlas a televizia? NIekedy prieskumy robil aj statisticky urad? Za Fica sa to zatrhlo?

To naozaj je tu kriza a kazdy setri? Inak ta Gorila vyniesla ,ze penta si robi -- oprava da robit prieskum nie na 1000 respondentoch ale 3000. Tiez zaujimave.

Stavkove kancelarie na tom zrejme inak nebudu.

Niekedy sa vraj ficovolici hanbili priznavat, ci to HZDS volici? Proste v prieskumoch mali mensie preferencie ako v skutocnych volbach? myslim, ze posledne obdobia to bolo pri SDKU. Hanbia sa? No neviem? Ale v nasom prieskume SDKU, KDH a MOST 0 bodov.

Zverejnené

Tazko povedat.... myslim, ze volici SMER-u maju spolocne hlavne to, ze tuto stranu volia. Takze uplne logicky nemozem vylucit, ze aj medzi nimi sa najdu inteligentni, rozumni, premyslajuci a samostatni ludia, co netrpia stihomamom :)

správne rozmýšľaš. :yes_yes: napriek snahám niektorých pravicovo založených označovať voličov ľavicových strán ako opilcov (napr. 99% kolegov opilcov z toho 90 % volí SMER a jediný správny nealkoholik, inteligent, pracant proste záchranca populácie volí pravicovú stranu :) ) či príživníkov a podobne. rôzne predvolebné prieskumy jasne ukazujú že voliči preferujúci ľavicové strany sa drukujú zo všetkých vrstiev spoločnosti.
Zverejnené

http://www.sme.sk/c/6196885/uhliarik-nezvladol-obhajobu-transformacie-tvrdi-hrusovsky.html

http://spravy.pravda.sk/buduca-vlada-musi-byt-proeuropska-a-proslovenska-vyzyva-hrusovsky-11l-/sk-volby.asp?c=A111228_151207_sk-volby_p12

Kde maju predsedu? Tema je o niecom inom, ale je ich. Vyhrada vo svedomi - musim si to precitat.

Hrusovsky je velmi zabavny, dnes musel mat tlacovku. Na rokovani s lekarmi ku koncu nebol on?, ved Kollar stale len uz do parlamntu utekal.

On nieco vycita SaS?, a on bol pri rokovaniach a mal zabezpecit plnenie? A je za transformaciu,ale proti jej zruseniu sa nepostavil?

Pentliarik sa mi zda ovela priamejsi(rovnejsi) clovek ako cele KDH. Vravim, keby povedal, ze predajme to , x,z,y za 1 korunu ho volim hned.

Inak ten Hrusovsky co chce zostavovat so 6 poslancami? Aj to uz ma mozno 3 clenmi Smeru? Ci uz vsetci 6 su v nom?

Budúca vláda musí byť proeurópska, proslovenská, odvážna a zodpovedná, myslí si predseda parlamentu Pavol Hrušovský (KDH).

Čítajte viac: http://spravy.pravda.sk/buduca-vlada-musi-byt-proeuropska-a-proslovenska-vyzyva-hrusovsky-11l-/sk-volby.asp?c=A111228_151207_sk-volby_p12#ixzz1hqqqUk5t

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov