Skočiť na obsah

Predčasné parlamentné voľby 10. 3. 2012

Predčasné parlamentné voľby marec 2012  

19 členovia hlasovali

1. 1. Komu dáte svoj hlas ?

• 1. Zelení
      0
    • 2. KDH
    • 3. SDĽ
    • 4. SNS
      0
    • 5. Obyčajní ľudia - Nezávislé osobnosti
    • 6. SaS
    • 7. Právo a Spravodlivosť
      0
    • 8. Náš kraj
      0
    • 9. Strana zelených
      0
    • 10. Ľudová strana - Naše Slovensko.
    • 11. Smer-SD
    • 12. Zmena zdola - Demokratická únia Slovenska
    • 13. Národ a Spravodlivosť - naša strana
      0
    • 14. KSS
      0
    • 15. Strana Rómskej únie na Slovensku
      0
    • 16. Most-Híd
    • 17. 99 percent občiansky hlas
      0
    • 18. ĽS-HZDS
    • 19. Strana + 1 hlas
      0
    • 20. Robíme to pre deti - SF
      0
    • 21. Obyčajní ľudia
      0
    • 22. SDKÚ-DS
    • 23. Strana občanov Slovenska
      0
    • 24. SMK
      0
    • 25. Strana slobodné slovo - Nory Mojsejovej
      0
    • 26. Strana živnostníkov Slovenska
      0
    • Nebudem voliť
      0

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Ostiepok mozno...aj ked, nenarokuju si ho nahodou aj Poliaci?

A bryndza je od rumunskych valachov, takze jasny import :P

Bryndzu sme si nárokovali aj my a je uznaná ako tretí slovenský výrobok pod ochranou EU. To, čo k nám dotiahli rumunskí valasi bol prechodza dnešnej bryndze a nie to, čo sa u nás ešte aj dnes vyrába.

A tu je link na históriu bryndze na Slovensku.

http://www.euroinfo....venska-bryndza/

Zverejnené

Bryndzu sme si nárokovali aj my a je uznaná ako tretí slovenský výrobok pod ochranou EU. To, čo k nám dotiahli rumunskí valasi bol prechodza dnešnej bryndze a nie to, čo sa u nás ešte aj dnes vyrába.

Ved presne tak som to myslel - ze strasne vela veci, ktore povazujeme za "origoš slovenske" su original z uplne inych krajin a od uplne inych narodov. Pretoze keby sa podobne odmietalo vsetko cudzie, zahranicne a neslovenske, nebola by ani bryndza, ani ochranna znamka EU.

Ale uznavam, ze niekedy to vyzera smiesne. Trebars ako ten tucny bradaty typek na billboarde SNS - postavicka z Ruskej mytologie, oblecena v reklamnych farbach Coca Coly, s nasivkou SNS. :)

Zverejnené

DO volieb by mala ísť aj hudobná strana pre každého. Jedným z jej lídrov by mal byť líder kapely Horkýže slíže. V jej programe by malo byť aj spievanie na úradoch.

Tak neviem, mám strašnú dilemu, komu dám hlas. Či im, alebo Mojsejke. Ale ešte počkám, kto do volieb ešte vyskočí.... Ech, keby sa taká Mojsejka dostala do parlamentu, Víťazoslav Móric by mal zdatného nasledovníka. :zubiska:

Mimochodom. Marek Uram je na kandidátke Slovenskej Národnej Strany.... :o

Zverejnené

kandiduje už aj Zedník, Uram strieda Lukáča, . . .

už len čakám, kto ako prvý príde s geniálnym nápadom

a na svojej kandidátke nechá miesto č. 38 prázdne

• Pridať bod 1
Zverejnené

Zoznam strán a hnutí ako odovzdali kandidátky

1/ Ľudová strana - Naše Slovensko

2/ Strana slobodné slovo - Nory Mojsejovej

3/ Most-Híd

4/ Smer-SD

5/ KDH

6/ ĽS-HZDS

7/ KSS

8/ SDKÚ-DS

9/ SMK

10/ SaS

11/ Strana zelených,

12/ Náš kraj

13/ Strana Rómskej únie na Slovensku

14/ Strana živnostníkov Slovenska

15/ SNS

16/ Strana + 1 hlas

17/ Zelení

18/ Obyčajní ľudia

19/ Národ a Spravodlivosť - naša strana

20/ SDĽ

21/ Obyčajní ľudia - Nezávislé osobnosti

22/ Strana občanov Slovenska

23/ 99 percent občiansky hlas

24/ Robíme to pre deti - SF

25/ Právo a Spravodlivosť

26/ Zmena zdola - Demokratická únia Slovenska

http://m.tvnoviny.sk/index.php?article_id=616203

Je tu zopár takých straničiek, o ktorých som ešte ani nepočula.

Ale možno "sa" aj tie "zviditeľnia", tak ako svoju straničku "zviditeľňuje" Norika M. :ermm:

Zverejnené

2x zeleni, 2x ludova strana, narod a spravodlivost vs. pravo a spravodlivost....cool. Niektori nemaju fantaziu, ini kopiruju od susedov co sa len da :)

Zverejnené

chcelo by to tu uz tu anketu

nech sa mozem uz aj ja do niekoho navazat :)

Zverejnené

matovic ma viac % ako sas... fuha, tak tieto volby budu zaujimave, netrufam si tipnut vysledok...

Nemyslím si, že by sa prieskumom verejnej mienky mala prikladať nejaká prílišná vážnosť.

Veľa ľudí niekde "klikne" možno len z recesie :smile1:

Zverejnené

Smer 43,9%

Sú dve možnosti. Buď Slováci sú skutočne tak BLBÝM národom alebo už nevidia nič čo by im pravica mohla ponúknuť. Ale nečudujem sa im. Pravica na Slovensku je roztrieštená a v hlbokom morálnom úpadku.

V každom prípade, aj keď sa snažím byť optimista, tak vidím budúcnosť Slovenska veľmi čierne. Resp. nevidím tu žiadnu budúcnosť.

Voľte Smer a nebudete musieť chodiť na dovolenku do Grécka. Grécko príde sem aj samo. Ale blbá Slovač si nič iné ani nezaslúži. Želám vám aby ste si to vyžrali až do samého dna.

Zverejnené

velmi velky vyznam nie,

ale urcite to ukazuje smerovanie a zmyslanie ľudí

pre OĽ je prekonanie 5% veľmi dôležité, tak ako bolo pre nich dôležité prekonanie 3%

- nehovorím o financiách, ale naberaní nových hlasov (vedia, že ich hlas neprepadne)

SaSka je najväčšie prekvapko

neviem ako si vysvetliť 10% pre KDH

azda len celkovym poklesom volicov

- KDH ma pevnu zakladnu

alebo aj tym, ze zasnubami so SMERom,

opat na svoju stranu pritiahli volicky s fotkou VM vo svojom spevniku

cca 40% pre SMER nie je ničím prekvapivým,

jedná sa o dlhodobejší jav

alebo ako raz povedal MAGOR - Ivan Martin Jirous

"TENTO NÁROD JE Z OSMDESÁTI PĚTI PROCENT BLBEJ JAK HOVNO"

Zverejnené

Smer bude mat 40% len ak bude nizsia ucast. Odkial by zobrali navyse volicov? 5% je zhruba 120 000.

Ja sa skor cudujem tym 20,2% ludi co volia tie dve podarene strany.

Dohodnu sa s lekarmi, potom slub nedodrzia a vyhovaraju sa na SaS,ze im zrusil transformaciu nemocnic. To, ze klamu OK, na to si zvykli. Ale to, ze este aj Bugar hlasuje za zakon,ktory zrusil transformaciu a pinduje na SaS, to chce psychiatra.

KDH nema mat tiez preco viac volicov. Skor su tam velke minusky.

OL - s kolegom sa uz o politike ani nebavime. On ani nerad rozprava koho by volil. Vacsinou SDKU ci KDH(pritom je neveriaci). A pred vcerom, ked si precital clanok o ich kandidatke(zrejme aj diskusiu), tak tvrdil, ze silna kandidatka, ze ich bude volit. Ja tych ludi ani nepoznam. Ale ak tam najdem 4 slusnych ludi,nemam problem. Volit budem nepolitikov(co neboli vo velkej politike).

Zverejnené

Nestrašte 40%, to snáď nie, to nehovorte ani zo žartu! :huh:

Aj keď pravdepodobne tieto voľby budú mať účasť jednu z najnižších, SMER-áci si svoju voličskú základňu predsa len "podchytia", len aby sa nestalo, že ešte aj z toho mála ľudí časť z recesie bude voliť "veľkohubú" Noru.

Zverejnené

len aby sa nestalo, že ešte aj z toho mála ľudí časť z recesie bude voliť "veľkohubú" Noru.

to by mi neprekazalo... velkohuba nora neziska vela %, ale zato moze ficiakovi nejake to% uchmatnut... ze ma sas menej ako matovic, to ma prekvapilo... ja len dufam, ze ludia budu mat dost rozumu a matovicovcov volit nebudu..
Zverejnené

ja len dufam, ze ludia budu mat dost rozumu a matovicovcov volit nebudu..

v to dúfam aj ja

stačí ak budú na kandidátke OL krúžkovať pozície

127-146, prípadne 1, 2, 6, 64 a tak ;)

Zverejnené

Smer - 43,9 alebo vôbec nad 40 je prekvapivým ? je ... ale drží sa.

robia "to" evidentne lepšie ako veľký vzor mečiar, ten už mal po veľkom boome a cirkusových predstaveniach klesajúce percentá. smer nerobí cirkusové predstavenia, ide ako rozbehnutý vagón, furt sľubuje vlastne to isté, a percentá majú stabilné. žiak predbehol učiteľa.

aj keď Nora uchmatne nejaké percento, či Anička, či hocikto nejaké promile, tých 43 % je priveľa na ohrozenie.

Matovič a jeho slzavý výber nakoniec ani nie je prekvapivý, v podstate sa dištancoval od SaS, ktorý vlastne sklamal. rozložil pre nič vládu, a umožnil napríklad Ficovi predčasne zbierať body ... nakoniec ma neprekvapí, keď matovičovci predbehnú saskárov.

priveľa je tých strán.

Zverejnené

nerozumiem - neviem pochopiť,

prečo ľuďom prekáža veľký počet strán - aj keby ich bolo raz toľko

táto krajina je ešte stále veľmi poznačená akousi vidinou socializmu s ľudskou tvárou

- máš na to, aby si zozbieral dostatok hlasov, tak si založ stranu

- máš na to, aby si prekročil 3% dostaneš aj prachy

- máš na to, aby si prekročil kvórum zvoliteľnosti do parlamentu, tak sa tam dostaneš

nemáš na to: tak zanikneš, združíš sa, pohltia Ťa, budeš bojovať, . . .

na jednu stranu nechceme vládu jednej strany, ale aby tých kandidujúcich bolo tak akurát

Fico zoskupil pod seba lavicu a vytvoril jednotnú "ľavicu"

KDH nemá dostatočne silné témy, aby presadilo potenciál katolíckej krajiny

Liberáli sa tiež nevedia uchytiť

SDKÚ skostnatelo a stáva sa tým, čo kritizovalo - má smolu, že jeho volič premýšľa

zvýšme kvórum na 10%, zmeňme volebný systém, . . . možno pomôže práve to

Zverejnené

nie tak som myslela veľa strán, nech ich je hoci aj stodvadsať.

volieb sme tu už za tých dvadsaťniekoľko rokov zopár zažili, a strán neúrekom rovnako.

je to moja osobná nechuť, možno som videla vzniknúť a skapať priveľa straničiek ... tie myšlienky vo mne vyvolala vlastne poznámka, že jedna stranička odčerpá pár promile jednej druhej ... pritom je to kvapka v mori pri daných preferenciách.

ešte ďalší dôvod, v pohode, x strán dá dokopy podpisy, aký taký program, a koniec. sú na listine, a basta.

nestačíme sa čudovať, aké strany a kde sa nabrali, strany, o ktorých vedia možno len tí, ktorým strčili pod nos podpisový hárok, a tým končí propagácia, nikto o nej viac ani nečuje, len je na zozname.

aj na najnovšom zozname ich je x.

ktosi tu spomenul: dvaja zelení, dvaja takí, dvaja onakí, ...

profiluje sa tu silný Smer, masívne a dlho, akože sociálny, dobre. nemá konkurenta, a veľa drobizgu konkurenciou nebude ... práve sme to zažili.

pritom si myslím, že táto krajina, ktorá je doslova známa ako jedno veľké smetisko, by potrebovala aj zelených, ako soľ. dvaja rozdrobení nebudú konkurenciou nikomu.

stranička Robíme to pre deti - SF ... to je síce pekné, možno aj niekomu zoberú pár promile, ale nič neurobia.

časy, keď pomohlo založiť so silným finančným pozadím ANO a propagovať ju pre voľbu menšieho zla, sú dávno preč.

pokúsili sa, ľudia, ktorí majú na propagáciu peniaze, získali tváre a prišli ako meteor, len sami seba nezvládli.

teraz to skúšajú ďalší, využívajú uvoľnený mediálny priestor, program nemajú, ale evidentne majú za čo.

to je v poriadku.

ale možno práve tých pár promile pre nejakú okresnú stranu bude chýbať byť opozíciou, a budeme nadávať, že slováci sú blázni.

ale jo, tuším aj sú ... sme, potvrdzujeme to pravidelne

Zverejnené

jj

chýba strana s jasnou ideológiu

my sme SociálniDemokrati, KresťanskíDemokrati, Liberáli, . . .

SociálniDemokrati tú nie sú, je tu len banda ľudí hovoriacich to, čo chce väčšina počuť

KresťanskíDemokrati zakapali s odchodom "fundamentálneho-palkovho krídla"

Liberáli - vždy sa objavia len ako akýsi odpor proti súčasnej situácii

a teraz Matovičova kompilácia TheBestOf

duplom našou špecialitou sú strany, kt. stavajú na národnostnom základe, čo je totálna blbosť

aj keď MOST priniesol akúsi inováciu

problém je v národe, kt. potrebuje mať Jánošíka

a v tých Jánošíkoch, kt. nevedia odísť

viď susedné Česko ČSSD vs. ODS

- výmena predsedov nie je nič nezvyčajné

Zverejnené

1, Preferencie Smeru zvyknu byt nadhodnotene, vidiet to pri kazdych volbach. Volici Smeru asi tazko rozumeju tomu, co sa prave deje a nemyslim si, ze by Ficovi stupal pocet volicov, 880 000 je strop, ti nerozhodnuti su inde.

2, 5% pre OL a SaS iba ukazuje, ze to su stratene hlasy pre pravicu.

3, Udivuje ma, ako sa drzi SNS. Idealne by som to videl, keby NaS stiahla SNS pod 5% a obom by ostala otvorena huba

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov