Skočiť na obsah

Predčasné parlamentné voľby 10. 3. 2012

Predčasné parlamentné voľby marec 2012  

19 členovia hlasovali

1. 1. Komu dáte svoj hlas ?

• 1. Zelení
      0
    • 2. KDH
    • 3. SDĽ
    • 4. SNS
      0
    • 5. Obyčajní ľudia - Nezávislé osobnosti
    • 6. SaS
    • 7. Právo a Spravodlivosť
      0
    • 8. Náš kraj
      0
    • 9. Strana zelených
      0
    • 10. Ľudová strana - Naše Slovensko.
    • 11. Smer-SD
    • 12. Zmena zdola - Demokratická únia Slovenska
    • 13. Národ a Spravodlivosť - naša strana
      0
    • 14. KSS
      0
    • 15. Strana Rómskej únie na Slovensku
      0
    • 16. Most-Híd
    • 17. 99 percent občiansky hlas
      0
    • 18. ĽS-HZDS
    • 19. Strana + 1 hlas
      0
    • 20. Robíme to pre deti - SF
      0
    • 21. Obyčajní ľudia
      0
    • 22. SDKÚ-DS
    • 23. Strana občanov Slovenska
      0
    • 24. SMK
      0
    • 25. Strana slobodné slovo - Nory Mojsejovej
      0
    • 26. Strana živnostníkov Slovenska
      0
    • Nebudem voliť
      0

Odporúčané príspevky

Zverejnené

vysledky prieskumu agentury focus - Smer–SD 45,2 percenta, SDKÚ-DS 11,3 percenta, KDH 9,9 percenta, SaS 7,5 percenta, Most-Híd 7 percent, SNS 5,4 percenta, SMK 3,6 percenta, Obyčajní ľudia 2,9 percenta, ĽS–HZDS 2,5 percenta, KSS 1,1 percenta, SDĽ 0,8 percenta, Strana zelených 0,8 percenta, Národ a Spravodlivosť 0,6 percenta, OKS 0,4 percenta, ĽS Naše Slovensko 0,3 percenta, iná strana 0,7 percenta.

Čítajte viac: http://www.ta3.com/c...79-kresiel.html

co som si pozrela prieskumy focusu, tak sa velmi nelisili od vysledkov volieb, ale priznavam, ze som si pozrela iba dva mesiace pred volbami v 2010... ich % boli o malo nizsie ako tie skutocne, volebne, tak sa mame na co tesit.. preferencie sns ma prekvapili, malikova s 0,6% toho moc neuchmatla...

a presne to shooty vystihol....

post-1309-0-55481600-1321355423.jpg

Zverejnené

SNSku drží nad hladinou Danko

v týchto voľbách bude najdôležitejší neúspech SNS

a Ficov počet kresieľ pod 79

- jeho účasť vo vláde je myslím istá

či už v podobe vytvorenia kleroboľševickej vlády

alebo s opozičnou modrou zmluvou

+

a ja som si už myslel, že sa Janík nevyjadrí

http://hnonline.sk/s...-velku-koaliciu

je to videnie skúseného politika alebo začiatok prezidentskej kampane?!

(aj keď treba povedať, že pán Čarnogurský túto kombináciu presadzuje už dlhšie)

- veľmi dobrá odpoveď a veľkú koalíciu

http://www.postoy.sk/potrebuje_slovensko_velku_koaliciu

Zverejnené

nakoniec sa jej podarí aj niečo u prostoduchejších voličov uchmatnúť, lebo v tých esesovitých stranách je guláš už teraz, SaS, SNS, NaS, SSS ... a to je len začiatok ... :odpadnem:

Zverejnené

Mna to vobec nezaujimalo,ale po precitani diskusii pod clankom sme,proste ludi zaujima. Predposledny prispevok, teraz tiez mal nieco do seba. Keby bola na miesto Radicovej, Fico by sa mohol aj pokrajat. Vid vyjadrenia ako sa ju dotklo jej odvolavanie(este v septembri). Ze to chudinka neocakavala, ci nepredpokladala.. Hlavne ze v politike ci parlamente je uz desatrocia.Bola na podiu s Havlom ked ich ohadzovali s vajcami.

Zverejnené

Tak skusenosti v politike ma bohate.... a mozno na Peresi nemaju starostu :) .

Zverejnené

na slovensku sa už kupčí aj zo stranami ale zdá sa mi že skorej sa predávajú tie lacnejšie výpredajové. zaujímavé po koľko by bolo také SDKU. :)

Zverejnené

No ved bud prvsi a daj ponuku......mozno sa niekto chyti : )

Zverejnené

Pre nerozhodotych. Neradim ani neviem kohovolit. Ale volit pojdem a volim prazdnu obalku.

Zverejnené

Ale volit pojdem a volim prazdnu obalku.

Hm. A to bude aky vplyv na politikov, co budu vladnut po tychto volbach?
Zverejnené

Slimák tak to nemusíš ísť vôbec, nebudeš si drať aspoň nohy :) to už môžeš do tej obálky napísať Raťafák Plachta :)

Zverejnené

Pre nerozhodotych. Neradim ani neviem kohovolit. Ale volit pojdem a volim prazdnu obalku.

to sú tí revolucionári zo sčítania obyvateľstva :D

Zverejnené

vypadá to že postoj k jadrovej energetike, sa asi stane súčasťou predvolebnej kampane

Radičová: Budúcnosť jadra na Slovensku by mali experti zvážiť

Premiérka pripomenula rozhodnutie Nemecka, ktoré zatvorí všetky atómové elektrárne na svojom území.

BRATISLAVA. Slovenská republika je podľa slov premiérky Ivety radičovej (SDKÚ) kvôli jadrovej energetike pod drobnohľadom nielen susedov z Rakúska, ale aj EÚ, najmä z dôvodu rozbehnutej dostavby Mochoviec. Budúci rozvoj jadrovej energetiky na Slovensku by sa podľa nej mal však zvážiť

http://ekonomika.sme...rti-zvazit.html

dúfam že tý "experti" čo to budú posudzovať, nebudú sociológovia.. asociológovia..

začínam si myslieť, že ten kto je čo i len trochu "sociológ", jednoducho nemôže byť pravičiar

totiž to je veľmi "európske", snažiť sa zlikvidovať vlastnú energetickú sebestačnosť, a s ňou aj ekonomiku ako takú

Zverejnené

dúfam že tý "experti" čo to budú posudzovať...

Pokial mozes ty pisomne posudzovat vyjadrenia predsedkyne vlady, tak potom aj sociologovia mozu rozhodovat o jadrovej energetike.

BTW mas tam chybu, spravne ma byt "tý "experty""

Zverejnené

díky.. za upozornenie elfant

ale aj tak si začínam myslieť, že ešte väčšiu chybu ako ja v gramatike, má Radičová v myslení

Zverejnené

Napisat, ze sa k niecomu musia vyjadrit experti este nic neznamena - a vzdy je to lepsie, ako keby sa k tej istej veci mal vyjadrovat akurat nevedkovia z nejakeho fora. Nevyplyva z toho (zatial) nijaky konkretny plan, ani zaver.

Zverejnené

dúfam že tý "experti" čo to budú posudzovať, nebudú sociológovia.. asociológovia..

BTW mas tam chybu, spravne ma byt "tý "experty""

BTW ... a ešte do tretice všetko dobré ... tí experti

Malé jazykové okienko končí a teraz prosím k téme. :smile2:

Ďakujem.

Zverejnené

hehe.. elfant tu šíri jazykové dezinformácie

:tease:

práve som tuším počul, ako Fico v telke tvrdí že niekto odpočúval aj jeho

založíme tému "predvolebný odpočúvací mišmaš"?

Zverejnené

http://hnonline.sk/s...inistra-lipsica

"Mám pocit, že ľudia, ktorí sú zdržanlivejší k potenciálnej veľkej koalícii so Smerom, ako by boli odsúvaní na nižšie miesta napriek tomu, že sú to osoby, ktoré patria medzi najpopulárnejšie v hnutí," tvrdí Lipšic.

myslíte si, že prípadné nekandidovanie Daniela Lipšica môže zamávať s percentami KDH

prípadne Obyčajných Ľudí

alebo KDH úplne príde o čo i len náznak svojej značky, ale voličská základňa zostane takmer nezmenená?

(teda aspoň pre tieto voľby)

Zverejnené

tot nedavno som tu napisala, ze ak sa kdh spoji so smerom lipsic zo strany odide.. ak odide, tak okrem prochazku neviem, kto kdh potiahne.. nevidim do duse volica kdh, nemam sajn, kto ich voli, ale ludia, co ich volia roky, tak ich budu volit aj bez lipsica.. mladym volicom bude lipsic chybat, lebo povedzme si rovno, kto okrem neho? ved su to same stare nevyrazne tvare, mne osobne nikto nenapada, okrem byvaleho ministra skolstva a toho zakriknuteho cloveka, co riesi socialne veci a chodi do diskusii.. ani na mena im neviem prist.. jaj brocka a fronc.. potom hrusovsky a figel.. no neviem neviem...

ak matovic uchmatne hlasy, tak tie sa uplne stratia, skoda ich..

pre fsp analytička pink B)

Zverejnené

súhlas - volič KDH volí svoju stranu prevaťžne zo zvyku

no, neexistuje tu početnejšia skupina voličov (1-2%), kt. by táto situácia ovplyvnila

a ak by priamo neprestúpili k SDKU, MOST, KDS-OKS, . . . ?

čo by KDH značne oslabilo

- otázka je nasmerovaná najmä na voličov KDH

Zverejnené

takéto správy mi zvyčajne pripadajú ... už som starý/ už mám odrobené/ zabúda sa na mňa/ nechce sa mi nič poriadne robiť/ využijem svoju známu tvár/ ešte k dôchodku by bodlo prilepšenie/ .... ... tak idem do politiky.

česť výnimkám

Zverejnené

podľa posledných správ Lipšic zostáva v politike - ale v ktorej strane ? :)

Zverejnené

takéto správy mi zvyčajne pripadajú ... už som starý/ už mám odrobené/ zabúda sa na mňa/ nechce sa mi nič poriadne robiť/ využijem svoju známu tvár/ ešte k dôchodku by bodlo prilepšenie/ .... ... tak idem do politiky.

česť výnimkám

V takychto spojeniach vynimky neexistuju!!......alebo ze by si nejake uviadla? :)

podľa posledných správ Lipšic zostáva v politike - ale v ktorej strane ? :)

Predsa v tej svojej rodnej :)

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov