Skočiť na obsah

Predčasné parlamentné voľby 10. 3. 2012

Predčasné parlamentné voľby marec 2012  

19 členovia hlasovali

1. 1. Komu dáte svoj hlas ?

• 1. Zelení
      0
    • 2. KDH
    • 3. SDĽ
    • 4. SNS
      0
    • 5. Obyčajní ľudia - Nezávislé osobnosti
    • 6. SaS
    • 7. Právo a Spravodlivosť
      0
    • 8. Náš kraj
      0
    • 9. Strana zelených
      0
    • 10. Ľudová strana - Naše Slovensko.
    • 11. Smer-SD
    • 12. Zmena zdola - Demokratická únia Slovenska
    • 13. Národ a Spravodlivosť - naša strana
      0
    • 14. KSS
      0
    • 15. Strana Rómskej únie na Slovensku
      0
    • 16. Most-Híd
    • 17. 99 percent občiansky hlas
      0
    • 18. ĽS-HZDS
    • 19. Strana + 1 hlas
      0
    • 20. Robíme to pre deti - SF
      0
    • 21. Obyčajní ľudia
      0
    • 22. SDKÚ-DS
    • 23. Strana občanov Slovenska
      0
    • 24. SMK
      0
    • 25. Strana slobodné slovo - Nory Mojsejovej
      0
    • 26. Strana živnostníkov Slovenska
      0
    • Nebudem voliť
      0

Odporúčané príspevky

Zverejnené

ja si myslím že predčasné voľby budú... práveže komu nevyhovujú sú malé strany či novo vzniknuté či tie čo ešte len chcú vzniknúť... najviac vyhovujú práve Smeru a SDKú

Zverejnené

voľby budú. aj keby na chleba nebolo sranda musí byť. a podľa tých prieskumov by to sranda bola.

Zverejnené

biobab2

klikol som na SaS, stlačil zvoliť, a výsledok sa zjavil

nuž aspoň zatiaľ na webe, skutočne vedie prvý slovenský politický "homo interneticus"

skutočne sa neviem dočkať prieskumu od Focusu

Zverejnené

Ked si spomeniem na prieskumy pred doterajsimi volbami co boli...nemam pocit, ze by sa vacsinou nejak presne triafali do vysledkov. A ako ukazali posledne volby - vyhrat ich a byt najsilnejsou stranou este zdaleka neznamena byt vitazom :smoking:

Cize co sa ty prieskumov, ak volby maju byt v marci, tieto zacnu byt zaujimave od februara. Dovtedy to bude akurat tema pre nasich televiznych drbologov.

Zverejnené

To musi byt divny pocit - mat blog na stranke, ktora je uz cele roky symbolom kritiky a vysmechu jeho strany :smoking:

Asi ako steakhouse co ma reklamu vo vegetke?

Zverejnené

ja som zvedava na obsah.. porovname s dankovym blogom, mozno bude jasne, ze to pise slotovi on... alebo, zeby vinco?

Zverejnené

hm.. "Sulani" sú rozhodne viac naštvaný

Sulo rulez!!!

ale pamätaj

"spoločenskú hru" na diktatúru, si zahrám vždy rád, no mám len jednu podmienku - diktátor musím byť ja

a kto to poruší, tomu sa budem snažiť namotať črevá, na tie najzahnojenejšie vidly v galaxii

Zverejnené

tuším v každom prieskume vedie SaS a druhý je Smer... som zvedavý na prieskum MVK

Zverejnené

nevieme aká bola tá zmeska na azete, euroval ešte stále je ťažký na pochopenie, ako pre sulíka po páde vlády koalície otázka, prečože musí z vlády, veď on bol dobrý ...

euroval nie je najlepšie riešenie, ale nejaké je, a nie je to len o grécku, ale to sme tu omieľali už veľa krát ... nám padla vláda, hrozí tu smer, sulík, ktorý zlyhal, len nech my raz nepotrebujeme pomoc ... a gréci veselo štrajkujú, nemajú problém ... no nie je tá politika sranda ?

a ešte sa tu ktosi vytancúva, že jak dobre : )

... do volieb ešte trochu času, ešte dojdu poskrývané rezervy, už vyliezajú ... : )

post-3-0-94347900-1319066347_thumb.png

Zverejnené

Neznášam tieto prieskumy verejnej mienky.

Ledva sa skončia voľby, ešte sú hádam ani nie poriadne vypratané volebné miestnosti a už nás kŕmia výsledkami ankety –

- keby boli voľby dnes, koho by ste volili?

A pritom je to tak zavádzajúce a skutočnosť to často obchádza na sto honov,

iba čo tie denníky týmito výsledkami dráždia. :)

• Pridať bod 1
Zverejnené

Ale aspon nemoze nikto hovorit, ze to SDKU robila kvoli preferenciam, alebo ze sa populisticky podriadovala zmanipulovanemu hlasu verejnosti :)

Do marca sa este vela moze zmenit. Ale zatial maju chronicki frflosti asi trosku problem...ako skritizovat politika, ktory presadzoval nepopularne opatrenie a nijake politicke body na tom neziskal? Pre vacsinu kritikov bol prave toto predsa ideal:

...politik, ktory sa postavi za bolestive, no nutne opatrenie, aj proti hulakajucim hlasom z ulice

...politik, ktory vedome riskuje, stratu preferencii

...politik, ktory vedome riskuje ze pridu volby, kde moze skoncit horsie ako v minulych

...politik, ktory neberie do uvahy prizemne a zabomysie konflitky, ale radsej uprednostni riesenie skutocnych problemov

...politik, ktory sa neriadi efemernymi prieskumami verejnej mienky.

Nie, nie su idealni, ani nahodou. Ale prave urobili to, co po nich idealisti celu dobu chceli - a teraz spusta ludi nedokaze zit s tym, ze bolestive rozhodnutia su bolestive.

Zverejnené

...politik, ktory sa postavi za bolestive, no nutne opatrenie, aj proti hulakajucim hlasom z ulice

...politik, ktory vedome riskuje ze pridu volby, kde moze skoncit horsie ako v minulych

...politik, ktory neberie do uvahy prizemne a zabomysie konflitky, ale radsej uprednostni riesenie skutocnych problemov

...politik, ktory sa neriadi efemernymi prieskumami verejnej mienky.

gratulujem

práve si opísal Sula

:)

Zverejnené

práve si opísal Sula

- SaS urobila to, co by chcela vacsina slovakov podla prieskumov

- SaS preferencie ziskala

- SaS ma sancu ziskat viacej hlasov v buducich volbach

- SaS sa sustredovala na lokalny predvolebny program, nie na celoeropske potreby

- SaS sa rozhodla tak, ako podla prieskumov verejnej mienky by chcela vacsina slovakov

Takze este raz - nebud uz ako zaslepeny sektar. Ak SaS ziskala preferencie, tak ako mozes tvrdit, ze preferencie stratila?

Rozmyslaj pred tym, ako nieco budes pisat.

• Pridať bod 1
Zverejnené

xeeno.. čo tu tvrdila, na tomto fóre, väčšina ľudí?

že sa SaS odpísala, že sa možno ani nedostane do parlamentu

"blázon" čo tvrdil opak, tu bol jediný.. ja

:)

prieskumy vznikli až potom, a sú v zásadnom rozpore dokonca aj s tím, čo očakávali "zasvätený" komentátori a anamlitici

neviem čo Sula viedlo, ale nádej že sa stane "toto", to nebola

Zverejnené

práve si opísal Sula

Takze este raz...

Ako SaS stratila preferencie a kolko?

Ako bola SaS v rozpore s vacsinovou verejnou mienkou?

Nepisal som, ze pozitivom politika je byt v rozpore s mnou, takze toto ako argument tazko pouzijes.

Cize to mas jednoduche. Ak tvrdis, ze SaS (Sulik) svojim rozhodnutim stratili preferencie, tak to proste ukaz. Ale proste rozmyslaj pred tym, ako budes zase nejake podobne haluze tvrdit, oki?

Zverejnené

áno.. Sulo je v rozpore s tebou

áno.. aj ty si iba vrieskajúci hlas z "ulice"

áno.. to čo chce Sulo je naozaj ťažké riešenie

mám pokračovať?

xenocide.. ty si čakal že "populisticky" dačo naberú

ale čakal si že to bude až toľko?

Zverejnené

Jaj, * * * * *

Nevies co chces, ale hlavne ze mas svoju vieru.

Tvrdis, ze je zle porusovat vladny slub - ale ked vlada vo svojom vyhlaseni o eurovale nic neslubila, tak zutekas.

Tvrdis, ze je dobre dodrziavat predvolebny slub - ale ked SaS ohladom eurovalu vo svojom programe nic nemala, tak utekas.

Tvrdis, ze je spravne robit rozhodnutia, ktore nie su motivovane ziskom preferencii - ale ked sa ukaze, ze to je pripad Radicovej, tak zutekas.

Tvrdis, ze je nespravne poziciavat grecku - ale ked sa ukaze, ze grecku cez MMF poziciavame, tak zutekas.

Tvrdis, ze je nemoralne poziciavat bankam - ale ked sa ukaze, ze na irske banky de facto uz poziciavae, tak zutekas.

Preco si nedas namahu si nieco zistit? Kde je ten zasadny problem? Necitat len prihluple blogy a politicky motivovane vyhlasenia politikov. Pouzit vlastny rozum? Keby si to robil, tak by si netvrdil nezmysli, ako ze SaS svojim hlasovanim stratila preferencie.

Zverejnené

* * * * * si ty

ja vidím toto

keby Sulo poslušne zahlasoval za Euroval, dôveru by stratila celá pravica..

a Fico by hlasovať nemusel, čiže by v normálnych voľbách vyhral a zostavil vládu sám

ale že sa stalo čo sa stalo, a navyše bolo skrátené volebné obdobie

Fico si môže zaspievať "pohrebnú", rovnako ako Mečiar

"éto vsio"

http://www.youtube.com/watch?v=uR0CodnrNAo

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov