Skočiť na obsah

Predčasné parlamentné voľby 10. 3. 2012

Predčasné parlamentné voľby marec 2012  

19 členovia hlasovali

1. 1. Komu dáte svoj hlas ?

• 1. Zelení
      0
    • 2. KDH
    • 3. SDĽ
    • 4. SNS
      0
    • 5. Obyčajní ľudia - Nezávislé osobnosti
    • 6. SaS
    • 7. Právo a Spravodlivosť
      0
    • 8. Náš kraj
      0
    • 9. Strana zelených
      0
    • 10. Ľudová strana - Naše Slovensko.
    • 11. Smer-SD
    • 12. Zmena zdola - Demokratická únia Slovenska
    • 13. Národ a Spravodlivosť - naša strana
      0
    • 14. KSS
      0
    • 15. Strana Rómskej únie na Slovensku
      0
    • 16. Most-Híd
    • 17. 99 percent občiansky hlas
      0
    • 18. ĽS-HZDS
    • 19. Strana + 1 hlas
      0
    • 20. Robíme to pre deti - SF
      0
    • 21. Obyčajní ľudia
      0
    • 22. SDKÚ-DS
    • 23. Strana občanov Slovenska
      0
    • 24. SMK
      0
    • 25. Strana slobodné slovo - Nory Mojsejovej
      0
    • 26. Strana živnostníkov Slovenska
      0
    • Nebudem voliť
      0

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Ucast zatial ako minule 58%. Smer bude mat milion volicov. A vacsinu zatial to tak vypada.

Som povedal, respektujem kazdy vysledok. Je mi to jedno. Ficovi gratulujem. Ja som to chcel nech to tak dopadne. Mozno dorana sa to zmeni a ak nebude mat vacsinu a bude potrebovat koaliciu? Pozriem sa na vysledky poslancov. A aj keby nemal Fico vacsinu a niekto by ju chcel doplnit, potom budem pindat.

Zverejnené

V súvislosti so skončenými voľbami ma potešilo pár veci ... jednak to bola pomerne vysoká účasť, však u nás to bolo cca 61%, potom to, že pred Jankom Slotom ostali brány parlamentu konečne zatvorené, s úsmevom sa dá hodnotiť výsledok volieb medzi straničkou Nory Mojsejovej a kedysi neprehliadnuteľného Mečiara so svojim HZDS, ale inak sú výsledky volieb dosť hrozivé a som nimi sklamaná.

Rezignovane sa dá povedať, že budeme mať takú vládu akú si zaslúžime ... :hmmm:

Zverejnené
Exitpol hovori o volebnych vysledkoch asi s takou presnostou ako Ilko o pocasi... ďalej nemám čo k tomu povedať ... účasť skoro 60% aj keď sa čakalo dačo pod 50%, stále je to málo! takže na takom veľkom volebnom výsledku Smeru sa podieľali vysokou mierou tý čo voliť neboli / nemyslím tých čo nemohli / ale tých čo nechceli
Zverejnené

Mne napadá len jedno slovo: emigrácia. Odmietam žiť a pracovať v krajine, kde komunista, pre ktorého sú prioritou cigáni a dôchodcovia, má parlamentnú väčšinu. Ak si niekto myslí, že ten komunista, populista a demagóg vyrieši hospodárske problémy Slovenska, tak tomu sa môžem len zasmiať. Ha. Ha. Ha.

Zverejnené

a co tym grekom chyba? dlhy im odpustaju, dochodky maju stale vysoke :lol:

ale ci KDH pristupi na smer nevedno. Sulik rozbil pravicu a pochoval pravicu, SDKU spadlo poriadne.

A SDKU by ich vyriesila tie problemy? No to su iluzie. Spadli pretože kriza nekriza ludia prisudia krizu na vrub politikom. Smer si to moze uzivat, uz nikdy nebude mat taky vysledok, dosiahol svoj vrchol.

Zverejnené

Tak, dopadlo to dosť katastrofálne...No, bude tu ešte "prdel"...

Zverejnené

Smer si to moze uzivat, uz nikdy nebude mat taky vysledok, dosiahol svoj vrchol.

Tým si nebuď istý. Smer sľubuje najviac tým, ktorí nič neprodukujú, teda cigánom a dôchodcom. A ich podiel v populácii bude stále rásť. Takže Smer voličskú základňu má dlhodobo zabezpečenú.
Zverejnené

mal som fakt hnusný "sen", doslova apokalyptický

a bol o to horší, že som sa celým jeho dejom prerehotal, nakoniec som sa zobudil v "najlepšom" od bolesti, dostal som kŕč do bránice od toho rehotu

na malý zabudnutý ostrov pricestoval cudzinec, a domorodci si ho zvolili za svojho kráľa

potom ho celý jeden rok uctievali, a on im vládol

a čo je na tom také hrozné a smiešne?

za všetko sa musí platiť, a s cudzincom to dopadlo zle, ako presne neviem lebo som sa zobudil, akurát keď náčelník Waka TU mrkol na šamana Hilo Maka, obaja vytiahli nože a šli po cudzinca

potom som sa zobudil od rehotu, takže koniec nepoznám..

ale alternatívy sú dve

a. buďto ho hodili do sopky ako obeť bohom

b. všetci ostrovania, si zobli kúsok mäsa z "dovozu"

teraz ma napadá.. sopku u nás nemáme..

!

Zverejnené

Tým si nebuď istý. Smer sľubuje najviac tým, ktorí nič neprodukujú, teda cigánom a dôchodcom. A ich podiel v populácii bude stále rásť. Takže Smer voličskú základňu má dlhodobo zabezpečenú.

Axel, myslím že nemáš celkom pravdu. Ficovi voliči majú očakávania zázraku ktorý teraz ich vodca urobí, ale prakticky nikto z nich netuší ako veľmi je to v prdeli čo sa našej aj EU ekonomiky týka. Oni čakajú že teraz začne rozdávať (vyššie sociálky, 13 14 15...dôchodky, a neviem čo ešte) ale prakticky už ani niet z čoho rozdávať, a keď už tak prví v rade na rozdávanie budú sponzori. Koľko mu vydrží vyhováranie sa na dosluhujúcu vládu? Rok, dva? Ďalej to bude už na ňom. Skôr si myslím že časť jeho voličov si časom nájde nového spasiteľa národa a prejdú k nemu, tak ako sa presunuli od Muftiho k Hranolovi.

Inak čo sa týka výsledkov volieb, vedel som že to príliš slávne nedopadne, ale že to bude až taký masaker som nečakal.

• Pridať bod 1
Zverejnené

presne tak nic sa nezmeni. ziadne zazraky sa konat nebudu. Fico sa zaviazal znizit schodok a tak nema odkial zobrat peniaze, chce zvysovat dane pre bohatych ale to su len populisticke zvasty, nevyberie na tom viac, aby zalatal diery. proste nevie co ma robit. A na to doplati, preto dosiahol strop svojich preferencii, pravica to dosrala a rozpadla sa.

Zverejnené

Axel, myslím že nemáš celkom pravdu....

To je jasné, ale predpokladám, že Ficovoliči sú dostastočne blbí na to, aby mu posielali hlasy aj z hospicov, kde budú čakať na smrť. To je jedna z tých istôt.

OK túto tému zatváram, keďže predčasné voľby chvalabohu skončili.

Nová, aktuálna téma je Povolebná situácia v SR r. 2010

edit.g.

ešte sem vložím mapku, kde je možné zistiť presne podľa obcí, ako sa po celom Slovensku hlasovalo:

Ako hlasovali ľudia vo vašej obci: http://www.sme.sk/c/6295738/vysledky-volieb-2012-ako-hlasovali-ludia-vo-vasej-obci.html

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov