Skočiť na obsah

Predčasné parlamentné voľby 10. 3. 2012

Predčasné parlamentné voľby marec 2012  

19 členovia hlasovali

1. 1. Komu dáte svoj hlas ?

• 1. Zelení
      0
    • 2. KDH
    • 3. SDĽ
    • 4. SNS
      0
    • 5. Obyčajní ľudia - Nezávislé osobnosti
    • 6. SaS
    • 7. Právo a Spravodlivosť
      0
    • 8. Náš kraj
      0
    • 9. Strana zelených
      0
    • 10. Ľudová strana - Naše Slovensko.
    • 11. Smer-SD
    • 12. Zmena zdola - Demokratická únia Slovenska
    • 13. Národ a Spravodlivosť - naša strana
      0
    • 14. KSS
      0
    • 15. Strana Rómskej únie na Slovensku
      0
    • 16. Most-Híd
    • 17. 99 percent občiansky hlas
      0
    • 18. ĽS-HZDS
    • 19. Strana + 1 hlas
      0
    • 20. Robíme to pre deti - SF
      0
    • 21. Obyčajní ľudia
      0
    • 22. SDKÚ-DS
    • 23. Strana občanov Slovenska
      0
    • 24. SMK
      0
    • 25. Strana slobodné slovo - Nory Mojsejovej
      0
    • 26. Strana živnostníkov Slovenska
      0
    • Nebudem voliť
      0

Odporúčané príspevky

Zverejnené

No keď už aj v Blave má Smer tretinu hlasov, tak to už je zle.

Zverejnené

Axel, daj prosim link, kde vidis aj ten BA kraj. To co si dal predtym, mi nefunguje. Resp. neviem kde kliknut.

Zverejnené

práve pozerám, neskutočné priebežné výsledky ...

25 % hlasov sčítaných a smer sa drží ako pribitý na 48 % už od 10 % sčítaných hlasov ... to je hrúza.

hrúza je sns 4,9, zatiaľ ... keď sa tam dostanú, ammen tma.

Zverejnené

Co sa plasite, tie cisla som videl 15 minut minimalne pred dlhou chvilou a tie cisla mam napisane na papieri. A to sa nemenilo dost dlho.

Teraz vraj Focus dal 44 pre smer.A teda 81 poslancov pre smer.

Nechapem, ci mi nefunguje internet. na Ta3 vidia 1700 okrskov a ja stale mam na monitore286 co bolo aj pre hodinou.

Zverejnené

klikni na znovunačítanie samo sa to neobnovuje

okrskov už je 1970

a SNS začala mierne padať (mám dojem)

chcelo by to kávu..

Zverejnené

Game stale som to sledoval, tersz Hid a SMk je 58:42

SDKU a SaS je 53:47 , na vidieku, je to v pohode.

Rano to bude uplne ine. A ak bola vacsia ucast v Bratislave ci inych vacsich mestach, ja im dakujem. Ale oni mozu dakovat aj nam volicom v mensich mestach,

Teraz typujem Smer nebude mat vacsinu maximalne 70 poslancov. Kdh snimi nepojde, Bugar? Nech si spytuju svedomie ich volici. podvadzaju aj madarov aj slovakov.

Zverejnené

len smer je priklincovaný. stále 47. to je nenormálne číslo.

OľaNO pomaly lezie hore, takmer 8, sdkú je práve kúsok nad 5 ...

no ... s tým Bugárom je to onaké ...

pozerala som južné okresy, keby nebol Bugár, valcuje SMK ... v mnohých okresoch sa predbiehali, väčšinou Most predbehol o chlp v týchto okresoch SMK, nie ale všade.

Bugár si uškodil na poslednú chvíľu, ale to aj KDH.

Zverejnené

http://hnonline.sk/s...9933-video-span

Daniš zhodnotil tú tragédiu "pravičiarov" naozaj dobre, všetci si tlieskali všetci sa radovali, vyzerali ako mentálne narušený, pretože "retardi" oslavujú za každých okolností

http://www.youtube.com/watch?v=M1owcncKCHg

pretože skoro všetci zaznamenali výraznú stratu, a teda prehru, nemali čo oslavovať

ja len dodám, paradoxne Matovič, ktorého majú oslavujúci akože "pravicoví" blbečkovia za blázna, a ktorí jediný "narástol" a teda j mal dôvod oslavovať,, zatiaľ neoslavoval

.........

no hurá SaS sa konečne predralo cez 5 percent, a SNS zase o niečo klesla

a "obyčajný" začínajú "dýchať na krk" KDH, to by bola sranda, keby im ten titul "líder pravice" definitívne vyfúkli

Zverejnené

Zrejme prepadnu vyraznejsie hlasy SMK a SNS. Ale pravica vyhra.

Zatial na tych 36% okrskov je ucast 57% . Teda vacsia ako minule, celkove. Velke mesta to isto velmi zmenia.

Zverejnené

Myslím, že Smeru to už príliš klesať nebude. Ale Slováci si zaslúžia vládu Smeru. Za takýto výsledok určite. Sa hanbím za to s akým drbnutým národom musím zdieľať spoločné hranice,

Zverejnené

53,6% okrskov zratanych, smer podrastol na 46,31% - 87 kresiel.............. :D

Zverejnené

Myslím, že Smeru to už príliš klesať nebude. Ale Slováci si zaslúžia vládu Smeru. Za takýto výsledok určite. Sa hanbím za to s akým drbnutým národom musím zdieľať spoločné hranice,

stále by som chcel postaviť plávajúci ostrov..

pridáš sa?

Zverejnené

Drbnuti, to je tazko povedat, a tych svojich rodakov si musim aj zastat. Su to starsi ludia. Mozno keby som bol na ich mieste by som volil to iste.

Ja sa za nich urcite nehambim. Nieje to ich chyba, Ak volili fica. Je to chyba niekoho ineho.

Priklad v rodine. v 2010 som sa snazil sa agitovat, aj ked mi argumenty mozno niekedy skoncili, dnes? Matka nevoli, a otec ?Som i vsimol Smer. Pravica mi nedala ziaden impulz na to aby som ho prehovoril. nemal som ani chut, mozno 3 dni som ani nevedel ci mam ist volit.

Celkovo som spokojny, nikoho som neagitoval, zene som povedal nech kruzkuje aj galka a mi odporovala. Ci ho kruzkovala neviem a je mi to jedno.

Ale celkovo si myslim tieto volby dopadnu dobre.

Zverejnené

Ale celkovo si myslim tieto volby dopadnu dobre.

vlasto s tebou bude urcite suhlasit :)
Zverejnené

stále by som chcel postaviť plávajúci ostrov..

pridáš sa?

Mne stačí taký ostrov ako Švajčiarsko alebo niečo podobné, len ešte musím dva mesiace vydržať do štátnic. Odmietam aby z mojich daní Fico financoval tie svoje "istoty" pre cigánov a dôchodcov. To nech si platí zo svojho, ale myslím, že čoskoro narazí na svoj červený nos.

Ale Shooty to pekne zhrnul

Práve v tejto chvíli, keď je celoeurópsky ekonomický problém?

„Kedy inokedy? Nech aj ľavica ukáže, ako ho dokáže riešiť, a pravica sa môže konsolidovať. Kým sa bude Fico potiť, môže si to na tej striedačke upratať. To je svojím spôsobom ideálna situácia. Aj keď teda naozaj netuším, kde zoberú nejakých iných a lepších ľudí.“

Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/...l#ixzz1olnUXNpB

Toto je vec, z ktorej je Fico dosratý. Dobre vie, že teraz je ekonomika v stave, keď potrebuje naštartovať, zvýšiť rast a znížiť nezamestnanosť. Drbnutá Slovač očakáva, že Ficko toto všetko spraví, lenže Ficko sa za celý čas zmohol len na zvýšenie dávok Cigánom, takže Ficko sa dobre zapotí, aby mohol realizovať tie svoje "istoty". :taktitreba:
  • Pridať bod 1
Zverejnené

OK pink, preco by som sa mal opat hadat s otcom, Snim som sa nikdy nevadil, snim sa vadim ale kvoli volbam?. Vadim sa len s matkou ktora volit nechodi.

Vlasto ma nezaujima.

Zverejnené

slimak suhlasim, ziaden z nich nestoji za rozvratenu familiu...

axel, fico robil rozhovor pre ta3 a ani hlas z neho nesiel, ked hovoril o tom, ze by mal byt sam... ale expert na financie a grafy - kazimir to urcite vsetko hravo vyriesi..

Zverejnené

Fico nechce byť sám vo vláde. Potrebuje tam nejaký prívesok, na ktorý sa môže vyhovárať v prípade neúspechu. Ja byť pravicovou stranou, tak ignorujem jeho ponuky na vedenie koaličných rozhovorov. Poslancov bude mať dosť, tak nech dokáže ako vie vládnuť. V opozícii sa za posledný rok a pol namudroval až dosť, teraz sa môže realizovať. V podstate som aj celkom zvedavý, teším sa na tie jeho "istoty" :zubiska:

Zverejnené

istoty?

dane a smrť!!! milí dôchodcovia

....

vauč.. obyčajným na dotiahnutie kdh stačí už iba 0:58%

pome do toho.. žiadny fígeľ si nezaslúži byť lídrom pravice

0:56%

Zverejnené

Aj takéto istoty nám priniesol Fico:

• Pokles HDP v roku 2009 o 4,7%
  • Vzrast nezamestnanosti za rok 2009 o 5 percentuálnych bodov
  • Vzrast verejného dlhu za obdobie rokov 2008 - 2010 o 12 percentuálnych bodov

(výhovorka "však bola kríza" neplatí, Ficko sa na všetko rád vyhovára)

Som zvedavý aké istoty nám prinesie tento rok :D

Dobrú noc ;)

Zverejnené

Matoviča delí od titulu "líder pravice" 0:45% SaS má rovnaký počet mandátov ako KDH 16

krúžky tiež vyvádzajú "desné" veci

Sulo nemusí splniť sľub že ak ich nedostane najviac odíde.. vedie..

03.43 Spev a tanec pri živej ľudovej hudbe sa ozýva centrálou Smeru v čase, keď priebežné prieskumy dávajú strane Roberta Fica pohodlnú parlamentnú väčšinu.

lode triedy "TITANIC" majú jedno spoločné, tancuje sa na nich..

0:42% no tak pome.. ešte trochu.. nech mám aspoň jeden poriadny dôvod na "kapitálnu" škodoradostnosť

šak som k tomu prispel vlastným vzácnym voličským mandátom

Zverejnené

pri vsetkej politickej korektnosti titulujem velku cast slovenskeho naroda ako bandu debilov. dakujem bohu, ze tu nezijem.

• Pridať bod 3
Zverejnené

Prečo, prečo, prečo? :thumbdown: Toto je ako tá najhoršia nočná mora! Som absolútne znechutený...

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov