Skočiť na obsah

Predčasné parlamentné voľby 10. 3. 2012

Predčasné parlamentné voľby marec 2012  

19 členovia hlasovali

1. 1. Komu dáte svoj hlas ?

• 1. Zelení
      0
    • 2. KDH
    • 3. SDĽ
    • 4. SNS
      0
    • 5. Obyčajní ľudia - Nezávislé osobnosti
    • 6. SaS
    • 7. Právo a Spravodlivosť
      0
    • 8. Náš kraj
      0
    • 9. Strana zelených
      0
    • 10. Ľudová strana - Naše Slovensko.
    • 11. Smer-SD
    • 12. Zmena zdola - Demokratická únia Slovenska
    • 13. Národ a Spravodlivosť - naša strana
      0
    • 14. KSS
      0
    • 15. Strana Rómskej únie na Slovensku
      0
    • 16. Most-Híd
    • 17. 99 percent občiansky hlas
      0
    • 18. ĽS-HZDS
    • 19. Strana + 1 hlas
      0
    • 20. Robíme to pre deti - SF
      0
    • 21. Obyčajní ľudia
      0
    • 22. SDKÚ-DS
    • 23. Strana občanov Slovenska
      0
    • 24. SMK
      0
    • 25. Strana slobodné slovo - Nory Mojsejovej
      0
    • 26. Strana živnostníkov Slovenska
      0
    • Nebudem voliť
      0

Odporúčané príspevky

Zverejnené

lopata, to je prieskum focusu, ich prieskumy su vzdy najblizsie realite...

Zverejnené

Podla prepoctu poslancov by mal Smer 69 poslancov a ostatne 81 a si myslim, ze to je lepsie ako minule. Ale sa uvidi pri presnych cislach. Aj keby SMK vypadla by mala viac mat pravica.

Verim , ze Fico nebude vladnut.

Zverejnené

len ako budu vladnut tito, co zostavaju na druhom brehu, to si zatial neviem predstavit.. hlavne, ak by tam sarapatil matovic..

Zverejnené

Fico nezhorí. žiaľ.

SNS - majú pohrebnú náladu, Slota slope doma "v rodinnom kruhu" - práve si Rafaj neodpustil, že slovensku budú vládnuť gorily a sasanky a maďari. fajn.

Zverejnené

Prvé veľmi predbežné odhady

22:20 Podľa predbežných výsledkov MVK vyhral voľby Smer so ziskom 37,3 %, KDH získalo 10,8 %, Matovičovi Obyčajní ľudia 7,6 %, SDKÚ 7,5 %, Most 6,8 %, SaS 5,9 %, SMK 5,1 %, SNS 4,8 % a 99 percent má 2,6 %.

Čítajte viac: http://volby.sme.sk/...l#ixzz1okgZm3qy

Zverejnené

Podla fokusu(tei ci sla co dal lopata) ma Smer menej ako 5 stran , vypadol SMK.

Zverejnené

Všetko sú to len odhady, výsledok môže byť iný (čo aj bude).

Ale zatiaľ to vyzerá na zlepenec aký tu nikdy ešte nebol. Skôr vidím reálnejšie, že SMER vytvorí dvojkoalíciu s KDH.

Zverejnené

ale bez toho aby mal SMER väčšinu, tej strane čo s ním do toho pôjde, bude permanentne hroziť "morálne" štiepenie..

Zverejnené

Fico chce koalíciu, aby sa v prípade neúspechov mal na koho vyhovoriť.

By som sa urehotal k smrti, keby pravicové strany Ficovi vypálili rybník a vytvorili ďalší zlepenec :lach:

Zverejnené

Ten druhy exit pool som nevidel na pocte poslancov. A aky poslanci sa za kdh(most) dostanu do parlamentu. Od KDhakov by to bol velky podraz ak by sli so Smerom.

Tie strany to zahubi. Lebo SNS nieje v parlamente, teda nemozu sa vyhovarat, ze Smer by aj tak vladol. Most si to tiez nemoze dovolit. nebodaj ak SMK bude v parlamente a v opozicii.

Dufam, ze Fico pojde tam kde patri, s tym nebudem sa vyjadrovat, ci to je problem.. a podobne, co Fico tliacha. neche sa mi 4 roky kritizovat toho somara.

Zverejnené

na tom linku čo dával axel už postupne pridávajú výsledky

Zverejnené

momentálne je možné všetko, aj menšinová vláda kdh s jedným jediným partnerom..

a tichou podporou "ostatných"

v čechách sa to volalo "opozičná zmluva" u nás by to bola "oppo zmluva" taká "gorilokracia"

však tie nasledujúce voľby, vyhrá ten, čo v nej nebude..

Zverejnené

teraz na STV , neviem kto im daval info, ze 80% SDKU ds co volili v 2010 ich volilo aj teraz, priklad v KDH to bolo len 60%.

ALe vraj len 40% volicov SDKU zopakovalo volbu.

Keby to bol fakt tak maju 150 000 volicov. neviem aka je ucast ale podla tych cisiel by mali 6%. Ci 6- ci 8%. ten prepad je nenormalny pre mna. Co som pisal aj pred volbami. Ci si to zasluzia, ja niesom ich volic ja by som ich posunul aj mimo parlamentu. Ale ale ak to tak je maju ozaj kritickych volicov. Resp. dlho tak ako suty nakresli, ich to uz prestalo bavit grcat, ci rukavice si davat.

http://nrsr2012.statistics.sk/priebezne/tab_Pv_sk.html

Tu su priebezne vysledky a Smer ma teraz asi po prvych 100 hlasoch 51%.

Zverejnené

slimak, to su cisla tebe...

v zatvorke posledne volby v 2010

SMK - 5,1 (/)

SaS - 5,9 (12,14)

Most - 6,8 (8,12)

SDKU - 7,5 (15,42)

OLaNO - 7,6 (/)

KDH - 10,8 (8,52)

Smer - 37,3 (34,79)

Zverejnené

na tom linku čo dával axel už postupne pridávajú výsledky

Smer tam má zatiaľ nahovado veľa hlasov. Vyzerá to na smerácku diktatúru.
Zverejnené

Axel klídek..

to im zatiaľ došli iba výsledky, z malých zastrčených dediniek, kde chodí voliť "pár babiek demokratiek"

pre premiéra vykrmujú sviňu, a vypisujú mu listy čo v ich obci nové..

tam to vždy najprv spočítajú najrýchlejšie

Zverejnené

No však hej, s tým počítam, že všetko ide najprv z východu.

Zverejnené

hanbím sa za nás východňarov.. keď som dnes ráno bola voliť.. na chodbe šora.. až skoro vonku..a všetko staré babky dala si Robertka.. sa zhovárajú, bolo mi na grcanie.. :sick: :bad:

Zverejnené

možno aj "robertkovi" je šoufl.. všetci sme tu dospelí, a vieme na čo sa vibrujúci "robertko" používa

:innocent:

Zverejnené

Gabriel Šípoš:

Americky politilog sledujuci online slovenske volby Kevin Deegan Krause porovnal, ako by mohli dopadnut skutocne vysledky ak tohtorocne exitpolly budu rovnako nepresne ako pred dvoma rokmi. Tu su jeho prepocty a z nich vyplyva, ze Smer ziska jasnu vacsinu, SMK urcite vypadne a SDKU este mierne klesne. Je len jednoduchy prepocet s predpokladom, ze agentury svoje exit polly nezlepsili (resp. nezhorsili :)

http://cdnmo.coveritlive.com/media/image/201203/phppLDr4o0000pozorblog2.jpg

Zverejnené

tak nech..

ja hranatému, doprajem aj tú väčšinu, nech si to pekne vyžere..

Zverejnené

My sme mali tiez sor, a nepochybujem u nas bude mat smer 50%. Neviem koho volili, lebo boli starsi, z tych 12 v sore sme mali do 40 rokov len dvaja a plus moja zena. Ale zas co som si vypocul, starsia zena, ze je znusena co sa deje ale prisla volit. Proste som mal pocit , ze smer nevolila.

Sam som zvedavi ako to u nas v okrsku dopadlo.

Matovic zrejme bude mat ozaj dost volicov, mozno budu treti mozno druhy. Je to pre mna prekvapenie. Ale gratulujem Matovicovi.

------------------------------------

Som pozrel kruzky.

Volil som , typoval Rasiho ku Kazimirovi. Tam to nieje nejak super aj ked Rasi vitazi 2133:1715

V Sdku su kruzky pre zensku a tam prehram zrejme Fesak pehrava.

Zitnanska 2035, Miklos 1181 a Dzurinda 635

A v kdh tam mi to asi vyjde. Figel 4628 a ten marod 2787.

---

A k obycajnym ludom tam vyhravaju ti poslanci , fecko, matovic, Viskupic a Juriniova je druha.

Velke prekvapenie, pre mna.

Zverejnené

Co je pomer medzi SMk a Most. Pocet hlasov 558:612 , teda rozdiel medzi SMK a Most je mali. 48:52.

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov