Skočiť na obsah

Predčasné parlamentné voľby 10. 3. 2012

Predčasné parlamentné voľby marec 2012  

19 členovia hlasovali

1. 1. Komu dáte svoj hlas ?

• 1. Zelení
      0
    • 2. KDH
    • 3. SDĽ
    • 4. SNS
      0
    • 5. Obyčajní ľudia - Nezávislé osobnosti
    • 6. SaS
    • 7. Právo a Spravodlivosť
      0
    • 8. Náš kraj
      0
    • 9. Strana zelených
      0
    • 10. Ľudová strana - Naše Slovensko.
    • 11. Smer-SD
    • 12. Zmena zdola - Demokratická únia Slovenska
    • 13. Národ a Spravodlivosť - naša strana
      0
    • 14. KSS
      0
    • 15. Strana Rómskej únie na Slovensku
      0
    • 16. Most-Híd
    • 17. 99 percent občiansky hlas
      0
    • 18. ĽS-HZDS
    • 19. Strana + 1 hlas
      0
    • 20. Robíme to pre deti - SF
      0
    • 21. Obyčajní ľudia
      0
    • 22. SDKÚ-DS
    • 23. Strana občanov Slovenska
      0
    • 24. SMK
      0
    • 25. Strana slobodné slovo - Nory Mojsejovej
      0
    • 26. Strana živnostníkov Slovenska
      0
    • Nebudem voliť
      0

Odporúčané príspevky

Zverejnené

videla som iba jednu dochodkynu :D

a vsetko mlade rodiny

Zverejnené

pinkuska odvolila... ako volit ma poucovala zuza panczova, zahradnikova ex... a pytala som sa na ucast a vsetky tetky z komisie tvrdili, ze od rana hufne chodia stari, mladi, ze takto daaavno nebolo... a fakt, plna skola ludi, normalne zastupy.. a mam z dalsich troch zdrojov, z roznych casov z dna, zo stareho mesta, ze volici stali v rade...

sa mi paci, ze chodia aj nahodene staromestske neniky, obcas pocut aj nemcinu, tie, myslim, nevolia fica..

Zverejnené

všetci nevolia.. niekto aj vypaľuje.. trávu..

a s ňou hrady.. momentálne krásnu hôrku

krucinál

.....

kurňa to má byť nejaké znamenie, čo tu bude najbližšie štyri roky?

do ...

• Pridať bod 1
Zverejnené

odvolené mám už aj ja ... u nás vravia tiež o účasti zatiaľ nad očakávania ... uvidíme koľko percent to bude

Zverejnené

Voliť som bola zhruba hodinu po otvorení volebných miestností a aj keď sa predpokladala nízka účasť, "voľbychtivých" prišlo toľko, že bolo treba čakať tak, ako sme kedysi „čakávali“ na banány a mandarínky. Mladí v tom čase neboli vôbec, asi ešte "dospávali", tých starších bolo tiež iba poskromne, ale väčšinou bola „stredná generácia“

Do "svedomia" nikoho nie je vidieť, ani nie je vidieť kto koho krúžkoval, ale podľa rečí, ktoré ľudia viedli som nemala dojem, že by pre tých prítomných bol teraz niekto taký, ako bol pred pár rokmi LenON.

Odvoleného mám toho už naozaj dosť, dokonca aj "vrajvoľby", kde už len pozrieť si hlasovacie lístky mohol byť problém a ísť za "plentu" hraničil hádam s trestným činom, a tak som teraz dala na názor mladších. Nevedela som koho voliť, a tak, aj napriek tomu, že som zo stredu Slovenska, bola by som svoj hlas dala Bélovi a myslím, že by som nebola urobila zle. "Odobrila" som však synov návrh a volila podľa jeho názoru. Mladým patrí budúcnosť, takže my, čo sme si toho odžili už akurát dosť musíme myslieť na ich budúcnosť a dať šancu hlavne im.

Zverejnené

boli sme odvoliť krátko okolo druhej, teda dosť dlho po dobe, keď ľudia labzujú ešte po trhu a po obchodoch a jednou cestou odvolia ...

neviem, aká bude účasť, ale bola som prekvapená, každý chvíľu čakal ... my sme čakali na dvoch či troch ľudí, za nami už čakali piati, a vonku prichádzali ďalší ...

tak som vážne zvedavá na tú účasť, ako čítam, takmer všetci ste boli prekvapení ... u nás aj komisia, mala som tam známe, hovorili, že chodia ľudia, stále.

zostala som verná svojej voľbe, napriek posledným správam o možnej koalícii so smerom - beriem to tak, že bude niekto, kto bude pozerať na prsty pánu Ficovi. dúfam. vážne som zvedavá.

Zverejnené

game

njn

vyzerá to tak, že naše kone sa pravdepodobne stretnú

vystáva už len otázka: na ktorom brehu?

Zverejnené

dobrá otázka.

práve čítam Voľby minúta po minúte ... a hovorím, mečiarovatie. škoda že nerozdával mikrovlnky. alebo možno aj tie boli :

17:05 Voliči z osady v Trebišove ráno a dopoludnia prichádzali do volebných miestností priebežne, skôr po dvaja - traja než v skupinkách. Každý, s kým sme hovorili, potvrdil, že volil stranu s číslom 11. Ani jeden nemal ani potuchu, čo je to za strana. Vraj ju budú voliť všetci.

Čítajte viac: http://volby.sme.sk/...l#ixzz1ojXyz2QU

Zverejnené

"11.. nemá to niečo s futbalom?"

keď vajda.. teda vlastne miestny úžerník zavelí, tak sľúbia že budú voliť aj čerta diabla

len sa čudujem, že práve keď sú za plentou kde ich nikto nevidí, tak ten sľub splnia..

Zverejnené

Oni dostanu zaplatene teda vajda az po skontrolovani celeho okrsku. Vyhlaseni vysledkov. Preto to splnia.

Ja som bol o 10:00 a tiez sme cakali v rade. 10-12 ludi, co som este nezazil, ale take zdrzanie sposobi aj jeden - dvaja nerozhodni - co to tam mozno cele studuje.

Zverejnené

boha tak mi je zle z tej politiky našej... a páčila sa mi veta, neviem kde som ju počul, že "keby voľby mohli niečo zmeniť, tak by ich už vláda zakázala"... tie volebné hlasy nám akože dávajú slobodu voľby a pritom sa nám smejú do xichtu s hodinkami za 5 melónov na ruke..

idem si dať grilovanú klobásu a baranie rohy!!! :dalbysomsi:

• Pridať bod 1
Zverejnené

dúfam.. že tá nečakaná volebná účasť, pár ľuďom skazí plány..

Zverejnené

ďalšie správy Minútu po minúte - začína to byť napínavé ako traky ...

Účasť podvečer výrazne rástla

19:18 Oproti predvolebným predpokladom je v bratislavskej Karlovej Vsi aj v Novom Meste účasť na dnešných parlamentných voľbách dobrá.

19:17 V niektorých bratislavských mestských častiach už volebná účasť prekročila 50-percentnú hranicu. Napriek tomu, že polícia upozorňovala na možné výtržnosti, priebeh parlamentných volieb je zatiaľ pokojný. TASR to potvrdili zástupcovia samospráv.

...

17:52 V krajskom meste Prešov je situácia počas volebného dňa pokojná. Ľudí chodí k urnám menej než po iné roky.

Čítajte viac: http://volby.sme.sk/...l#ixzz1ojxM4y6J

• Pridať bod 1
Zverejnené

pink zdá sa že vyhráš..

ale malú zlomyseľnosť ti poviem

Dzurinda vyhlási že tá "vysoká" volebná účasť, bola dosiahnutá vďaka jeho osobnému šarmu a geniálnemu ťahu, ani za boha neodstúpiť, a preto zostane vo vedení SDKU, ďalších osem rokov.. :vysvetlujem:

Zverejnené

Voľby tu máme zas,

tak som bol odovzdať svoj hlas.

Nakoniec som sa rozhodol pre SaS,

ale myslím, že to bude len o vlas.

Zverejnené

Myslis tym vlas nad 5% alebo vlas pod 20%?

Zverejnené

aj u nas bolo nezvykle husto na volbach, som zvedava na ucast... aj na vysledky...

Zverejnené

ozaj, preco sme netipovali vysledky?? skoda...

dnesny prieskum mvk na 10.000 volicoch

99% a SNS su vonku

v zatvorke posledne volby v 2010

SMK - 5,1 (/)

SaS - 5,9 (12,14)

Most - 6,8 (8,12)

SDKU - 7,5 (15,42)

OLaNO - 7,6 (/)

KDH - 10,8 (8,52)

Smer - 37,3 (34,79)

Zverejnené

Ono je tazko typovat,ale ak bola ozaj vyssia ucast(aspon ako minule teda 58%). Typujem. Smer 35%, KDH 8, SDKU 8 , Sas 9, OL 8 Hid 7 Smk 5 a SNS 5%.

Markiza na nete nesledujem, kvoli registracii a vraj podla exi pool MVK

37ˇ% Smer, KDH 10,3, OL 7,6, SDKU 7,5, Most 6,8, Sas 5,9 SMK 5,1

Ak som si to dobre pozapisoval co citali na Ta3.

U mna spokojnost. Ak ma SDKU 7,5. Tak som aj vyhral a dostanem peniazky od Nike. Aka bude vlada? uvidime

Zverejnené

Prvý odhad Slovenskej televízie je nasledovný: Smer 39,6 %, KDH 9,9 %, OĽaNO 8,8 %, SDKÚ 8,1 %, SaS 7,1, %, Most-Híd 6,3 % SMK 4,4 %, SNS 4,1 %, 99 % 1,6.

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov