Skočiť na obsah

Predčasné parlamentné voľby 10. 3. 2012

Predčasné parlamentné voľby marec 2012  

19 členovia hlasovali

1. 1. Komu dáte svoj hlas ?

• 1. Zelení
      0
    • 2. KDH
    • 3. SDĽ
    • 4. SNS
      0
    • 5. Obyčajní ľudia - Nezávislé osobnosti
    • 6. SaS
    • 7. Právo a Spravodlivosť
      0
    • 8. Náš kraj
      0
    • 9. Strana zelených
      0
    • 10. Ľudová strana - Naše Slovensko.
    • 11. Smer-SD
    • 12. Zmena zdola - Demokratická únia Slovenska
    • 13. Národ a Spravodlivosť - naša strana
      0
    • 14. KSS
      0
    • 15. Strana Rómskej únie na Slovensku
      0
    • 16. Most-Híd
    • 17. 99 percent občiansky hlas
      0
    • 18. ĽS-HZDS
    • 19. Strana + 1 hlas
      0
    • 20. Robíme to pre deti - SF
      0
    • 21. Obyčajní ľudia
      0
    • 22. SDKÚ-DS
    • 23. Strana občanov Slovenska
      0
    • 24. SMK
      0
    • 25. Strana slobodné slovo - Nory Mojsejovej
      0
    • 26. Strana živnostníkov Slovenska
      0
    • Nebudem voliť
      0

Odporúčané príspevky

Zverejnené

dalsi prieskum... neznama agentura, topky... tak si pockam..

http://www.topky.sk/...-az-o-8-percent

ale toto su celkom realne cisla, co sa tyka smeru.. jedine, ze by to znamenalo, ze smer bude mat este menej vo volbach a potom sa pytam - co sa stalo?

a ako pozeram, tak podla tohto by sa slota neprepracoval dalej, malikova by mu % uchmatla...

Zverejnené

No ja ti neviem pinkus...ta firma sa mi nejak nepozdava...

Vznikla v auguste 2011, nemaju ani poriadnu webstranku, nijake referencie - len zrazu tento vyskum. Konatelia maju okrem ineho miestnu firmu na vyvoj SW a CRM, plus dalsiu na catering, vyrobu potravin a nakladnu prepravu. Vzorka cez 3500 respondentov vyzera super, ale je to zaroven o dost viacej ako je v SK bezne. Dovod, preco aj ovela vacsie agentury mavaju vzorku casto okolo 1000-1500 je okrem ineho dost velka narocnost zberu a spracovania dat.

Takze firma bez skusenosti, bez referencii, zrazu toto vypoti? Namatkov som kukol personalne servre a nenasiel som nic...tak kde zobrali tie desiatky a desiatky anketarov? Ech...

Nevravim, ze to automaticky musi byt nezmysel, ale zatial mi to pripada dost vycucane z prsta.

Zverejnené

vzorka na prieskum trhu by mohla byť relevantná.

mohla by sa prejaviť cca realita ... ? KSS stúplo o viac než jedno percento, SNS je pod 5, ešte tak ho stlačiť pod 2,9 ... jáj.

KDH je v oboch prieskumoch stále vysoko.

Zverejnené

Voliť nepôjdem, niet tam koho. Ešte pred pár mesiacmi som uvažoval nad SaS, ale akosi "vychladla", moje sympatie klesli a už to bude len balansovanie nad 5%. Pravica nemá ničím osloviť, SDKú pod Dzurindom je politicky mŕtvou stranou, rigidnosť KDH nikdy nezvýši jej preferencie nad tie čo obvykle máva a ostatné strany ma nemajú čím osloviť.

Smer vyhrá voľby a zrejme aj bude vládnuť. Aj si to želám. Slovensko ide ekonomicky dole, lepšie to už nebude. Tak nech si Ficko pekne tie 4 roky vyžerie až do samého dna spolu aj s tou svojou voličskou chamr... základňou. Keď si 40% sprostej Slovače myslí, že za Fica bude vo všetkom lepšie (za to istého Fica, ktorý za púhe dva roky takmer zdvojnásobil verejný dlh Slovenska), tak nech si ho volia. Nedá sa však ani o pravici povedať, že by bola lepšou alternatívou, takže voľba je jasná, odignorovať voľby úplne a viac sa o politiku na Slovensku nezaujímať. Pevne dúfam, že sa ma už tento rok týkať ani nebude.

• Pridať bod 1
Zverejnené

1. Ono by raz niekedy aj mohlo byt lepsie, nie? Cely svet neovplyvnime, ale vzdy je rozdiel, kto vladne.

2. Never tomu, ze ked bude zle, tak si to vzdy odnesie vlada. S dobrym PR to este premeni na vlastne plus a ziska na tom. A nebol by to ani prvy pripad na svete, ani u nas.

3. Ale suhlasim, ze z tej chamrade je tazko si vybrat co i len to "mensie zlo" :(

Zverejnené

vždy máte možnosť voľby

znechutenie zo súčasnej populácie je pochopiteľné, ale možnosť voliť tu je

a ak nie priamo voliť, tak aspoň krúžkovať

- nehovorím o OĽ, ale aj v stranách ako SDKÚ či KDH sú súdny ľudia

prípadne voliť stranu, s kt. sa stotožňujem aj napriek tomu,

že poznám jej potenciál dostať sa do NR SR, rovnajúci sa nule

Voliť nepôjdem, niet tam koho. Ešte pred pár mesiacmi som uvažoval nad SaS, ale akosi "vychladla", moje sympatie klesli a už to bude len balansovanie nad 5%. Pravica nemá ničím osloviť

ako vychladla?

strany ešte nemôžu verejne propagovať svoj program

ak by nebolo SaS, kauza GORILA by sa zrejme zamietla pod koberec,

veď médiá ju takmer sami svojou nečinnosťou pochovali

Smer vyhrá voľby a zrejme aj bude vládnuť. Aj si to želám. Slovensko ide ekonomicky dole, lepšie to už nebude. Tak nech si Ficko pekne tie 4 roky vyžerie až do samého dna spolu aj s tou svojou voličskou chamr... základňou. Keď si 40% sprostej Slovače myslí, že za Fica bude vo všetkom lepšie (za to istého Fica, ktorý za púhe dva roky takmer zdvojnásobil verejný dlh Slovenska), tak nech si ho volia. Nedá sa však ani o pravici povedať, že by bola lepšou alternatívou, takže voľba je jasná, odignorovať voľby úplne a viac sa o politiku na Slovensku nezaujímať. Pevne dúfam, že sa ma už tento rok týkať ani nebude.

čo si napísal platí, ale iba vtedy, ak sa jedná o aspoň sčasti zmýšľajúceho voliča

pri SMERe, ako si to už v príspevku napísal, to neplatí

on môže padnúť na 30%, tých 30% si zachová válaním viny na koaličného partnera (KDH)

Fico bude v koalícii s tebou, či bez teba

voľbou proti nemu - zväčšením opozície, mu tu situáciu čo najviac znepríjemníš,

prípadne vyvinieš tlak z pozície jeho koaličného partnera

- ešte sa tu naskytá orbánovský scenár, čo považujem za najväčšiu motiváciu ísť voliť

Zverejnené

mne sa paci, ako vytrvalym milovnikom sas, ktori si precitali rozhovor s matakom z penty teraz zabehlo... maju dilemu, lebo doteraz opluvali sdku, aki su sviniari a mali kamaratsafty s pentou a teraz zacinaju tvrdit, ze to co rozprava pentak o sulikovi a miskovovi nie je pravda...

mna neprekvapilo, ked som sedela v carltone na drinku a pri vedlajsom stole sedel krajcer s kalinakom v druznom rozhovore... takze su to take tanecky na oko...

Zverejnené

http://www.sme.sk/c/...lamali-nas.html

Pink, v clanku ktory si citala(v tom case),mozno este neboli tie "najlepsie prispevky". Ale v case ked si pisala prispevok isto boli. Bolo to dvanast hodin skor. Diskusiu som celu necital,nasloby sa hocico a hocikde v reakciach. Clanok vysiel o 21:00 vcera a v diskusii do troch - styroch hodin obaja(miskov , sulik v zastupeni sas hovorkynou) to potvrdili, aspon sa vyjadrili. Mozno niekomu aj vysvetlili. Niekto im aj uveril. Niekto uveri nevedkovi.

Zverejnené

Zakaždým keď vidím Fica na nejakom billboarde, tak musím uznať, že ten Photoshop je skutočne dobrý program.

poradie sa nám opäť trochu premiešalo

Mňa osobne to neprekvapuje, tak ako som vyššie písal. Rigidnosť SDKú ju pochováva v priamom prenose. Táto strana už nemá čo ponúknuť,
Zverejnené

post-1464-0-00002600-1327145603.jpg

ja viem že je to fotomontáž :D ale tak nemohol som to sem nedať :D ... ale skôr by som to poprosil prehodiť do rozosmialo :)

Zverejnené

aj si zelam aby boli v tomto tazkom roku pri moci Fico, necham im to cele vyzrat a mozno si cast volicskej zakladne uvedomi, ze ani on nie je pan Bozsky a nedokaze robit kroky potrebne k naprave (aj ked mi je jasne, ze to nie je lahke vobec)

je jasne ze sa bude odvolavat na krizu, na problemy v europet a bla bla

ide vsak o to, ze zakial co kazdu chvilu kydal na byvalu vladu a tvaril sa, ze keby je pri moci on, veci by sa vyvijali inak, bude mat teraz prilezitost, ako inak by sa vyvijali

tesim sa na to z dovodu fiaska, ktore to bude...netesim sa na to z dovodu, ze bude pri moci a jeho rozhodnutia nepatria medzi tie spravne

lebo ako politik mysli hlavne na to, ako sa maju ludia teraz, nie na to ako sa budu mat o niekolko rokov

a zaujima ho iba plebs, chudobni, jednoduchi, ktori naleti na vsetky safalatky, ktoremu staci mat lacny chlieb a pocuvat teple slova

cela tato banda presluhujucich politikov by sa mala vymenit

a je mi jedno ze tu bude Penta, ktora bude na vrchu hierarchie, takto to zial funguje vsade na svete

dolezite je, aby popri kseftoch pre seba urobili politici aspon nieco pre ludi

na poslednej vlade bolo konecne vidno snahu nieco postupne menit...aj ked to bolo dost opatrne, pomale..

cloveka zaraza, ze vsetko maju v rukach, maju moznost menit veci k spravnemu...a oni to proste nerobia...

Zverejnené

Iba v jednej veci môžem s Ficom súhlasiť, že tieto stredopravé zlepence fakt veľa stability nepriniesli. Či to boli obe Dzurindove vlády alebo teraz Radičovej, tak vždy boli problémy udržať koalíciu až do konca. Na druhej strane však, nie je dobré ani to keby sme mali mať vládu zloženej z jednej strany. Mali sme to 40 rokov počas vlády komunistov, teraz to majú v Maďarsku a vidieť, že to nie je bohviečo. Vládna strana, ak má väčšinu v Parlamente (preferencie ukazujú, že zatiaľ Smer na to má), má prakticky neobmedzenú moc, a vtedy krajinu pred "dôležitými rozhodnutiami" nemusí zachrániť ani prezidentské veto. V prípade Gašparoviča nič takého ani nehrozí.

Zverejnené

zajtra vecer o 21.00 na ta3 relacia klub 3 a hostia:

budaj, belousovova, matovic a mojsejova...

Zverejnené

prieskumy agentúry Focus a Polis, podľa Focusu sú výsledky prieskumu za január :

Focus: Ficovi chýba k ústavnej väčšine deväť hlasov

Strana Smer by získala takmer 42 percent, čo by znamenalo obsadenie 81 poslaneckých stoličiek.

Ďalšie strany by získali menej ako desať percent. Druhou najsilnejšou stranou by bolo KDH (9,3 percenta), tretiu v poradí SDKÚ by podporilo 8,3 percenta oslovených.

Most-Híd a Sloboda a Solidarita by získali zhodne po 6,4 percenta hlasov respondentov.

Poslednou stranou, ktorá by vstúpila v novom volebnom období do parlamentu, sú Obyčajní ľudia - nezávislé osobnosti (5,2 percenta).

Čítajte viac: http://volby.sme.sk/...l#ixzz1kPKBohdz

Zverejnené

Pink , debata bola dobra. Hlavne moderatorka, ju divaci ospevuju v diskusii pod clankom. Verim ze Mojsejka vie lepsie o com ako co si myslis ty. Mojsejka chcela len znizenie sadzby na "normalnu" uroven 10%, dnes je taka vysoka, ze 20% ti unikne. Teda vyse miliardy. Je to skoro to iste ako pri zdaneni prijmu( ja si myslim, ze to bolo zavedene len a len kvoli vyssie prijmovym skupinam a tie su v statnom sektore,sukromnikovi to je jedno, obide to , inou formou ziskania prijmu) . S tym rozdielom ze DPH, priznania robia uctovnici a majitelia to neradi platia a kontroluju to zamestnanci statu ktori su niekedy do toho zapleteni.

http://www.ta3.com/c...17-januara.html

Ale mozno aj hodinu som stravil pri tejto diskusii. Nevravim, ze je to uplna bedna ta moderatorka. Ale verite jej ze nic nedostala, zato ze sa nemohla spytat Fica ci v tom byte bol? Ona to ani nespomenula. Verim ze by to zneho dostala.

Zverejnené

Ale mozno aj hodinu som stravil pri tejto diskusii. Nevravim, ze je to uplna bedna ta moderatorka. Ale verite jej ze nic nedostala, zato ze sa nemohla spytat Fica ci v tom byte bol? Ona to ani nespomenula. Verim ze by to zneho dostala.

diskusiu som nevidel, ale u TA3 ma to veľmi ani neprekvapuje

kauzy s čiernymi zoznammi, neodvysielanie Slotovho výroku o Švejnarovi, . . .

TA3 má medzi občanmi imidž kvalitných správ,

čo je však klam spôsobený úrovňou a následným porovnánaním so spravodajstvom Markízy a Jojky

Zverejnené

ghannamova bola fakt vcera z formy.. uz od zaciatku trepala dve na tri, potom skakala do reci, robila sama zavery.. zle, zle... pred tyzdnom to nebolo zle, teraz ano..

TA3 má medzi občanmi imidž kvalitných správ,

čo je však klam spôsobený úrovňou a následným porovnánaním so spravodajstvom Markízy a Jojky

mna na ta3 zaujimaju hlavne tlacovky :) tie vycucy vecer uz nemaju tu spravnu stavu..

a spravy na stv sa aspon nevenuju dopravnej nehode v hornej marikovej a uteku psa v dolnych oresanoch.. z hlavnych sprav sa stava regionalny dennik... najviac ma nastvali, ked tu bol norsky kral a venovali mu minutu v druhej polovici sprav.. az po susedskych sporoch a sprave o tom, ze lekarka z bardejova zobrala od pacienta mletu kavu...

hm, mam dojem, ze matovic to prepaluje stale viac http://volby.sme.sk/c/6230736/matovic-lutuje-ze-je-na-kandidatke-vulgarny-bloger.html a mojzis to tiez dobre zaklincoval.. v diskusii odporucam precitat deadov prispevok :D

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov