Skočiť na obsah

Predčasné parlamentné voľby 10. 3. 2012

Predčasné parlamentné voľby marec 2012  

19 členovia hlasovali

1. 1. Komu dáte svoj hlas ?

• 1. Zelení
      0
    • 2. KDH
    • 3. SDĽ
    • 4. SNS
      0
    • 5. Obyčajní ľudia - Nezávislé osobnosti
    • 6. SaS
    • 7. Právo a Spravodlivosť
      0
    • 8. Náš kraj
      0
    • 9. Strana zelených
      0
    • 10. Ľudová strana - Naše Slovensko.
    • 11. Smer-SD
    • 12. Zmena zdola - Demokratická únia Slovenska
    • 13. Národ a Spravodlivosť - naša strana
      0
    • 14. KSS
      0
    • 15. Strana Rómskej únie na Slovensku
      0
    • 16. Most-Híd
    • 17. 99 percent občiansky hlas
      0
    • 18. ĽS-HZDS
    • 19. Strana + 1 hlas
      0
    • 20. Robíme to pre deti - SF
      0
    • 21. Obyčajní ľudia
      0
    • 22. SDKÚ-DS
    • 23. Strana občanov Slovenska
      0
    • 24. SMK
      0
    • 25. Strana slobodné slovo - Nory Mojsejovej
      0
    • 26. Strana živnostníkov Slovenska
      0
    • Nebudem voliť
      0

Odporúčané príspevky

Zverejnené

je to pomalé ubúdanie volebných preferencií pre SMER, skutočné alebo iba zdanlivé?

je nejaký odhad čo by ho tak mohlo spôsobovať?

Zverejnené

urcite to nema suvis, ale vcera, ked zlatica ukoncila hlasovanie v relacii na telo, a ficiak mal o 3000 hlasov menej ako bela, tak fico vyzeral ako keby mu zatali krompacom medzi lopatky...

Zverejnené

http://styk.blog.sme.sk/c/285606/Gorily-eurovalisti-a-oportunisti-vsetkych-stran-spojte-sa.html

Tento bloger obratil. Prska,trosku. Niekedy viac. Vedel co je dobre.

Ale ozaj. Ak bude ucast vo volbach 40%, uz pri 50%(60%) su o nicom. O com to je? Nevravim, ze volby maju byt povinne. Zatial neviem koho volit. A mozno by stalo sa ich nezucastnit uplne. Tak ako som agitoval a roznasal na autach niekedy neochotnych, ich budem odhovarat - podla mna je to jednoduchsie.

Zverejnené

http://repka.blog.sm...mentu-Ozaj.html

Pre tych co su z Fica vystaseni. 40% nemal ani Meciar. A to bola ina doba.

Repka robil cez vikend vyskum. Neviem ci su to uz jeho realne data, ktore ohlasuje, ze zverejni zajtra o 11:11.

Mne v tych prieskumoch nesedia cisla SNS, nemyslim v Repkovom. vzdy 5, nieco. Mozno raz mali aj 6%. Tomu neverim.

Zverejnené

http://spravy.pravda.sk/bugar-neodporuca-svojim-ministrom-podporit-odvolanie-bubenikovej-1fc-/sk_domace.asp?c=A120110_183903_sk_domace_p12

No nic, mna to prekvapilo. Som zvedavy ci ju zajtra KDHci prehovoria aby sama odisla. Ak nie som zvedavy na hlasovanie Radicovej(moze prekvapit) a z KDH ma zaujima len Lipsic.

Ja som presvedceny, ze ta Gorila je 100%ne autenticka, samozrejme tam mozu byt aj nepravdy. Pr. ze sa KDH s SDKU nedelilo 100:100,ale 150:50. Veci podavane z tretej ruky. Miklos kradne ovela viac ako si Fico mysli a pod. Ale veci co riesili Hascak s Bubenikou, resp. ze osoby co tam boli a rozpravali, ze to ozaj rozpravali.

Verim, ze keby tam Fico nebol,poprel by to. Kvoli tomu, ze nema zaujem ani o odkryvanie gorily na pravej strane spektra. Lebo taka ista je aj na lavej strane. Ale odtial(mozno a dufa) bude mat KDH za manzelku. Preto to mozno(mozno nie) aj skartoval zaznamy a jeho vysetrovatel aj stratil spis. Ale ved to poznate.

Zverejnené

ano, naozaj...

post-1309-0-27704200-1326220139.jpg

chceli len nase dobro a fak nam ho zobrali... post-1309-0-35440300-1326220925_thumb.jpg

ano, aj toto bolo naozaj...

Zverejnené

SNS:

nič nové pod slnkom ... humor a dizajn 4. cenovej skupiny - dosahuje 6 % ?

SaS:

SaS začala kampaň s hrkálkami a bez Sulíka

Pár desiatok ľudí prišlo na kapustnicu a po šály. Mítingy budú vždy pokračovať koncertom.

Futuristické prívesy, ľudová muzika, kapustnica, šály a hrkálky v krikľavo zelených farbách. Toto si na prvý predvolebný míting pripravila Sloboda a Solidarita. Vládna strana začala v Trnave kampaň.

Čítajte viac: http://volby.sme.sk/...l#ixzz1j5AdMFuV

Smer:

Strana Roberta Fica si pripísala zásluhy za najdrahšiu rýchlostnú cestu R1. Použila pritom ochrannú známku francúzskej spoločnosti bez jej súhlasu.

Čítajte viac: http://ekonomika.sme...l#ixzz1j5BKuuyw

99%:

Kým ostrieľané politické strany sa zatiaľ tlačia len na bilbordoch, 99 percent ovládla televízie.

Masívnu kampaň strany 99 percent, ktorú vysielajú televízie Markíza a Joj, bude prešetrovať Rada pre vysielanie a retransmisiu.

Čítajte viac: http://volby.sme.sk/...l#ixzz1j5BZdw4l

máme sa na čo tešiť.

Zverejnené

99% - ked vidim tu trupku pavla pavlika ako rozprava, ze za jeden den vedeli schvalit euroval a nevedia schvalit ..uz neviem co, tak dufam, ze ta zmysluplna veta je dostatocne jednoducha, aby ju pochopili aj volici smeru a dali hlas strane 99%

Zverejnené

tá veta by mala úspech jedine vtedy,

ak by sa na tej foto tváril pekne nasrano

inak

pri pohľadoch ne tie billboardy to vyzerá na rok cca 2002

a možnože aj 1998

kampaň je drahá vec, treba šetriť

• Pridať bod 1
Zverejnené

tak dufam, ze ta zmysluplna veta je dostatocne jednoducha, aby ju pochopili aj volici smeru a dali hlas strane 99%

nemaj obavy,voliči SMERU chápu aj takéto jednoduchšie vety a chápu aj politiku strany 99% a preto ju asi voliť nebudú. je tu ale otázka či takéto jednoducho podávané vety chápu voliči SDKU či iných strán súčasnobývalého vládnúceho zlepenca. či by nebolo lepšie podávať im takéto informácie rôznymi obrázkovými piktogramami pre lepšie pochopenie. keď pochopia možno dajú prednosť pri voľbách práve tejto strane.
Zverejnené

Som si vypocul na ta3 Figela.Som si myslel,zeby velmi dobre bolo keby konecne v pravicovej vlade vystriedal niekto dzurindu. Trebars ten figel. fakt je taky, ze bez toho aby sme sa ich zbavili dzurindu a miklosa slovensko lepsie nebude.Je dolezite sa ich zbavit Zitnanska - ste si vsimli ze ju namocili do kauzy bubenikova? V mojich ociach padla pod Radicovu. Preco lebo je vstrane kde ma nad sebou Miklosa s Dzurindom? Verite ze by radicova dnes hlasovala tak ako hlasovala keby mala ambiciu zotrvat v strane? Bola taka otazka na tlacovke,nieco zastebotala,ale som si isty hlasovala by inak.

Volici pravice(myslim na sdku ci most) zvolte(volte) inu stranu za lidra. Trebars toho figela On tie hlasy bude potrebovat aj v spolupraci trebars so Smerom.

Ak zlyha, dufam ze v dalsich volbach bud budu novy vodcovia stran SDKU a KDH, resp,velmi dufam ze zaniknu. Treba inych politikov.

Fico chce dvojkoaliciu. Neviem co ponukne. Narodny front nechcel, most hid asi nebude akceptovat, mozno ano nebude mat inu moznost. Ale podla mna boli dost sklamany z toho ze ho dzurinda vypojil zo spoluprace.

Fico nebude mat ovela viac ako 35%. Preco? lebo ti nevolici su "potencialni" volici smeru. Keby k volbam chodilo 80% nemam pochyb zeby vladu zostavoval Smer. Preto sa ku gorile nevyjadroval,aby neznizoval pocet volicov,a to hlavne svojich. Lebo by to nevedel vysvetlit. Aj ked to pri kazdej otazke opakuje, ze politik sa stretava z hocijakymi ludmi, teda aj s Hascakom. stale to pripomenie,lebo vie ze nahravka je,resp. ho nou niekto vydiera.

Zverejnené

Zlyhali len a len konkrétni politici.

Na začiatku chcem trošku opraviť tú províziu 200 mil. Sk, že vraj rozdeľovanú medzi Dzurindu a Hrušovského (alebo ich strany), ktorú spomína Határ, pretože sa nepíše o privatizácii ale o obchode Ministerstva vnútra SR s firmou Siemens v objeme 2 miliardy Sk, pritom sa jedná o starší obchod, ktorý si dojednalo KDH a Dzurinda nato len následne prišiel a mal sa prihlásiť o "svoj" podiel. Ak je to pravda, tak potom sa verejné obstarávanie dohodlo v rokoch 2002 až 2006 za ministra z KDH. Bude to ešte zaujímavé ...

Zároveň chcem oponovať, pretože ani jeden občan Slovenska, ktorý nemá nič spoločné s Gorilou a teda nemal nič spoločné s peniazmi, ktoré z nej tiekli nepreberá trestnoprávnu zodpovednosť za tých politikov-parazitov a že vraj veľkopodnikateľov, tak ani "spoločnosť" nezlyhala lebo si nevážila demokraciu, ale zlyhal len ten politický establishment, ktorý túto "prax" do svojej politickej a mocenskej práce zaviedol, udržiaval, utajoval, chránil a využíval. Pravdaže najväčšiu mieru zodpovednosti nesú všetci zodpovední predsedovia politických strán, ako správne pripomína v iných veciach M. Dzurinda, že politici sa "nesmú vyhovárať na občanov, toto je zodpovednosť len politikov."

Citacia Sateka z diskusie. Naraza na nejake obstaravanie na ministerstve vnutra a Palka. teda nie PPC ,ale ina zakazka(na MV). Teda pri dvoch miliardach brali 10%. A sa nevie pri kolkych z nich.Resp. sa ujednotit o ktoru ide.

Casto pocuvame kto zlyhal. Aj vcelom tomto nasom marazme, policajti? novinari? politici? prokuratura,ci sudy?

Videl som na trende blog redaktora ze vraj my obcania - volici ci nevolici. Aspon 95% volicov SDKU a KDH isto nechcelo okradanie krajiny. Si to nezelalo. Bud kvoli tomu, ze sami si uvedomuju, ze su vlastne oni okradani, ci kvoli tomu, ze si myslia a ziju v tom ze kradnut sa nema. Podobne je to aj u volicov Smeru ci SNS.

Mozu oni zato, ze sa tu kradne? a kradlo?

Deadom som sa natahoval o nuly kto ich mal viac za nejakov cifrou, ci Smer(SNS), ci pravica. Verim, ze by sa dnes do tej debaty nepustil. Aj ked vtedy som tu debatu nevyhral a deada nepresvedcil, ze to nema zmysel. Ale dufam, ze si to uz dnes nemysli.

Zverejnené

"Mali by odísť z verejného života, Dzurinda a pán Mikloš hneď za ním," povedal Sulík v dnešnej diskusnej relácii televízie Markíza Na telo.

http://www.sme.sk/c/6217283/sulik-miklos-aj-dzurinda-by-mali-pre-gorilu-odist.html

Neviem ci si uvedomuje svoje slova. Su spravne a ja som rad ze to povedal. Ale ak SDKU neodsudia jeho volici. Na co maju narok. Sulik uz nema narok s SDKU vo vlade nic riesit, kym na cele budu ti pani. Nema narok sa politicky s nimi ani stretavat, rokovat. Nic.

Zverejnené

mal to povedať inak "kým zostávajú vo vedení strany SDKU, osoby sprofanované v kauze gorila, má strana SDKU nulový koaličný potenciál.."

však "nulový koaličný potenciál" sľubovali "Mikovia" aj Sulovi

nemal by teraz niekedy focus, zverejniť ďalší predvolebný prieskum?

novembrový vydali 15teho a za december 16teho

Zverejnené

V tejto teme bol zaujimave co sa odohralo vcera. Figel vyzval Fica na verejnu diskusiu. Vycitil, ze by mohol byt leader pravicovych stran(ze to chcel aj v minulosti niet pochyb, len mu nahrala Gorila, a celkom dobre to KDH zahralo naopak SDKU ma velmi prekvapila), resp. aspon obcanom sa o to snazi presvedcit.

Zverejnené

ja tým bilbordom nechápem, ak chcem dakoho voliť určite to nebude preto že má nejakú peknú vetu napísanú pri jeho gebuli ... zbytočne vyhodené peniaze ... treba sa ukazovať či v TV, Internete v diskusiach ...

Zverejnené

Deadom som sa natahoval o nuly kto ich mal viac za nejakov cifrou, ci Smer(SNS), ci pravica. Verim, ze by sa dnes do tej debaty nepustil. Aj ked vtedy som tu debatu nevyhral a deada nepresvedcil, ze to nema zmysel. Ale dufam, ze si to uz dnes nemysli.

Neviem, ci vies na co reagujes, ale to co som napisal plati, aj keby sa gorila zakladala na realite :)

Zverejnené

Si myslis, ze plati. Len Malcharkovi som niekde cital(v novinovom clanku), ze na zaklade udajov z gorily napocitali cez 300 milionov. Druha Bubenikova mala 200 milionov(v Sk). A to su ake mysi. Dvaja ludia priamo odpocuti v rozhovore.

Realita ale je ta, ze iness pr. skoncil svoju cinnost(monitoringu plytvania) na konci roka 2010.

http://cenastatu.sme...er5=0&filter7=0

Skoda. Su podla mna nato dva dovody. Bud by nemali co tam davat(ale nie kvoli tomu, ze by sa neplytvalo),len sa uz o tom nepise ako o Gorile(dovody su tie iste), resp majitelovi to uz nevyhovuje.

Keby gorila bola totalne vymyslena, nemas ani paru o kolko nas nasi politici(elity) okradli.

V piatok mal Fico tlacovku, kde uviedol ze Figel v mimosudnom urovnani na dvoch stavbach dvom spolocnostiam vyplatil 20 a 16 milionov. Vraj tam kde ziadali 16, na sude zalovali len necelych 6 milionov. Neviem co je na tom pravdy. Ci to denniky overovali a ako informovali o tom. Mozno sa zajtra nieco dozvieme.

Zverejnené

Keby gorila bola totalne vymyslena, nemas ani paru o kolko nas nasi politici(elity) okradli.

Samozrejme ze nemam, hlavna vec, ze ty mas :)

My dvaja sme sa preli, ktora vlada viac ukradla. Figel stihol za rok a pol vysutazit 4 useky dialnice D1 o 700 milionov lacnejsie, ako Vazny cez PPP /v eurach/, to je 21 miliard korun a to nehovorim o tom, ze podstatna cast bude financovana z eurofondov. V Gorile sa navyse /ak ju mam brat do uvahy/ spomina aj Fico, aj ked sa nespomnina konkretna suma.

Zverejnené

Nepochybujem, ze tu budem tahat za kratsi koniec. Zastavat sa Vazneho je tazke. Ale kolko stoji celkovo objem prac figelovych vysutazenych dialnic? Mozes davat z brucha, nemusis linkovat. Lebo ak si ja pamatam tak kilometer stoji 11 milionov eur, takze rozdiel vychadza na 63 km. Je to v hornatom terene zrejme aj nejaky tunel(vpravom vyzname slova) 50km. Takze kolko km figel vysutazil? Ak je to 50 km tak Vazny bol dva krat drahsi.

Dam jeden zo styroch,prvy na ktory som narazil.

cena za diaľnicu je 59,9 mil. · bez dane, štátna expertíza počítala so sumou 94,6 mil. ·, cez PPP projekty by úsek vyšiel na približne 136 mil.

Čítajte viac: http://spravy.pravda...1#ixzz1jYLVQhA6

Vidis ja som pocital z 11 milionmi(udaje z NDS) na km a tu to vychadza na 6,6 miliona/km.

136 milionov cez PPP , tu by bolo len overit, ci to je suma za realizaciu, ci aj financovanie(blbe a drahe,ale co uz) a ci aj opravy a udrzbu na 30 rokov.

Dam dva linky

http://www.vyvlastne...e-vecou-nazoru/

http://www.fuu.sk/20...koncom-oktobra/

Jeden je starsi jeden novsi. 50 km stoji rocne 130 milionov. A teda dalsich 30 rokov 130 milionov.

Za tu R1 , za tu cenu 130 milionov sme mohli mat kazdy rok 20 km dialnic. Novych 20 km,mozno kazdy dalsi rok o par metrov menej kvoli inflacii.

Keby sme to stavali za cenu figelovu 6,6 miliona(neverim ze to bude konecna cena,ale navyse max30%) tak tych 50 km malo stat maximu 330 milionov eur. Ono to bude 4 miliardy v dnesnych cenach mozno 3, az 2,5 miliardy, ale zas k tym 330 treba pripocitat uroky.

Teda tu je pomer mozno 1,5(dam ze polovica ide aj na opravi): 0,5.

Hodnotenie vidim ze je dole. Proste kvoli tej R1. Mame, ci budeme mat rocne o 20 km dialnic menej postavenych. Ak by takto cez PPP postavili celu dialnicu do KE. Nemame uz ziadne peniaze na nic a bankrot.

Vazny je prasa, Smer nevolte. Len aby sa na tom este obe strany najblizsie 4 roky este nenabalili.

Zverejnené

Figel vysutazil 46km

Janovce - Jablonov I.

Vysutazena cena cez PPP Vaznym 136 mil. eur/ vysutazene Figelom za 115 mil. eur

Dubna Skala - Turany

Vazny 343 mil. eur / Figel 138 mil. eur

Janovce - Jablonov II.

Vazny 382 mil. eur / Figel - zatial najnizsia ponuka 120 mil. eur

Fricovce - Svinia

Vazny 268 mil. eur / Figel 115 mil. eur

Zverejnené

Daj zdroj, ked davas cisla, dal som clanok, kde to figel vysutazil podla clanku za 60 a ty tu das 115. Potom neplati ten moj predchadzajuci prepocet.

Ale pomer vychadza 2,2:1. teda Vazny bol 2,2 krat drahsi. Ale ked sa vratim k useku co som dal link z Pravdy tak 136: 115. Tam je to nizsie o 18%. Co by som povedal je aj akceptovatelne za zmenenych podmienok. Kriza, nizsie ceny kvoli vacsiemu dopytu po zakazkach. Mozu byt aj ine dovody.

Zverejnené

Som myslel ze poznas aj cisla, a nie len papagaujes. Priklad na tom useku v tom tvojom linku je ozaj cena za ten usek 119 milionov(v tabulke Jablonce Janovov). Poznas cisla, ze sa aspon trosku vyznas ci orientujes.Ja sa v tom nevyznam a vidim,ze ani ty. Ci novinari.

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov