Sniper Zverejnené 7. November, 2012 Zverejnené 7. November, 2012 nikdy nezabudnem, akého vola spravil z Colina Powersa. odvtedy volí Powers demokratov. Ty máš na mysli asi Colina Powella, bývalého ministra zahraničných vecí USA, ty si Powersa pletieš asi s Austinom Powersom, ale to bolo niečo úplne iné, no nič, aspoň máme ďalší skvost do Zlatého archívu :D :D
game Zverejnené 7. November, 2012 Zverejnené 7. November, 2012 nepozerala som do googlu, na moment mi vypadlo meno, keď som ho išla písať, dopadlo ako dopadlo ... ale pochopili ste aj tak, ako vidím :)afroameričan, vojenská šarža, ktorá presviedčala na tlačovkách, kde a ako sú v Iraku poschovávané chemické zbrane a továrne, ktoré sa do invázie vyparili, a W.Bush ho nechal potopiť :) p.s. kto je Austin ? :)
funebrak Zverejnené 7. November, 2012 Zverejnené 7. November, 2012 Barack Obama v obrazoch:slzy,dolezite podpisy aj smrt bin Ladina http://www.sme.sk/c/6595635/barack-obama-v-obrazoch-slzy-dolezite-podpisy-aj-smrt-bin-Ladina.html
member2793 Zverejnené 7. November, 2012 Zverejnené 7. November, 2012 p.s. kto je Austin ? :) ty nevieš kto je Austin Powers?! smotri zdes: http://www.csfd.cz/hledat/?q=Austin+Powers svojim spôsobom ani to by nebol najhorší kandidát na US prezidenta, ale má smolu lebo je anglán :zubiska:
game Zverejnené 10. November, 2012 Zverejnené 10. November, 2012 ale áno, to je ten v tom fialovom obleku, já vím, dokonalejšia kópia Bonda :D veď keď už vtípky, nech stoja za to ;) a k voľbám :) : konečne spočítala hlasy aj Florida, nemenilo sa nič, 29 hlasov ani nemohlo zmeniť, len posilnilo Obamu ... Štát Florida dnes dokončil sčítavanie hlasov. Obama tam získal 332 voliteľov, jeho republikánsky súper Romney 206. Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/...l#ixzz2BrjettA7
xenocide Zverejnené 12. November, 2012 Zverejnené 12. November, 2012 afroameričan, vojenská šarža, ktorá presviedčala na tlačovkách, kde a ako sú v Iraku poschovávané chemické zbrane a továrne, ktoré sa do invázie vyparili, a W.Bush ho nechal potopiť Ehm... A keby mal Irak naozaj nejake ZHN - vari by si (napriklad aj ty) uplne zmenila nazor a zacala vojnu povazovat za spravnu? Stavim sa ze nie, len by si si aj ty nasla iny dovod, preco byt proti nej. Bez ohladu na zbrane. A Powel bol ministrom obrany za Busha do roku 2005 - takze ho nedal potopit, skor naopak. Bush z neho urobil uplne prveho cierneho ministra zahanicnych veci (asi tak ako mal uplne prveho cierneho poradcu narodnej bezpecnosti)
game Zverejnené 12. November, 2012 Zverejnené 12. November, 2012 ehm.o chemických zbraniach a továrňach na ne v Iraku sa pred viac než desiatimi rokmi hovorilo hodne, hľadať zdroje nebudem celkom iste, ale tí, ktorí sledovali, si zrejme budú pamätať.o ich existencii bolo vo svete a v politických komentároch hodne pochybností, politických komentárov v tých časoch, okolo Usámu, o ktorom písal český Reflex ako možnej hrozbe tlejúcej kdesi v horách ázie celé roky pred tým, než zrazu bum! a jeje, Usáma sa skrýva v Afganistane v nedostupných horách, a Usáma stojí za tým a hentým, a Usáma je Al Kajdá .... a zrazu sa z Afganistanu stal Irak a Saddám ... to je jedno, že ho tam ešte držal ... pamätám si výraz tváre Colina z niekoľkých tlačoviek pred a po, vtedy sa správy a komentáre a tlačovky pozerali vo veľkom ... Colina využili. a ehm, nehľadám dôvody na vojnu, ani proti nej. snažím sa vždy počuť obe strany. a vtedy som obe počula. a videla. 1
xenocide Zverejnené 12. November, 2012 Zverejnené 12. November, 2012 No ano, hovorilo - pretoze sa to predpokladalo a v podstate aj Saddam to naznacoval. Ale to je minulost. Pokial niekto tvrdi, ze vojna bola "zla", pretoze Irak nemal ZHN - znamena to, ze ak by ich mal, tak by bola vojna dobra? A tazko povedat, ci bol Powel zneuzity. Tu sa stale podsuva, ze Bush uplne presne vedel, aka je situacia v Iraku - a zvysku klamal. Ak by tak aj bolo, preco nepredpokladat, ze Powel to tiez vedel a tiez klamal? ...Nehovoriac o tom, ze zrazu sa USA zbozstuju a dava sa im takmer bozska schopnost presne vediet co sa kde deje. V skutocnosti sa zrejme proste len pomylili, alebo sa spolahli na nespravne spravodajske udaje. Co je sice pekne blbe, ale nie je to klamstvo.
game Zverejnené 12. November, 2012 Zverejnené 12. November, 2012 ale kde. toto nemá nič spoločné so zbožštením USA.som od toho na míle ďaleko. len si pamätám priveľa prezidentov, priveľa politiky, priveľa kdečoho, keď svet zasa raz stál na hlave.on vlastne stojí vždy.a americkí prezidenti v tom majú slovo, vždy. bez ohľadu na to, či to niekto chce, či nechce, a okrem toho patrím k tým, ktorí radšej demokratov ... so zopár výnimkami republikánov.to, čo ja radšej, nemení nič na ničom ... ale kto je práve v ktorej krajine pri moci, áno. neviem, čo Bush vedel, keď na neho človek pozeral, mal pocit, že bojuje s tým, spomenúť si na vlastné meno, ale to je len humorná vsuvka ... : )pokiaľ si pamätám, skutočne sa množstvo politológov a kdejakých politických relácií a komentárov zaoberali týmito udalosťami, a boli kontroverzné, plné pochybností, už len o zmene Afganistanu na Irak, a ten pocit, že Colin čítal študenstkú správu o chemických továrňach a skladoch po Iraku bez toho, aby vedel, že to nie je pravda, nebol len môj ... boli toho plné médiá, prekúsané z každej strany : ) teraz je rad na Obamovi ... a neviem, a nevieme, čo spraví a ako ... sila amerického prezidenta je v tom, ako inde píšeš, že je možné, že neriešenie, alebo zmierlivé riešenie Iránu z jeho strany nám všetkým padne na hlavu ...ale pasuje mi, že to nie je Romney, nepasoval mi :)
xenocide Zverejnené 12. November, 2012 Zverejnené 12. November, 2012 neviem, čo Bush vedel, keď na neho človek pozeral, mal pocit, že bojuje s tým, spomenúť si na vlastné meno, ale to je len humorná vsuvka ... Ved mne je jasne, ze keby bol tak dokonaly marketingovy majster ako Obama - prepacili by ste mu vojnu, tak ako Obamovi. Hlavne ak by ju vyhral :P
game Zverejnené 12. November, 2012 Zverejnené 12. November, 2012 myslím, že sme sa v tejto téme a tvojom názore pripisovanom mne zatiaľ úplne minuli :) pripisuješ mi tu rad radom myšlienky, ktoré nemám, nie som zbožňovateľ ameriky, nie som nekritický obdivovateľ istého určitého prezidenta, nie som politológ, ale to nie si ani ty, a isteže, nemusí byť každý, kto smie mať nejaký názor : )ale chodím po svete už dosť dlho, a vidím a počujem ... a píšem svoj pohľad, názor, a spomienky ... je ich dosť : ) absolútne nič to nemá spoločné s marketingovým majstrom, mimochodom, Bush mal na to veľmi kvalitných odborníkov, zopár "uchytených" snímkov s obrátenou knihou a podobne sú len vďačné klasiky ... má on iné fotky, marketingové ťahy, ktoré som nedávno videla aj čiastočne prebraté u Obamu ... nič by som neprepáčila, ani jednému, rada by som, keby veci fungovali na svete kdekoľvek normálne, / slovo "normálne " na požiadanie objasním /, ale tento svet normálne fungovať nikdy nebude, lebo ho riadi človek.akýkoľvek insektoid či dinoid by bol zrejme normálnejší. možno.ale vážne mi pripisuješ proamerické a proobamovské a proneviem aké ešte názory, ktoré nemám.
xenocide Zverejnené 13. November, 2012 Zverejnené 13. November, 2012 pripisuješ mi tu rad radom myšlienky, ktoré nemám, Vies - vsimol som si, ze si Obamu vobec nekritizovala za vojnu v Lybii :) Bola rychla, neumierali pri nej americania - a v podstate ju Obama vyhral, vsak? Ak by rovnako rychlo vyhral Bush (co vlastne aj vyhral, akurat potom zacala obcianska vojna) - tiez by sa stazovalo ovela menej ludi. No ved vazne - preco s vojnou vy Lybii zjavne asi suhlasis a s tou v Iraku nie? Dve vojny proti dvom arabskym diktatorom. Hm?
game Zverejnené 13. November, 2012 Zverejnené 13. November, 2012 kritizovala.písala, v inej téme, bolo to trochu zložitejšie ... nešlo tam v prvom rade o jedného prezidenta, ale od NATO po Francúzov o kdečo.toto tu je o amerických prezidentských voľbách a prezidentoch, a celý masaker arabských jarí a jesení je trošku o inom, a prelína sa a mieša dokopy, v Líbyi extra, a škaredo. ako teraz v Sýrii, ale o tom je reč zasa inde.
xenocide Zverejnené 13. November, 2012 Zverejnené 13. November, 2012 toto tu je o amerických prezidentských voľbách a prezidentoch, a celý masaker arabských jarí a jesení je trošku o inom, Uhmm....ale stale to tu mas: - jeden US prezident vojenskou silou odstrani brutalneho arabskeho diktatora, ktory priamo nenapadol USA - druhy US prezinent vojenskou silou odstrani (menej?) brutalneho arabskeho (berberskeho) diktatora, ktory nenapadol USA Ale podla reakcii - Obama schytal len zlomok kritiky nez Bush, ale preco? Lebo to lepsie vyargumentoval? Vykomunikoval? Nuz ano - ale to je len vec PR. Ved aj v tejto teme takmer nikto nehadzal Lybiu Obamovi o hlavu, vsak? Stale je to o tom, ze Obama ma ovela lepsie PR a vojnu v podstate vyhral rychlo a bezbolestne. Bush tu svoju nevyhral a zdaleka nevedel tak dobre komunikovat (co je normalne - ani v SR sa vacsina politikov nevie vyrovnat uspesnej komunikacii takeho Fica napriklad). Proste su preziednti, ktorym sa v pohode "prepaci" ked vedu vojnu - a inym nie.
game Zverejnené 13. November, 2012 Zverejnené 13. November, 2012 dobre, vrátime sa úplne prízemne k prezidentom ako takým ... tak normálne, ako ich vidia ľudia : PR či nePR, Bush ho mal tiež, dosť veľký rozdiel je v samotných ľuďoch a ich prejavoch. ok, majú okolo seba skvelých odborníkov, stačí pozrieť film o Sarah Palinovej, aby bolo jasné, komu nie je jasné, ako to chodí pri voľbách a prezidentovaní, / mimochodom, ten film skutočne odporúčam, už som ho tu odporúčala v inej téme, skvelí herci, skvelé spracovanie /...trochu zjednodušenie,takže späť, iste, za Busha tu bolo WTC, a Colin Powell, a Irak, a obrovitý štátny dlh, ale hlavne, Busha ľudia nemuseli priveľmi od samého začiatku: už jeho zvolenie začalo rozhodnutím ústavného súdu, pri pohľade na neho mali ľudia pocit, že nie je nikde napísané, že z tej istej rodiny mať dvoch prezidentov je taký skvelý nápad, ten druhý pôsobil, akoby z diaľky musel získavať telepatické informácie, a nebol prirodzený, pozér, ktorý nečítal, to sám o sebe hrdo prehlasoval, ... čo Obama je, prirodzený.čo milovali a dodnes milujú Amričania a svet na Kennedym, bola bezprostrednosť a úsmev, nech už robil ako prezident hocičo, Johnsona nenávideli, pre vizáž a Vietnam, ktorý nie a nie skončiť, Cartera milovali pre široký úsmev a skutočného človeka v ňom, každého jedného môžeme rozobrať ... v tom je ten rozdiel. aj v tom, hlavne.Busha fotili s so štátnym znakom ako gloriolou za hlavou, pravidelne a často, ako novodobého ježiša, tých fotiek je plno, a vzbudzovali pozornosť, ale na popularite mu to nepridalo, nepôsobil hodnoverne, ani inteligentne ...Putina ľudia brali, Medvedeva nie. to je to isté v modrom. hoci to bola len finta fň, politická, ... áno, vieme.Americkí prezidenti musia byť osobnosti, čo nebol McCain, a Palinová vôbec nie, žienka z domácnosti, ktorá sa nikdy nemala stať ani guvernérkou, to bol obrovský omyl, Clinton bol, Joe Biden nenápadná obrovská osobnosť pri charizmatickom Obamovi, Romney nebol, ... krásně prokvetlé skřáně nestačia ...taky vo tom to je
xenocide Zverejnené 13. November, 2012 Zverejnené 13. November, 2012 To si v podstate trafila - Busha nemalo vela ludi rado uz kvoli nejakej chemii. Nevadili peniaze, ved aj taky Obama je dost bohaty a nijaky prezident nebol ani nahodou chudak. Tiez pises - Kennedyho milovali (a to on zacal angazma vo vietname a pod.), Johnson vsak nemal jeho chemiu. Je to PR, faktor celebrit - proste niekoho maju radi, aj ked vedie vojny (Kennedy, Obama), ineho nie. Nejde o to CO robi, ale o to KTO ich robi. Ked uvadzas Putina - to je ten isty Putin, ktory de facto rozbombardoval Cecensko, okupoval a dosadil tam poslusneho pusipajtasa. Ale je to mačo, rusky nadclovek. Tak ho miluju. Osobnost? V com Osobnost? Obama vyliezol z nicoho a bez akychkolvek predoslych vysledkov - nemal absolutne nic, cim by sa mohol predstavit ako "osobnost" (bez velkeho pismena). Ale co? Bol cierny, mlady, fesny, dobre komunikoval, mal genialny marketing. Policky ekvivalent Apple produktov (a to mu este lichotim, pretoze tie su vacsinou vazne spickove). Bol a je charizmaticky. Ale toto, tak ako vsetky ine argumenty hovoria len o tom, ze sa vybera ten, kto ocari. Kto sa paci. Kto lepsie rozprava a usmieva sa. A potom to dopadne tak, ze charizmatickemu prezidentovi sa "prepaci" aj nejaka ta vojnicka. Co je v podstate aj dobre :) Mimochodom - kritika je jedna vec, ale naozaj to netreba prehanat. Zamienat si photoshop s realitou a tvrdit, ze Bush mal nejake nabozensky ladene (svatoziara???) fotky, ktore urcite Obama nema - to je uz proste zbytocne.
game Zverejnené 13. November, 2012 Zverejnené 13. November, 2012 " osobnosť " presne v tom zmysle, v akom Bush nebol osobnosťou.ako nebol osobnosť Johnson a Nixon, ale bol Kennedy a Carter, a svojím spôsobom Reagan.kašľať na photoshop, ako si robia jeho / ich / PR prácu, je mi jedno, a ešte miliónom iných ľudí je to jedno, z tých ľudí musí niečo vyžarovať, čo z iných nevyžaruje.ako píšem, nestačí mať efektne prešedivelé a nagelované vlasy, Romney je možno skvelý podnikateľ / akože aj je /, ale nie je osobnosť.nevyžarovalo z neho na diaľku nič. možno priamo na mítingoch, a samozrejme pre priaznivcov a voličov áno, to je v poriadku. ale nie je osobnosť.
xenocide Zverejnené 13. November, 2012 Zverejnené 13. November, 2012 Vidis, ale presne TOTO myslim :) Pretoze Nixon napriklad ukoncil vojnu vo Vietname - a nie, nemusel, oni sa len stiahli, co nebola nutnost. A tak isto to bol Nixon, kto otvoril Cine cestu do sveta. Za Cartera (osobnosti!!) celkovo postavenie USA upadalo, v Irane vyhral Chomejni a tak...ale kedze mal podmanivy usmev - bol osobnostou. A ano, Reagan dokazal spojit ako charizmu, tak aj sebavedomu politiku. Preto suhlasim a uznavam napriklad Obamovu charizmu (a jej nedostatok u Romneyho napriklad) - ale toto je plus pre herca. U politika mi to stacit nemoze. Ale rovnako chapem, ze charizmaticky prezident dokaze presadit veci, ktore by ten menej ocarujuci nedokazal. Obama ocaril ludi pred tym, ako cokolvek dokazal - len na zaklade slubov a vystupovania. Ak by sa to stalo na Slovensku a bol by to realny slovensky politik, co by sme nanho hovorili? Ze to je prazdny reklamny produkt, ktory stavia svoju popularitu na internere, nekonecnych sluboch a vagnych heslach a beha za nim masa uctievacov, ktori ho takmer zbozstuju. V svete, ktory sa ta priamo dotyka, by si "osobnostou" asi nenazvala niekoho len preto, lebo lebo ma vybornu retoriku. Nuz ale takato je realita, ktoru nezmenim, co uz. Zostava len dufat, ze aj republikani dokazu najst niekoho, kto bude aspon porovnatelne dobrym hercom.
game Zverejnené 13. November, 2012 Zverejnené 13. November, 2012 a kto si okrem fajnšmekrov, znalcov s koníčkom okolo politiky a politológov zameraných na dané obdobia a osoby bude toto všetko pamätať ? nejaké percento ľudí, a na tom sa nič nezmení, tak, ako história pomaly odchádza do minulosti, aby sme ju vyhrabali občas, keď je o nej práve reč, a ako ľudia práve pri moci pomaly odchádzajú do histórie väčšina ľudí si bude pamätať zlomky, jednu dve významné udalosti, a tváre ... buď osobnosti, alebo nie osobnosti, charizmu, či bez charizmy, či zrak upretý do neznáma a výraz dedinského prostáčika, či široký úsmev, postrelili, zastrelili, vtedy bol Vietnam, Watergate, Levinská a škvrna na šatoch, vtedy bolo WTC, vtedy bola kríza ... a potom sa to presťahuje do minulosti nadobro. tento článok to dokonale vystihuje, je včerajší, ale čítala som ho až dnes: kašlať na slzy, / mimochodom, tá fotka pri článku, ako som čítala inde, sa týkala úmrtia jeho babičky pred pár rokmi /, podstatné je to, čo je na začiatku a na konci. jeden prehral, takmer neuniesol, deje sa, druhý nech robí čo robí, deje sa: načal svoju cestu do minulosti. http://www.sme.sk/c/...rezidentov.html ... mimochodom, ako píšeš, áno ... Obama očaril tým, že je. že má vzdelanú inteligentnú ženu, ... Mr. Romney bol natoľko americký nagelovaný načesaný úspešný Američan s dokonale vychovaným vnukom, ktorý pred kamerami podáva ruku Mr. Presidentovi, / čo bolo nakoniec roztomilé, príjemné gesto a ten malý tiež, podstata je inde / a natoľko zameraný na to, že nemôže nevyhrať, že sa zrútil. ono sa hovorilo hodne o tom, že tieto voľby sú o ekonomike ... ale Romney narobil chýb priveľa, priveľmi si púšťal pusu na špacír takým staromódnym americkým stredozápadným spôsobom ... a zjavne to stačí už len na tom stredozápade. mimochodom, myslím, že ten jeho konkurent u republikánov, Santorum, ktorého nakoniec vyradil, by pochodil rovnako ... boli z jedného cesta.
funebrak Zverejnené 13. November, 2012 Zverejnené 13. November, 2012 Je kratko po prezidentskych volbach a v USA to uz zacina skripat.Desattisice Americanov sa chcu odtrhnut od Spojenych statov. http://spravy.pravda.sk/desattisice-americanov-sa-chcu-odtrhnut-od-spojenych-statov-prh/sk_svet.asp?c=A121113_142349_sk_svet_p12
game Zverejnené 13. November, 2012 Zverejnené 13. November, 2012 o štyri roky nájdu perfektného republikánskeho kandidáta, ktorý im to vyhrá, koniec koncov sa aj tak striedajú takmer pravidelne demokrati s republikánmi, a bude po náladách o odtrhnutí.zaujímavé, že to nechceli stúpenci Ala Gorea, keď vyhral o pol milióna hlasov, a predsa prehral : )
xenocide Zverejnené 13. November, 2012 Zverejnené 13. November, 2012 zaujímavé, že to nechceli stúpenci Ala Gorea, keď vyhral o pol milióna hlasov, a predsa prehral : ) Taky je proste vacsinovy system. Ma svoje vyhody a toto je jedna z nevyhod. Ale zase Gore dostal Nobelku za mier, ehm... Inac - zjavne ho ani sami demokrati moc nemusia, kedze ho do kampani nijak moc neangazovali, zatial co Clintona ano. To asi tiez svedci nieco o tom, za ako uzitocneho a prinosneho ho povazuju :P Je kratko po prezidentskych volbach a v USA to uz zacina skripat.Desattisice Americanov sa chcu odtrhnut od Spojenych statov.To by som az tak tragicky nevidel. Podobne aktivity sa v US vzdy raz za cas objavia z rozlicnych dovodov... a pokial ich budu len desattisice roztrusenych po celych statoch, v podstate to nic neznamena. Ine by to bolo, keby trebars v Texase s obrovskym rozdielom vyhral post guvernera politik, ktory by mal jasne v programe odchod z unie.
game Zverejnené 13. November, 2012 Zverejnené 13. November, 2012 a Romneyho tak veľmi chcú ? aleee ... alebo je problém to, že zasa demokrat, a ešte k tomu Obama :P
xenocide Zverejnené 13. November, 2012 Zverejnené 13. November, 2012 Nuz, asi zjavne povazuju prave Obamu za velky problem. Alebo skor jeho politiku, ktora je vo vela veciach dost kontroverzna. No vacsina ludi to berie rozumne - Obama vyhral volby, tak je prezidentom, co uz.
game Zverejnené 13. November, 2012 Zverejnené 13. November, 2012 pár desaťtisíc ľudí je v usa taký hlások vo vetre.tak, ako pred štyrmi rokmi Ku Klux Klan vyhlásil status quo a prímerie voči prezidentovi pri zvolení Obamu, teraz pár desaťtisíc republikáncom naklonených prívržencov úhľadne šedivejúceho Romneyho protestuje.nič nové pod slnkom. ... hm, ten KKK bol štýlovejší.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz