xenocide Zverejnené 18. Október, 2011 Zverejnené 18. Október, 2011 Nehovorim o kradeziach predsa... Ale mas priklad - kedysi si ludia odkladali na penziu sami, alebo sa o nich starala rodina, proste bolo to vyhradne na nich. Detto so zdravim. Kazdy mal len to co mal, co si odlozil, alebo co mal od inych. Sucasny zdravotny a dochodkovy system funguje inac, pricom je chronicky deficitny a aj tak vysledky za vela nestoja. Ale aky je pristup ludi? 1. Vo vacsine pripadov si nechcu odkladat vsetko sami, chcu aby existovali (aspon ciastocne) statne dochodky a statne zdravotnictvo2. Ludia si vo vacsine pripadov nechcu platit vsetko sami - staci si pozriet na temy o zdravotnictve3. Ak by si ludia mohli vybrat, platili by statu na daniach a odvodoch menej Cize ludia vacsinou chcu aby stat zabezpecoval tie tisice funkcii a zaroven nechcu statu vela platit, podla moznosti skoro nulu (ani sa im nedivim, predsa len nie sme Svedsko). Ale takto to proste fungovat logicky nemoze.- stat moze poskytovat menej sluzieb pretoze nie su peniaze....ale proti tomu sa ludia buria- stat moze chciet vyssie dane aby mal peniaze....ale aj proti tomuto sa ludia buria- alebo si stat moze POZICAT aby mal peniaze a zaroven ich od ludi netahal cez dane....a toto skoro vsade ludia akceptuju. Vsimni si, ze v grecku ludia neprotestovali, ked sa stat zadlzoval. Bol taky protest niekedy na slovensku, alebo kdekolvek inde? Preco ludia chodia na namestia - pretoze chcu viacej penazi od statu. Na co ludia velmi nadavaju - ze stat od nich taha peniaze. Je to proste nerovnovazny system.
slimak Zverejnené 27. Marec, 2012 Zverejnené 27. Marec, 2012 http://spravy.pravda...k_ekonomika_p58 Preco je zamnuta tema, ci padne Miklos? Mna by velmi zaujimalo ci by padol, keby vlada pokracovala. Este tam nieje ani kazisvet a uz to zrusil? Mna prekvapuje.
tyso Zverejnené 27. Marec, 2012 Zverejnené 27. Marec, 2012 miklos je uz de facto mimo politiky. Aspon teda slovenskej, zrejme si nasiel miesto inde. A tak uz len spomienka : Miklos bol schopny politik, a kedysi si vedel aj najst dobrych ludi k sebe, toto posledne obdobie ukazalo ze ze niekde stratil elan, nevedel uz rozlisit medzi pochlebovanim a schopnostami. A ci by padol ? To je velmi hypoteticka otazka, skor by padla vlada. Aj tak nie vzdy jasna podpora SDKu Radicovej by skoncila.
slimak Zverejnené 27. Marec, 2012 Zverejnené 27. Marec, 2012 A preco ho stale pochlebujes? Bol stale to iste. Neschopak(sam si kritizoval svoj danovo odvodovy system) alebo zlodej(podla mna to druhe, ako minister financii si nechas pod cenu predavat majetok?, resp. sa o to nezaujimas?). Ako politik, ze sa pacil zenam? To ano, ale uz zostarol a nedavaju uz Deres.Ale si uprimny, to beriem. Nasiel si miesto inde - neschopaka ci zlodeja nik nezamestna(kvoli praci). On uz dorobil, jedine ak si ho zvolia.
tyso Zverejnené 27. Marec, 2012 Zverejnené 27. Marec, 2012 nerouzmiem, co si predstavujes pod neudrzatelnym systemom ? Obavam sa ze na slovensku je kazdy odbornik na futbal a ekonomiku, a ten futbal aspon sleduju v TV, ale zaklady ekonomie si pozrel malokto. A vratim sa k 2 mikiho vlade, miklos uspesne zreformoval ministerstvo, razantne sledoval zadlzenie , skonosolidoval financie. A aj teraz sledoval znizovanie deficitu. Odvodovy system je vec inych rezortov - socialky a zdravotnictva. A tam za Kanika sa spravil kus roboty. A ako minister financii co ma aj politicke skusenosti je respektovany aj v zahranicii. inak v case ked bol este menej politik, tak rozpraval tak ze som mu rozumel a velakrat som suhlasil, posledne roky uz bol politik. Ale medzi ministrami financi to bol o rad vacsi hrac ako ktokolvek iny.
slimak Zverejnené 27. Marec, 2012 Zverejnené 27. Marec, 2012 Ja nie som Fico, ze ked nieco niekto povie napise raz(aj v inom zmysle,ze to budem vyuzivat), ze neudrzatelny system, chce aby som tu analyzu z MF hladal este raz(na tomto forume to mas na beton niekde zavesene)? Razatne sledoval zadlzenie a vzdy sme boli v schodku. Kanik, ved sa im ruca vsetko co vybudovali. preco? Funguje to ,asi nie? Stale je ekonomickych aktivnych ovela viac ako dochodcov a prehrali 45 ku 6(tu este poznamku, iste je vacia motivacia ist volit pri tych co tu srandu platia). Preco?O rad vacsi bol kvoli moci a zlodejinam. Bol vacsi ako jeho koalicny partneri a kvoli nadeji ludi ktora splasla v 2012 absolutne.Privatizacia?
tyso Zverejnené 27. Marec, 2012 Zverejnené 27. Marec, 2012 slimak, napriek snahe som zjavne nedokazal vysvetlit nikomu co to znamena. Urobim posledny pokus ale neverim v jeho uspech. 1. Aj ked vsetky detaily a su to dolezite detaily vynechame, tak mame I. pilier co je pyramida. Ked zrazu prudko poklesne pomer platiacich a dochodcov ( a to kedy to nastane ti povie kazdy demograf, s tym sa neda nic robit), okrem predlzovania veku a znizovania dochodkov mozeme len ukladat peniaze aby to nebola taka katastrofa. To je normalny sedliacky rozum, ak cakas ze za par rokov ti padne strecha, tak zacnes sporit. A 2. pilier z tohto pohladu nie je nic ine len to sporenie. Miesto toho aby stat minal peniaze teraz na dialnice, tak sa peniaze odladaju do II. piliera. Co cakas viac od politika na slovensku, kde ludia volia Fica ? Ze zacne presadzovat predlzenie odchodu na dochodok ? Ved by ho zlyncovali.A podobne keby zacal znizovat dochodky. To sa bude dat spravit az ked padne system na hubu. A vdaka odlozenym peniazom v druhom pilieri to bude menej bolestove. Ak chces obvinovat Miklosa z toho ze nedokazal zazraky, tak budes dlho cakat na toho spravneho :) A k zadlzeniu, pozri si ako klesali schodky. Zase ak ho obvinujes z toho ze nedokazal viac, tak pripominam ze dokazal najviac zo vsetkych. Dokazal aj to co som povazoval za nemozne, Ku kauzam sa mi nechce vyjadrovat, ale ako dobre informovany krcmovy analytik zase viem ze az na jednu dve mensie prusery nie je s miklosom priamo spajana ziadna kauza, aj ked na to bol palacka. A viem ze tato nestatna vlada padla na politickej neschopnosti radicovej a na egoizme Sulika. A trest za to kruty pre nas, pre vsetkych.
slimak Zverejnené 27. Marec, 2012 Zverejnené 27. Marec, 2012 1. bod to uz nekritizujem. Aj ked mozem sa mylit. uvideme.2. bod a to je vlaste pruser, ci uz pojdu do dlhopisov Slovenska ci sa aj volaju dialnicne dlhopisy, je to jedno. Na to aby si mal peniaze na dochodok ti ich zoberu z dani. Ked budes v dochodkovom veku sa ti nebude pacit zvysovanie DPH. Ja osobne som proti predlzovaniu veku, preco? Kazdy robil rovnako dajme tomu 40 rokov, aj ked tym pred nami stacilo aj 35 rokov,ale pre mna neexistuje aby som robil 45. Dohodnime sa 40 rokov aj keby meteority padali len 40 rokov. ja osobne, neviem ci tu mate take smailika so zalomenourukou Schodky. To by som sa musel trosku pozriet do zadu. Nie je problem danove prijmy su na DRSR neviem ako dozadu. A Kauzy. Kauzy Miklosa su tak cesrtve a menej cerstve(on to nieje dva roky), ze sa mi to nechce ani rozoberat.Inak Miklosovi patri cela.
tyso Zverejnené 28. Marec, 2012 Zverejnené 28. Marec, 2012 slimak, dochodok je pruser v celej EU, na slovensku vsak vdaka miklosovi o chlp mensi. A vidis aj ty si proti predlzovaniu veku, a to vacsina ludi. Ale je to nutne, je to vyznmany parameter a bez neho to nepojde. Al A skus tie miklosove kauzy, nech to pri jeho odchode uzavrieme. Cerstve :Kauza prenajom budovy v kosiciach. Pozri si fakty, ide o finacne malu kauzu, kde miklos nesie malu zodpovednost, a to skor za to za branil mikulcika. Takato vec by za inej vlady ako za Radicvej ani nedosla do medii, takychto kauz najdes tisice. KONS, to je samozrejme megapruser. Navrhujem, pozri si posledny Trend, kde sa to snazia rozobrat. A zistili to co ja, ani srnka netusi co sa vlastne stalo. Poznam vela verzii, ani v jednej nie je miklos hrdina ale miera jeho zodpovednosti kolise, Tak skus dat tu jasnu kauzu kde miklosovi patri cela. ( a indicie k nemu vedu, nie len bezny argument ze vsak urcite o tom musel vediet a to ze nic neurobil je dokaz. Napriklad na myto musel vazny zmenit zakon a to bez Fica nejde, a zmenili zakon aby mohli lacnejsie ponuky vyradit. Skus takyto dokaz na miklosa )
wysky Zverejnené 28. Marec, 2012 Zverejnené 28. Marec, 2012 TysoProblém pána miloša je: 1. čisto personálny. V kauze daňového úradu v KE sa podieľal na vyhrotení situácie, keď sa zastával niektorých ľudí. Situácia došla do štádia, že priemiérka chcela hlasovanie o nedôvere. Mikulčík odišiel, ale vrátil sa cez kauzu počítačového systému. A Mikloš zase nič. Asi pred dvoma týždňami si na tlačovke nasypal popol na hlavu a hodil Mikulčíka s Krnáčom cez palubu. Doplnil to nejakou báchorkou o tom, ako ho tí ľudia klamali a zavádzali a že on netušil že je ten problém až taký... a bla bla bla.... Ale veď sa napokon nič nedeje. Mr. Krnáč dostane odstupné niečo cez 9000,- euro. :zubiska: ZÁKONNE... 2.klientelistický. Ale to je vlastne problém aj SDKÚ. Snáď si tyso nemyslíš, že napríklad ten Mikulčík, to bolo poverenie čisto nezávislého odborníka.... :zubiska:A to ja viem, aj o ďalších veciach. Sú to síce zákulisné reči, ale niektoré sa potvrdili. Napríklad to, že Mikloš by najradšej odišiel z politiky, ale je tam, lebo sa ešte kamarátom treba odvďačiť. Pred voľbami sa napísal Fila v sme, v článku venovanom SDKÚ, že z prostredia Miklošovi blízkeho prenikali infá, vraj ho práca ministra až tak nebavila. Jedna vec. Ak by už nebolo pred koncom tejto vlády, Mikloš by za tie problémy okolo systému pre daňové úrady letel z vlády jak špinavé prádlo. Správal sa, a nielen on, ako keby mal nastať koniec svet. Mikloš je už človekom na úrovni Bruselu. Počas tých necelých dvoch rokov len chodil a šprtal do všetkého. Vydumoval, odkiaľ by nahnal do rozpočtu peniaze. Aby ho v Bruseli potľapkali po pleci. Mnoho ľudí je rado, že vláda padla. Tá daňovo-odvodová reforma, čo sa chystali prijať, tá by pochovala mnohých ľudí, a drobných podnikateľov nevynímajúc. 1
tyso Zverejnené 28. Marec, 2012 Zverejnené 28. Marec, 2012 wysky, ja tiez poznam viacero verzii, a kedze nie som vysetrovatel tak nechcem tvrdit ze viem ako to bolo.Vychadzam vsak ze jednej premisy, miklos nie je idiot a nerobi korupciu slotovsky. A na rozdiel od dzurindu si vyhladaval schopnych ludi a potom sa staral aby mali priestor na realizaciu a on svoju ulohu bral ako ulohu branit ich. Lojalita k vlastnym ludom je vsak zasadne pozitivna manazerska vlastnost. V poslednom case sa zda ze prave toto nezvladol, drzal mikulcika ci bubenikovu aj ked to to vsetko naznacuje ze neslo o spravnych ludi. V lepsom pripade tak stratil kontakt s realitou, v horsom slo o jeho kumpanov. Ja sa priklanam k tomu lepsiemu vysvetleniu, ale je to len moj nazor. Za standartnych okolnosti by tato kauza znamenala jeho politicky koniec, minimalne pre tuto vladu. Ale to by musela byt SDKu strana, ktora jednotna. A trochu k historii : Na financiach sa uz roky hovori ze ich Novitech drzi za gule ( ten sa tam dostal este za meciara) a plan ako ich dostat prec vznikol za pociatka ( ten aj vybral IBM, a to pomerne nestandartne, keby sa to nezmenilo na platbu ciste z nasich zdrojoj, tak by to skoncilo pruserom v Bruseli, kedze OLAF tu uz sedel). Situacia bola teda nastavena od zaciatku problemovo, z hladiska casu sa nedal zmenit dodavatel IBM, pracovnici su dlhorocne zvyknuti na noviotech a ich aktivny odpor sa dal ocakavat, novitech mal dost spojencov priamo na DR, vedenie sa ich chcelo zbavit. To su atributy ktore by kazdemu projektovemu manazerovi sposobili zaludocne vredy. Sanca na uspech bez ohladu na kvalitu toho co sa nasadzuje nie su vyssie ako 60%. A teraz prichadza otazka, uveril Miklos Mikulcikovi ze ked mu da volnu ruku, tak dostane system ? A to znamena ze mu dovolil vybrat subdodavatela pre IBM. Alebo sa rozhodol ze spravi tunel bez ohladu na nasledky ? A ja jednoducho nedokazem uverit tej druhej moznosti, keby tam bol Slota, tak nepochybujem ale aby Miklos takto riskoval celu svoju reputaciu ?Predstava ze skutocne slo o manazerske zlyhanie bez zleho umyslu mi vychadza ako najpravdepodobnejsia.
wysky Zverejnené 28. Marec, 2012 Zverejnené 28. Marec, 2012 wysky, ja tiez poznam viacero verzii, a kedze nie som vysetrovatel tak nechcem tvrdit ze viem ako to bolo. No neviem, ja viacero verzií nepoznám, ja som len vychádzal z toho ako si Mikloš počínal počas káuz. A úplne do detailov ísť nechcem. Ak sa Mikloš tak zastával svojich ľudí, mal by za nich niesť aj zodpovednosť. A najmä keď si ich aj vybral. To, že nejaké problémy vznikajú, bolo jasné už skôr. A mám pocit, že Miloš o tom vedel. Vychadzam vsak ze jednej premisy, miklos nie je idiot a nerobi korupciu slotovsky. Mikloš iste idiot nie je. Na tvoju vetu sa natíska reakcia "on robí korupciu sofistikovanejšie" Na zbytok sa mi nechce reagovať. Nie je to téma o kauze daňového softvéru, takže sa mi v tom nechce ďalej vŕtať. Teraz už nie je dôležité, či Mikloš Mikulčíkovi uveril alebo nie, prípadne to bolo inak, nakoľko Mikloš sa už od Mikulčíka dištancoval, čím pravdepodobne celú vec po tejto stránke uzavrel. Pravdepodobne preto, aby si zachránil politickú kožu a nepriťažoval politickej strane. Osobne som čakal, že Mikloš zo slovenskej politiky pôjde preč a zakotví niekde v inštitúciách EMU. Prečo sa rozhodol zostať a stať sa poslancom netuším, pravdepodobne ho prehovorili. Ale nezdá sa mi to ako šťastná voľba.
tyso Zverejnené 28. Marec, 2012 Zverejnené 28. Marec, 2012 wysky, ok robi korupciu sofistikovanejsie a toto je pruser a nie sofistikovane kradnutie. A ci sa distancoval alebo nie, to je samozrejme uz jedno, kedze miklos rezignoval na politiku v SDKU, ak neodchadza teraz, tak zrejme preto ze nedostal ponuku na ktoru cakal. A netusim kto by ho prehovaral, kedze uz nie je garantom nicoho. A len pre upresnenie, to ze je politicky aj manazersky zodpovedny on, je jasne. V tom nieto ziadnych pochyb, len sa mozno zamyslam na tym ci je to vzdy dovod sa ho zbavit aj ako politika. V sukromnej sfere tiez nevychadzaju vsetky projekty, a nie vzdy to znamena odchod vedenia
alamo Zverejnené 28. Marec, 2012 Autor Zverejnené 28. Marec, 2012 tyso, a koľko ešte projektov musí pod Miklošovím vedením pohorieť, aby to bolo naozaj dosť, a skončil?
tyso Zverejnené 28. Marec, 2012 Zverejnené 28. Marec, 2012 toto je prvy, a za nim su uspesne projekty ako statna pokladna, ardal, vyber ciel a dalsie. Ale aj tak je to len epitaf, nevidim cestu ako by sa mohol miklos vratit
Darkman Zverejnené 29. Marec, 2012 Zverejnené 29. Marec, 2012 A len pre upresnenie, to ze je politicky aj manazersky zodpovedny on, je jasne. V tom nieto ziadnych pochyb, len sa mozno zamyslam na tym ci je to vzdy dovod sa ho zbavit aj ako politika. V sukromnej sfere tiez nevychadzaju vsetky projekty, a nie vzdy to znamena odchod vedenia Chcem vidiet v sukromnej sfere, ako by napr. banka, alebo poistovna nasadzovala novy system takymto hura-systemom, bez paralelneho testovania na nezivych datach. Ze nemali pred pustenim ziveho systemu doriesenu migraciu dat zo starej DB, tak nad tym ostava rozum stat. O priamych zasahoch do kritickej zivej db ani nehovoriac. Toto stat sa nejakej banke, tak to by bol iny humbuk...lebo by samotna banka na tom stracala vlastne peniaze... narozdiel od danovakov. Toto je az diletantsky nezvladnuty projekt a skutocne nechapem preco tak management tlacil na nasadenie systemu (politicke body?, korupcia?), ked od developerov mali urcite spravy, ze to fungovat proste nebude. Miklosova poza len ukazuje, ze za tie roky stratil aj posledne zbytky sebareflexie. 1
alamo Zverejnené 1. Apríl, 2012 Autor Zverejnené 1. Apríl, 2012 Ak by premiérka Iveta Radičová odvolala v apríli 2011 ministra financií Ivana Mikloša (SDKÚ) pre kauzu daňového riaditeľstva, vláda by padla na druhý deň. Radičová to vyhlásila v relácii Slovenského rozhlasu Sobotné dialógy. Dôvody, prečo by sa tak stalo, nepriblížila. http://spravy.pravda...3#ixzz1qlKUgKlc komentár? to znamená, že to fakt bola "bull shit" vláda, a padnúť si zaslúžila
tyso Zverejnené 1. Apríl, 2012 Zverejnené 1. Apríl, 2012 preco_? To ze miklos mal podporu aspon polovice SDKu poslancov, to predsa bolo zname. A teda kritizujes fakt ze radicova neovladala poslancov zeleznou palicou, co o kvalite vlady nehovori. Su ministri ktorych ani merkelova nemoze odvolat a znamena to ze ide o "bull shit" vladu ? Ciste polticky by ho mohla odvolat ale musela by pripravit puc v SDKu Ale priznavam ze posledny mesiac som uz jedoducho alergicki na podobne zjednodusovania reality, zacina mi to vazne vadit. Take to bulvarne zjednosenie, kde zijeme len v ciernej, kde su vsetci zli a kladni hrdinovia len s opovrhnutim komentuju realitu. Povrchne usudky a vysledkom je Fico. 1
alamo Zverejnené 2. Apríl, 2012 Autor Zverejnené 2. Apríl, 2012 tyso to že Radičová neovládala "železnou palicou" svoju stranu nekritizujem.. to si tu spomenul ty ide o to že "niekto" to robil miesto nej, niekto iný držal tú pomyselnú "železnú palicu" aj nad Radičovou bolo to "duo" - "dva šulini" Dzurinda a "jeho" Mikloš, to oni spolu vyčistili SDKU od akejkoľvek vnútrostraníckej opozície a alternatívy, a priviedli ju na prah zvoliteľnosti.. nesú tak aj hlavnú zodpovednosť za pád vlády, ktorej boli "hlavnými architektami" možno môžeš byť alergický na moje "skratky", lenže ja mám zase koprivku s tých tvojich keď zanovito opakuješ, že za pád vlády je zodpovedný Sulo, hlavne Sulo, a jedine Sulo ide ma rozhodiť.. ako Sulo určoval vnútrostranícku politiku a rozloženie síl v SDKU, so zámerom aby sa táto strana prepadla do marginality? za to je tiež zodpovedný Sulo? .... apropó Mikloš.. tak to je fakt "fiškus" http://hnonline.sk/ekonomika/c1-55262550-miklos-tromfol-pociatka-dierou-v-rozpocte od samej "šetrnosti" vyrobil väčšiu sekeru ako blahej pamäti Počiatek.. Slovenská vláda hospodárila v prvom štvrťroku s deficitom 1,16 miliardy eur. V porovnaní s minulým rokom sa hospodárenie štátu zhoršilo o pol miliardy eur a deficit dosiahol takmer tretinu z celoročného plánu. Výsledok bol takmer o dvesto miliónov horší ako v tom istom období roku 2010, keď rezort financií dosiahol pod vedením Jána Počiatka rekordne vysoký deficit vo výške 4,4 miliardy eur. Vyplýva to z údajov ministerstva financií.cez túto prizmu, vypadajú reči o "zodpovednosti pravice", a aj tie o solidarite s gréckom, nejak extra divne
tyso Zverejnené 2. Apríl, 2012 Zverejnené 2. Apríl, 2012 alamo, to ze za pad vlady moze Sulo je fakt. A celkovo si myslim ze Radicova vladu nezvladala, aj jej vyjadrenia by sa viac hodili do ust socialnej demokracie ako na pravicovu politicku. Ale za pad vlady moze Sulik a to uplne jasne, Radicova nemala jasnu podporu v strane ale vladu nepolozil konflikt s SDKU ale to ze Sulik odmietol byt vladnou stranou.A Radicova si par vitazstiev v SDKU vytrucovala, nebola to zelezna palica ale ani sa neda povedat ze by ju SDKu nakoniec nepodporovala. Tam jednoducho nie je co branit, mozes povedat ze princialnost ci euroskepticismus je viac ako vlada, mozes ho mat rad a verit mu ale to ze polozil vladu je stale fakt. Radicova nebola poslusna babka, do poslednej chvile sa snazila vladu udrzat. A inak to ze vlada skonci sa hovorilo, ale stamgasti hovorili ze sa zatne Miklos a vysledok bude neschvalenie rozpoctu a nasledne rekonstrukcia vlady. Ale Sulik ich predbehol a znicil pravicu skor. A to ze od zaciatku vlady sa neustale riesili prkotiny zo SAS, to uz vadilo vsetkym. S takymto partakom sa skutocne neda vladnut. Kazdy chape ze ta druha strana potrebuje nejake politicke uspechy ale koalicia znamena nieco za nieco. 1
Darkman Zverejnené 2. Apríl, 2012 Zverejnené 2. Apríl, 2012 Jasne, Sulik sam znicil pravicu...aj za biedny vysledok SDKU vo volbach moze Sulik... tebe SaSka dobre lezi v zaludku.Ano, stale sa riesili prkotiny so Saskou, ako danove riaditelstvo v Kosiciach, podpora Trnku pri volbe GP a podobne...
alamo Zverejnené 2. Apríl, 2012 Autor Zverejnené 2. Apríl, 2012 áno pripúšťam, stále sa riešili prkotiny SaSa "gorila" ležala v šuplíku, nakoniec vyliezla a celú SDKU zožula.. tyso.. a to rozhodnutie spojiť hlasovanie o dôvere vláde, s hlasovaním o eurovale, ktorí zjavne nefunguje, a situáciu v európe zase ešte viac zhoršuje, to tiež spravil Sulo? išiel za Radičovou, a povedal jej "spoj to"?
pink Zverejnené 2. Apríl, 2012 Zverejnené 2. Apríl, 2012 alamo, mat tychto v partii, tak urobim to iste ako ivet... /aj vcerajsia debata na markize je toho dokazom - opluvanie a posielanie si odkazov cez pecene prasa/inak, ona to uz xyz krat vysvetlovala a objasnovala svoje postoje... alebo si myslite, ze je tak neschopna, ze je sice premierka, ale caka co kto povie?sulik a sas nehlasovali o dovere vlade, to je cely kumst... cim ju poslali do vecnosti.. a potom este par dni čučali ako puci, ze co sa to stalo...ja si stale myslim, ze sulik a matovic boli dobri iba na to, aby svojou neschopnostou poslali vsetko do péčka a nechali robka, aby robil, co chce... a sa budem smiat, ked im robko s lahkostou vykradne temy a posle ich do minulosti... aj ked matovicovi cesta do minulosti potrva dlhsie... nezabudnem na sulika, aky bol stastny, ked sa presupol cez 5%...
tyso Zverejnené 2. Apríl, 2012 Zverejnené 2. Apríl, 2012 alamo, ked vyhlasilla ze ak bude prejde trnka tak konci, to bolo v poriadku ? Co moze premier nasadit viac ako spojit to co povazuje za podstatne s doberou vlady ? Sulik si vybral, radsej povalit vladu a mat euroval ako mat euroval a mat vladu. Jeho ego stalo viac ako vlada, tak ako sa s nim da vladnut ? Cosi take ako dohody, programove vyhlasenie a pod su mu ukradnute.
alamo Zverejnené 2. Apríl, 2012 Autor Zverejnené 2. Apríl, 2012 ani ja by som nehlasoval za euroval, aj keby mala padnúť vládauž dávno je jasné, že keby nepadla na eurovale, padla by na niečom inomschválenie eurovalu, a zachovanie Radičovej vlády, bolo vlastne spojením dvoch zlých vecíako ukazuje Miklošova sekera v rozpočte, nebola to proste pravicová vláda, a teda aj bolo jedno, či vládnu oni alebo Ficoekonomiku a teda aj prosperitu "ulice" majú proste "v paži" všetci
Odporúčané príspevky