Jump to content

Recommended Posts

Posted

no to si ma potesil.... akvarely milujem, neviem aka je technika, ale raz, ked budem na dochodku odstahujem sa do provensalska a budem patlat akvarely... krasa...

Posted

sahara, pekne, najviac sa mi paci ten stredny... :-)

Posted

zomrel? mal by si namalovat nieco povzbudive... napriklad luku, kuriatka, slnko, zajace.... :)

Posted

Náhodou, ten klaun je veľmi dobrý.

Tiež mi to príde možno trochu depresívne... bude to tým pozadím, ale práve takéto obrazy mám rada.

Posted

parádne obrázky

akvarely milujem, ale nemám na to nervy, a obdivujem tú jemnú drobnú precíznosť ... a farby.

žltý strom je pre mňa vrcholom svetlosti.

klaun je smutnokrásny. klaun do končekov prstov ...

... a krabice ... sú zosobnením mojej pradávnej teórie o šuflíčkoch v hlave ...

krásne, páni :klobuk:

• 3 years later...
Posted

k stojanu dnes pribudlo aj pár malých plátien a štetce a akrylové farby ... pozerám na ne pozerám, tak strašne som to čakala, v hlave som namaľovala za tie roky už celé kopy kdečoho ... ale v skutočnosti ...

som zvedavá, kedy sa k tomu dokopem

najkrajší obraz poslednej doby, ktorý som videla, bol namaľovaný kuchynským nožom a expirovanou bankomatovou kartou ... toľko k štetcom :)

/ akrylové sú riediteľné vodou, do bytu olej a terpentýn moc nepasuje /

• Upvote 1