Popular Post sahara Posted February 16, 2011 Popular Post Posted February 16, 2011 dam to sem, aj ked je to akvarel. ked bude tema o malovani, poprosim presunut: 6
pink Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 no to si ma potesil.... akvarely milujem, neviem aka je technika, ale raz, ked budem na dochodku odstahujem sa do provensalska a budem patlat akvarely... krasa...
oiler Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 http://tinypic.com/view.php?pic=2evup0z&s=7 ...as years go by... 3
trinita Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 sahara, pekne, najviac sa mi paci ten stredny... :-)
pink Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 zomrel? mal by si namalovat nieco povzbudive... napriklad luku, kuriatka, slnko, zajace.... :)
Desdemona Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Náhodou, ten klaun je veľmi dobrý. Tiež mi to príde možno trochu depresívne... bude to tým pozadím, ale práve takéto obrazy mám rada.
game Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 parádne obrázkyakvarely milujem, ale nemám na to nervy, a obdivujem tú jemnú drobnú precíznosť ... a farby.žltý strom je pre mňa vrcholom svetlosti.klaun je smutnokrásny. klaun do končekov prstov ...... a krabice ... sú zosobnením mojej pradávnej teórie o šuflíčkoch v hlave ... krásne, páni :klobuk:
game Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 k stojanu dnes pribudlo aj pár malých plátien a štetce a akrylové farby ... pozerám na ne pozerám, tak strašne som to čakala, v hlave som namaľovala za tie roky už celé kopy kdečoho ... ale v skutočnosti ...som zvedavá, kedy sa k tomu dokopem najkrajší obraz poslednej doby, ktorý som videla, bol namaľovaný kuchynským nožom a expirovanou bankomatovou kartou ... toľko k štetcom :) / akrylové sú riediteľné vodou, do bytu olej a terpentýn moc nepasuje / 1
Recommended Posts