game Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 na žiadosť jedného pracujúceho nemenovaného fórumáka / a vzhľadom na to, že tu máme obdobnú dennú tému Slniečko o vlastnoručnom kreslení slniečok, vyžaduje si to úplne prirodzene jeho nočnú verziu - zakladáme Mesiačik :) k tomu sa mi viaže úžasná spomienka zo škôlky ... fascinoval ma obrovský nakreslený mesiačik s nosom a krásnym modrým očkom mrkajúci na pochodujúcich siedmych trpaslíkov vysoko na zadnej stene veľkej triedy v škôlke ... a tuším prvá vážna vec, čo som maľovala, nebolo slniečko, ale práve takýto mesiačik s noštekom ... dodnes ho tak milujem maľovať ... :) takže prosím vážených milých hravých dôstojných našich úžasných fórumákov o nakreslenie svojo Mesiačika, osvetľujúceho pani Noc :)
game Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 fúha chlapci ... už len Armstrong mi tam chýba ... skvelé :) ostatné dámy a páni, nedajte sa zahanbiť :)
tomassi Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 lopataa toto je čo? keby to nakreslil LEGa témou by boli vlasytak by som asi tušil-vedel
game Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 tomassi ukáž, ako sa kreslí mesiac a chce to fantáziu, ja som dokonca predpokladala, že je to mliečna cesta !!! :) zatiaľ jeden ďalší, dávnejšie nakreslený spln, keď už tu splňujú všetci :) ale sľubujem ešte aj môj obľúbený škôlkársky mesiačik, príde :) spln má niečo do seba, vtedy vyjú vlci a vzdúva sa more a námesačníci chodia po strechách ... jaj toto je pekná téma :) :) :) prosímprosím Mesiačiky :)
tomassi Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 môj mesiačik z mesiačikov najmesiačikovatejší
Recommended Posts