Jump to content

Recommended Posts

Posted

na žiadosť jedného pracujúceho nemenovaného fórumáka / a vzhľadom na to, že tu máme obdobnú dennú tému Slniečko o vlastnoručnom kreslení slniečok, vyžaduje si to úplne prirodzene jeho nočnú verziu - zakladáme Mesiačik :)

k tomu sa mi viaže úžasná spomienka zo škôlky ... fascinoval ma obrovský nakreslený mesiačik s nosom a krásnym modrým očkom mrkajúci na pochodujúcich siedmych trpaslíkov vysoko na zadnej stene veľkej triedy v škôlke ... a tuším prvá vážna vec, čo som maľovala, nebolo slniečko, ale práve takýto mesiačik s noštekom ... dodnes ho tak milujem maľovať ... :)

takže prosím vážených milých hravých dôstojných našich úžasných fórumákov o nakreslenie svojo Mesiačika, osvetľujúceho pani Noc :)

• Replies 12
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tomassi

4

• game

3

• lopata555

2

• Tom

2

Posted

fúha chlapci ... už len Armstrong mi tam chýba ... skvelé :)

ostatné dámy a páni, nedajte sa zahanbiť :)

Posted

lopata

a toto je čo?

keby to nakreslil LEG

a témou by boli vlasy

tak by som asi tušil-vedel

Posted

to je mesiac, dom, a mliečna dráha :)

Posted

tomassi ukáž, ako sa kreslí mesiac a chce to fantáziu, ja som dokonca predpokladala, že je to mliečna cesta !!! :)

zatiaľ jeden ďalší, dávnejšie nakreslený spln, keď už tu splňujú všetci :)

ale sľubujem ešte aj môj obľúbený škôlkársky mesiačik, príde :)

Obrázok

spln má niečo do seba, vtedy vyjú vlci a vzdúva sa more a námesačníci chodia po strechách ... jaj toto je pekná téma :) :) :)

prosímprosím Mesiačiky :)

Posted

môj mesiačik z mesiačikov najmesiačikovatejší

Obrázok

• 2 weeks later...