Skočiť na obsah

tomassi

Odporúčané príspevky

nemyslím, že taká strana k niečomu bude, nemyslím, že dosiahnu niečo viac, že zozbierajú dosť podpisov, že prekročia hranicu tradičnej nezvoliteľnosti nových strán ... k založeniu strany dnes myslím už nestačí provokovať, dať sa poznať, protestovať, či byť nejakým spôsobom mediálne známy

obaja sú svojskí, obaja sa zviditeľňujú svojsky, ale nemyslím, že to stačí, ľudia sú už unavení, a nie sú deväťdesiate roky, keď sa bolo treba spojiť proti niekomu - niečomu, a stačil na to "jepičí" život nejakej strany, vzdorostrany, akejkoľvek.

 

súhlasím s týmto :

Provokujú a sú vidieť

 

Hlina aj Matovič sa dokážu zviditeľniť a médiá ich rady vyhľadávajú. Hlina naposledy upútal, keď sa nechal zatknúť v budove Európskeho parlamentu. Bratislavčania majú zasa v nedávnej pamäti, ako sa v rámci svojej kampane na prímátora prevážal po centre mesta na koni. Matovič zasa provokoval, keď schválne nechal svoje auto zaparkované na prechode pre chodcov, aby ukázal ako sa dá zneužívať poslanecká imunita.

 

Obaja sú pomerne bohatí. Matovič prepísal na manželku vydavateľstvo regionálnych novín. Hlina vlastní dve reštaurácie v centre Bratislavy a farmu, na ktorú chodí veľa ľudí z hlavného mesta. Mohli by tak skúsiť financovať stranu či strany aj z vlastných prostriedkov. Spolu sa poznajú a komunikujú navzájom.

 

Sociológ z agentúry Focus Martin Slosiarik si ale myslí, že ani spoločný projekt extravagantných politikov nemá veľkú šancu na úspech. "Pán Matovič je na Slovensku už dostatočne mediálne známy, zatiaľ čo pán Hlina za ním zaostáva. Mediálnym ťahúňom by musel byť asi pán Matovič." Neverí ale, že títo ľudia sú momentálne schopní na seba naviazať väčšie množstvo voličov.

 

Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/5740685/hlina-chce-matovica-matovic-chce-hlinu.html#ixzz1CGTsRjIR

 

nemyslím, že to bude stačiť na založenie úspešnej strany. keď to budú financovať, nech to skúsia, ale prorokujem im nezdar :rolleyes:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 8 mesiacmi...

Tak, a je to tu … :)

... okrem Aničky Malíkovej-Belousovovej zakladá novú stranu /!!!/ aj Norika Mojsejová … Stranu slobodného slova

Nemyslím si, že by sa jej nepodarilo zozbierať tých 15-tisíc podpisov, to jej ľudia "vďačne" podpíšu,

ale to bude asi tak všetko ... cestu do parlamentu tým "vydláždenú" mať nebude.

 

Po tom, čo Nora Mojsejová odpredala časť svojej módnej značky Nora Fashion ruským investorom, stanovila si vo svojej kariére ďalšiu métu. Oblasť podnikania vymení za politiku. Ako sme zistili, zakladá Stranu slobodného slova. „Veľmi dlho som tento krok zvažovala. Nakoniec som sa rozhodla, že do toho idem. Vyprovokovali ma ľudia, ktorí mi písali množstvo mailov. A tiež súčasná politická situácia,“ povedala topkám najznámejšia obyvateľka košického Pereša.

 

Mojsejová už oddnes začína zbierať podpisy. „Potrebujem ich 15 tisíc. Verím, že do budúceho týždňa, kedy chystám tlačovku, ich už budem mať,“ priblížila svoju odvážnu víziu Nora. Hoci zatiaľ nechcela konkretizovať hlavné ciele svojej strany, naznačila, akým smerom sa rozhodne nechce uberať.

 

„Nepáči sa mi prijatie eura. Som za jeho zrušenie. Do politiky chcem priniesť nový vietor. Nechcem sa fotiť na bilbordoch v pózach ako tí súčasní politici. Buď majú ruku pod hlavou, alebo si ju o ňu opierajú. A niektorí si nasadia okuliare, aby získali na vážnosti. Tieto pi*oviny ja robiť nebudem. A ani oje*ávať ľudí. Ide mi o to, aby sa občania mali lepšie. Aby nedostávali také výplaty, aké dostávajú. Tí, čo sú teraz v politike, ani nevedia, ako žijú bežní ľudia,“ rozhorčuje sa podnikateľka nad súčasnou situáciou na Slovensku.

 

Čo sa týka Norinej kampane, plánuje šetriť. „Na bilbordy nedám ani korunu. Všetko budem robiť cez internet. V poslednom štádiu kampane plánujem vyjsť medzi ľudí,“ načrtla svoju predstavu Mojsejová, ktorej hlavnou víziou je mať okolo seba ľudí, čo „nekradnú a chcú robiť.“ Nechajme sa prekvapiť, do akej miery sa jej podarí politické ambície naplniť.

 

http://www.topky.sk/...akladam-stranu-

 

Ak môže existovať Strana priateľov piva, Strana nespravodlivo plešatých, alebo Nezávislá erotická iniciatíva,

prečo by nemohla existovať aj Strana slobodného slova

... až na to, že netuším, kto by v tejto straničke mohol okrem Noriky ešte slobodne prehovoriť.

 

Pomaly sa tí, ktorí ešte neboli v žiadnej strane zmestia do telefónnej búdky … :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 mesiacmi...

naša nová kelňa - to sa dejú veci - krásna prostoreká šéfka Strany slobodné slovo sa opäť raz rozohnila, nemôžem citovať, lebo by som zrejme porušila pravidlá fóra :)

 

Norika Mojsejová a jej reakcia na cirkus na kolečkách u matovičovcov : http://www.topky.sk/cl/1000091/1298751/Mojsejova-o-rozpade-Matovicovcov--To-co-tu-predvadzaju--do-pi-i-

krásne, jadrné, norika do parlamentu ! :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

krásne, jadrné, norika do parlamentu ! :)

 

Mozno by stacilo, keby mala vybeh PRED NRSR - ako vystrazny priklad toho, ze pasivne volebne pravo v demokracii znamena aj moznost pre kravy kandidovat :P
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Mozno by stacilo, keby mala vybeh PRED NRSR - ako vystrazny priklad toho, ze pasivne volebne pravo v demokracii znamena aj moznost pre kravy kandidovat :P

 

Nie som síce priaznivec, ani nádejný volič Noriky Mojsejovej,

ale takúto reakciu by som si tiež radšej odpustila. :hmmm:

 

Keď nám ju TV pchala až do obývaciek stačilo prepnúť kanál,

a tak isto teraz stačí Nórikinu stranu jednoducho ignorovať.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

eeeeee.... tou kravou sa myslelo pejorativne oznacenie osobnosti, dusevnych schopnosti a prejavu. Ale zase, ked mozeme inych politikov, tak isto bez dokazov, oznacovat ako zlodejov - tak ide v podstate o ten isty princip. Ale uznavam, ze som ju tak nemusel oznacit :)

 

Ale ono to tam sadlo :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

to secretka, kedze ide o stranu ktora sa uchadza o ucast vo volbach, tak ako si predstavujes diskusiu o novych stranach ? :) Ak by sme sa riadili postupom, ze kazdu na ktoru ideme nadavat mame miesto toho ignorovat, tak tu bude prazdno.

Su situacie ked volba expresivnych vyrazovych prostriedkov "sedi ako rit na serbel"

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Všetci sa vyjadrujeme rôzne ... niekto sa ide so svojou všeobjímajúcou láskou "rozliať",

druhý používa vugarizmus ak "chlieb nás každodenný".

Ani jeden, ani druhý extrém mne osobne "nesedí" a aj preto som napísala, že ja by som si ten výraz "odpustila". Jedna a tá istá vec sa dá "povedať" rôzne a vôbec sa pritom nie je potrebné prispôsobiť štýlu jazyka prostorekej a vulgárnej Nory.

Alebo myslíš, že keď je vulgárna Nora, že sa jej slovníku majú prispôsobiť aj ostatní?!

 

Ja ti tvoj názor neberiem, ale ... aj keď je Nora vulgárnejšia ako kočiš, je to predsa len žena.

Ale asi som "ja z iného sveta", keď nenadávam ...

... keďže ostatným to vôbec žiadny problém nerobí.

Alebo je to tým, že v politike sa "slušnosť nenosí"?!

 

Ale takto by sme sa od zadania témy skĺzali do "osobnej roviny",

vráťme sa teda radšej k novým stranám, či straničkám. :smile2:

Ďakujem.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

secretka, kazdy podla svojho naturelu, ale su oblasti kde pouzijem na hrube vreco hrubu zaplatu. Robim to vtedy ked mam pocit ze je to ovela vystiznejsie a umoznuje to vlozit do slov emocie ktore tam chcem dat. Slusnost je nieco ine len vybrany slovnik, podobne ako veta : Pani vy ste parnokopytnik, nie je slusnejsia ako Nora, ty si krava. Len je smiesnejsie, pretoze tam vznikol rozpor medzi formou a obsahom.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

norika, veliteľka SSS, utekala od tv rovno pred kameru, a veľmi veľmi bola rozčúlená, - páni, kopytníky nechajte bokom, prosím - táto žena je proste jednička, nedá sa nič robiť :

je jedno, čo natáča, proste je to norika, versaceho kreslo, umelé kvety a čo na srdci to na jazyku :)

 

http://www.youtube.com/watch?v=jhEGxrE42m8

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Aha ho, naša "milá a jemná" Norika ma "svojho obhajcu" ...

hmm ... ozaj, kto vie, ako by vyzeral Norikin rozhovor s Merkelovou a Sakrozym, ci dokonca s Alzbetou II.

 

Je zaujímavé, ako naši ostrieľaní politickí borci neskrývane dávajú najavo svoj dešpekt voči ich možnej budúcej kolegyni madam Nore Mojsejovej z Pereša, ktorá sa rozhodla v nadchádzajúcich voľbách kandidovať do nášho cteného parlamentu.

Isteže, každý súdny človek musel byť týmto jej počinom, mierne povedané, zaskočený. Figúrka známa najmä z rôznych reality šou, zjavujúca sa na televíznych obrazovkách aj so svojím manželom, pripomínajúcim spôsobom života skôr imelo než tvrdo pracujúceho Slováčiska, predvádza na verejnosti zábavné divadlo, do ktorého vťahuje aj ďalších dobrovoľníkov túžiacich po večnej televíznej sláve.

K tomu treba prirátať noblesný spôsob života podliehajúci vkusu ľudovo prezývanému perešský barok, dobre živeného a šateného psíka a šťavnatý, neraz až pikantný slovník. A táto žena by chcela rozhodovať o našej budúcnosti, prijímať zákony, ktorými by sme sa mali všetci riadiť, a túži ocitnúť sa v povestnom výkvete národa, prezývanom parlament. Asi máme právo byť touto predstavou trochu zdesení. Prečo sa však aj páni politici tvária, akoby kandidatúra Nory Mojsejovej do parlamentu bola pre nich čímsi nepredstaviteľným, ako keby svojou prítomnosťou mohla poškvrniť ich povesť?

Zdá sa mi, že jej krivdia. Neviem totiž prísť na to, v čom je horšia, vulgárnejšia alebo hlúpejšia než osadenstvo Národnej rady, aké bežne býva v každom volebnom období. Že používa škaredé slová? Zrejme by sa mnohí z nás čudovali, keby počuli uhladených politikov, ako sa rozprávajú medzi sebou, keď ich nesnímajú kamery a keď si myslia, že ich nikto nepovolaný nepočuje. Od Mojsejovej sme už začuli všeličo, ale žeby prezidenta nazvala starým ".ujom", to ešte nie. Asi preto, že nie je predsedníčkou parlamentu.

 

Zdroj: http://www.pluska.sk...-mojsejovu.html

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...
  • Pred 3 týždňami...

lopata, ja som to pozerala dnes na nete a tiez som mala ten dojem :D videla som aj mojsejku s malikovou, meciarom a hrdlickom, to bolo tiez velmi zaujimave..

dnes bol matovic a aj pri nom mam pocit, ze sa uchadza o hlasy omylom...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

PaS si fandil, aj s Karolom Nagyom ... pol % ... slečna sympatia Smreková so Zelenými, ktorých "kúpili", ako povedalo to zlatíčko ... 0,3 %

 

ešte aj Norika naša jediná ich predbieha ... práve má 1,25 %, Braňo ju už dnes musel ukľudňovať, že ešte nie je koniec sčítania,

ešte môže preraziť, do p ... :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 8 mesiacmi...

ani tesne po voľbách neprestal prúd vzniku nových ministrán, Lipšicova Nová väčšina dieru do sveta zrejme tiež neurobí ...

v anketách nedosahuje viac než tri percentá, pod hranicou zvoliteľnosti do parlamentu ... na roztiahnutie krídel ešte majú čas, ...

 

Daniel Lipšic: http://hnonline.sk/ekonomika/c1-58369130-nova-vacsina-chce-mafii-otvorit-dvere

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov