Skočiť na obsah

Čoho by ste sa vedeli zrieknuť v prospech šetrenia?


Tomáš

Odporúčané príspevky

On tam pôjde určite, však na takom jarmoku ľudia musia kopu drobných mincí postrácať, to by si on nemohol dovoliť ujsť takú výbornú príležitosť zbohatnúť.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Jeho bavi aj nejaky iny program okrem toho televizneho? :w00t: :w00t: :w00t:

Si si ista ze by sa prisiel pozriet na nejake vystupenie? Lebo ja nie :zubiska:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ano top dna haaa ale nic v zlom ja som to pisala akoze co na to budete reagivat ale vidum ze kazdy mysli vazne vsetko ale v zivote he ajsranda dobra nie len vazne slova

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ja som to pisala akoze co na to budete reagivat ale vidum ze kazdy mysli vazne

 

No ver tomu, že to čo si napísala, berie Tomáš ako jediný smrteľne vážne :zubiska: Len tá kombinácia Tomáš a peniaze v jednej vete..... :smilieee:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ano je to jeho problém a dobre ti radím - od neho utekaj čo najďalej a nikdy, zdôrazňujem slovo nikdy, mu nepožičaj ani jeden cent! Dobre, že ste nešli do spoločnej domácnosti, ten by na hovadinách prežral aj tvoje peniaze a ver tomu, že to nehovorím len tak!

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

V spolocnej domacnosti by to bolo zle lebo ja mam ine chute na jedla rada varim peciem ale tomas si vybera on zje iba to co maju v restike alebo si kupi kebab ked su peniaze takze tak tak na kuchyni spolicnej by to nefungovalo ja si nevybersm treba mat to co doma je a nie kupivat drshe kebaby ja si to dovolit nenozem takze nie a penazi je furt malo to by nefungovalo vobec co sa tyka v sporeni no ja ako viete nemozem sporit mam dceru ktora potrebuje do skoly pokupit co treba bude uz osmacka tak si to vite predstsvit co potrebuje take mlade dievca musim na nu mysliet takze ja a sporit nie ja musim dat vydavky do nej

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ja som si myslel, že vy dvaja ste skončili, tak čo sa idete zase spolu rozhodovať? Čo hovoríš na to, že si požičal 20€, aby zožral štyri balenia perníkov?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

téma je " čoho by ste sa vedeli zrieknuť v prospech šetrenia " založená Tomášom.

 

my píšeme o tom.

 

ver mi, moja, že my všetci tu sa musíme vzdávať kdečoho v prospech šetrenia - neriadia nás v míňaní ťažko nadobudnutých peňazí pudy.

 

Tomáš dva týždne nemá čo jesť, o tom vypisuje celé príspevky, potom si od rodičov požičia a kúpi za to 4 balenia perníčkov namiesto poriadneho žrrádla, ktoré by mu pár dní vydržalo...  toto neurobí ani dažďovka.

 

Pozical som si od rodicov peniaze takze zacinam s -20€ a ze som si kupil 4 sacky gingerbread ste akoze nevideli dobre? Takze sekera v Tescu 500€ a u rodicov 20€. Takze zaciname reformy s -500€ s mesacnym prijmom 450€ so silnou zavislostou na cukre. Ake su sance?

 

my sme stále v téme.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

No zbohom takze tomas si robi vydavky sam pre seba ja keby sommala 20 euro tak to mam na dva tyzdne co jest v ubytovni j ale ked si robi sam dlhy to uz mudi dst zo svojej vyplaty a potom zas nebude mat nic o to horsie bude skrsteny o 20 euro ale to uz zalezi na nom co sa tyka mna ja budem mat svoju vyplatu tu nikomu nedam ani cent veru tsk musim si setrit aby som mala co do ust a nie na perniky rohadzovat to nie za tu cenu mozem mat chlieb pastrky a tsk dalej jedlo z coho sa najem

Takze tomasovi prajem vsetko najlepsie aby sa mu darilo v zivote

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Len tá kombinácia Tomáš a peniaze v jednej vete..... :smilieee:

Veď to... Tomáš a peniaze, tiež mi to nesedí.

 

Ak má rada Tomáša a penize, má rada dve uplne odlišné veci ktoré sa navzájom vylučujú.

 

Tam kde je Tomáš nikdy nebudú peniaze a tam kde sú peniaze nikdy nebude Tomáš.

 

Znie to smutne ale je to pravda.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

To ja viem uz davno ale on ma dost dlhov ako viete rozpisoval to ze kde co ma takze ked vyplati vsetko co ma tak mu nrostava nic je to smutne preto musi s peniazmi narabat tak aby nu vydlo do prace na yir rozky alebo jedlo dake

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ked vyplati vsetko co ma tak mu nrostava nic

 

Ale na štyri balenia perníkových hovadín si požičať vie :D

 

To tvoje obhajovanie Tomáša je nonsens. Bral by som to, a brala by to väčšina fóra, ale keď každý vidí, ako on s tým peniazmi narába, tak človek sa musí len smiať.

 

Čo na to povieš, že on bez peňazí si požičia na to, aby si kúpil perníky, čo bude pred telkou chrúmať? Však toto sa ani hovadom nedá nazvať!

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov