Jump to content

Hra: Komentuj klip

vred

Recommended Posts

Tak tuto hru zakladam uz aj tu.. Ten kto zacne sem prida nejaky hudobny klip, a dalsi v poradi musi aspon 2-3 riadkami okomentovat ten videoklip, a prida dalsi. Myslim si ze bude dost zaujimave citat hodnotenie od ludi co napr. ten zaner nepocuvaju.
A aspon donutime ludi si vypocut nieco co napr. nenavidia :lol: a to potesi.. :)

Tak zacnite niekto.. Pridajte videoklip a pockajte na druheho, ten ho potom okomentuje a prida dalsi klip..
Ja sa pridam neskor..

• Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Sniper

1

• tomassi

1

• Althea

1

• vred

1

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...

Nuze, vlasaty chlapik sa prechadza po luxusnejsej rezidencii spievajuc si a netusiac,ze jeho spev provokuje manika v ciernych rukaviciach vrazdit sporo odete devy. Pocet obeti vysoky vratane samotneho spevaka,ktory umiera na konci klipu,co sa mi zdalo dost neskoro :lol: Ocenujem originalitu vraha vyskusat si viacero sposobov eliminacie. co sa tyka hudobnej stranky tak hodnotim to ako pocuvatelne.

ja pridavam oneee

• 1 year later...
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Additional information you can see at Privacy Policy