Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

neveľmi sa mi páčia mená Karol a Rudolf ... a Róbert - s ó ... vždy to "ó" skracujem / aj oficiálne a písomne :) / nepáči sa mi ani trochu :lol:

hm keď tak premýšľam ... rovnako je to s menom Renáta ... to "á" tam zakaždým skrátim lebo sa mi tam nepáči :)

Zverejnené

hm keď tak premýšľam ... rovnako je to s menom Renáta ... to "á" tam zakaždým skrátim lebo sa mi tam nepáči :)

Čo sa ti nad tom nepáči :lol: . Mne sa páči aj meno Yanick

Zverejnené

Čo sa ti nad tom nepáči :)

:) prečo toľký hnev ?! no nech sa ti páči aj Mokele Mbembe ;) ;)

mne sa nepáči akurát prebytočný dĺžeň ;)

hm ... vôbec s týmu dĺžňami mám asi nejaký problém ;) jedna klientka sa volá " Daša" - tam mi zasa jeden dĺžeň chýba ... ten život je občas ťažký :lol:

Zverejnené

moja matka je Katarina... s krátkym "i"...

páči sa mi meno Eldarion...

Zverejnené

Minule som v jednych novinach videl novorodencov a bola tam nejaka Victoria Vivvienne Krupová... byt Vivvien tak rodicom spravim nejake zlo ... :-/

Zverejnené

moja matka je Katarina... s krátkym "i"...

a teraz si mi teda niečo pripomenula ...

poznám jednu úctyhodnú dámu, ktorá má aj v OP krstné meno : Terézka

hm...

Zverejnené

Amélia je pekné meno...... odkiaľ pochádza? V slovenskom kalendári ho asi nenájdem.

Zverejnené

Améliu v slovenskom kalendári zrejme nie ... ale pôvod je jasný :

Amália ž. zo stnem amal pracovitý, pôv. významom blízke sú mená Emil, Emília, franc. Amélie (Ameli)

Zverejnené

to znie strasne vznesene .. Ale ked to tak citam po francuzsky, ze Amélie, tak to znie strasne rajcovne :lol:

(mal tam byt opacny dlzen ale drbe kodovanie, tak co uz)

Zverejnené

nie :lol:

oukej, no proste citat sa to cita Ameli, ale je to proste ta vec s obratenym dlznom na ecku

Zverejnené

Šejla, Paskália a Kvintiliána ich prebijú :lol:

úbohé deti

Zverejnené

rovnako je to s menom Renáta ... to "á" tam zakaždým skrátim lebo sa mi tam nepáči :lol:

Mne sa tiež lepšie vyslovuje Renata. Alebo ešte lepšie Renatka.
Zverejnené

ja som to zase vzdy vyslovoval Renáta - s dlhym. aj sa mi to tak viac paci

Zverejnené

jedno krajšie ako druhé ... chlapci, Renaty by sa vám asi poďakovali...

a čo Reni ? keď už je Renata, nech je to aspoň jemné ... :lol:

Zverejnené

Veď ďakuje bo frajerka je Renáta. Najčastejšie ju oslovujem - Reni, Renči ale aj Reňa.

Zverejnené

tak máš aspoň čiastočne odpustené - Reni a Renči je ok :lol:

vôbec : páči sa mi, keď sa ženské mená dajú po domácky a pekne zjemniť s "i" na konci ... Jani, Ivi, Moni ... a podobne... hneď sú tie mená krajšie :)

/ zato s mojím menom mal vždy každý problém :) /

Zverejnené

game>no mas to vtipne... ale aj to sa da... napr. mojho oca volaju Gabi... a mna jedna spoluziacka vola Vladi... je to divne ale da sa na to zvykat :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov