Pseudonka Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Nájdite si mesiac, kedy ste sa narodili (pri ňom sa nachádza prvá časť vety, ktorú napíšete do vášho príspevku - v mojom prípade to je september): Január: Odišiel som sFebruár: Škrabkal somMarec: Zabil somApríl: Tancoval som sMáj: Vyfackal somJún: Ukradol somJúl: Zjedol somAugust: Oženil som sa (Vydala som sa) sSeptember : Zbil somOktóber: Obliekol som sa akoNovember : Zapálil somDecember: Spal som s Ďalej si nájdite deň Vašich narodenín (bude tvoriť pokračovanie vety)1 : ja sám (samého seba)2 : úplne neznámy človek3 : opica4 : môj najlepší priateľ5 : sloní chobot6 : Scooby-Doo7 : bezdomovec8 : stolička9 : mačka10 : myš11 : sviňa12 : gorila13 : morská panna14 : špongia15 : tuleň16 : medveď17 : plyšák18 : mrkva19 : banán20 : delfín21 : ježibaba22 : Shrek23 : škrečok24 : tatko Šmolko25 : teta z úradu26 : milovaná osoba27 : krtko28 : Macko Uško29 : človek na nudapláži30 : muž31 : žena A nakoniec si nájdite prvé písmeno vášho mena (to bude záver vety) A : aby som zachránil budúcnosť ľudstva.B : pretože ho/ju neznášam.C : a som na to nesmierne hrdý.CH: a celú noc som sa na neho/ňu nežne usmieval.D : iba kvôli keksíku.E : pretože sa mi nepáčil (a).F : a myslím, že sa to stalo preto, lebo som strašne pekný.G : aby som sa stal kráľom (kráľovnou).H : ale prisahám, že to bolo len kvôli peniazom.I : aby som sa stal populárnym.J : a zdá sa mi to celé smiešne.K : a urobil som to s čistým svedomím.L : lebo som potreboval zmeniť tento nudný život.M : aby som všetkým dokázal, že som lepší ako ostatní.N : ale inak som úplne normálny.O : pretože milujem život.P : a urobil by som to znova.Q : a potom som sa pohádal s mamou.R : pretože som divný.S : a urobil som to len a len pre môjho priateľa (priateľku).T : a potom som sa zobudil.U : pretože mám občas zúfalé myšlienky..V : a vtedy som pochopil, že o toto mi vždy šlo.W + všetky písmená s mäkčeňom: pretože nemám priateľov.Y, X : preto, lebo mi je stále hrozná zima.Z : aby som všetkým dokázal, že som stále vo forme.
Pseudonka Posted March 9, 2012 Author Posted March 9, 2012 v mojom prípade vyšlo, zbila som macka uška, lebo som potrebovala zmeniť tento nudný život. :D :D :D
Hellé Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 no este nam prezrad velkost podprsenky a vieme o tebe vsetko B)
game Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 toto mi pripomenulo jednu dávnu detskú hru, človek k tomu potreboval staré ŠPZetky - štvorčíselné, keď si na to spomeniem, prihodím to sem, aké nevinné hry sme hrávali my ako 12 ročné deti - sledovali sme autá a ich čísla - kdepak Bravo ... :) mne tu vyšlo niečo skvelé ... to sa dá, veľkosť podprsenky si necháme pre seba :) škrabkala som Shrecka, aby som sa stala kráľovnou :)
Tom Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Mne to skor pripomina nejaku fb aplikaciu. Vyfackal som medveďa a myslím, že sa to stalo preto, lebo som strašne pekný. :D A kedze je pred volbami:R. Fico zbil tulena pretoze je divny.M. Dzurind skrabkal svojho najlepsieho kamarata aby vsetkym dokazal ze je lepsi ako ostatny. (To znie fakt divne)J. Figel odisiel s delfinom a zda sa mu to cele smiesne (Zmeni nazor na dekriminalizaciu?).J. Slota zbil spongiu a zda sa mu to cele smiesne (spongia bola urcite z madarska)I. Matovic Vyfackal svinu aby sa stal popularny.(Skor bol vyfackany)R. Sulik Odisiel s gorilou pretoze je divny. (ku gorilam)B, Bugar zjedol bezdomovca pretoze ho neznasa.[Poradie je cisto nahodne] 1
Pseudonka Posted March 9, 2012 Author Posted March 9, 2012 uisťujem ťa Tom že to nie je z Facebooku.. toto poznám oveľa skôr ako ešte len bol internet, a Fb už vôbec nie.. :)
Recommended Posts