Pseudonka Posted March 9, 2012 Share Posted March 9, 2012 Nájdite si mesiac, kedy ste sa narodili (pri ňom sa nachádza prvá časť vety, ktorú napíšete do vášho príspevku - v mojom prípade to je september): Január: Odišiel som sFebruár: Škrabkal somMarec: Zabil somApríl: Tancoval som sMáj: Vyfackal somJún: Ukradol somJúl: Zjedol somAugust: Oženil som sa (Vydala som sa) sSeptember : Zbil somOktóber: Obliekol som sa akoNovember : Zapálil somDecember: Spal som s Ďalej si nájdite deň Vašich narodenín (bude tvoriť pokračovanie vety)1 : ja sám (samého seba)2 : úplne neznámy človek3 : opica4 : môj najlepší priateľ5 : sloní chobot6 : Scooby-Doo7 : bezdomovec8 : stolička9 : mačka10 : myš11 : sviňa12 : gorila13 : morská panna14 : špongia15 : tuleň16 : medveď17 : plyšák18 : mrkva19 : banán20 : delfín21 : ježibaba22 : Shrek23 : škrečok24 : tatko Šmolko25 : teta z úradu26 : milovaná osoba27 : krtko28 : Macko Uško29 : človek na nudapláži30 : muž31 : žena A nakoniec si nájdite prvé písmeno vášho mena (to bude záver vety) A : aby som zachránil budúcnosť ľudstva.B : pretože ho/ju neznášam.C : a som na to nesmierne hrdý.CH: a celú noc som sa na neho/ňu nežne usmieval.D : iba kvôli keksíku.E : pretože sa mi nepáčil (a).F : a myslím, že sa to stalo preto, lebo som strašne pekný.G : aby som sa stal kráľom (kráľovnou).H : ale prisahám, že to bolo len kvôli peniazom.I : aby som sa stal populárnym.J : a zdá sa mi to celé smiešne.K : a urobil som to s čistým svedomím.L : lebo som potreboval zmeniť tento nudný život.M : aby som všetkým dokázal, že som lepší ako ostatní.N : ale inak som úplne normálny.O : pretože milujem život.P : a urobil by som to znova.Q : a potom som sa pohádal s mamou.R : pretože som divný.S : a urobil som to len a len pre môjho priateľa (priateľku).T : a potom som sa zobudil.U : pretože mám občas zúfalé myšlienky..V : a vtedy som pochopil, že o toto mi vždy šlo.W + všetky písmená s mäkčeňom: pretože nemám priateľov.Y, X : preto, lebo mi je stále hrozná zima.Z : aby som všetkým dokázal, že som stále vo forme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pseudonka Posted March 9, 2012 Author Share Posted March 9, 2012 v mojom prípade vyšlo, zbila som macka uška, lebo som potrebovala zmeniť tento nudný život. :D :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellé Posted March 9, 2012 Share Posted March 9, 2012 no este nam prezrad velkost podprsenky a vieme o tebe vsetko B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted March 9, 2012 Share Posted March 9, 2012 toto mi pripomenulo jednu dávnu detskú hru, človek k tomu potreboval staré ŠPZetky - štvorčíselné, keď si na to spomeniem, prihodím to sem, aké nevinné hry sme hrávali my ako 12 ročné deti - sledovali sme autá a ich čísla - kdepak Bravo ... :) mne tu vyšlo niečo skvelé ... to sa dá, veľkosť podprsenky si necháme pre seba :) škrabkala som Shrecka, aby som sa stala kráľovnou :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted March 9, 2012 Share Posted March 9, 2012 Zabil som Scooby-Doo pretože som divný. uhm Link to comment Share on other sites More sharing options...
lopata555 Posted March 9, 2012 Share Posted March 9, 2012 Ukradol som samého seba pretože milujem život :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom Posted March 9, 2012 Share Posted March 9, 2012 Mne to skor pripomina nejaku fb aplikaciu. Vyfackal som medveďa a myslím, že sa to stalo preto, lebo som strašne pekný. :D A kedze je pred volbami:R. Fico zbil tulena pretoze je divny.M. Dzurind skrabkal svojho najlepsieho kamarata aby vsetkym dokazal ze je lepsi ako ostatny. (To znie fakt divne)J. Figel odisiel s delfinom a zda sa mu to cele smiesne (Zmeni nazor na dekriminalizaciu?).J. Slota zbil spongiu a zda sa mu to cele smiesne (spongia bola urcite z madarska)I. Matovic Vyfackal svinu aby sa stal popularny.(Skor bol vyfackany)R. Sulik Odisiel s gorilou pretoze je divny. (ku gorilam)B, Bugar zjedol bezdomovca pretoze ho neznasa.[Poradie je cisto nahodne] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pseudonka Posted March 9, 2012 Author Share Posted March 9, 2012 uisťujem ťa Tom že to nie je z Facebooku.. toto poznám oveľa skôr ako ešte len bol internet, a Fb už vôbec nie.. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts