slimak Zverejnené 26. Január, 2019 Zverejnené 26. Január, 2019 Nie je to mach ani lisajnik. A jedli ste to isto podla mna v slepacej polievke,aj ked to tam byt nemusi,prave opacne ak to tam je vam pokazy dojem aj z dobrej polievky.
D'Ady Zverejnené 26. Január, 2019 Zverejnené 26. Január, 2019 sliepku som osobne mal v ruke vo vsetkych stavoch - zivu, mrtu, bez hlavy, bez peria, vnutornosti... marne rozmyslam, ci by to mohla byt nejaka cast, ale nic mi to nepripomina
game Zverejnené 26. Január, 2019 Autor Zverejnené 26. Január, 2019 nejaká zelenina? ale aká? sliepka takúto časť nemá...
Hellé Zverejnené 26. Január, 2019 Zverejnené 26. Január, 2019 Hm..zamrznuta vyzrazana pena z polievky? Netusim...mozno je to krajovy recept:-)
slimak Zverejnené 27. Január, 2019 Zverejnené 27. Január, 2019 Zhnili mi nejake stare velke kaleraby a tak som ich vyhadzal a nasekal do kompostu. Niektore uz boli take premenene na vodu - zvodnatene. Tri tyzdne su na mraze, voda odkvapkala a z kalerabu ostalo toto. Ja nemam rad zrebavy kalerab v slepacej polievke. Kalerab ako aj ostatna zelenina je v podstate voda. No a co mne vadi je toto - co bolo predmetom hadanky. 4 1
game Zverejnené 27. Január, 2019 Autor Zverejnené 27. Január, 2019 toto by mi nenapadlo...čiže toto je to, čo je v kalerábe drevité a tvrdé a nechutné, keď okolo toho vyhnije a odparí sa kaleráb... no teda :hmmm:
slimak Zverejnené 31. Január, 2019 Zverejnené 31. Január, 2019 To je to. Toto by ste asi neprekusli, ani ja. On tam kalerab ani nevyhnil,kde je to "drevo". On zacal hnit a vodnat zdruhej strany. Ale zvodnal az ku tomuto,preto to mozte vidiet. Ja som to ukazal zene, ze to je koral, ja ze aky koral,ved to je moj zapalovac prinom. Potom som jej to dal aj do ruky. Vedel som,ze to bude tazke - ja som tiez pozeral ako debil. Preto som spomenul slepaciu polievku - kde sa vyvara kalerab. My davame velke kusky. A ked su take kaleraby ak ine niesu - ja som jedaval aj take kaleraby - nie tieto extremi - zrebeve(inak aj znich by sa dalo dostat co v nich je prevarit a prepasirovat). Toto by neziedoll ziaden clovek. Len v koncentraku. Kalerab treba vypestovat za dva mesiace. Nie "dva roky". To sa da aj u mrkvy, a vpodstate u vela zelenin. Len musis im dat podmienky na rast. A mat ich rad. :zubiska:
game Zverejnené 23. Február, 2019 Autor Zverejnené 23. Február, 2019 toto je taká dobrá foto, že normálne patrí do hádaniek... ale toto asi budete vedieť/ja som nevedela, hoci som v starých filmoch videla : ) / čo je toto? :)
Vilma Flinstonova Zverejnené 23. Február, 2019 Zverejnené 23. Február, 2019 pripomína mi to nejaké sladké figúrky, bonbóniky poukladané na podložke. Ale to asi nebude to pravé orechové.ešte by to mohla byť taká podložka s pravidelnými výstupkami slúžiaca na automasáž...len prečo by potom tam boli všetky hnedé a len tie dve biele...
game Zverejnené 24. Február, 2019 Autor Zverejnené 24. Február, 2019 :)na farbe nezáleží, bolo to vo viacerých farbách, tá hnedá na fotke bola práve vtedy moderná,nie je to na jedenie,a ako som už písala vyššie, my sme to mohli vidieť hlavne v zahraničných filmoch, takých trochu starších, nie príliš starých :)
Vilma Flinstonova Zverejnené 24. Február, 2019 Zverejnené 24. Február, 2019 žeby rohožka? :)či taká tá protišmyková somarina do vane či do kúpeľne...?
game Zverejnené 24. Február, 2019 Autor Zverejnené 24. Február, 2019 nie je to rohožka :) sú to jednotlivé predmety, každý jeden možno zdvihnúť a zobrať do ruky.predmety dennej potreby, len tieto boli také inovatívne, ten tvar a používanie.... obdobu tohto máme doma všetci, len dnes v úplne inej forme a veľkosti... a používame to denne. táto fotka je cca zo 70. rokov....dizajn ovšem bol vytvorený už v 40. rokoch, svoj boom tento predmet v tajto podobe ovšem začal zažívať neskôr...potom ho zmietli novšie výrobky
game Zverejnené 24. Február, 2019 Autor Zverejnené 24. Február, 2019 no... vyzerá to tak, a smerujeme dobre - ale nie sú to pečiatky :) je to väčšie, to tenké v strede sa chytí do ruky - čiže je to väčšie ako hrsť a dlaň.je to veľmi originálny výrobok už len z toho dôvodu, že je tam jedna podstatná časť skrytá na nezvyklom mieste - časť, podľa ktorej by človek hneď vedel, čo to je...tá časť je na spodku... nikdy nebol iný dizajn tohto predmetu skonštruovaný takto, len tento jeden... a výrobok ako taký, teda jeho predchodcov a pokračovateľov máme všetci doma, používame denne... komunikujeme s jeho bratrancami a sesternicami :)
game Zverejnené 24. Február, 2019 Autor Zverejnené 24. Február, 2019 áno, D'Ady to má - telefón, ale špeciálny :) nebudem vás trápiť - je to Ericofon, prezývaný pre svoj tvar aj Cobra alebo kobrafon https://en.wikipedia.org/wiki/Ericofonhttps://www.google.com/search?client=firefox-b-d&tbm=isch&q=ericofon&chips=q:ericofon,online_chips:ericofon+cobra&sa=X&ved=0ahUKEwiD2umA5dTgAhUJCRoKHcNOD_UQ4lYIKygE&biw=1366&bih=635&dpr=1 a tu je pôvodná fotka aj s používaním :):
Vilma Flinstonova Zverejnené 24. Február, 2019 Zverejnené 24. Február, 2019 v živote som také čosi nevidela, to teda čumím jak pero z gauča :) a to som mala kamošku v telefónnej ústredni :) odchádzam sa hanbiť do kúta :bezradny:
D'Ady Zverejnené 25. Február, 2019 Zverejnené 25. Február, 2019 ja som to kdesi videl, nie nazivo - obrazok, alebo vo filmemal som ten tip este pred napovedou od game
Hellé Zverejnené 6. Marec, 2019 Zverejnené 6. Marec, 2019 no krasou sa to brokatu vyrovna..ale nie textil ani nerast..a bio?..no ako sa to vezme :zubiska:
Hellé Zverejnené 7. Marec, 2019 Zverejnené 7. Marec, 2019 nene..som myslela ze to date hned... je to..no povedzme, ze sezonna zalezitost, a nie je to priemyselny vyrobok a ani nic zivocisne
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz