Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Labutie jazero - takto pred týždňom som bol v SND na balete Labutie jazero od majstra Piotra Iľjiča Čajkovskeho... Prekrásne to bolo, spravilo to na mňa hlboký dojem - videl som predtým zopár baletných predstavení v TV a na nete, ale nič sa nevyrovná tomu zažiť to na vlastné oči. Krásne to bolo skomponované, úžasný zážitok a nádherné 3-hodinové predstavenie.

tak toto ma prekvapilo, skoro mi oko vypadlo. Máloktorý chlap sa nadchýna baletným predstavením. Ale musím konštatovať, že ty si docela všestranný chlapík.

Čajkovského mám rada.

• Pridať bod 1
  • Pred 2 mesiacmi...
  • Pred 3 týždňami...
  • Pred 2 mesiacmi...
  • Pred 2 týždňami...
  • Pred 3 týždňami...
Zverejnené

nič sa mi tam neukázalo...čierna černota, tmúca tma.

Asi to budete považovať za blbosť, ale na mňa v poslednom čase denno-denne robia veľký dojem moje kvety, najmä fialky, mám niekoľko druhov, niektoré už mám pár rokov, iné som si zasadila minulý rok, zatiaľ mi zakvitli 2 druhy...sú zo dňa na deň krajšie. A tiež neviem, ako sa tá rastlinka volá, ale má také mäsité chlpaté listy a jasnočervené kvety tvaru zvoncov s vykrajovanými okrajmi, visiace z kvetináča. A denne si tak musím povedať, že za trochu vody 3x týždenne sa vedia tie kvetiny odvďačiť toľkou krásou. Až sa mi bude chcieť sa pohrať s fotkami, čo som porobila, hodím ich do galérie, nech sa aj iní obdivovatelia kvetov potešia. :)

Zverejnené

Vďaka, game. Toto video už šlo ok.

Zverejnené

keď sa ti rozbehne, a pozrieš, daj recenziu, aký dojem to spravilo na teba.

ešte som to nevidela, a pre mňa je žiaľ poľština odjakživa málo zrozumiteľný jazyk.

našla som to v maďarčine, keby niekto mal záujem ... :)

http://www.youtube.com/watch?v=5EkkdhkCkF0&feature=related

pozriem neskôr, počkám najprv na teba, Vilma ...

Zverejnené

ono to trvá hodinu a pol, takže treba na to čas. No, prehrýzala som sa, niečo som rozumela, niečo prečítala...zvláštny dojem to u mňa zanechalo. Niečo na spôsob, že aj keď nám stane zlé, môže byť na niečo dobré, a všetko, čo sa nám udeje, má zmysel. Náhoda nie je náhoda, ale niečo, čo muselo prísť. A tiež že nie sme v živote sami, ak len to sami nechceme. Mne to prišlo také...upokojujúce. Veď si kukni, som zvedavá, aký budeš mať ty z toho pocit.

Zverejnené

pozrela som si to, nedokázala som, ako zvyčajne nedokážem obsedieť pri jedenapolhodinových filmoch v kuse ... ale pozrela.

pripomneulo mi to jednu stredovekú kresbu ... viem, stredovek oficiálne skončil skôr, bol to takmer stredovek : bola to kópia ilustrácie v jednej knihe o dišputách za a proti, a motív, ktorý sa odvtedy opakoval a opakuje často: človek kdesi v kúte na zemi, odstrčený mierne bokom, a nad dreveným sudom hrajú o jeho dušu boh s gloriolou so satanom s rožkami a zlým úškrnom karty a skvele sa pri tom bavia.

treťotriedny herci, príbeh prvoplánový.

nech robíš čo robíš, aj tak ti to niekto zariadi ináč. a zahrajú si o teba karty. hŕstka nešťastných ľudí, takí sme všetci. siedmim miliardám ľudí nestíha odkopávať z cesty kamene nikto, aby si neroztrieskal lebku, ale len nohu, čo spôsobí, že sa stane zatrpknutým, a možno by bolo bývalo lepšie, keby si bol býval roztrieskal hlavu a nemusel si ho v kartách dnes vyhrať diabol ... ale to predsa bufetár vedel, vedel o každom všetko do ďalekého budúcna ... že náhoda nie je náhoda, že ich riadi sám ...

ani jeden z nich nebol tak ´skutočne´ zlý, boli to len nešťastní ľudia, ako ktokoľvek iný.

• Pred 1 mesiacom...
  • Pred 3 týždňami...
Zverejnené

aj ked by mozno niekto rad toto zosobnil na seba a otlkol mi o hlavu, ze myslim prave jeho, tak nie.... toto je velmi vseobecne......... ale pravdive... :)

post-1309-0-71810100-1342801043.jpg

• Pridať bod 2
Zverejnené

za seba môžem povedať že ten výrok pravdivý je.

keď som z kraja roka chodil na služobky do talianska videl som tam v OBI rýľ - masívny kovaný kus poctivého železa, stál 20€ a rozmýšľal som nad jeho kúpou. teraz som si uvedomil ako dobre som urobil že som ho nakoniec nekúpil, v súvislosti s tým čo sa udialo za ostatné 3 týždne v našej firme by som ním musel dať po šiške riaditeľovi, výrobnému manažérovi, aj šéfovi našej sekcie :kladivo:

a dostať sa do basy pre troch neschopných debilov by tiež nebolo bohviečo.

Zverejnené

aj ked by mozno niekto rad toto zosobnil na seba a otlkol mi o hlavu, ze myslim prave jeho, tak nie.... toto je velmi vseobecne......... ale pravdive... :)

post-1309-0-71810100-1342801043.jpg

suhlasim B) a nie je tých ludi malo :thumbsup: :zubiska:

• Pridať bod 1
Zverejnené

ten výrok ma pobavil a boli časy, keď to bola veľká pravda, ale už teraz nie je, a dúfam, že to tak aj ostane. Howgh!

Zverejnené

Dobre video lopata :zubiska: :smilieee: To sa ti ako podarilo najst? :)

Zverejnené

jeden kamarát to dal na svoju fb nástenku :D

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov