xenocide Zverejnené 18. Máj, 2012 Zverejnené 18. Máj, 2012 A len cisto sedliackym rozumom, keby Boh mal byt len jeden, preco by potom pocitoval potrebu zdoraznovat svoje prioritne postavenie hned v desatore ? Logika nejako nepusti. Take nieco sa deje len tam, kde je konkurencia. OK, dobre, toto sa mi zacina pacit. Boh NIE JE LEN JEDEN. Takze ak boh tvrdi, ze je len JEDEN, tak potom hovori nepravdu - takze krestansky boh v biblii KLAME. Zaroven klame, hovori nepravdu kazdy, kto tvrdi, ze boh je len jeden (to sa tyka aj zidov a moslimov). Nakolko si vela krestanov mysli, ze by mali verit v existenciu boha jedineho - a podla teba je spravne verit v existenciu bohov viacerych, pretoze sedliackym rozumom a logikou si dospel k existencii viacerych bohov - veria v NEPRAVDU. Minimalne sme sa zbavili troch velmi vyznamnych nabozenstiev. Ateista sa nemoze pri pouziti rozumu stat monoteistom, krestanom, zidom ani moslimom - pretoze bohov je vela a tieto nabozenstva tvrdia, ze boh je len jeden. Takze sa logicky mylia a hovoria nepravdu. Alebo aspon nieco pekne nelogicke. Verim ze existuje socializmus, ale v ziadnom pripade to neznamena, ze v jeho idey nutne aj verim. Ale ked veris, ze ze existuje BOH JEDINY, tak nemozes verit, ze exituje aj boh DRUHY, TRETI atd, pretoze to sa vylucuje s existenciou boha JEDINEHO. Akonahle veris v existenciu viacerych bohov, nemozes verit v existenciu boha jedineho - iba boha spomedzi viacerych bohov. Ale kedze ty veris, ze existuje bohov viacej (aj ked ich neuctievas) - tak neveris, ze existuje len jeden jediny boh. A kedze krestansky boh je (udajne) jeden jediny, tak neveris, ze tento jeden jediny boh existuje. Takze popieras existenciu boha jedineho. Tvrdis, ze boh jediny NEEXISTUJE. Tvrdis, ze existuje bohov viacero, len sa im proste neklanias. A kde mas DOKAZ, ze tento jeden jediny boh naozaj neexistuje? Ze by i sa rozhodol pouzivat LOGIKU ako dokaz? To by bolo super :) Nuz, aj ako falosny pseudokrestan, kreatura a hlupak, klamar, necestny a aj nerozumny clovek tam nikde nevidim nieco take ako Verim v existenciu len Boha, Otca vsemohuceho Stvoritela neba i zeme ... Ano, presne si sa opisal - pretoze si nedokazal precitat, nedokazal si pochopit, alebo si sa zbabelo vyhol citaciam z Biblie o jednom jedinom bohu, vsak? Tych si sa zlakol, k tym si sa nevyjadril - zo strachu, alebo z dovodu neschopnosti ich pochopit.
elfant Zverejnené 18. Máj, 2012 Zverejnené 18. Máj, 2012 Ale ked veris, ze ze existuje BOH JEDINY, tak nemozes verit, ze exituje aj boh DRUHY, TRETI atd, pretoze to sa vylucuje s existenciou boha JEDINEHO. Problem exitusu nemrtelnych bohov je tiez zaujimava problematika. Mozes to kludne rozoberat dalej, budes asi prvy. :) Je dobre a nutne ujasnit si, ci exituju dalsi bohovia, pokial existuje prvy, alebo mozu existovat popri nom, bez toho, ze by nutne exitovali.
wysky Zverejnené 18. Máj, 2012 Zverejnené 18. Máj, 2012 Boh NIE JE LEN JEDEN. Takze ak boh tvrdi, ze je len JEDEN, tak potom hovori nepravdu - takze krestansky boh v biblii KLAME. Zaroven klame, hovori nepravdu kazdy, kto tvrdi, ze boh je len jeden (to sa tyka aj zidov a moslimov). Príklady si si nevybral práve najšťastnejšie. Židovské, kresťanské a moslimské náboženstvo vychádza z existencie jedného a toho istého boha. Nemáš teda celkom dobre naštudovanú bibliu. Ba priam by som povedal, že ju nemáš naštudovanú vôbec. Okrem toho, podľa biblie mal Abrahám mal dvoch synov. Od jeho prvého syna Izmaela odvodzujú svoj vznik Arabi.
xenocide Zverejnené 18. Máj, 2012 Zverejnené 18. Máj, 2012 Je dobre a nutne ujasnit si, ci exituju dalsi bohovia, pokial existuje prvy, alebo mozu existovat popri nom, bez toho, ze by nutne exitovali. Moja otazka bola na VIERU. Este raz - V EXISTENCIU KTORYCH BOHOV VERIA KRESTANIA? 1. Ak veria v existenciu jedneho, bez dokazov neveria v existenciu tisicov inych. 2. Ak veria v existenciu viacerych, ich viera je v rozpore s tym, co sa pise v biblii a s tym, co udajne hovori ich boh. To plati presne aj pre teba, takze mozes napisat za seba - V EXISTENCIU KTORYCH BOHOV VERIS? Nie ktorym sa klanias. O akom mnozstve bohov, o ktorych bohoch konkretne si myslis, ze existuju. Alebo ked si sa pokusal vyvysovat a tvrdit, ze som horsi ako Tomas Akvinsky - v existenciu ktorych bohov veril tento filozof? Príklady si si nevybral práve najšťastnejšie. Židovské, kresťanské a moslimské náboženstvo vychádza z existencie jedného a toho istého boha. Vazne myslis? Prave TY si myslis, ze to ovladas lepsie,?????? Hahaha :D Mas minus 1. KRESTANIA - Boh je trojjediny, dal svetu svojho jedineho syna, ktory sa obetoval. 2.MOSLIMOVIA - Boh je jediny a nie trojjediny, nijakeho syna nemal a Jezis Kristus nebol nijaky bozi syn. Takze ked sa tvaris tak mudro - je Jezis Kristus bozi syn, alebo nie je? Je otec/duch/syn svaty, alebo len BOH? Ktore z toho plati? JE JEZIS BOZI SYN?
wysky Zverejnené 18. Máj, 2012 Zverejnené 18. Máj, 2012 Vazne myslis? Prave TY si myslis, ze to ovladas lepsie,?????? Hahaha :D Mas minus 1. KRESTANIA - Boh je trojjediny, dal svetu svojho jedineho syna, ktory sa obetoval. 2.MOSLIMOVIA - Boh je jediny a nie trojjediny, nijakeho syna nemal a Jezis Kristus nebol nijaky bozi syn. Takze ked sa tvaris tak mudro - je Jezis Kristus bozi syn, alebo nie je? Je otec/duch/syn svaty, alebo len BOH? Ktore z toho plati? JE JEZIS BOZI SYN? Máš ty vôbec predstavu ako vzniklo kresťanské náboženstvo???
xenocide Zverejnené 18. Máj, 2012 Zverejnené 18. Máj, 2012 Máš ty vôbec predstavu ako vzniklo kresťanské náboženstvo??? Nepytam sa na historiu, tu ovladam velmi dobre. Pytam sa na to, v co ludia VERIA. Je Jezis Kristu bozi syn, alebo nie je? Existuje boh co dal svetu jedineho syna, alebo existuje boh, ktory nijakeho syna nikdy nemal a nedal? No tak? Ked tvrdis, ze krestania a moslimovia veria v toho isteho syna - KTORY Z NICH TO JE? :) Ze vraj mam zle nastudovanu Bibliu, pche....tak sa predved. Ktory boj vraj existuje. Bezdetny, alebo ten s jedinacikom. Prosim. Cituj Bibliu a Koran. Mas druhy minus.
wysky Zverejnené 18. Máj, 2012 Zverejnené 18. Máj, 2012 Nepytam sa na historiu, tu ovladam velmi dobre. Pytam sa na to, v co ludia VERIA. O histórii vzniku kresťanského náboženstva nevieš nič. Inak by si tu nepredvádzal to čo predvádzaš. A nekládol takého otázky: Je Jezis Kristu bozi syn, alebo nie je? Existuje boh co dal svetu jedineho syna, alebo existuje boh, ktory nijakeho syna nikdy nemal a nedal? Ked tvrdis, ze krestania a moslimovia veria v toho isteho syna - KTORY Z NICH TO JE? :) Ja som NIKDE netvrdil, že kresťania a moslimovia veria v toho istého syna :zubiska: ... V tom zápale PLAMENNEJ "ARGUMENTÁCIE" sa ti to už všetko pletie. :)
xenocide Zverejnené 18. Máj, 2012 Zverejnené 18. Máj, 2012 Ja som netvrdil, že kresťania a moslimovia veria v toho istého syna Takze hovoris, ze krestania NEVERIA v EXISTENCIU moslimskeho boha (jediny a bezdetny) - vsak? Ako expert mi urcite das odpoved - veria krestania, ze existuje jeden jediny boh tak ako to tvrdia moslimovia - boh jediny (nie trojjediny) a boh, ktory nikdy nemal nijakeho syna? VERIA alebo NEVERIA, ze tento boh existuje?
wysky Zverejnené 18. Máj, 2012 Zverejnené 18. Máj, 2012 Takze hovoris, ze krestania NEVERIA v EXISTENCIU moslimskeho boha (jediny a bezdetny) - vsak? Ja tvrdím, že kresťanské, židovské a moslimské náboženstvo sú založené na existencii jedného a toho istého boha. Líšia sa v niečom inom a preto sú židia židmi, kresťania kresťanmi a moslimovia moslimami. Ako expert mi urcite das odpoved - veria krestania, ze existuje jeden jediny boh tak ako to tvrdia moslimovia - boh jediny (nie trojjediny) a boh, ktory nikdy nemal nijakeho syna? VERIA alebo NEVERIA, ze tento boh existuje? Xenko: kresťania veria v existenciu boha, ktorý poslal na zem svojho syna Ježiša. A od príchodu Ježiša na zem sa postupne začalo vytvárať kresťanské náboženstvo a oddeľovať od náboženstva židovského. Prvými kresťanmi boli práve Ježišovi nasledovníci. Kresťania veria, že Ježiš je boží syn. Naproti tomu židia Ježiša za božieho syna neuznávajú. Pretože ich viera ešte len predpokladá príchod nejakého proroka (...božieho syna...) Čo sa týka "otca/syna/ducha svätého"...Nie som síce na otázky kresťanstva odborník, ale pod pojmom OTEC by mal byť BOH a pod pojmom SYN - je práve Ježiš.
xenocide Zverejnené 18. Máj, 2012 Zverejnené 18. Máj, 2012 Xenko: kresťania veria v existenciu boha, ktorý poslal na zem svojho syna Ježiša. Výborne!!!! Takze krestania NEVERIA v existenciu boha, ktory nemal nijakeho syna (napr. moslimsky) alebo v existenciu boha, ktory mal desiatky deti (napr. Zeus). Krestania v tychto bohov NEVERIA. Maju vari nejaky dokaz, ze tito bohovia neexistuju? Alebo proste neveria v ich existenciu, aj ked im nikdy nebol predlozeny ani jeden jediny dokaz, ktory by jednoznacnel poprel existenciu tychto bohov?
elfant Zverejnené 18. Máj, 2012 Zverejnené 18. Máj, 2012 Moja otazka bola na VIERU. Este raz - V EXISTENCIU KTORYCH BOHOV VERIA KRESTANIA? 1. Ak veria v existenciu jedneho, bez dokazov neveria v existenciu tisicov inych. 2. Ak veria v existenciu viacerych, ich viera je v rozpore s tym, co sa pise v biblii a s tym, co udajne hovori ich boh.Ked bola tvoja otazka na vieru, preco je tvoja otazka na existenciu ? Uz si ako buky vo fyzike :D
xenocide Zverejnené 18. Máj, 2012 Zverejnené 18. Máj, 2012 Ked bola tvoja otazka na vieru, preco je tvoja otazka na existenciu ? Pretoze ateisti NEVERIA v existenciu bohov. Krestania a ini vsak tak isto NEVERIA v existenciu inych bohov. Dobre ranko, rucna brzda. Toto je tema o ateistoch a toto je jedna z najzakladnejsich definicii ateizmu. NEVERIT V EXISTENCIU BOHOV. Je typicke, ze po 28 stranach zistis o com sa vlastne bavime a aj tak nedokazes odpovedat. PS. Neviem aky je buky vo fyzike, to si vyjasni s nim. A prosim ta - vysvetli mi ako to boh myslel, ked o sebe tvrdil, ze je jediny - a podla teba logicky byt nemoze. On klamal, vsak? :
wysky Zverejnené 18. Máj, 2012 Zverejnené 18. Máj, 2012 Takze krestania NEVERIA v existenciu boha, ktory nemal nijakeho syna (napr. moslimsky) alebo v existenciu boha, ktory mal desiatky deti (napr. Zeus). Kresťania NEVERIA, že Ježiš NIE JE BOŽÍ SYN, teda veria, že Boh nebol bezdetný. Krestania v tychto bohov NEVERIA. Maju vari nejaky dokaz, ze tito bohovia neexistuju? Alebo proste neveria v ich existenciu, aj ked im nikdy nebol predlozeny ani jeden jediny dokaz, ktory by jednoznacnel poprel existenciu tychto bohov? Už som ti skôr napísal niečo v tom zmysle, že prijať náboženstvo nie je to isté ako uznať náboženstvo. Upresním ti to: 1. prijať náboženstvo - prijať ho za svoje, osvojiť si ho... 2. uznať náboženstvo - uznáť, že nejaké také náboženstvo existuje. To, či sú ale dôkazy o existencii boha, v ktorého veria príslušníci toho druhého náboženstva trápiť nemusí. Keď vzniklo kresťanstvo, jeho vyznávači museli čeliť prenasledovaniu (napokon aj Ježiš bol popravený) pretože existovali iní ľudia s vlastnými bohmi, ktorí ich (kresťanov) prenasledovali. Títo iní ľudia sa správali presne tak ako ty xeno.... Napríklad nadávali kresťanom do hlupákov... Vazne myslis? Prave TY si myslis, ze to ovladas lepsie,?????? Hahaha :D To je fakt. Tu veľa myslieť netreba.
xenocide Zverejnené 18. Máj, 2012 Zverejnené 18. Máj, 2012 Kresťania NEVERIA, že Ježiš NIE JE BOŽÍ SYN, teda veria, že Boh nebol bezdetný. wtf? Krestania veria, ze jezis bol bozi syn, takze veria, ze boh mal syna. Boh krestanov mal syna. Moslimovia varia, ze jezis nebol bozi syn, takze veria, ze boh nemal syna. Boh krestanov je bezdetny. Nie je to ten isty boh ani nahodou :D Krestania NEVERIA V EXISTENCIU MOSLIMSKEHO BOHA, vsak? Krestania neveria, ze existuje jediny bezdetny boh, ktory nie je jezisovym otcom, vsak? Krestania NEVERIA V EXISTENCIU BOHA. Už som ti skôr napísal niečo v tom zmysle, že prijať náboženstvo nie je to isté ako uznať náboženstvo. Upresním ti to: No a co? Ja sa preto pytam, v existecniu ktorych bohov veria veriaci. Ak veria krestania v existenciu jedineho boha, tak to kludne napis....vlastne si to uz napisal, vdaka :) Napríklad nadávali kresťanom do hlupákov... Nadavat??? Kde som nadaval??? Len som ich za hlupakov OZNACIL, pretoze splnali definiciu hlupaka. Ako napriklad ked si niekto precita, ze boh je jediny - a na tomto zaklade tvrdi, ze bohov je viacej - je alebo hlupak, alebo negramotny. A ja nahodou nikoho popravovat nechcem. Ved preco? Kym sa tieto popletene existencie nemontuju do vaznych zalezitosti, je s nimi sranda.
elfant Zverejnené 18. Máj, 2012 Zverejnené 18. Máj, 2012 Krestania a ini vsak tak isto NEVERIA v existenciu inych bohov. Dobre ranko, rucna brzda. Toto je tema o ateistoch a toto je jedna z najzakladnejsich definicii ateizmu. NEVERIT V EXISTENCIU BOHOV. Je typicke, ze po 28 stranach zistis o com sa vlastne bavime a aj tak nedokazes odpovedat. Len preto ze to tvrdis ? :D Lepsie byt rucnou brzdou, ako nositelom pokroku na tvoj sposob. Ked je to tema o ateistoch, preco rozoberas do zblbnutia, v co veria a v co neveria krestania ? Okrem toho, tvrdenie, ze jednou z najzakladnejsich definicii ateizmu je, ze krestania veria v existenciu len jedneho boha, je zas len tvoj aforizmus, kedze ini ateisti si myslia nieco ine. Nastastie, nie vsetci ateisti su ako ty. :) A prosim ta - vysvetli mi ako to boh myslel, ked o sebe tvrdil, ze je jediny - a podla teba logicky byt nemoze. On klamal, vsak?Ja si vyjasnim fyziku s bukym a ty si vyjasni tento problem s Bohom. Nech je to fifty fifty. Kor, ked je vysvetlovanie, v kontexte s tebou, nad ludske sily. :)
xenocide Zverejnené 18. Máj, 2012 Zverejnené 18. Máj, 2012 Ked je to tema o ateistoch, preco rozoberas do zblbnutia, v co veria a v co neveria krestania ? Pretoze krestania neveria v existenciu tisicov bohov bez akychkolvek dokazov - co je dokazom toho, ze NEVERIT v existenciu bohov je uplne normalne a prirodzene. Ateisti preto rozmyslaju uplne normalne, ked v existenciu bohov neveria. Nelogicke je VERIT v existenciu bohov bez akehokolvek dokazu. A vidim ze je nad tvoje sily konverzovat rozumne. Este stale si sa nevyjadril ku klamstvam, ktore boh povedal - vsakze? Jedine co dokazes su smajliky a potom zutekat z diskusie. Po nejakej dobe sa vratit a dufat, ze budes mat nejaky time-out kym sa zase nezjavim a nepostavim ta tvarou v tvar tvojim vlastnym hlupostiam....a zase budes musiet zutekat. Dostal si niekolko jasnych otazok a pekne si na ne odpovedal - napriklad podla teba krestania veria v existenciu inych, viacerych bohov. Co je velmi zaujimave a v priamom rozpore s tym, co hovori a prikazuje ako boh, tak biblia. Okrem toho, tvrdenie, ze jednou z najzakladnejsich definicii ateizmu je, ze krestania veria v existenciu len jedneho boha, Nic taketo som nenapisal, nevymyslaj. Uz zase utiekas k tomu, ze ked ti dojdu argumenty, tak budes klamat a vymyslat? Sice by to nebolo u teba prvy krat, ale proste s tym radsej nezacinaj.
wysky Zverejnené 18. Máj, 2012 Zverejnené 18. Máj, 2012 wtf? Krestania veria, ze jezis bol bozi syn, takze veria, ze boh mal syna. Boh krestanov mal syna. Moslimovia varia, ze jezis nebol bozi syn, takze veria, ze boh nemal syna. Boh krestanov je bezdetny. Nie je to ten isty boh ani nahodou :D Neviem, čo varia (k dnešnému obedu) moslimovia., ale moslimská viera má s kresťanskou mnoho spoločného, napríklad aj prorokov. Dokonca sama hovorí o Ježišovi. je však založená na niečom úplne inom. A to na tom , že sa boh zjavil Mohamenovi. Krestania NEVERIA V EXISTENCIU MOSLIMSKEHO BOHA, vsak? Zlá otázka... Nie je žiaden "moslimský" a "kresťanský" boh. No a co? No dosť veľa... Ja sa preto pytam, v existecniu ktorych bohov veria veriaci. Ak veria krestania v existenciu jedineho boha, tak to kludne napis....vlastne si to uz napisal, vdaka No vidiš, niekam sme sa dopracovali... Nadavat??? Kde som nadaval??? Len som ich za hlupakov OZNACIL, pretoze splnali definiciu hlupaka. Ako napriklad ked si niekto precita, ze boh je jediny - a na tomto zaklade tvrdi, ze bohov je viacej - je alebo hlupak, alebo negramotny. Ani upozornenia nepomáhajú. NO COMMENT...
elfant Zverejnené 18. Máj, 2012 Zverejnené 18. Máj, 2012 A vidim ze je nad tvoje sily konverzovat rozumne. Este stale si sa nevyjadril ku klamstvam, ktore boh povedal - vsakze? Jedine co dokazes su smajliky a potom zutekat z diskusie. Po nejakej dobe sa vratit a dufat, ze budes mat nejaky time-out kym sa zase nezjavim a nepostavim ta tvarou v tvar tvojim vlastnym hlupostiam....a zase budes musiet zutekat. Dostal si niekolko jasnych otazok a pekne si na ne odpovedal - napriklad podla teba krestania veria v existenciu inych, viacerych bohov. Co je velmi zaujimave a v priamom rozpore s tym, co hovori a prikazuje ako boh, tak biblia. Nic taketo som nenapisal, nevymyslaj. Uz zase utiekas k tomu, ze ked ti dojdu argumenty, tak budes klamat a vymyslat? Sice by to nebolo u teba prvy krat, ale proste s tym radsej nezacinaj. Ty si niekde odpovedal na toto ? Nejako som to nepostrehol. Len ze si odpoved, ktora neprisla, prekryl nanosmi hlupakov, trubiek, klamarov ... Kde som konkretne tvrdil, ze som cital Bibliu lepsie ako ty, popripade, ze vies menej ako ja ? Poprosim link na konkretny prispevok, kde som nieco take tvrdil. Alebo kde som tvrdil, ze som Bibliu cital spravne/dobre/tak ako sa ma/ popripade nieco podobne. Pokial ho nebudes vediet dat, bude to dokaz, ze si tvrdenia vymyslas, alebo, ze vedome klames s cielom zavadzat. Tak prosim.Inak je zaujimavy rozdiel co biblia prikazuje krestanom podla teba a co prikazuje krestanom podla teologov a ludi, ktori sa ju snazia aj pochopit a neberu ju len ako matematicko-fyzikalne tabulky. Aj preto uvadzam len argumenty ateistov, popripade len logicke uzavery, ktore by mal pochopit aj clovek nezatazeny vierou. Je mi luto, ked sa nedostanu az k tebe. Teologiou ta uz radsej nezatazujem. Bola by to strata casu, kedze tvojim problemom su chyby uz v zakladoch, nie v nadstavbe. :)
xenocide Zverejnené 18. Máj, 2012 Zverejnené 18. Máj, 2012 Zlá otázka... Nie je žiaden moslimský a kresťanský boh. VYBORNE!!!! Takze krestansky boh neexistuje. Moslimsky boh neexistuje. Super, takze si prave vyhlasil, ze dvaja bohovia, v ktorych existenciu veria miliardy ludi NEEXISTUJU - mas preto nejaky dokaz? Dokaz, ze tito bohovia neexistuju? :) Inak je zaujimavy rozdiel co biblia prikazuje krestanom podla teba a co prikazuje krestanom podla teologov Ja som bibliu CITOVAL. Ked sa v biblii pise, ze boh je len jeden a nijaky iny neexistuje, nie je - tak ako to vysvetluju teologovia? Dakujem.
elfant Zverejnené 18. Máj, 2012 Zverejnené 18. Máj, 2012 Ja som bibliu CITOVAL. Ked sa v biblii pise, ze boh je len jeden a nijaky iny neexistuje, nie je - tak ako to vysvetluju teologovia? Dakujem.Aj na internete sa najde cokolvek, cim mozes nejake tvrdenie podporit, alebo ho aj vyvratit :D Citovat sa da roznymi sposobmi. :) Vazne, teologovia to tak vysvetluju ? Ktori konkretne, a kde konkretne ? Ostatne, na vysvetlenie tejto vety by stacil aj jazykovedec. Mozno by ti to objasnil lepsie, bez toho, ze by si ho musel oznacovat za hlupaka a klamara.
wysky Zverejnené 18. Máj, 2012 Zverejnené 18. Máj, 2012 VYBORNE!!!! Takze krestansky boh neexistuje. Moslimsky boh neexistuje. Super, takze si prave vyhlasil, ze dvaja bohovia, v ktorych existenciu veria miliardy ludi NEEXISTUJU - mas preto nejaky dokaz? Dokaz, ze tito bohovia neexistuju? :) Xenko: Nie je žiaden ani moslimský ani kresťanský boh. Je len jeden boh. A ak chceš dôkaz o jeho existencii, vylez niekde v Saudskej Arábii na minaret k muezínovi a začni do ampliónu vykrikovať, že mohamed bol klamár (hlupák, stupid beliver), keď tvrdil, že boh sa mu zjavil. Uvidíš, koľko "dôkazov" o existencii boha dostaneš. Nadosmrti si zapamätáš. A možno ťa na svoju cestu do večnosti zoberie aj nejaký samovražedný bombometčík. :) Buď chlap a choď tam!!! A hlavne nevykrikuj po slovensky (najlepšie bude keď sa ku Slovákom ani hlásiť nebudeš) ale aspoň po anglicky.
xenocide Zverejnené 18. Máj, 2012 Zverejnené 18. Máj, 2012 Vazne, teologovia to tak vysvetluju ? Ktori konkretne, a kde konkretne ? No nie, ja sa pytam teba... Inak je zaujimavy rozdiel co biblia prikazuje krestanom podla teba a co prikazuje krestanom podla teologov Podla mna biblia hovori, ze existuje boh JEDINY a nijaky iny. Takze nech sa paci - ukaz mi ten ROZDIEL podla teologov. Ked si o tom zacal, tak ho ukaz. Alebo si si ten rozdiel zase len vymyslel, ked ti dosli argumenty a pokusil si si ma nachytat nejakou vymyslenou hlupostou? Ved tu kludne daj vyjadrenia teologov, ktore budu v ROZPORE s mojim tvrdenim, ze podla biblie existuje boh LEN JEDEN. Xenko: Nie je žiaden ani moslimský ani kresťanský boh. Je len jeden boh. Takze tie tucty helenskych bohov neexistuju??????? Aky mas dokaz, ze tito bohovia neexistuju? Aky mas dokaz, ze Visna, Siva, Thor, Odin, Perun....NEEXISTUJU? Nemas nijaky dokaz, ze? Presne ako ateisti :) A ak chceš dôkaz o jeho existencii, vylez niekde v Saudskej Arábii na minaret k muezínovi a začni do ampliónu vykrikovať, že mohamed bol klamár Zil som tam dost dlho. A moslimovia su vacsinou aspon cestni - nie ako ty a elfant, ktory ste tvrdili, ze krestania vieria vo viacerych bohov. Oni to hned a na rovinu priznaju, ze spravny moslim veri len v jedineho boha podla Koranu. Nevymyslaju zbabele hluposti ako ste predviedli vy dvaja. Nepopieraju svoju svatu knihu. Sice s ich nabozenstvom nesuhlasim, ale aspon nie su takyto nabozensky odpad, ktory pre vyhru v diskusii radsej poprie svoju vieru a svoje nabozenstvo. Mimochodom - utlct niekoho nie je dokaz o pravdivosti. Aj ked ty to tak chapes. Aj preto povazujem ludi zaslepenych nabozenstvom, ako napr. ty, za nebezpecnych - pretoze za DOKAZ PRAVDY POVAZUJU, KED ZASTANCOVIA TEJTO PRAVDY ODPORCU UBIJU. Ubohe. Bez ohladu na nabozenstvo. Plati to pre moslimov, aj pre pseudokrestanov.
elfant Zverejnené 18. Máj, 2012 Zverejnené 18. Máj, 2012 Podla mna biblia hovori, ze existuje boh JEDINY a nijaky iny. Takze nech sa paci - ukaz mi ten ROZDIEL podla teologov. Ked si o tom zacal, tak ho ukaz. No nehovorim ? Prevtelenie bukyho :D Ked to podla teba biblia hovori, tak si ukazuj. Predpoklad, tvrdenie a aj dokaz v jednom, zvladnes kludne jednym vrzom. :D
xenocide Zverejnené 18. Máj, 2012 Zverejnené 18. Máj, 2012 Ked to podla teba biblia hovori, tak si ukazuj. Ja som bibliu CITOVAL. Ty vravis, ze ked je v Biblii napisane, ze boh je JEDINY, tak to je NESPRAVNE? Ze vraj je rozpor medzi mnou a teologmi. Urcite by si si to nevymyslel, tak mi prosim ukaz kde a v com. Alebo ako som pisal - nehradzaj argumenty vymyslami, dobre? Ak je rozpor v tom, ci biblia hovori o existencii jedineho boha, tak to tu niecim doloz. Neviem kto je to buky, takze nechapem preco ho stale pouzivas. Ak mas problem s nim, tak si to vyjasni vo fyzike. Ale pokial o fyzike vies tolko ako o nabozenstve, tak to musi byt dalsia tema, kde elfant preukazuje zufalu hlupost. Ale mozno o fyzike nieco vies a len v nabozenstve si od konverzie dokonale upadol.
wysky Zverejnené 18. Máj, 2012 Zverejnené 18. Máj, 2012 Zil som tam dost dlho. A moslimovia su vacsinou aspon cestni - nie ako ty a elfant, ktory ste tvrdili, ze krestania vieria vo viacerych bohov. Nevymyslaju zbabele hluposti ako ste predviedli vy dvaja. Nepopieraju svoju svatu knihu. Sice s ich nabozenstvom nesuhlasim, ale aspon nie su takyto nabozensky odpad, ktory pre vyhru v diskusii radsej poprie svoju vieru a svoje nabozenstvo. Takže si vlastne na tom minarete vykrikoval svoj "odpor voci viere" až si pred svojimi odporcami musel ujst na na Slovensko: Xeno, xeno, choď sa radšej napapať. Od hladu píšeš "z cesty" Mimochodom - utlct niekoho nie je dokaz o pravdivosti. Aj ked ty to tak chapes. Aj preto povazujem ludi zaslepenych nabozenstvom, ako napr. ty, za nebezpecnych - pretoze za DOKAZ PRAVDY POVAZUJU, KED ZASTANCOVIA TEJTO PRAVDY ODPORCU UBIJU. Ubohe. Bez ohladu na nabozenstvo. Ked je to odporca v style "Ked mi nedáte dôkaz, tak ste všetci hlupáci", tak sa mu, kľudne môže stať, že jednu dostane. Ale nebude to kvôli viere... A ešte budú mať jeho oponeti aj poľahčujúcu okolnosť. O tom, či som ja zaslepený náboženstvom alebo nie, by sa dalo diskutovať veľmi dlho. Ak to tak mám zobrať, ja som svoju osobnú vieru nezradil. Pápežovi Benediktovi sa podarilo moslimov pobúriť svojimi citátmi o Mohamedovi. Netreba si veľa domýšľať, čo by sa xenovi stalo, keby na ich adresu predviedol to čo, predviedol na adresu kresťanov: No ale ešteže sú aspoň moslimovia čestní... :zubiska: http://www.tvtip.sk/...orozumenie.html
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz