Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

bod 1,2 je myslím vypočitany v oficialnej verzii, ked clovek troska pohlada na nete niekde to tam je. Aj konšpiratori to ratali pre tvoju informaciu, mozes si pohladat na ich strankach, cucanie z prsta ta stavia do pozicie uplne ....

bod 3. to je smiesne, pretože ty vobec nevieš, že ide o premenu potenciálnej energie na kinetickú (aj take vypočty existuju). Aj ja som taky vpocet zjednoduseny robil.

4. to presne existuje máme pracovný diagram ocele v zavislosti teploty od medze pevnosti klzu a pod. Neexistuje presný výpočet, neviem aký silny bol požiar, tu treba vela veci zvažit a to distribucia tepla po ocelovej konštrukcii, ocel ˇodvádza teplo. To všetko je len model

bod 5 ty ani nevieš, že existuje prekročenie unostnosti, to nie je štrukturálna pevnosť. Ty osobne si sa rozhodol, že lacnými rečami sa ti podari niečo vyvratit, mas smolu, ty nie si kompetentny k tomu cokolvek povedat.

A predstav si, že ta odolna konštrukcia je z ocele. Ocel je pruzny materiál, vie absorvovat deformačnú energiu. Vieš napr. že mrakodrap vplyvom vetra sa odklana aj zopar metrov na vrchole?

Najdi si naraz lietadla podobneo typu do mrakodrapu, najdi si niekoho kto nie je novinar a stavebnictvu rozumie a možes sa ho opytat, či sa niektoré mrakodrapy nedimenzujú aj na naraz lietadla, tak aby budova nespadla.

Zverejnené

Ale aby som ukazal, aki su konspiratori banda neschopnych a zbabelych hlupakov.... A nikoho tymto neuraza, aby sa nepaprcil niekto z modov. Ukazem, ze vypocet je uplne jednoduchy, takze to, ze nebol uvedeny je dokazom alebo neschopnosti pocitat, alebo zbabelosti ho uviest, alebo neschopnosti rozmyslat pri rieseni tohoto rebusu.

- boeing nabural rychlostou asi 748 km/h = 207,77 m/s

- hmotnost samotneho bola viac ako 135.000 kg

- KE = 1/2mv^2

- KE = 2.913.865.170 J = co je ekvivalent vybuchu 690kg TNT

Pricom som zaokruhloval skor dolu. A tak isto som bral do uvahy LEN kineticku energiu lietadla, nie energiu uvolnenu pri vybuchu paliva.

Takze co tu mame? Pri narazoch do WTC de facto vybuchly vobec nie male bomby. Ale tohoto sa konspiratori boja ako cast kriza - ved inac by sa museli vyrovnat s tym, ze konstrukcia musela vydrzat vybuch 690kg TNT...a to je uz ine kafe.

Preto spomiany vypocet nijaky konspirator neurobil a radsej zo seba robili blbcov. Radsej blbec, nez ukazat, ze sa mylia, vsak? Ale zase ked na tom trvaju....

PS. Ak je vypocet nespravny, tak ho proste niekto opravte a uvedte spravny. Nie som genius, ale na rozdiel od inych aspon pocitam :D

A predstav si, že ta odolna konštrukcia je z ocele. Ocel je pruzny materiál, vie absorvovat deformačnú energiu.

Super. Takze aka energia sa uvolnila, ked vrchne poschodia dopadli na to nizsie?
Zverejnené

ine kafe:) 690 ton TNT, zda sa ti to strasne vela? jedna jadrova hlavica ma cez 20 000 TNT.

ved to nie je domček z karat ale 500000 tonový obluda hmoty.

A už som ti povedaľ, že ta energia sa vo väčšinovom množstve dostala do okolia so atmosféry

Zverejnené

Ano, 690kg TNT (nie ton, hehe) je dostatocny vybuch, aby poskodil strukturalnu poevnost nosnej konstrukcie. Neviem o tom, ze by nejaky mrakodrap bol stavany aby tomuto odolal. A to som este nezapocital energiu vybuchu paliva - ale mas priestor.

A aby som dalej ukazal, preco su konspiratori neschopni hlupaci, co nedokazu pocitat a boja sa pocitat..

- hmotnost jednej veze asi 500,000 ton, 110 poschodi, co je asi 4,545 ton/poschodie

- vyska veze asi 417m, co je asi 3,8m/poschodie

- boeing narazil cca. do 93 poschodia, takze NAD nim zostalo 17 poschodi = hmotnost asi 5,746,458,000kg

- energia narazu lietadla + vybuch paliva + tepelne poskodenie sposobilo, ze vrchne poschodia dopadli na poschodie pod nimi

- uvolnena energia pri dopade hornych poschodi bola ekvivalent asi 52ton TNT

Prirodzene, takyto vypocet nijaky konspirator nedokaze urobit, alebo sa ho sakramenstky boji - pretoze nedokaze vysvetlit, ako by mala konstrukcia budovy absorbovat vybuch skoro 52ton TNT. Nemozne. Pricom prirodzene, ako pad pokracoval, energia sa zvysovala.

Takze jedine co konspiratorom zostava je naprazdno mliet pantom. A pocitat, kdeze. Este sa budu chvalit, ze oni pocitat nemusia :D

PS. Pokial je vo vypocte vyssie chyba, tak mi ju proste opravte a budem len vdacny.

PS 2 . Mohol som pocitat druhe lietadlo, ktore narazilo cca. do 77 poschodia - tam by bola energia este radovo o kus vacsia. Ale toto myslim postaci. Na predstavu, aj ako ukazka, zadubenosti konspiratorov :)

Zverejnené

Ano, 690kg TNT (nie ton, hehe) je dostatocny vybuch, aby poskodil strukturalnu poevnost nosnej konstrukcie. Neviem o tom, ze by nejaky mrakodrap bol stavany aby tomuto odolal. A to som este nezapocital energiu vybuchu paliva - ale mas priestor.

ty ešte veľa veci nevies, na tom sa pravda nezaklada, čo ty nevieš. palivo je ku kinetickej energii lietadla ovela menšie číslo. teda nepodstatne.

To čo píšeš, to všetko su tvoje vyplody, nevieš o tom co je vela a co malo, tvrdíš, že 690 kg TNT je dost, ALE BUDOVA OSTALA STAT MOJKO.

Takže mal by si torska dat do poriadku časove hladisko, náraz lietadla a KOLAPS sa nestal okamžite po sebe. A mne sa strasne pači, ked musia vybrat jedno poschodie, aby vedeli aka velka energia sa môže uvolnit pri dopade, ALE NIC TAKE NEBOLO, NIKTO NEVYBRAL TO JEDNO POSCHODIE. Kolaps teda vôbec tak neprebiehal, že padol vrsok na ten spodok.

Zverejnené

ty ešte veľa veci nevies, na tom sa pravda nezaklada, čo ty nevieš. palivo je ku kinetickej energii lietadla ovela menšie číslo. teda nepodstatne.

Ake? Daj sem vypocet. Ja som vypocty dal, tak nech ukazes, ze aspon raz za dobu dokaze konspirator uviest nieco normalne a nie len vymyslat.

Mnozstvo paliva, jeho energeticka hodnota. Vypocet. Vysledok. Potom uvidime.

Kedze si nedokazal vypocitat ani KE narazu lietadla, mam pochybnosti, ze nejaky konspirator toto dokaze. Su to neschopni zbabelci :D

Nie som tvoj "mojko". Vazne nie. Ale pokial si chces na dialku adoptovat niekoho, kto vie pocitat lepsie nez konspiratori - radsej skus skrecka. Urcite bude lepsi.

Ale som rad, ze si siuvedom, ze vo WTC naozaj vybuchla poriadne velka bomba. Kolko inych mrakodrapov kde sa taketo nieco stalo pozname?

Ako vidis - tieto vypocty nedokazal urobit ani jeden konspirator. Preto si zasluzia len vysmech.

Len aby som ukazal, ze konspiratori absolutne nevedie odkial fuka vietor a o co sa jedna...pripadne nemaju ani sajnu o nejakej fyzike. Potom sa ani nedivim, ze sa vyhybaju vypoctom...a napisu taketo kraviny.

Ze energia paliva je nizsia? Kdeze, ani nahodou. Ale tvoje tvrdenie je len dokazom toho, ze si dalsi konspirator ktory o teme diskutuje a pritom vobec nic nevie. Vobec nic.

- asi 38,000 litrov paliva, co je asi 29,450 kg

- vlastna energia je asi 43,15J/kg

- takze pri vyhoreni by sa uvolnila energia, ktora je ekvivalentom vybuchu asi 300t TNT

Prirodzene, horenie a vybuch su nieco ine - ale pochybujem, ze existuje konspirator, ktory by mal dostatocne IQ aby toto dokazal rozoznat a vypocitat.

Cize jednak blbe tvrdenie (logicky, rozumne tvrdenie do konspiratora ani nemohlo prist) - a za druhe tu mame este vacsi vybuch.

A stale klasicky - konspiratori nedokazali zase uviest nijaky vypocet. Ale som tomu rad, pretoze takto, prispevok za prispevkom len ukazuju, ze rozumni ludia co vedia pocitat uz konspiraciam neveria :)

Zverejnené

A pre tvoju informáciu dvojičky boli dimenzované na podobný typ liedadla a príp. nárazu. dufam, že to nie je pre teba novinka :D Mimochodom už nejake to liedadlo narazilo (podobne) do mrakodrapu. Teda nejde o niečo, čo sa nikdy nestalo.

Pre tvoju informaciu. Boeing 767, ktory do dvojiciek narazil, v case ich projektovania neexistoval. Dizajnovane boli na naraz 707, ktory ma o 17M kratsie rozpatie kridiel, a jeho maximalna vzletova hmotnost je o 50t nizsia. Rovnako bol scenar narazu bol uplne iny, dvojicky boli projektovane na naraz lietadla, ktore sa pri priblizeni k NY letisku stratilo v hustej hmle (scenar z roku 1945 ked stratena B-25 narazila do Empire state building). Teda malo ist o pomaly letiace lietadlo, ktore pocas letu spotrebovalo vacsinu svojho paliva.

Nikoho v patdesiatych rokoch nenapadlo, ze niekto unesie dopravne lietadlo rozmerov a hmotnosti, ktore vtedy nijake dopravne lietadlo nemalo, a plne nalozene leteckym palivom ho v plnej rychlosti vpali do budov.

Napriek tomu vsetkemu, dvojicky naraz prezili, polozil ich az poziar. Kedze projektovane boli len na samotny naraz, nasledny poziar uz pri projekte neriesili, a to niesu moje slova, ale slova hlavneho projektanta z rozhovoru, ktory som tu niekde pastoval.

Toto je presne ukazka tych polopravd, na ktorych su konspiracne teorie zalozene.

Zverejnené

B25 bola mensia, isla pomalsie, nemala take velke a plne nadrze a Empire State ma uplne inu konstrukciu. Neporovnatelne. To je akoby si tvrdil, ze ak niekto prezije naraz mopedu do doskoveho plotu, tak prezije aj naraz cisterny do betonovehu muru.

Co sa tyka narazu - ten dokonale narusil konstrukciu na zasiahnutych poschodiach. Poziar potom uz len pokracoval, ale sila vybuchu,plus samotne trosky boli viac nez dostatocne.

A co sa tyka "odlonosti" - tu ide len o obycajny hoax, ktory je postaveny na jednom zle pochopenom rozhovore, to je vsetko. Proste dokonala kravina. Jedine budovy, ktore su ako-tak narazu odolne stoja okolo Maginotovej linie.

Zverejnené

problem nie je nikde, ja to nepotrebujem ratat, lebo to čislo ti nič nepovie o pade. Mimochodom dopln si aspon zakladne vedomosti o navrhu konštrukcii. pre tvoju nevzdelanost je zemetrasenie ovela horsi faktor pre stavbu budov a ich navrh. pokial si tu budes otvarat svoje usta a nevies ani zaklady, tak vyznies sam ako hlupak.

Takže si najskor naštuduj nieco o tom.

Som si nasiel zaujimavu pracu.

http://www.fsv.cvut.cz/svoc/2006/prisp/04/knizova.pdf

Viete vypocitat ucinky vetra?

Staticka zlozka

Celková sila pôsobiaca na konštrukciu v smere vetra sa obvykle vyjadruje

výrazom

n n W = w C A (6)

kde Cn je aerodynamický súčiniteľ čelného odporu,

A je plošný obsah priemetu konštrukcie do roviny kolmej k smeru vetra.

Tu som si vedel este dosadit premenne W= 0,85kN/mm * 2 * 60m*300m.

Dynamickej zlozke som uz neporozumel.

Viete tam pozadavat nejake udaje a co vyjde? ja nemam na to vela casu(studovat), ale by ma to zaujimalo.

Zverejnené

darkman.

Napisal som predsa podobne lietadlo. Nie to isté. A tu šlo hlavne o to, že tu mistr logik vyhlasoval, že budovy nie su VOBEC dimenzované na taketo veci ako naraz lietadla.

Ale pozor kto tu hlasa polopravdy, Tu niekto pise o tom, že naraz položil tie dvojičky ešte tu vyčisluje energiu a chvali sa tym, že vie pouzit vzorec 1/2 m v2. Tak ak sme v materskej skolke tak prosim, možete sa pretekat kto vie lepšie ratat.

Ked mu napisem, že cislo energie mu nic nepovie, tak zacne pisat, že konspitarori nevedia rata, ved toto je na smiech, do takejto debaty je zbytocne sa zapajat.

Zverejnené

Ale to vobec nieje podobne lietadlo. Podobne je mozno v tom, ze je to dvojmotorove dopravne lietadlo...ale ak podla toho ideme porovnavat lietadla, tak to je ako v materskej skole :D 767 je vacsia a tazsia. A projektovane boli na naraz v malej rychlosti.

A ked sme uz pri tej fyzike na urovni materskej skoly, tak jeden z hlavnych argumentov konspiratorov je ten, ze maximalna teplota horenia kerosinu je 600 (ci tak nejako) stupnov...

Zverejnené

Tak je tažšie väčšie, takže účinok je väčší. Ale darkman neviem, či teraz mna nechceš nahodou ešte ty presvedčiť, že tie dvojičky mali spadnut hneď lebo to nebolo dimenzovane na tvoje lietadlo? co je ta mala rýchlost? ja som presne neštudoval s akým nárazom rátali, a pri konštrukciach sú vždy tolerancie a bezpečnostné rezervy. A po ďlašie, nosnosť nie je to čo to vydrží. NOsnost JE to, že bezproblemov prenesie zaťaženie. materiál však unesie viac kým dojde k zlyhaniu.

a kedže ani oficialne stanovisko nie je, že naraz sposobil kolaps, tak je ze narusil a poziar dokonal. Lenže to všetko sú TEORIE na úrovni VIERY.

Zverejnené

O tom ta nechcem presvedcit. Ja ta chcem presvedcit o tom, ze argumentovanie 'ved dvojicky boli na taky naraz projektovane' je nezmyselne, lebo na taky naraz projektovane proste neboli.

Co sa tyka rychlosti, maximalna predpisova rychlost pod 10000 stop je 250 uzlov. pri samotnom priblizeni sa mozeme bavit o rychlostiach pod 200uzlov (370km/h), a vo vyske, v akej su budovy sa uz mozeme bavit o poslednej faze priblizenia, co je tak 160-140uzlov (300 - 260km/h).

Lietadla vrazili do budov v rychlosti cez 800km/h.

Zverejnené

Ale tak ako to tvrdiš ty je to zase len tvrdenie, napr. v tomto linku je toto:

http://www.gjgt.sk/d...010/106_wtc.doc

ja netvrdim, že je to tak, ale už ani tu sa nevedia zhodnut, ved nemôže byt pravda oboje. A ty nepriamo hovoris, že ten naraz vlastne nemali prežit, tak ako si toto odvovodnis? ZAZRAK?

Faktom ostáva, že NARAZ dvojičky prežili aj výbuch paliva.

Konkretne je tam link na tuto stranku o tej podobnosti lietadiel a s cim ratali:

http://true-lies.blo...o-nich-narazilo

Tam je rýchlost úplne iná ako ty tvrdíš. porovnanie lietadiel, ja sa v tom nevyznam

vlastnosť Boeing 707 Boeing 767-200 palivová kapacita 87065 litrov 90770 litrov max. vzletová hmotnosť 152 ton 179 ton hmostnosť v prázdnom stave 62 ton 81 ton rozpätie krídiel 44.4 m 47.6 m plocha krídiel 279.6 m2 283.4 m2 dĺžka 46.6 m 48.5 m typická rýchlosť letu 977 km/h 851 km/h

Zverejnené

Hned na zaciatku vidim tri kraviny...

- Pri vypocte KE pouziva "typicku" rychlost - a nie realnu rychlost, ktoru mali boeingy pri naraze.

- Pri taveni oceli uplne obcadza fakt, ze zo stupajucou teplotou klesa strukturalna pevnost oceli.

- Argumentuje vymyslenou hlupostou, ze budovy boli konstruovane aby odolali vybuchu rovnajucemu sa vybuchu zopar ton TNT. Takym budovam sa bezne hovori bunker.

- Velmi rychlo je vidiet, ze dotycny si sice dal pracu s upravou, ale urobil na ukor rozmyslania. Skoda. Rozmyslajuci konspirator by bola prijemna zmena.

A pokial si videl fotky z NY - tak si si asi vsimol, ze dvojicky dosledky narazu a poziarov neprezili. Oni totizto spadli :D

Zverejnené

:D akoze sorry, dokument, ktory nema v zozname pouziteje literatury nic okrem wiki a konspiracnych stranok nemozem povazovat hodnoverny. Hovoris o bulharskych konstatach a potom sem hodis toto...

Skor ostanem verit tomuto

"The two towers were the first structures outside of the military and nuclear industries designed to resist the impact of a jet airliner, the Boeing 707. It was assumed that the jetliner would be lost in the fog, seeking to land at JFK or at Newark. To the best of our knowledge, little was known about the effects of a fire from such an aircraft, and no designs were prepared for that circumstance. Indeed, at that time, no fireproofing systems were available to control the effects of such fires."

Author: Leslie E. Robertson

http://www.nae.edu/P...radeCenter.aspx

Zverejnené

Tak aspon dokaz ze lietadlo Boeing 707 a lietadlo Boeing 767-200 sú tak rozdielne ako si písal. DAJ teda dokaz, ja som tu dal charakteristiky toho lietadla zakladne, TY TVRDIS opak.

A este ten dokaz, čo si tu naznacoval, že to lietadlo bolo dimenzovane pri naraze s nižšou rýchlosťou a prazdenj nadrzi. Inak su tvoje slova rovnako hodnotne ako tu xenocide.

Zverejnené

Som dal vypocet, ze naraz lietadla sa rovnal vybuchu zopar stoviek kilogramov TNT. Obrovsky vybuch. Nijaka budova nie je stavana na to, aby vyrdzala takyto vybuch - pokial to nie je vojensky bunker.

Pripocitaj radovo dalsie desiatky ton za palivo.

Dokonale.

Konspiracia je v prdeli, pretoze sa prave ukazalo, ze vo WTC vybuchli velke letecke bomby a dopravila ich tam Al Kaida.

A netreba nic dokazovat. Ako ti ma dokazat, ze narazuvzdorna budova neexistuje? To je blbost. To by si skor mal ty dokazat, ze existuje takato zazracna konstrukcia. Neexistuje. Je to vymysel. Asi ako nepotopitelny Titanic. Alebo Napoleonova neporazitelna armada. Alebo spanielska neporazitelna flotila. Toto vsetko su iluzie, rovnako ako rozmyslajuci konspirator. Nic z toho neexistuje :D

Zverejnené

http://www.boeing.com/commercial/airports/acaps/707.pdf

http://boeing.com/commercial/767family/pf/pf_200prod.html

Sekol som sa v tej dlzke kridiel, tam to je 7m, nie 17.

Poprosim neporovnavat s 707-320b model (ktory ocividne konspiratory beru ako zaklad porovnania), ktory v dobe navrhou dvojiciek neexistoval. Najistejsie je zobrat prvy model, 120.

Co sa tyka rychlosti, tak " It was assumed that the jetliner would be lost in the fog, seeking to land at JFK or at Newark." u mna rozhodne neimplikuje, ze pojde cruising speed, ktorou ani v tych vyskach, z bezpecnostnych dovodov, ist nemoze

Zverejnené

no vidis, až take strašne rozdiely to nebudu. A predsa vieme na ake lietadlo to bolo dimenzovane, ci nevieme?

A samozrejme, že ten zvyšok si tiež nedoložil, prazdna nadrž a 1/3 rýchlost, či kolko si tu písal. Takže tu pisat, že mrakodrap nebol dimenzovaný na podobné lietadlo + rezerva je konšpiracia ako vyšita.

http://community.seattletimes.nwsource.com/archive/?date=19930227&slug=1687698

Zverejnené

Ehm... to vazne chces tvrdit, ze mrakodrapy sa stavaju tak, aby odolali vybuchu zopar desiatok ton TNT?

Our analysis indicated the biggest problem would be the fact that all the fuel (from the airplane) would dump into the building. There would be a horrendous fire

Nevidim slovicko "explosion" - tych zopar ton TNT, ktorych vybuch sa rovna narazu lietadla. S vybuchom zopar ton TNT nepocitali. Ale tie tam vybuchli.

"However," he added, "I'm not saying that properly applied explosives - shaped explosives - of that magnitude could not do a tremendous amount of damage."

300t TNT je dostatocne velka bomba.

V podstate boli budovy rovnako odolne, ako bol Titanic nepotopitelny. Budovy neodolali a Titanic sa potopil. Chybicka.

Zverejnené

Ja to nemusim tvrdit, tvrdi to konštruktér dvojičiek. to by mal byt dostatocny dokaz aj pre teba xenocide. A kedže si zas nepochopil o čo ide, tak ide o to, aby budova prežila ten náraz aj požiar z paliva. A prečitaj si NIST tam píšu aj o nejakých prepokladoch kolko paliva vybuchlo v CASE narazu teda sa dostal výbuch a energia do vzduchu, mas to aj na videu, po ďalšie sa domnieva, že palivo zhorelo po par minutach a rozlialo sa aj na ine podlažie.

bohužial xenocide ty nepoznaš ani oficialnu verziu, takže tu splietas svoje konšpiračné teroie "svoje".

Zverejnené

Konstrukter dvojiciek tvrdi, ze budova mala vydrzat vybuch 300t TNT? Ani nahodou :D

On tvrdi, dostatocne mnozstvo vybusnin by dokazalo narobit obrovsku skodu - a bolo ich tam de facto 300 ton. To je dost.

On tvrdi, ze sa obavali poziaru uniknuteho paliva. Ale tam islo o energiu narazu a energiu vybuchu. On predsa tvrdi, ze to co sa stalo - toho sa neobavali.

Ale inac je pekne, ze zrazu veris nejakemu divnemu modelu, ktory si nikdy nevidel a ktory nikde na svete neexistuje. Predsa si pisal, ze modely nie su dokaz. Konstrukteri Titanicu tvrdili, ze je nepotopitelny - takze to je dokaz toho, ze sa Titanic nemohol potopit, takze sa Titanic nikdy nepotopil, pretoze jeho kontrukteri to povedali :)

A povedal by som, ze o tejto veci viem ovela viacej ako vacsina konspiratorov - ktori svoju nevedomost dokazuju aj absolutnou neschopnostou vypocitat uplne elementarne fakty. Na rozdiel od papagajov bez rozumu som ukazal, ze je mozne aj pouzit rozum. Takze zatial mam z konspiratorov pocit ten najlepsi - su natolko hlupi, ze by pravdu nespoznali, ani keby ju mali pred nosom. Pretoze ak by neboli hlupi, dokazali by 5-minutovy vypocet urobit za 5 minut.

PS. Opravujem sa - nie vseobecne, ale len na tomto fore sa nenasiel ani jeden dostatocne vzdelany a rozumny konspirator, ktory by dokazal vypocitat jednu z troch elementarnych veci. Mozno niekde sa taki nachadzaju, ale ten material co je tu...bieda. O fyzike vedia prd. Pocitat nevedia. Ale zato veria, ze mrakodrapy maju konstrukciu ako bunkre z druhej svetovej vojny. A to prosim vsetci do jedneho, tubky :)

Zverejnené

A podla teba mal aky vydrzat 1 kg TNT? ved to navrhovali na model 707. Co keby nemali teba nevedeli aky velky naraz je to v prepocte na TNT? No uzasne, ty nie len ze si mimo "bez pochybnosti si mimo" ani si neuvedomujes, že 50 min tam ta budova stala po naraze. Takže bezpostredne dopad a vybuch nesposobil KOLAPS nasledny, budova STALA 50 min A AZ PO NEJ VPLYVOM POZIARU SA ZRUTILA. To tvrdi oficialna verzia, tvoje konšpiracne uvahy nemaju s tym nic spolocne, lebo popieraju realitu a to:

1. konštrukcia dvojičiek bola dimenzovana na zasah 707

2. konštrukcia odolala bezprostredne po zrazke.

3. zrutila sa po 50 min, teda je tu faktor, ktorý to "dotiahol" do kolapsu.

Zverejnené

Uhm...takze este raz - naozaj su mrakodrapy postavene tak, aby im neuskodil vybuch 300t TNT? Ved sam konstrukter napisal, ze dostatocne velky vybuch je nieco ine :D

Bol tam obrovsky vybuch. Fakt velky. 300t TNT. Strasna palka. Vlastne zazrak, ze vrch nezhucal hned.

A ano - naraz/vybuch poskodil konstrukciu a ta sa po nejakej dobe posobenia poziarov zrutila. S vyybuchom ekvivalentu 300t TNT nikto nepocital. Podla vlastnych slov ani architekti - tych trapil hlavne poziar.

A koniec koncov - zazaloval by som ich. Ved Amerika. Ak postavili budovu co to mala vydrzat a nevydrzala - su za to zodpovedni. Alebo by museli dokazat, ze to urobili vybusniny, alebo platiti miliardy dolarov. Alebo si ti, ktori na tom stratili peniaze uvedomili, ze tato teoria je pre idiotov - a oni sa budu venovat niecomu normalnemu :)

Si pisal, ze modely nie su dokazy. Takze ake su konstrukcne parametre budovy co vydrzi vybuch 300t TNT? To vies...dokaz...nie model...nie vypocet....ale jasne plany. Ved takych budov musi stat po svete spusta. Ktore su tie ine? Vravim, dokazy...nie ako nepotopitelny Titanic :)

Titanic bol nepotopitelny. Mal vydrzat naraz ladovca. Povedali to konstrukteri.

WTC boli neznicitelne. Mali vydrzat naraz lietadla. Povedal to architekt.

Ktovie ci sa najde na svete konspirator s dostatocnou inteligencnou kapacitou, aby pochopil ekvivalentnost tychto prikladov? Ktohovie....mozno sa najde...ale tu? Pochybujem. Trojciferne IQ u nich nehrozi :)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov