Skočiť na obsah
Sniper
Správa bola pridaná používateľom Sniper

klamstva.gif

Odporúčané príspevky

• Pred 3 mesiacmi...
  • Pred 4 týždňami...
Zverejnené

Keďže Fico a jeho SMER upustili od väčšiny propagovaných zmien reforiem Dzurindovej vlády, ktoré pomerne úspešne naštartovali ekonomiku Slovenska a zároveň priniesol niekoľko krokov na zlepšenie sociálnej situácie Slovenska (napr. zníženie sadzby DPH na lieky a pod.), Fico a SMER si získal veľké sympatie, ktoré sú ešte väčšie ako sympatie kedy boli ku Mečiarovi v časej jeho zlatej éry.

Podľa politológov Fico a SMER robia dobrú vec tú, že nerobia takmer nič. Slovensko ekonomicky rastie vďaka Dzurindovým reformám, ale sympatie za to zbiera SMER.

To je velka nevyhoda pravice. Zlepsit situaciu, naplnit statnu kasu, nezadlzovat sa, su pre ludi bolave reformy a ked sa konecne podari pravici tromfnut smer tak musia po nom aj upratat a to ludi boli. To ze vdaka smeru si zili nadpomery, uzivali si socialne vyhody, treba aj niekde zaplatit a stahovat opasky. Keby nechali pravicu vladnut aspon tri volebne obdobia, prinieslo by to ovocie ale z pohladu jednoducheho cloveka je to o tom ze za smeru sa ako dobre zilo, vsetko sme mali a za pravice musime utahovat opasky. Tak zase zvolia smer lebo za nich bolo lepsie (ale medzitym pravica uz stihne to co opravit ale nenechaju ich to dokoncit) a tak zase smer preberie ,,opravenu" krajinu a moze znova rozhadzovat (co pravica vdaka reforiem opravila) ale co ked bude smer viac volebnych obdobi za sebou a uz nebude mat kto opravit republiku?
  • Pred 6 mesiacmi...
Zverejnené

Smerom -SD trochu otriasa momentálne kritika zvnútra.

nakoľko vskutku otriasa, a ako sa z toho otrasie Smer, myslím, že sa otrasie, zatiaľ mu aspoň priveľmi neublížilo nič, striasa zo seba všetko ako kačica z peria : )

Po šestnástich rokoch odišla zo Smeru: V tej korupcii som sa už išla udusiť

Renáta Kolenčíková bola od roku 2000 krajskou tajomníčkou Smeru v Nitre. Dnes už v strane nie je a hovorí, že moc funkcionárov Smeru zmenila a dnes zostávajú už len vo VIP salónikoch. Myslí si, že strana skončí ako HZDS a SDKÚ.

https://dennikn.sk/571920/po-sestnastich-rokoch-odisla-zo-smeru-v-tej-korupcii-som-sa-uz-isla-udusit/?ref=top

Zverejnené

Prve krysy uz opustaju deravu lod. Ficovci sa spravaju tak, akoby tusili, ze vladnu posledne volebne obdobie ..a teda bez skrupul. Vzhladom na to, ze ku korupciou a lacnym populizmom prerastenemu Smeru neexistuje rozumna a realna alternativa, zrejme budeme nad touto krajinou onedlho lamat palicu.

• Pridať bod 1
Zverejnené

K Smeru je každá strana alternatívou, aj Paliho kapurková by túto krajinu riadila lepšie ako tento mafiánsky konglomerát.

• Pridať bod 1
  • Pred 4 mesiacmi...
Zverejnené

Tak čo, ešte budeme voliť Smer??

obávam sa.. že na rozdiel od členov tohto fóra, ktorý ešte majú nejaké ideály alebo ilúzie, takpovediac "spodina", "ulica", alebo inak "obyčajný občan" (s ktorým ale obávam sa "inteleguánska" strana menom "obyčajný" ľudia, jednoducho nemá ani zbla spoločného, nikdy s ním nepríde do kontaktu, a o tom ako s ním správne komunikovať nemá ani poňatia)

tak teda ten skutočný obyčajný, radový občan, by odpovedal takto:

je mi to všetko u prdele

takých čo sľubovali že oni nebudú kradnúť, a len čo sa predrali ku korytu, stáli sa z nich fest svine, som už zažil mraky, nielen už od dôb rakúsko uhorska ale priam Samovej rýše

páni sú páni, a pána spoznáš podľa toho že jeho, za to že kradne, nikto nepotrestá

a nikdy som nevidel hrable ktoré hrabú od seba, ale vždy len ku sebe

a každá veľká sviňa, si vždy len svoje koryto stráži

a podobné "múdrosti"..

ale už nedodá, že aj on má svoj veľký tajný sen malého človeka, že aj on bude jedného dňa takým veľkým pánom, a potom všetkým ale úplne všetkým ukáže ako sa to má robiť "správne".. teda "správne kradnúť vo veľkom", keď sa už nebude musieť báť, že jeho "malého človeka" za to dolapia, a prinajmenšom hodia na "dereš" ;)

hm.. to musí mať človek fakt blbú náladu, aby to podal takto

Zverejnené

hm.. to musí mať človek fakt blbú náladu, aby to podal takto

No to áno, lebo z tvojho príspevku nerozumiem ani slovo :D

• Pridať bod 1
Zverejnené

obávam sa.. .....

tak... ja by som to stručne celé preložila takto:

až na výnimočné výnimky potvrdzujúce pravidlo každý, kto sa dostane hore, okamžite zabudne, že bol dole.

bodka. :klobuk:

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Neviem koľko pravdy je v celom článku v Plus7dní, ale ak toľko ako v citovanom "výstrižku", tak to okolo pravdy veľmi nelietalo.

Vo Zvolene zamenili moje hlasy s Kotlebovými. O desiatej večer jeden člen volebnej komisie povedal, choďte domov, ja to už vyplním. Členovia komisie podpísali čistú zápisnicu. Hlasy zamenili. Potvrdili mi to členovia komisie pol roka po voľbách.

Zdroj: http://www.pluska.sk/plus-7-dni/domov/vladimir-manka-pri-zvoleni-kotlebu-diali-podvodne-veci.html

Už dlhšiu dobu som už nebola členom žiadnej volebnej komisie, ale som presvedčená, že k niečomu takému jednoducho dôjsť nemohlo.

Okrem samotných členov komisie je tam vždy predseda a zapisovateľ a práve oni dvaja sú tí, ktorí odnášajú výsledky na spracovanie. Zapisovateľ je zamestnancom úradu, takže pri akomkoľvek pochybení je ako prvý na rane kto by mal čo vysvetľovať ...  a to by teda nebolo pekné "vystúpenie". Nikto z úradníkov si také niečo čo uvádzal súdruh Maňka nedovolí, či už by mal byť zvolený Jano, alebo Fero. Navyše, takéto niečo by sa bolo riadne "rozmazalo" aspoň v miestnej tlači, ale pokiaľ viem, nič také sa ani v náznakoch v tlači neobjavilo ... až teraz, keď sa už pomaly zvolebnieva.

Nemyslím si, že by niektorí volili Kotlebu ako spásu, ale žiaľ, práve takéto rôzne klamstvá nahrávajú do karát takým stranám ako je Kotlebova.

Snáď sa už strany z fiaska uplynulých volieb poučili ...  

Najlepšie by však bolo v budúcnosti župy zrušiť. Nech si do kresla župana zasadne ktokoľvek, najskôr bude minimálne rok kritizovať svojho predchodcu, na dôležité fleky si dosadí svojich ľudí a celé svoje obdobie sa bude vyhovárať, čo všetko by rád urobil keby nemusel naprávať chyby a nedostatky predchádzajúceho vládcu.

Robil to aj Kotleba, a robil to aj súdruh Maňka, takže v tomto si naozaj nemajú čo vyčítať.

• Pridať bod 1
  • Pred 4 týždňami...
  • Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

To mas to iste, ako ked sa spytas, kto moze dat hlas gender mafii z SaS, PSVB - OLaNO, poctivcom z SNS, najslovakom z LSNS a to nevravim o otcovi naroda zo Sme rodina......aj to su hovada? Potom to jedine vidim tak, ze treba zrusit toto co tu mame teraz ako naj zriadenie a skusit zaviest nejaku monarchiu s dedicnym pravom....ci nie?

Zverejnené

To je zrejme. Ale preco ich voli tolko ludi....to sa pyta Axel.

Zverejnené

Pre mna jednoducha a jasna odpoved. Scasti su ti ludia hlupi,ale hlavne oni su presne taki ako to co je smer - ako Fico - Kalinak - Bastrnak - ci ten dalsi soumen. Robia to iste len v mensom. Su to vasi susedia, spoluobcania. Vedia o tom a im to nevadi - robia to a ziju rovnako ,len radovo v mensich peniazoch. Ziju na ukor spoluobcanov ako Fico...Bastrnak.

---

Ludia co sa odstahuju a zmiznu zo slovenska - odidu nie kvoli Ficovi ale kvoli tym ludom. Ja osobne nimy opovrhujem viac ako hocijakemu odpadu - hrabos, ci skorec co mi zere plodiny mi je ovela milsi.

Zverejnené

To je zrejme. Ale preco ich voli tolko ludi....to sa pyta Axel.

Toto je ta zahada. Kade chodim tade pizduju na smer. Tak kto su / kde su ti co ich volia. Este v nasich regionoch kde odjakziva dominovali SMK a MOST sa stava ze na mape zeleno-oranzovu suverenne nahradi cervena. Ako smer klesa, zacina sa zunovat ale stale vedie ze ani SaS + niektora ina strana nemaju dokopy tolko ako smer.
Zverejnené

To mas to iste, ako ked sa spytas, kto moze dat hlas gender mafii z SaS, PSVB - OLaNO, poctivcom z SNS, najslovakom z LSNS a to nevravim o otcovi naroda zo Sme rodina......aj to su hovada?

Žiadna strana nie je tak zavalená kauzami ako Smer, toľko čo kradne Fico, to tu nikdy nebolo a napriek tomu ich volí štvrtina voličov. Čo sú blbí? Koľko kázu ma taká SaS? Vymenuješ aspoň 5?

Toto je ta zahada. Kade chodim tade pizduju na smer. Tak kto su / kde su ti co ich volia. Este v nasich regionoch kde odjakziva dominovali SMK a MOST sa stava ze na mape zeleno-oranzovu suverenne nahradi cervena.

Mám známu zo Sobraniec, tá tiež na Smer nemá dobrého slova, a to je na východe kde smerácka mafia pravidelne vyhráva voľby. No podľa mňa majú v tom prsty volebné podvody.

Zverejnené

Toto je ta zahada. Kade chodim tade pizduju na smer. Tak kto su / kde su ti co ich volia. Este v nasich regionoch kde odjakziva dominovali SMK a MOST sa stava ze na mape zeleno-oranzovu suverenne nahradi cervena. Ako smer klesa, zacina sa zunovat ale stale vedie ze ani SaS + niektora ina strana nemaju dokopy tolko ako smer.

Ty nepizdas na stranu ktoru si volili?....urcite ano. Tak isto pizduju aj volici smeru, ale to neznamena, ze su hned rozhodnuty volit niekoho ineho. Tak isto ako aj ty.....vzdy je treba na rozhodnutie nejakej zmeny prekrocenie....cojaviem....Araratu? :) 

Žiadna strana nie je tak zavalená kauzami ako Smer, toľko čo kradne Fico, to tu nikdy nebolo a napriek tomu ich volí štvrtina voličov. Čo sú blbí? Koľko kázu ma taká SaS? Vymenuješ aspoň 5?

To ale nie su kauzy smeru, ale politickych "prognostikov" a niektorej casti medii....nevsimol som si, ze sa aj nieco tak vazneho, pre volica smeru, dokazalo, ze by zmenil svoj pohlad na svoje idoly. A to sa tyka kazdeho volica tej-ktorej politickej strany. 

A co sa tyka Sas-ky, tak mne staci kauza "povalenia" vlady Radicovej a spol.  Ale na upresnenie toho preco nie SaS-ka pre mna, tak gender mafiu je nepodporim nikdy...to radsej dam hlas Kotlebovy.

• Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené

Tak co so smerom ako ho zreformovat AXEl? Podpalit moje riesenie.  Je tu nejaky smer volic? Asi nie je sranda ze niekedy to bol kazdy treti.

MOj odhad tato strana tu nebude o 6 rokov. 

Zverejnené

Komentár Eduarda Chmelára jasne povedal, čo so Smerom (pre tých, čo nemajú FB prikladám celý text):

Milí moji, krátim si trochu čas pred panelovou diskusiou o budúcnosti EÚ (štátny tajomník MZV SR Ivan Korčok, predseda SOPK Peter Mihók, veľvyslanec Veľkej Británie Andrew Garth, poradca Európskej komisie Georgios Zavvos a moja maličkosť), preto teraz len stručne:

Musím sa smiať z panických reakcií demoralizovanej suity Smeru po výprasku v regionálnych voľbách. Vidí sa mi totiž, že stále nič nepochopili (niekto by mohol škodoradostne dodať: a to je dobre). Jeden z najväčších obchodníkov v strane (a jej krajský šéf v Košiciach) Peter Žiga prišiel s objavným vysvetlením: „Musíme riešiť skutočné problémy ľudí.“ Krajský šéf v Žiline Ján Podmanický si zasa myslí, že chyba je vo funkcionároch, že musia využiť „obrovský potenciál Fica“. Krajský šéf v Banskej Bystrici Peter Pellegrini zasa tvrdí, že „nemôžeme teraz konštatovať, že Smer dopadol veľmi zle“ a pri konfrontácii tohto postoja s reálnymi číslami opakuje môj výrok o „únave materiálu“, ktorý medzitým zľudovel. Iní si zasa myslia, že by im pomohla hlava Kaliňáka. Všetky tieto vyjadrenia svedčia o panike vo vnútri členskej základne najsilnejšej strany a chaotickom hodnotení výsledkov volieb.

Smer totiž narazil na mocenský strop. Nemá sa z čoho obnovovať. Nemá nové nápady, nemá nových ľudí a povedzme si na rovinu – problémom nie je ten či onen funkcionár, problémom je samotná značka Smeru, ktorá sa tak skompromitovala, že s ňou väčšina populácie nechce mať nič spoločné, a to až do takej miery, že samotný Smer musí nasadzovať tzv. „nezávislých“ kandidátov, aby im odhalenie napojenia na stranu neuškodilo. Ako toto chcete revitalizovať? Toto nie je nemecká SPD s pevnými historickými koreňmi. Toto je eseročka založená na bezprecedentnom tunelovaní štátu. Očistiť takýto imidž by znamenalo, že musíte nielen vymeniť figúrky vo vnútri strany, ale že by ste museli nasadiť do čela pelotónu výrazné čisté osobnosti mimo tohto prostredia a odstrihnúť sa od oligarchickej chobotnice. Čiže totálna zmena doterajšieho charakteru strany. A to je sci-fi. V Smere to veľmi dobre vedia, preto sa v strane začal boj záujmových skupín o moc, ktorého cieľom nie je oživiť tento subjekt, ale vytĺcť z potápajúcej sa lode, čo sa dá. Kšefty musia nerušene plynúť, show must go on. To je všetko.

https://www.facebook.com/ChmelarEduard/posts/1656399384391947

• Pridať bod 1

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov