Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

• Odpovedí 6,6k
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• iskra

1020

• tomassi

549

• dead

386

• phersu

356

Zverejnené

Ak všetko vyjde podľa plánu, budem počuť naživo Annu K, vlastným menom Luciannu Krecarovú, českú speváčku a skladateľku ...   :flowers:

• Páči sa mi to 1
Zverejnené

Nuz, idem to tu trochu zhovadit

Po dvoch rokoch sa konal dalsi rocnik festivalu Obscene Extreme a mne sa zase nepodarilo presvedcit moju neznu polovicku, aby tam isla so mnou. 

(s ohladom na to, co sa deje na podiu sa cudujem, ze to video svieti na youtube uz viac ako dva tyzdne)

• Haha 1
Zverejnené

Ved, vravim, mudra zena to je:yes_yes:

A @deadjedna osobna otazka..ako sa da prezit metalfest bez alkoholu?:w00t:

Mne tu v pozadi hra AC/DC..ak nieco fakt neznasam, tak je to ten uskriekanec..idem preladit

Zverejnené

Počúvam kanadskú speváčku Anne Murray,  páči sa mi spev, text, hudba .. :flowers: 

• Páči sa mi to 1
Zverejnené
pred 3 hodinami, Hellé napísal:

ako sa da prezit metalfest bez alkoholu?

tazko povedat, pokial si dobre spominam, mna vytiahli na festival iba raz, na piestansku lodenicu :smile:

Zverejnené
pred 2 hodinami, dead napísal:

tazko povedat

Oh...si ma sklamal, chcela som tvoju odpoved, ze to ide,  ukazat mojmu metalovemu potomkovi:punk:

Ja len teraz tak zlahka k zehleniu

Zverejnené
pred 16 hodinami, Hellé napísal:

chcela som tvoju odpoved, ze to ide

neviem ako festival, ale na koncerte (ked trva jeden vecer) to ide

Zverejnené

magnifico :biggrin: ( aj ked nechcem sa chvalit cudzim perim , tuto postol nas admin )

• Díky! 1
  • Pridať bod 1
Zverejnené

Raz ma chcel jeden (doslova) urazit a povedal mi, ze metal je ako dychovka. Neurazil ma a mal pravdu.

Zverejnené

trocha nadsenia do zivota...pracujuci lud..zajtra bude piatoook.. 

Avanti o popolo  piesen venujem @Tomáš

neviem sa rozhodnut, ktora najlepsia :tancujem:

Zverejnené

oh jaj @Hellé... si mi pripomenula veľmi zaujímavé časy ešte za socizmu, keď sme chodili s partiou do reštiky, kde sme pri dvojlitrových fľašiach Lambrusco potichu spievali pri stole Avanti popolo... a občas sa k nám nenápadne pridal aj náš obľúbený čašník... neviem, či to bolo zakázané spievať, ale robili sme z toho dúv.taj... a bolo to super :)

• Díky! 1
  • Pred 3 týždňami...

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov