Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

• Odpovedí 6,6k
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• iskra

1020

• tomassi

549

• dead

386

• phersu

356

Zverejnené

Nadaní chlapci ..:smile: môj rodný kraj, jeden člen  skupiny pochádza z mojej rodnej obce, môj sused.. kamarát.. :gitarista: pekný tanec :klobuk:

• Páči sa mi to 1
Zverejnené

omajgosh , foxes som nepocula uz sto rokov :biggrin:

Zverejnené

Skladba, Nothing Else Matters, patrí medzi moje obľúbené skladby.

:klobuk:

Ráno, keď sme cestovali  autom do práce, hrali ju v rádiu.

Pre mňa ako bonus bolo o to väčšie milé prekvapenie, že manžel tiež spieval, pekne im to ladilo .. :poletujem: Potešilo ma to, bolo to veľmi príjemné.. :smile: dokáže stále milo prekvapiť.

• Páči sa mi to 1
Zverejnené

pri metale by sme mohli aj zostat :-) kultovky

• Páči sa mi to 1
Zverejnené

S hudbou každý deň .. :smile: hudba je súčasťou môjho života .. Prajem krásny deň. :kvetinka:

• Páči sa mi to 1
Zverejnené

Janis Joplin ma vracia do mladosti. Všetko, aj to zlé čo človek v puberte prežíval bolo úžastné, lebo sme to zažili prvý raz v živote. 

a ešte jedno retro

• Díky! 1
Zverejnené

Kapela, ktorej spevak sa vola Aaron nemoze byt zlou kapelou

(ISIS)

Zverejnené
Dňa 11. 7. 2021 at 1:51, electric blue napísal:

@electric blue, ďakujem, potešilo,  niečo pre mňa nové.. :) talentovaná a sympatická kočka.

práve počúvam  veľmi peknú skladbu.. je to proste  síla... krásna melódia!

• Pridať bod 1
Zverejnené

Ľúbi sa mi, podľa mňa, krásna skladba, skvelý umelec.

• Páči sa mi to 1
Zverejnené

8 dni som pocuval motivacnu muziku na ranajkach, na obede, na veceri a v bazene. V ramci zachovania rovnovahy vesmiru si teraz musim pustat nieco rezkejsie

• Pridať bod 1
Zverejnené

Tak ako existuje vysoka skola zivota, existuje aj vysoka skola thrash metalu a tuto este (1986) skladal a brnkal na basu Jason Newsted, ktory neskor zaparkoval u jednej znamejsej kapely.. 

Zverejnené

Na CBS chodí reality show Cheaters (Podvodníci), možno poznáte, jeden partner má podozrenie, že druhý ho podvádza, tak ho nechá sledovať a ak sa ukáže pravda, že naozaj ho podvádza, tak potom lietajú facky, kopance, niekedy aj televízory z okna :zubiska: keď dávajú ukážky v uputávkach, tak do toho púšťajú túto pesničku, celkom výstižný text a hodí sa to do tej akcie :zubiska:

• Páči sa mi to 1

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov